احتمال پشتیبانی کنسول PS5 از بازی‌های نسل قبل قوت گرفت

Fenris Wolf

کاربر سایت
شعبه ژاپن شرکت سونی طرح جدیدی را به ثبت رسانده است که بر اساس آن، پشتیبانی از سخت افزارهای قدیمی این شرکت توسط کنسول جدید آن‌ها یعنی Playstation 5 ممکن می‌شود. آن چه که از جزئیات طرح می‌توان برداشت کرد این است که پردازنده کنسول جدید توانایی شناسایی و یا به عبارتی تعریف کارایی CPU کنسول‌های قدیمی را خواهد داشت و به نظر می‌رسد که طراح کنسول پلی‌استیشن 4 یعنی آقای «مارک سرنی»، مسئول پروژه جدید پلی‌استیشن 5 خواهد بود.

هدف پروژه این است که پردازنده جدید تمامی برنامه‌هایی که برای سخت افزارهای قدیمی طراحی شده بودند را به بهترین شکل ممکن اجرا کند و تمرکز اصلی آن، رفع ایرادات موجود بین سخت افزار جدید و قدیم است. از جملات پیشین چنین می‌توان برداشت کرد که کنسول PS5 نه تنها توانایی پشتیبانی از PS4 را دارد، بلکه از پلی‌استیشن 3، 2 و حتی اولین کنسول پلی‌استیشن نیز پشتیبانی می‌کند!

همچنین سیستم جدید به نحوی طراحی می‌شود که به طور مثال هنگام تجربه یک بازی که مخصوص کنسول‌های قدیمی طراحی شده است، نرم افزار با محدودیت‌های پردازنده‌های قدیمی رو به رو نشده و بازی به شکلی اجرا می‌شود که انگار برای پلتفرم جدید طراحی شده است. اخباری نیز طی روز گذشته از زبان یکی از نویسندگان مطرح وب سایت دیجیتال فاندری منتشر شد که کنسول بعدی سونی صد در صد از سیستم بکوارد پشتیبانی می‌کند. هنوز چیزی توسط شرکت سونی تأیید نشده و باید تا رونمایی کنسول جدید منتظر ماند.

read the whole post here.

آخرین ویرایش:
والا کسی با شما کار نداره چون شما فصلی هستین بعد یه مدتی غیب میشین
تو تمام تاپیک ها شروع کننده بحث هم خود شما بودین
این حرفا هم خز شده
من واسه جالبه یه عده ای تمام دغدغه زندگیشون اینه که ایکس باکس پلی استیشن رو نابود کنه
مگه غیر اینه که اخرش میخواین بازی کنین چه فرقی میکنه رو چه کنسولی
سونی و مایکرو نشستن پول پارو میکنن یه عده هم میزنن تو سر همدیگه

فصل، فصل این صحبت‌هاست :دی فصل، فصل اکانت دوم و سوم هست :دی فصل، فصل نصیحت کردن هست :دی فصل، فصل «یکی دیگه داره پول پارو میکنه ما چکاره حسنیم» گفتن هست :دی فصل، فصل صحبت در مورد دغدغه زندگی بقیه و ابراز نگرانی برا آیندشون هست :دی

آره دوست من، همه ما آدم‌های فصلی هستیم :دی

• Like
Reactions: Only Xbox
بعضی دوستان چنان جوری سونی رو از همین الان شکست خورده میدونن که ادم خندش میگیره . اخه عزیزای دلم بزارید کنسولا بیان یه دوسال ازشون بگزره بعد سونی رو بکوبونید . عزیزانی که ps5 رو از همین الان شکست خورده میدونند خیالشون راحت که سونی کلی برنامه داره برای نسل بعد . من خودم نه رو ps تعصب دارم نه رو ایکس باکس چون دوتا تیکه پلاستیک چیه که بخوای روش تعصب داشته باشی همچنین امیدوارم که هردوشرکت موفق بشن که صنعت گیم بیشتر پیشرفت کنه

خب کلید واژه جدید دوستان هم رونمایی شد :D 3 سال پیش اکوسیستم بود الان کلید واژه برگزیده شده فانتزی :D احسنت و دورد خدا بر شما جوانان خوش فکر و غیور ‌‌:D

اصلا اینکه تحریم‌ها جواب نداده تا الان برای خوش فکری همین شما جوان‌ها بوده :D

کلید واژه ها که عزیز قبل از شروع نسل پیش رفقای شما بود و با شروع نسل بعد بازم داره شروع میشه :D
البته ارزو و امید چیز خوبیه ولی منطقیش نه این مدلی پیش رفتن و فازه له کردن سونی و نینتندو رو داشتن و اخرش ... اون سرخوردگی مضره:D
نتیجش میشه سیگار و داریوش :D

فصل، فصل این صحبت‌هاست :D فصل، فصل اکانت دوم و سوم هست :D فصل، فصل نصیحت کردن هست :D فصل، فصل «یکی دیگه داره پول پارو میکنه ما چکاره حسنیم» گفتن هست :D فصل، فصل صحبت در مورد دغدغه زندگی بقیه و ابراز نگرانی برا آیندشون هست :D

آره دوست من، همه ما آدم‌های فصلی هستیم :D

خدایی تو این انجمن رکورد ایجاد اکانت کامل دست خودتونه.
فصل ها باید بیاد و بره که تو این مورد بهتون برسیم:D
در کل دوست دارم تلاشت رو :x

کلید واژه ها که عزیز قبل از شروع نسل پیش رفقای شما بود و با شروع نسل بعد بازم داره شروع میشه :D
البته ارزو و امید چیز خوبیه ولی منطقیش نه این مدلی پیش رفتن و فازه له کردن سونی و نینتندو رو داشتن و اخرش ... اون سرخوردگی مضره:D
نتیجش میشه سیگار و داریوش :D

من یادم نمیاد در مورد نابودی هیچ شرکتی صحبت کرده باشم :دی ولی شما انگار موفقیت مایکروسافت رو مترادف شکست و نابودی سونی می‌دونی :دی اونم دیگه مشکل من نیست
نگران سرخوردگی من هم نباش :دی من دارم کیف میکنم بشخصه :دی

خدایی تو این انجمن رکورد ایجاد اکانت کامل دست خودتونه.
فصل ها باید بیاد و بره که تو این مورد بهتون برسیم:D
در کل دوست دارم تلاشت رو :x

خیلی هم عالی :دی منم دوست دارم :دی

بعضی دوستان چنان جوری سونی رو از همین الان شکست خورده میدونن که ادم خندش میگیره . اخه عزیزای دلم بزارید کنسولا بیان یه دوسال ازشون بگزره بعد سونی رو بکوبونید . عزیزانی که ps5 رو از همین الان شکست خورده میدونند خیالشون راحت که سونی کلی برنامه داره برای نسل بعد . من خودم نه رو ps تعصب دارم نه رو ایکس باکس چون دوتا تیکه پلاستیک چیه که بخوای روش تعصب داشته باشی همچنین امیدوارم که هردوشرکت موفق بشن که صنعت گیم بیشتر پیشرفت کنه
اخه یک نکته امیدوار کننده در چند وقت اخیر از سونی بگو که باعث بشه فکر کنیم نسل بعد در اوج هست
اون از گزارش های ps5 که خب وقتی بخوای کنسول 399 دلاری بسازی همین میشه دیگه یه سخت افزار متوسط و باز 3 سال بعدش میان نسل خب همون اول یه سخت افزار قدرتمند بده که نیاز نباشه 3 سال بعد ارتقا بدیش باز اگر کوتاراگی بالا سره بود عیب نداشت میگی حتی اگر GPU و رم ps3 ضعیف تر از 360بود ولی ps3 یه پردازنده cell نامی داشت که به هیچ وجه تا اخر نسل کم نیاورد و چه بازی ها ساخته شد براش و مدیون کوتاراگی بودن ولی سرنی هنرش در حد همین ps4 pro هست حالا ببین کی گفتم بهت
بکواردی که اتاری 7800 داشته و همین نسل one از دو نسل قبلش بکوارد داره الان هنوز درباره ps5 باید گمانه زنی بشه!!!!!! یعنی ببین چقدر ناامید کننده هست که بکواردی که اصلا باید حتما یه کنسول داشته باشه هنوز حتی درباره ps5 در حد شایعه مونده!!!!!!
از استودیوها بگیم نه تنها استودیو جدیدی نخریدن (غیر از یکی که میگن توی سن دیگو تاسیس کردن) که حتی استودیوهایی هم که باهاشون کار میکردن الان کشیدن کنار نمونه اخر QD
ببین چقدر شایعه درباره استودیوهای مقصد فرست پارتی مایکرو میاد حالا یه دونه برای سونی امده؟؟؟؟
حتی مایکرو با فروش زیر 100 هزار واحد فروشه کنسولش میخواد حداقل یه چند استودیو ژاپنی بگیره یه تکونی بده به خودش حالا اخبار سونی رو گوش بده که نه تنها حرکتی نمیزنن بلکه با سخت گیری ها در بحث سانسور که قبلا در یکی از تاپیک ها بحثش بود بازار ژاپن رو دو دستی داره تقدیم نینتندو میکنه و تا الان کرده
نبودن در E3 هم شاهکار بعدیشون
خلاصه نکته امیدوار کننده از سونی در نسل بعد به گوش نمیرسه

تو تاریختون یدونه بیگ وینر ندارید ، الان اومدید توهم زدید که سه ماه یک بازی AAA در کنار کلی بازی ایندی و فلان عرضه میکنید ؟ :)) خدایی دم ساقیتون گرم ، ادرس بدید ما هم استفاده کنیم :D
اون یکیتون توهم مار اناکوندا گرفتش هر کی ندونه انگار میخوان ابر کامپیوتر رونمایی کنن =))
یکی دیگشون گفته بود هدف مایرکروسافت فروش ۳۰ میلیون و .... کنسول نیست هدف جامعه میلیاردی گیمراست :))
یجوری توهم زدن ادم توی شک میوفته انگار اینا چهارتا بیگ وینر دارن و پر فروشترین کنسول تاریخ برای ایناست :D
نسل قبلم با اون همه اشتباهات سونی با اون قیمت و یک سال عرضه دیرتر اخرش بازم بازنده بودید که بعد الان با این اوضاع فلکبارتون میاد کل کل میکنید ؟ ;))

خدایی با بحث کردن با فنای پلتفرمی که هیچ داشته ای تاکید میکنم هیچ داشته ای تو صنعت گیم نداشته یه جور خود زنی وقتی نگاه میکنی و میبینی بعد 3 نسل کنسول هنوز در حسرت اینن کل کنسولای تاریخشون به فروش PS2 برسن میفهمید چی میگم:Laughing:
این جماعت تو افسانه ای ترین دورشون(نسل 7) آخر زیر کنسول 600 دلاری Sony خوابیدن بقیش بماند پس خواهشا جوابشونو ندید
بعد من نمیدونم این تاپیک چه ربطی به این مباحث داره مگه این فروم صاحب نداره که نذاره یه دو نفر تمام تاپیکارو به گند نکشن!
هروقت تعداد تمام گوتیای بازیای MS رسید به U4 بیایید بحث میکنیم با هم:Laughing::lol:
خدایی خیلی داغونن یعنی اصلا نمیدونم چجوری روشون میشه راجب PlayStation نظر بدن:Laughing:

نینتندو با اون عظمت و سابقه خیلی زود فهمید که دیگه در زمینه کنسول های خونگی دیگه نمیتونه با سونی رقابت کنه و محبوبیت برند PS انقدری بالاست که یجورایی دیگه اصلا کنسول خونگی با اسم پلی استیشن عجین شده. سر همین رفت بازارش رو تغییر داد و سعی کرد با جذب مخاطب های جدید و متفاوت تر بازار خودش رو نگه داره (که موفق هم بوده به شدت) اما هنوز فن های مایکروسافت این رو نفهمیدن.

مایکروساف در حال حاضر سعی داره با خرید استدیوهای مختلف هم ضعف نداشتن IP رو جبران کنه و هم این جو منفی که خصوصا بعد GoW علیه اش راه افتاد رو تعدیل کنه. و باید تمام تلاشش رو بکنه تا خصوصا با توجه به محبوبیت سوییچ به کل از رقابت اوت نشه. در نظر بگیرید اگه با خرید استدیوها و کنسول X1X یکم جو منفی موجود رو تغییر میداد نسل بعد دیگه نمیتونست کنسول بفروشه، بعد اینجا صحبت میکنن از اینکه مایکروسافت نسل بعد قراره سونی رو بکشه و ... خلاصه خسته نمیشید خودتون؟

نینتندو با اون عظمت و سابقه خیلی زود فهمید که دیگه در زمینه کنسول های خونگی دیگه نمیتونه با سونی رقابت کنه و محبوبیت برند PS انقدری بالاست که یجورایی دیگه اصلا کنسول خونگی با اسم پلی استیشن عجین شده. سر همین رفت بازارش رو تغییر داد و سعی کرد با جذب مخاطب های جدید و متفاوت تر بازار خودش رو نگه داره (که موفق هم بوده به شدت) اما هنوز فن های مایکروسافت این رو نفهمیدن.

مایکروساف در حال حاضر سعی داره با خرید استدیوهای مختلف هم ضعف نداشتن IP رو جبران کنه و هم این جو منفی که خصوصا بعد GoW علیه اش راه افتاد رو تعدیل کنه. و باید تمام تلاشش رو بکنه تا خصوصا با توجه به محبوبیت سوییچ به کل از رقابت اوت نشه. در نظر بگیرید اگه با خرید استدیوها و کنسول X1X یکم جو منفی موجود رو تغییر میداد نسل بعد دیگه نمیتونست کنسول بفروشه، بعد اینجا صحبت میکنن از اینکه مایکروسافت نسل بعد قراره سونی رو بکشه و ... خلاصه خسته نمیشید خودتون؟
یه جوری میگید نسل بعد انگار 10 سال باهاش فاصله داریم چند ماه بیشتر نمونده تا انتهای این نسل
از همون بازخوردهای E3 و psx پیش رو و بعد هم پیش فروش کنسول ها مشخص میشه کدوم کنسول میفته رو غلطک
چیزی نمونده نگرانی به خودتون راه ندین فقط چند ماه تا اثبات درستی صحبت های ما و شما فاصله داریم

فروش کنسول به 2 عامل بستگی داره 1_ بازی های انحصاری 2_ حمایت 3rdها که توی این دو نسل اهمیت دومی به خوبی نشون داده شد، نسل قبل 360 به خاطر اجرا شدن بهتر بازی های مولتی پلتفرم تونست موفق بشه که البته درس نگرفت و تو این نسل نه تنها ضعف فرست پارتی ها رو برطرف نکرد بلکه یه کنسول به مراتب ضعیفتر از رقیب عرضه کرد که انصافا همین فروش رو هم از نظر من زیادی به نظر میرسه، اما نسل بعد قضیه خیلی فرق داره حساسیت جامعه گیمر رو مساله کیفیت خیلی بالا رفته واینطور نیست که دوستان فکر میکنن دوران طلایی xbox نسل 7 وبهتر از اون نمیشه! همین نسل 8 که افتضاح شروع کرد اگر قرار باشه 8 سال طول بکشه میتونه به فروش نسل 7 برسه که بعیده تا 2021 صبر کنن.

من یادم نمیاد در مورد نابودی هیچ شرکتی صحبت کرده باشم :D ولی شما انگار موفقیت مایکروسافت رو مترادف شکست و نابودی سونی می‌دونی :D اونم دیگه مشکل من نیست
نگران سرخوردگی من هم نباش :D من دارم کیف میکنم بشخصه :D

خیلی هم عالی :D منم دوست دارم :D

میگم که مستقیم اینو نمیگی :D
نقش فرمانده رو داری و پخش اهنگ حماسی , سربازت رگباری حرف از نابودی میزنه و لایک پاش میندازی ;):D

امیدوارم مایکروسافت برای نسل بعد قوی ظاهر شه چون اینطوری باعث میشه سونی هم بترکونه . درکل اینطوری که بوش میاد قرار نسل 9 نسل جذابتری نسبت به نسل 8 باشه چون هم کنسولهای خیلی قوی قرار بیان هم تاکنیک های بازی سازی خیلی پیشرفت کرده . مایکروسافت هم اگه چنتا انحصاریه خفن بزنه خیلی بهتر میشه منظورم از انحصاری یه چیزی مثل دلست نه بازیهای عروسکی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or