احتمال پشتیبانی کنسول PS5 از بازی‌های نسل قبل قوت گرفت

Fenris Wolf

کاربر سایت
شعبه ژاپن شرکت سونی طرح جدیدی را به ثبت رسانده است که بر اساس آن، پشتیبانی از سخت افزارهای قدیمی این شرکت توسط کنسول جدید آن‌ها یعنی Playstation 5 ممکن می‌شود. آن چه که از جزئیات طرح می‌توان برداشت کرد این است که پردازنده کنسول جدید توانایی شناسایی و یا به عبارتی تعریف کارایی CPU کنسول‌های قدیمی را خواهد داشت و به نظر می‌رسد که طراح کنسول پلی‌استیشن 4 یعنی آقای «مارک سرنی»، مسئول پروژه جدید پلی‌استیشن 5 خواهد بود.

هدف پروژه این است که پردازنده جدید تمامی برنامه‌هایی که برای سخت افزارهای قدیمی طراحی شده بودند را به بهترین شکل ممکن اجرا کند و تمرکز اصلی آن، رفع ایرادات موجود بین سخت افزار جدید و قدیم است. از جملات پیشین چنین می‌توان برداشت کرد که کنسول PS5 نه تنها توانایی پشتیبانی از PS4 را دارد، بلکه از پلی‌استیشن 3، 2 و حتی اولین کنسول پلی‌استیشن نیز پشتیبانی می‌کند!

همچنین سیستم جدید به نحوی طراحی می‌شود که به طور مثال هنگام تجربه یک بازی که مخصوص کنسول‌های قدیمی طراحی شده است، نرم افزار با محدودیت‌های پردازنده‌های قدیمی رو به رو نشده و بازی به شکلی اجرا می‌شود که انگار برای پلتفرم جدید طراحی شده است. اخباری نیز طی روز گذشته از زبان یکی از نویسندگان مطرح وب سایت دیجیتال فاندری منتشر شد که کنسول بعدی سونی صد در صد از سیستم بکوارد پشتیبانی می‌کند. هنوز چیزی توسط شرکت سونی تأیید نشده و باید تا رونمایی کنسول جدید منتظر ماند.

read the whole post here.

آخرین ویرایش:
چقدر بده که طرفدار پلی استیشن باشی ولی مدام اسم از مارک سرنی بیاد در صورتی کن کوتاراگی بزرگ رو از یاد ببری کاش کوتاراگی بزرگ این صحبت ها رو نبینه (کوتاراگی رو بسیار قبولش دارم و احترام زیادی در دنیای سخت افزار براش قائلم)
به مارک سرنی بعد از صحبت هایی که قصدش سرپوش گذاشتن روی قدرت X1X بود اعتقادی ندارم این شخص با صحبت هاش عملا خودش رو زیر سوال برد و فرمود که برای اجرای رزولوشن 4K در بازی ها به 8 ترافلاپس قدرت نیازه
حالا اینکه چطور X1X این کار رو با 6 ترا انجام میده و یکی از بزرگ ترین بازی های تاریخ (رد دد 2) رو داره NATIVE اجرا میکنه احتمالا از دید مارک سرنی معجزه هست حالا بقیه بازی ها به کنار
نشون میده مارک سرنی اون قدرا هم ......
حداقلش با این صحبت هاش قدرت و کلاس کاری مهندسین ارشد سخت افزار مایکروسافت رو به دنیا نشون داد
نمیدونم چرا شما مدام ریپلای میکنی ؟ من توی پست هام توهین نمیکنم به هیچکس و به حرفی که میزنم اعتماد کامل دارم نه تنها من بلکه 3 گزارش ضعیف بودن PS5 در مقابل اناکوندا رو تایید کردن ولی شما متاسفانه ادب رو رعایت نمیکنی و دوست داری سرپوش روی این واقعیت بذاری اما فراموش نکن مارک سرنی مثل کوتاراگی نیست که سخت افزار قدرت مند و جلوتر از زمان خودش برای شما بسازه
ای کاش ناظمان انجمن این پست ها رو ببینند و واکنش نشون بدن
حاجی انقدر اسپم نده گند زدی به سایت تو این مدت بابا اصلا xbox خدا مایکروسافت خفن ترین شرکت دنیا بیخیال شو فقط
درضمن مگه مولتی یوزر بودن خلاف قوانین نبود ؟ طرف رو بن میکنید اکانت جدید میسازه خودشم اعتراف میکنه همون کاربر قبلی هست که بن شده. یکم پیگیر باشید

حاجی انقدر اسپم نده گند زدی به سایت تو این مدت بابا اصلا xbox خدا مایکروسافت خفن ترین شرکت دنیا بیخیال شو فقط
درضمن مگه مولتی یوزر بودن خلاف قوانین نبود ؟ طرف رو بن میکنید اکانت جدید میسازه خودشم اعتراف میکنه همون کاربر قبلی هست که بن شده. یکم پیگیر باشید
من کجا مولتی یوزر هستم ؟؟
اون اکانت همون زمان بن شد و اتفاقا طبق بند6 قوانین انجمن خلاف بود و من هم دوباره ازش استفاده نکردم
ناظمان هم میتونن حرفم رو تایید کنن
دوست خودت ریپلای کرد و درباره مارک سرنی اسپم داد نه من

یه سوالی من دارم یعنی قرار بازیای نسل قبل با کیفیت همون موقع پورت بشن یا مثل ps4 کیفیتشون به روز بشه؟ اگه گزینه دو زمان زیادی میبره این همه بازی رو به روز کردن. بعد اینکه با لایسنس چه میکنن؟ یادمه یوشیدا گفته بود واسه گرفتن لایسنس یه سری از بازیا مشکل دارن.
نه اینطور نیست که روی بازی کار کنن و پورتش کنن ، همون بازی روی سخت افزار جدید اجرا میشه فقط اینا میخوان کاری کنن که بازی خودش رو تو سخت افزار جدید دریابه، درست مثل این میمونه که از یه جاده خاکی بیاد تو اوتوبان، معجزه ای صورت نمیگیره ، ولی باز از کنسول مبدأ بازی بهتر اجرا میشه ، مگر اینکه سازنده ها برای بعضی بازی ها پچ بدن برای بهبود گرافیکی که خیلی بعیده ،
...............

تو کلامتون فقط خواستم بگم ps4 اسلیم داره از پرو بیشتر میفروشه،

BC دیگه الان برا سونی انتخاب نیست به نوعی اجباره. به خصوص BC برای PS4 چون رقیب به احتمال 100% برای ONE روی کنسول بعدی بکوارد را خواهد داشت و میشه تصور کرد که نبود BC روی PS5 چه موج منفی میتونه ایجاد کنه.

ولی خب نکته ای که هست اینه که حداقل برای PS3 و PS2 نمیتونید از همون روز اول انتظار داشته باشید BC وجود داشته باشه. در صورت وجود هم سونی باید یک حرکتی مثل ماکروسافت بزنه و تدریجا بازی ها را قابل بازی روی کنسول جدید بکنه که به نظر کار زمان بری خواهد بود.(مثل همین بازی های PS2).

سناریویی که من انتظار دارم اینه که PS5 بکوارد خواهد داشت ولی بازی ها به صورت Selective تدریجا اعلام و عرضه خواهند شد.

به لحاظ BC خیلی بعیده سونی به ماکروسافت برسه چون اینا چندساله دارن روی این بحث سرمایه گذاری میکنن.

BC دیگه الان برا سونی انتخاب نیست به نوعی اجباره. به خصوص BC برای PS4 چون رقیب به احتمال 100% برای ONE روی کنسول بعدی بکوارد را خواهد داشت و میشه تصور کرد که نبود BC روی PS5 چه موج منفی میتونه ایجاد کنه.

ولی خب نکته ای که هست اینه که حداقل برای PS3 و PS2 نمیتونید از همون روز اول انتظار داشته باشید BC وجود داشته باشه. در صورت وجود هم سونی باید یک حرکتی مثل ماکروسافت بزنه و تدریجا بازی ها را قابل بازی روی کنسول جدید بکنه که به نظر کار زمان بری خواهد بود.(مثل همین بازی های PS2).

سناریویی که من انتظار دارم اینه که PS5 بکوارد خواهد داشت ولی بازی ها به صورت Selective تدریجا اعلام و عرضه خواهند شد.

به لحاظ BC خیلی بعیده سونی به ماکروسافت برسه چون اینا چندساله دارن روی این بحث سرمایه گذاری میکنن.

Patent Application 2019-503013 (as discovered recently by the Hokanko-Alt blog) describes a method for "impersonating CPU ID for backward compatibility." A machine translation of that patent details a method for "deceiving legacy application" into thinking they are running on the original CPU they were designed for

اگه این راست باشه و اصلا عملی باشه اصلا نیازی نیست روی چیزی کار کنن ، پردازنده خودش تمام مراحل رو انجام میده

• Like
Reactions: Big boss_returns

درست متوجه موضوع نشدی قرار نیست چیزیو اضافه یا کم کنن قراره سخت افزار به صورت خودکار این کارو انجام بده!
یعنی شما بازی PS3 فرضا از استور حالا یا دیسکش یا هرچی میذاری خود سخت افزار شناساییش میکنه و اجراش میکنه خیلی با کاری که مایکرو کرده فرق داره و شدیدا پیشرفته تره

• Like
Reactions: EHSAN1379U2
درست متوجه موضوع نشدی قرار نیست چیزیو اضافه یا کم کنن قراره سخت افزار به صورت خودکار این کارو انجام بده!
یعنی شما بازی PS3 فرضا از استور حالا یا دیسکش یا هرچی میذاری خود سخت افزار شناساییش میکنه و اجراش میکنه خیلی با کاری که مایکرو کرده فرق داره و شدیدا پیشرفته تره

این که اصلا سونی همچین تکنولوژی رو مطرح کنه خطرناک نیست براش ؟؟ اگه دولوپرا (هکرا) طرز کارش رو بفهمن رو. Pcپیادش نمیکنن؟

این که اصلا سونی همچین تکنولوژی رو مطرح کنه خطرناک نیست براش ؟؟ اگه دولوپرا (هکرا) طرز کارش رو بفهمن رو. Pcپیادش نمیکنن؟
این کاری که سونی میکنه سخت افزاری خواهد بود
احتمالا به این صورته که CPU دستگاه قراره بازیو شناسایی و این بار رو سخت افزار PS5 اجراش کنه دقت کنی گفته حتی قراره این شناسایی طوری باشه که بازیو براساس سخت افزار جدید ارتقا بده احتمالا رزولوشن و وفریم بازیو هم ببره بالا به صورت خودکار بر اساس سخت افزار جدید
فکر نکنم همچین چیزیو بشه هک کرد!

این کاری که سونی میکنه سخت افزاری خواهد بود
احتمالا به این صورته که CPU دستگاه قراره بازیو شناسایی و این بار رو سخت افزار PS5 اجراش کنه دقت کنی گفته حتی قراره این شناسایی طوری باشه که بازیو براساس سخت افزار جدید ارتقا بده احتمالا رزولوشن و وفریم بازیو هم ببره بالا به صورت خودکار بر اساس سخت افزار جدید
فکر نکنم همچین چیزیو بشه هک کرد!

نه دقیقا به این شکل نیست اینطور که اینا میگن

a method for "deceiving legacy application" into thinking they are running on the original CPU

کاری که این داره می‌کنه رو میشه مشابه سازی کرد به نظرم ، نمیشه؟

در کل ایده خیلی خفن و مدرنیه ، فقط باید ببینیم کنسول تو زمینه حفاظت و ایمنی چطور عمل میکنه

نه دقیقا به این شکل نیست اینطور که اینا میگن

a method for "deceiving legacy application" into thinking they are running on the original CPU

کاری که این داره می‌کنه رو میشه مشابه سازی کرد به نظرم ، نمیشه؟

در کل ایده خیلی خفن و مدرنیه ، فقط باید ببینیم کنسول تو زمینه حفاظت و ایمنی چطور عمل میکنه
باید منتظر بودو و دید ولی اینا فکر همه جاشو میکنن و مسئله اینه قطعا سخت افزار PS5 کلی شخصی سازی برای این موضوع داره که رو هیچ سخت افزار دیگه ای وجود نداره!
منظورم اینه ما صرفا با یه برنامه خالی طرف نخواهیم بود و خود سخت افزارم قطعا بهینه سازیای خودشو برای این موضوع خواهد داشت

• Like
Reactions: vaan 2
و اینم اضافه کن که اگر قدرتش زیر 12 ترافلاپس باشه به هیچ وجه اسمش رو به عنوان کنسول نسل بعدی کنار قاتلی به نام اناکوندا قرار ندین با همین X1X مقایسش کنید نه اناکوندای کاملا نسل بعدی

آناکوندا چه ربطی به این تاپیک داره
چی میگی اصلا؟
با کی کار داری

یه نظارتی رو پستای اینجوری که هدفشون فقط تخریبه باشه بد نیست

کاری باهاش نداشته باشید مدیرا من بخاطر این بن کردن:| الانم چندروزه دارم با مدیرا صحبت میکنم بازش کنن ولی مسئولش هنوز نیومده که جوابم بده:-wدر کل جوابش ندید که مدیرا الکی نیان بنتون نکنن اصلا نادیده بگیرینش تا نتونه چیزی بگه

• Like
Reactions: vaan 2 and incoming
@Lions Gate
@mgh2225
به شما چه ارتباطی داره که یک کاربر چطوری فکر میکنه، طرفدار کدوم کنسوله، یا نظرش در مورد کنسول مقابل چیه؟
چه حقی دارید هرکسی که هم جهت افکار شما رفتار نمی کنه رو تخریب کنید؟
همین کارارو مدت هاست انجام دادید، کاربرهای متفاوت از خودتون رو به روشهای مختلف از بازیسنتر بیرون کردید. الان هم یه مشت همفکر و فن بوی دورهم جمع شدید فقط بلدید از همدیگه تعریف کنید و قربون صدقه هم برید.
البته که به نوعی مدیریت بازیسنتر هم ازتون پشتیبانی کرده که الان با ژست طلبکارانه منتظر برخورد با کاربر به اعتقاد خودتون خاطی رو دارید.
نتیجه این شده که اینجا از یکی از بهترین محافل گیم ایران تبدیل شده به یکی از متروکه ترین هاشون.

باید منتظر بودو و دید ولی اینا فکر همه جاشو میکنن و مسئله اینه قطعا سخت افزار PS5 کلی شخصی سازی برای این موضوع داره که رو هیچ سخت افزار دیگه ای وجود نداره!
منظورم اینه ما صرفا با یه برنامه خالی طرف نخواهیم بود و خود سخت افزارم قطعا بهینه سازیای خودشو برای این موضوع خواهد داشت

اینکه مسلمه ، چون تمام این فعل و انفعالات قراره توسط پردازنده و بدون واسطه صورت بگیره.

به شما چه ارتباطی داره که یک کاربر چطوری فکر میکنه، طرفدار کدوم کنسوله، یا نظرش در مورد کنسول مقابل چیه؟

به هیچکس ارتباطی نداره
ولی انگار شما فرق اسپم و تخریب با انتقاد رو نمیدونین
تو تاپیک مرتبطش هرچی میخواد بگه به خودشم مربوطه
این تایپک با عنوان "قابلیت بکوارد PS5" هیچ ربطی به کنسول مایکروسافت نداره
همه هم میدونین این دوستمون هدف از پستاش فقط تخریبه

شما هم سعی کن سریع به بقیه برچسب نزنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or