احتمال پشتیبانی کنسول PS5 از بازی‌های نسل قبل قوت گرفت

Fenris Wolf

کاربر سایت
شعبه ژاپن شرکت سونی طرح جدیدی را به ثبت رسانده است که بر اساس آن، پشتیبانی از سخت افزارهای قدیمی این شرکت توسط کنسول جدید آن‌ها یعنی Playstation 5 ممکن می‌شود. آن چه که از جزئیات طرح می‌توان برداشت کرد این است که پردازنده کنسول جدید توانایی شناسایی و یا به عبارتی تعریف کارایی CPU کنسول‌های قدیمی را خواهد داشت و به نظر می‌رسد که طراح کنسول پلی‌استیشن 4 یعنی آقای «مارک سرنی»، مسئول پروژه جدید پلی‌استیشن 5 خواهد بود.

هدف پروژه این است که پردازنده جدید تمامی برنامه‌هایی که برای سخت افزارهای قدیمی طراحی شده بودند را به بهترین شکل ممکن اجرا کند و تمرکز اصلی آن، رفع ایرادات موجود بین سخت افزار جدید و قدیم است. از جملات پیشین چنین می‌توان برداشت کرد که کنسول PS5 نه تنها توانایی پشتیبانی از PS4 را دارد، بلکه از پلی‌استیشن 3، 2 و حتی اولین کنسول پلی‌استیشن نیز پشتیبانی می‌کند!

همچنین سیستم جدید به نحوی طراحی می‌شود که به طور مثال هنگام تجربه یک بازی که مخصوص کنسول‌های قدیمی طراحی شده است، نرم افزار با محدودیت‌های پردازنده‌های قدیمی رو به رو نشده و بازی به شکلی اجرا می‌شود که انگار برای پلتفرم جدید طراحی شده است. اخباری نیز طی روز گذشته از زبان یکی از نویسندگان مطرح وب سایت دیجیتال فاندری منتشر شد که کنسول بعدی سونی صد در صد از سیستم بکوارد پشتیبانی می‌کند. هنوز چیزی توسط شرکت سونی تأیید نشده و باید تا رونمایی کنسول جدید منتظر ماند.

read the whole post here.

آخرین ویرایش:
برا این نسلش هم سونی خیلی راحت میتونست OK کنه منتهی هیچ دلیلی نمیدید چون بازار رو برده بود ولی برا نسل بعدی خیلی راحت میتونه واسه مارکتینگ معرفیش کنه به همراه PS4 خیلی راحت هم همه ی بازیا رو 4K و 60 فرم میکنه تو چش و چال ملت ...
فکر نمیکنم تنها دلیلش بردن باشه! :دی وگرنه دلیلی نداشت برن سراغ PS2 به جای PS3 ، مطمئنا نسل قبله هنوز طرفدار بیشتری داشت، اونم وقتی که خیلی از کاربرای X360 کوچ کردن سمت PS4 !(و نه PS2یی که تو هر خونه ای یافت میشده:-" )
گرچه میگم، همون کلاسیکم زیاد بهش اهمیت ندادن و چندتا بازی دادن و تمام...یادشون رفت PS2 هنوز خیلی بازی ها رو داره:-"

اگر تمام بازی های PS1 و PS2 و PS3 و PS4 اجرا کنه باید کار XBOX رو تموم شده بدونیم از الان
قطعا بازیهای PS3 پشتیبانی نمیکنه بدلیل معماری متفاوت POWER PC

سالهاست رقیب اصلی PS پلتفرم PC هست که خوب PC کلا نسل جدید قدیم نداره این حرکتهای اجرای بازیهای نسل قبل برا ما PC گیمر ها خاطرس
الان راحت میشه بازی زیر دریایی اتاری برای 200 سال پیشو رو PC تجربه کردبقیه ش جای خود داره

ضمن اینکه تمام انحصاریهای XB روی PC موجوده

• Like
Reactions: mahdi-ps4
قطعا بازیهای PS3 پشتیبانی نمیکنه بدلیل معماری متفاوت POWER PC

سالهاست رقیب اصلی PS پلتفرم PC هست که خوب PC کلا نسل جدید قدیم نداره این حرکتهای اجرای بازیهای نسل قبل برا ما PC گیمر ها خاطرس
الان راحت میشه بازی زیر دریایی اتاری برای 200 سال پیشو رو PC تجربه کردبقیه ش جای خود داره

ضمن اینکه تمام انحصاریهای XB روی PC موجوده
الان مسئله همینه دقیقا بر طرف کردن این چالش و اجرا تمام بازیا PS3 رو PS5 به نظرم به خاطر اختلاف قدرت فاحش بین PS5 و PS3 سونی بالاخره یه راهی برای اجرا بازیاش رو PS5 پیدا میکنه شایدم تا الان پیدا کرده باشه
تصورشم فوق العادس بشه 4 نسل اونم اون حجم از بازیو که مغزو میترکونه با 400 دلار بی درد سر بازی کرد امیدوارم اتفاق بیفته اونوقت ارزش داره همون روز اول 6 7 میل پای PS5 بدم:D

• Like
Reactions: gamer1998y
اگر تمام بازی های PS1 و PS2 و PS3 و PS4 اجرا کنه باید کار XBOX رو تموم شده بدونیم از الان
و اینم اضافه کن که اگر قدرتش زیر 12 ترافلاپس باشه به هیچ وجه اسمش رو به عنوان کنسول نسل بعدی کنار قاتلی به نام اناکوندا قرار ندین با همین X1X مقایسش کنید نه اناکوندای کاملا نسل بعدی

اگر بتونن این کار رو کامل انجام بدن و سیاست خوبی رو هم برای در اختیار قرار دادن بازیها اتخاذ کنن (شبیه کاری که مایکروسافت کرد یعنی اجرای بازیها از رو دیسک و بهبود گرافیک بازیها در حد ریمستر و سیاست فروششون و ...) میتونه خیلی مشکل ساز بشه برای مایکروسافت یا حداقل اینه که یک یا چندتا از نقاط قوت مایکروسافت رو بی اثر می‌کنن :D

سرویس و کتابخانه بازی‌ها الان یکی از مهمترین فاکتورها (به نظر من مهمترین فاکتور) هستن و سونی با PS4 تونست یه حال اساسی به PSN و فروش دیجیتالی بازی‌هاش بده تو این نسل و قشنگ نسل 7 رو از این نظر جبران کرده و بخاطر اینستال بیس PS4 جلوتر هست الان (از نظر درآمد و تعداد کاربر). ولی خب از نظر اجرا باید دید میتونن به کیفیتی که مایکروسافت ارائه داده تا الان و در آینده ارائه میده برسن یا نه و اینکه استارت نسل بعد چطور می‌خوره و چند میلیون از این کاربرها همون ابتدای کار کوچ می‌کنن به PS5. سونی اگر درست عمل کنه می‌تونه از این برتریش بهترین استفاده رو بکنه :D

مایکروسافت هم البته اقدامات مختص خودش رو انجام داده و میده و برگ‌های برنده خودش رو داره :D رقابت جالبی در پیش هست خلاصه :D

مهم ترین برگ برنده مایکروسافت در شروع نسل بعد قدرت بسیار بالاتر کنسولش هست
کافیه با شعار پشتیبانی از ری تریسینگ و 12 ترافلاپس قدرته کنسول بیان به میدون
طرف مقابل توی بعد سخت افزار راحت خاک میشه اونم اول نسل که همه جا صحبت از مقایسه عناوینی مثل کالاف در کیفیت هست
بماند در استودیو های فرست پارتی که اول نسل مایکروسافت با هیلو اینفینیت -فیبل از پلی گراند گیمز و شوکیس گرافیکی از انیشتیو میاد به میدون

تو این تاپیک تا جای ممکن این بحث‌ها رو دنبال نکنیم خیلی بهتره :دی

آخرین ویرایش:
الان مسئله همینه دقیقا بر طرف کردن این چالش و اجرا تمام بازیا PS3 رو PS5 به نظرم به خاطر اختلاف قدرت فاحش بین PS5 و PS3 سونی بالاخره یه راهی برای اجرا بازیاش رو PS5 پیدا میکنه شایدم تا الان پیدا کرده باشه
تصورشم فوق العادس بشه 4 نسل اونم اون حجم از بازیو که مغزو میترکونه با 400 دلار بی درد سر بازی کرد امیدوارم اتفاق بیفته اونوقت ارزش داره همون روز اول 6 7 میل پای PS5 بدم:D
البته اگه لیست بازیا مثل لیست ps2 رو ps now نباشه یعنی ps2 با این همه بازی رو ps now فقط همین چندتا بازی رو باید داشته باشه؟:D

اگر بتونن این کار رو کامل انجام بدن و سیاست خوبی رو هم برای در اختیار قرار دادن بازیها اتخاذ کنن (شبیه کاری که مایکروسافت کرد یعنی اجرای بازیها از رو دیسک و بهبود گرافیک بازیها در حد ریمستر و سیاست فروششون و ...) میتونه خیلی مشکل ساز بشه برای مایکروسافت یا حداقل اینه که یک یا چندتا از نقاط قوت مایکروسافت رو بی اثر می‌کنن :D

سرویس و کتابخانه بازی‌ها الان یکی از مهمترین فاکتورها (به نظر من مهمترین فاکتور) هستن و سونی با PS4 تونست یه حال اساسی به PSN و فروش دیجیتالی بازی‌هاش بده تو این نسل و قشنگ نسل 7 رو از این نظر جبران کرده و بخاطر اینستال بیس PS4 جلوتر هست الان (از نظر درآمد و تعداد کاربر). ولی خب از نظر اجرا باید دید میتونن به کیفیتی که مایکروسافت ارائه داده تا الان و در آینده ارائه میده برسن یا نه و اینکه استارت نسل بعد چطور می‌خوره و چند میلیون از این کاربرها همون ابتدای کار کوچ می‌کنن به PS5. سونی اگر درست عمل کنه می‌تونه از این برتریش بهترین استفاده رو بکنه :D

مایکروسافت هم البته اقدامات مختص خودش رو انجام داده و میده و برگ‌های برنده خودش رو داره :D رقابت جالبی در پیش هست خلاصه :D
مهم ترین برگ برنده مایکروسافت در شروع نسل بعد قدرت بسیار بالاتر کنسولش هست
کافیه با شعار پشتیبانی از ری تریسینگ و 12 ترافلاپس قدرته کنسول بیان به میدون
طرف مقابل توی بعد سخت افزار راحت خاک میشه اونم اول نسل که همه جا صحبت از مقایسه عناوینی مثل کالاف در کیفیت هست
بماند در استودیو های فرست پارتی که اول نسل مایکروسافت با هیلو اینفینیت -فیبل از پلی گراند گیمز و شوکیس گرافیکی از انیشتیو میاد به میدون

و اینم اضافه کن که اگر قدرتش زیر 12 ترافلاپس باشه به هیچ وجه اسمش رو به عنوان کنسول نسل بعدی کنار قاتلی به نام اناکوندا قرار ندین با همین X1X مقایسش کنید نه اناکوندای کاملا نسل بعدی
اگر آناکوندا قوی تر باشه و قیمت برابری با PS5 داشته باشه بله چالش خواهد بود وگرنه با قیمت بالاتر عملا تاثیرش به طور واضحی کم میشه و نسل بعدیت هم ممکنه بترکه چون همون طور که ONE X برای عده خاصیه اونم برای عده خاصی خواهد بود!

به نظرم سونی الان تمام تمرکزش رو همین اجرا تمام بازیای تاریخش به صورت هم زمانه چون دقیقا متوجه شده چقدر این موضوع تاثیر گذاره بخصوص که مایکرو الان انجامش داده و سونیو وادار کرده به انجام این کار:D
از اون طرفم میخواد این همه بازی به تاریخ نپیوندن و رو PS قابل بازی باشن الان خود من عجیب تو کف Spartan: Total Warrior هستم:D
البته اگه لیست بازیا مثل لیست ps2 رو ps now نباشه یعنی ps2 با این همه بازی رو ps now فقط همین چندتا بازی رو باید داشته باشه؟:D
اتفاقا با توجه به این که 10 سال دیگه کل گیم سونی در PS NOW خلاصه میشه این قابلیت احتمالا از طریق PS NOW انجام بشه اما به این صورت که کل بازیای این 4 نسل رو PS NOW قرار میگیرن و به شما اجازه میدن همشونو استریم کنی رو گوشی یا تی وی یا PC ولی رو PS5 یه مزیت اضافه خواهند داشت اونم قابلیت دانلود کردن همشونه:-SS
حرکت وحشتناک خفنی خواهد بود:D

اگر آناکوندا قوی تر باشه و قیمت برابری با PS5 داشته باشه بله چالش خواهد بود وگرنه با قیمت بالاتر عملا تاثیرش به طور واضحی کم میشه و نسل بعدیت هم ممکنه بترکه چون همون طور که ONE X برای عده خاصیه اونم برای عده خاصی خواهد بود!

به نظرم سونی الان تمام تمرکزش رو همین اجرا تمام بازیای تاریخش به صورت هم زمانه چون دقیقا متوجه شده چقدر این موضوع تاثیر گذاره بخصوص که مایکرو الان انجامش داده و سونیو وادار کرده به انجام این کار:D
از اون طرفم میخواد این همه بازی به تاریخ نپیوندن و رو PS قابل بازی باشن الان خود من عجیب تو کف Spartan: Total Warrior هستم:D

اتفاقا با توجه به این که 10 سال دیگه کل گیم سونی در PS NOW خلاصه میشه این قابلیت احتمالا از طریق PS NOW انجام بشه اما به این صورت که کل بازیای این 4 نسل رو PS NOW قرار میگیرن و به شما اجازه میدن همشونو استریم کنی رو گوشی یا تی وی یا PC ولی رو PS5 یه مزیت اضافه خواهند داشت اونم قابلیت دانلود کردن همشونه:-SS
اینجوری که عالیه البته همونطور که گفتم بشرطی که مثل مایکروسافت بیان دار و ندار نسل های قبل بریزن توش نه اینکه بیان چندتا بازی بزارن بعدش خداحافظ

دیگه مهدی جان عزیزم هرچی پول بدی اش میخوری میتونی با 400 دلاری یه کنسول معمولی صرفا نسل بعدی بگیری و یا با 500 دلار یه کنسول کاملا نسل بعدی که با همون ری تریسینگ که پشتیبانی میکنه بقیه کیفیت های کنسولی در کنارش مثل نسل قبل به چشم میان
X1X هم چیزی نیست که همه نداشته باشن و فقط محدود به افراد خاصی نیست توی فروم خیلی ها دارن از جمله خودم خواستی عکس برات بذارم
مردم اگر ببینن کنسول گران تر چه مزایایی داره به هیچ وجه پولشون رو صرف کنسولی نمیکنن که 3 سال بعدش دوباره نیاز به میان نسل داشته باشه

آخرین ویرایش:
اینجوری که عالیه البته همونطور که گفتم بشرطی که مثل مایکروسافت بیان دار و ندار نسل های قبل بریزن توش نه اینکه بیان چندتا بازی بزارن بعدش خداحافظ
نه دیگه هدف دقیقا همینه دیگه تمام بازیا ولا 4 تا بازی جدا کنی بذاری که مفت نمیرزه الان من هوس فلان بازیو میکنم که رو PS1 بازی کردم باید باشه دیگه ولا بدرد نمیخوره
نکته همینه دسترسی به تمام بازیا هدف هم دسترسی گیمراس هم پاک نشدن این بازیا از دنیای PS
البته مثلا این جا گفته قراره حتی بازیو ارتقا بده خود به خود از نظر گرافیکی دیگه اینا نمیدونم چجوری قراره اتفاق بیفته
دیگه مهدی جان عزیزم هرچی پول بدی اش میخوری میتونی با 400 دلاری یه کنسول معمولی صرفا نسل بعدی بگیری و یا با 500 دلار یه کنسول کاملا نسل بعدی که با همون ری تریسینگ که پشتیبانی میکنه بقیه کیفیت های کنسولی در کنارش مثل نسل قبل به چشم میان
X1X هم چیزی نیست که همه نداشته باشن و فقط محدود به افراد خاصی نیست توی فروم خیلی ها دارن از جمله خودم خواستی عکس برات بذارم
مردم اگر ببینن کنسول گران تر چه مزایایی داره به هیچ پولشون رو صرف کنسولی نمیکنن که 3 سال بعدش دوباره نیاز به میان نسل داشته باشه
ببین نمیگم مهم نیست میگم اکثریت تو کشورای دنیا دنبال کنسول به صرفه هستن این حرفو تاریخ کنسولا میزنه نه من اصولا در اکثر مواقع ملت میرن سمت کنسولی که اقتصادی تره قدرت تاثیر گذاره ولی تاثیر گذار ترین عامل قیمته که بارها ثابت شده

• Like
Reactions: Big boss_returns

اینکه سونی دنبال این کار هست (حداقل برای PS4) کاملا قابل حدس و منطقی هست. اینکه بتونن PS1/2/3 رو هم به نحو احسنت ساپورت کنن یکم کار بیشتری میبره ولی با سخت افزار قدرتمند PS5 اصلا نشدنی نیست (با یه CPU با 16 ترد خیلی کارها میشه کرد) ولی خب من یکم رو نحوه اجراش خوش بین نیستم چون حتی سر PS4 Pro هم سونی یکسری محدودیت‌های سخت افزاری رو سعی نکرد یا نخواست یا نتونست رفع کنه ولی خب شاید برای PS5 از بیس یک راه حل دیگه پیش بینی کرده باشن که اونم باید دید چطور و به چه نحوی هست :دی

ولی طبق پیتنتی که سال 2017 از سونی و مارک سرنی دیده بودم رویکردشون بکارگیری یسری تغییرات سخت افزاری در معماری CPU هست که بتونن CPU قدیمی‌تر رو در قالب CPU جدید پیاده سازی کنن و ... . یعنی هیچ شباهتی به کاری که مایکروسافت با BC و مجازی سازی لایه نرم افزاری کرده نداره :دی این پیتنت جدید هم که باز مطرح شده همین حرف رو انگار داره میزنه (تا جایی که من فهمیدم)، خلاصه باید منتظر موند و دید که خروجی این روش چی هست و چقدر انتظارات رو براورده میکنه. شاید هم خروجی شبیه یا حتی بهتر از روش ایکس باکس باشه باید صبر کرد و دید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or