احتمال عرضه HALO برای PC و ارتقای فروشگاه ویندوز 10

Fenris Wolf

کاربر سایت
Phil-Spencer.jpg

بنظر میرسد که مایکروسافت در زمینه گیمینگ خود را وارد مسیر تازه ای کرده است . تقریبا تمامی عناوین انحصاری XBOXONE برای WINDOWS 10 نیز عرضه خواهند شد که بسته به نظر شما ، ممکن است این موضوع خوب باشد یا بد ،درهرصورت بنظر میرسد که این مسیری که مایکروسافت درپیش گرفته است ؛ ادامه دار خواهد بود .

طی سوالی که از Phil Spencer در توییتر شده بود ، از او پرسیدند که آیا امکان عرضه سری HALO برای پلتفرم PC نیز وجود دارد که وی در پاسخ چنین گفت :

" ما همیشه به نظرات شما ، و بازی هایی که از ما درخواست کرده اید توجه کرده ایم " .

همانطور که متوجه شده اید او احتمال عرضه عنوان HALO برای PC را رد نکرده است .
فیل اسپنسر در یک توییت دیگر نیز اعلام کرد که درحال ارتقا و بهبود وضعیت فروشگاه ویندوز 10 هستند و قصد دارند محدودیت های آن را رفع کنند و تجربه گیمینگ را برروی این پلتفرم بهبود ببخشند . محدودیت هایی از قبیل : " V-Sync اجباری ، borderless full screen ، نبودن پشتیبانی برای ماد ها " . و در آخر ، اسپنسر تایید کرد که عنوان CUPHEAD هنوز زنده ـست و درحال طی کردن مراحل ساخت است .

منبع

آخرین ویرایش:
با عرض پوزش شکست چی xbox oneبیشتر از 360تو مدت زمان مشابه فروخته سیل استراتژیک باز چیه کنسول انحصاری نمیخواد

فروش عالی ps4از این اومده که سونی میدونه انحصاری خوب سیاست درست میتونه گیمر به خودش جلب کنه

مایکروسافت با این کارش داره oneرو به حال خودش رها کنه که بده

کلا سیاست مایکرو در قبال گیم از قدیم تا الان اشتباه بوده

کنسول وسیله گیم در نگاه اول که مایکروسافت این رو فراموش کرده تو اوایل نسل و نیار به محرک داره برا خرید که انحصاری ها هست
دوست عزیز این خطی که شما میگی مایکروسافت داره Xbox One رو به حال خودش رها میکنه خیلی فرق داره با توجه به بازار pc
اگر مایکروسافت دنبال رها کردن Xbox One بود هر ماه بازیهای با کیفیت و AAA براش رایگان نمیکرد (هزینه ها رو کاهش میداد کم کم میذاشت کنار one رو)
اگر میخواست one رو ول کن به جای اینکه هر بازی که میخری نسخه های قبلیش رو رایگان بهت نمیداد (جاست کاز و فالوت و گیرز و کوانتوم بریک و و و) به جاش هزینه های one رو کاهش میداد
اگر دنبال رها کردن one بود نمی آمد تو یک سال ده تا بازی انحصاری کنسولی براش در نظر بگیره
از این مثال ها زیاده که مایکروسافت اگر دنبال رها کردن one بود نمی آمد یکسری خدمات با کیفیت بالا براش ارائه کنه.
هر کی نظره خودش رو داره و به قول دوستمون هیچکدومون نوسترآداموس نیستیم که پیش‌بینی کنیم ولی حکایت Xbox One آینه :
خشت اول گر نهد معمار کج،تا ثریا رود دیوار کج
مایکروسافت هر کار نکنه هر خدماتی برای one نده ولی بازم این کنسول در زمینه محبوبیت در اکثریت جامعه ی گیمری موفق نمیشه ه.
تو کنفرانس همه چی مشخص میشه حالا

این روزا میگذره .....!! اسپنسر گفته که به در خواست کاربرها گوش میده اینجا سونی فن ها نسخه کنسوله ایکس باکس وان رو پیچیدن!!! من که جایه شما بودم الان پایه کنسولم نشسته بودم و از انحصاری هایه بیشماری که تا الان سونی برا ps4 عرضه کرده لذت میبردم!!مایکزوسافت و کنسولش هم به خاطره ها پیوستن خواهش میکنم دست از سرش بردارین:d
نسل هفتم هم اکثر انحصاریهایه 360 برا pc عرضه میشدن !! تازه اون زمان هم ویندوز 10 نبود ! چه اتفاقی افتاد؟؟ 360 از بین رفت؟؟ اینو بدونین که کنسول باز همیشه کنسول باز میمونه و pc گیمر هم رو به کنسول نمیاره مگر تو موارد استثنایی!!!
منی که بازیهایه گیرز و هیلو رو دوست دارم اگه برا پی سی هم عرضه بشن من پی سی نمیگیرم چون حوصله جمع کردن پی سی ندارم یعنی با یه کنسول راحت ترم خیلی ها هم مثل من هستن !!

آخرین ویرایش:
شما به عنوان یک بیزنس من (:دی) نمیتونی از فروش 3 به 1ـه ROTTR روی PC چشم پوشی کنی :دی.
دوم اینکه شما یه پلتفرومی داری به اسم ویندوز 10 که تقریبا به راحتی یه سویچ کردن میشه بازی رو بین Device های مختلف پورت کرد.
سوم اینکه شما میتونی بالاترین تظیمات رو برای کاربران کمال گرای PC ارائه بدی همزمان برای کسانی که میخوان اون تجربه رو با 350$ داشته باشن هم منتشر کنی.

الان نمیشه نظر قطعی + یا - بودن حرکت ماکروسافت رو اعلام کرد، 10 سال میشه :دی

فکر میکنم مایکروسافت در واقع نسل هشت skip کرده(چون منابع مالی نامحدودی داره جلو ضرر بیشتر را میگیره فقط و سود مهم نیست)
از این طرف یک فرصت مناسب پیدا کرده که سیاست های ایندش (نسل 9 یا به عبارتی دهه سوم قرن) را از الان امتحان کنه و به قول معروف پیچش کار دستش بیاد. هممون می دونیم روزی میرسه که حتی پلی استیشن هم سرویس باشه صرفا نهایتا به عنوان نماد یک streamer کوچیک جای کنسول بدن به ملت.

موضوع اینجاست که این کار مایکروسافت در نهایت باعث رشد کامیونیتی گیمر هاش میشه یا نه؟ پلی استیشن که اینور قضیه را بسته و با توجه به سوابق سونی در نسل های قبل میشه گفت کار اصلی را انجام داده و مونده سرویس دهی و بهره برداری.

به نظر من اینده کامیونیتی گیمینگ مایکروسافت(اسمش xbox?:d) بیشتر به عملکرد والو و steam بستگی داره تا پلی استیشن. در واقع اگر والو گند بزنه موفق میشه. موفقیت منظورم سونی این نسل و استیم. نه صرفا حضور در بازار..
اگر هم موفق نشه باز مایکروسافت میمونه و منابع نامحدودش:d این وسط کنسول xbox one فقط حقش خورده میشه. امدن مسترچیف و دوستان رو ps در این مقطع دور از دهن نیست:d

ویندوز و ایکس باکس وان هر دوشون واسه ماکروسافت و حتی اگه مشتری های One رو از دست بده و اونها بیان سراغ ویندوز باز هم چیزی از دست نداده و انگار از این جیبش پولو گذاشته تو اون جیبش!b-)

با این فرق که یه ویندوز 100 دلاری هم به طرف فروخته!:d

این دست اخبار بیشتر از اینکه باعث خوشحالی PC گیمرها بشه، فن های PS رو سر شوق آورده، حداقل تو بازیسنتر که اینطور به نظر می رسه،

خوب چرا نیاره؟

مثلا من خودم دوست دارم خیلی از بازی های X1 رو تجربه کنم اما نه کنسول رو دارم و نه قصد خریدش رو, در نتیجه اگه برای PC بیاد با خیال راحت و قیمت خیلی کمتر میتونم بازی کنم. پس به قول تو حسابی سر شوق میام و دوست دارم که همه بازی هایی که دوست دارم برای PC هم بیان.

با همین استدلال خیلی ها هم میتونن سر شوق بیان چون ترکیب PC با PS4 بیشتر نیازهای گیمینگشون رو ارضا میکنه.

به شدت کار خوبیه, باید هر سرویسی روی X1 هست برای ویندوز 10 هم بیارن, هم کراس پلتفرم بازی کردن و کراس بای میاره هم pc گیمرا کلی بازی درجه 1 گیرشون میاد. ضمن اینکه جای Xbox هم محفوظ میمونه چون هیچ PC ای حتی با قیمت 300-400 دلار بالاتر از X1 نمیتونه کار این کنسولو بکنه. بهرحال از یکی شدن پلتفرمای مایکروسافت بشدت استقبال میشه :d

همونطور که مشخص بود xone شکست خورده از رقیب دیرینش.

و این برای من سونی فن کفایت میکنه.

فقط ناراحتم از اینکه xone که خریدم دیگه انحصاری نداره تا با اون چشم سونی فن ها رو درآرم .

بعضی ها معتقدن من مریضم.

این دست اخبار بیشتر از اینکه باعث خوشحالی PC گیمرها بشه، فن های PS رو سر شوق آورده، حداقل تو بازیسنتر که اینطور به نظر می رسه، ابزار نگرانی ها شده واسه PS فن ها، خوش حالی ها شده واسه PS فن ها، حضور فعال شده واسه PS فن ها... این وانمود ها در جهت خنک کرده فضا نباشه صلوات ...
ست آوردن پول بیشتر اکثر انحصاری هاش رو واسه XBOX 360 نگه میداره!

گذشته از این من قبلا هم گفتم، حرفی که اسپنسر یک سال پیش زد، رو من از عملی شدنش استقبال میکنم، اما امیدوارم بازی بعدی Gear 2 و 3 باشند و چه بهتر که بازی هاش در انحصار فروشگاه ویندوز نبود...

نسل قبل, PS Fan ها : خـــاک تو سر مایکروسافت که هیچ حمایتی از PC و ویندوز نمیکنه و همش به فکره پوله و برای بدست آوردن پول بیشتر اکثر انحصاری هاش رو فقط برای XBOX 360 بیرون میده و هیچی واسه PC نمیزاره!

نسل فعلی, PS Fan ها : خـــاک تو سر مایکروسافت که همه انحصاری هاش رو واسه PC هم میده و همش به فکره پوله و برای بدست آوردن پول بیشتر اکثر انحصاری هاش رو برای XBOX ONE و PC منتشر میکنه!

اینم شد همون قضیه بازی های انحصاری...

نسل قبل, PS Fan ها : این پول کثیف مایکروسافت بود که باعث شد عناوینی مثل تیکن و متال گیر و ... از چنگ عشقم سونی بیچاره:( =(( دربیاد. جاست سونی

نسل قبل, باز هم همون PS Fan ها : هه هه هه! این بی عُرضگی مایکروسافت و زرنگی سونی :x بود که باعث شد انحصاری هاش مثل Bioshock و Mass Effect و... رو از دست بده. جاست سونی

خوب چرا نیاره؟

مثلا من خودم دوست دارم خیلی از بازی های X1 رو تجربه کنم اما نه کنسول رو دارم و نه قصد خریدش رو, در نتیجه اگه برای PC بیاد با خیال راحت و قیمت خیلی کمتر میتونم بازی کنم. پس به قول تو حسابی سر شوق میام و دوست دارم که همه بازی هایی که دوست دارم برای PC هم بیان.

با همین استدلال خیلی ها هم میتونن سر شوق بیان چون ترکیب PC با PS4 بیشتر نیازهای گیمینگشون رو ارضا میکنه.

کنسول بازها ، کنسول میخرن چون ارزونه ، صرفا به خاطر انحصاری داشتن نمیخرن ، درنتیجه اکثر اونایی که PS4 دارن و این پلتفرم اصلیشونه درواقع High End PC ندارن، Mid range هم حتی ندارن ، از طرفی PC Gamer ها هم کنسول رو به خاطر انحصاریاش میخرن بعدشم میفروشن چون واقعا هیچ وقت کیفیت PC رو نمیزارن برن رو کنسول بازی کنن که طبیعی هم هست. حالا فردی که PS4 داره براش مقرون به صرفه تره که X1 بخره بازی کنه بعد بفروشه ...کاری که PC Gamerها با کنسولا میکنن.

برای PC Gamerها هم بهترین کمبو PC + Nintendo هست.

خوب چرا نیاره؟

ماکان میشه این قسمت رو یکم شفاف سازی کنی؟ :-" چطور میتونی بازی PC رو با قیمت کمتر بخری؟ اینا هم توی استور همون قیمت هست دیگه فرقی نمیکنه آخه. بحث هک و ... هم که فعلا منتفی هست

- - -ویرایش - - -

به نظر من مایکروسافت کم کم میخواد برگرده به اصل و ریشه خودش که تولید نرم افزار بوده چون واقعا به جز همون 360 توی هیچ سخت افزاری مخصوصا گیمینگ آنچنان موفق نبوده. این از یه نظر خوب هست که میتونه وقت و سرمایه بیشتری رو معطوف تولید محتوا کنه و در نتیجه گیمرها رو به سمت خودش بکشونه. این وسط میمونه برند XBOX که یا سرانجامی مثل سگا خواهد داشت میتونه به عنوان پلتفورم دوم و با کیفیت پایین تری برای اجرای محتوای تولیدی مایکروسافت استفاده بشه. با این حال در بهترین حالت که حالت دوم هست سرنوشتی مثل Wii U خواهد داشت و عملا تعداد کمی شرکت 3rd part حاضر به سرمایه گذاری بر روی این پلتفورم میشن مگر اینکه مایکروسافت خودش به تنهایی محتوای بیشتری برای پلتفورمش تولید کنه و به پورت بازیهای 3rd party روی کنسولش کمک کنه.

کنسول بازها ، کنسول میخرن چون ارزونه ، صرفا به خاطر انحصاری داشتن نمیخرن ، درنتیجه اکثر اونایی که PS4 دارن و این پلتفرم اصلیشونه درواقع High End PC ندارن، Mid range هم حتی ندارن ، از طرفی PC Gamer ها هم کنسول رو به خاطر انحصاریاش میخرن بعدشم میفروشن چون واقعا هیچ وقت کیفیت PC رو نمیزارن برن رو کنسول بازی کنن که طبیعی هم هست. حالا فردی که PS4 داره براش مقرون به صرفه تره که X1 بخره بازی کنه بعد بفروشه ...کاری که PC Gamerها با کنسولا میکنن.

برای PC Gamerها هم بهترین کمبو PC + Nintendo هست.
من واقعا این طرز حرف زدن و این توهم های افرادی مثل شما رو درک نمیکنم. خسته نشدید از این حرف های بی پایه و اساس که فقط تو ذهن خودتو پرورش میدید!!
برای همه نسخه میپیچید که کنسول رو صرفا به خاطر ارزونیش میخرن نه برای انحصاری!!! الان شما محقق هستی!! پیشگو هستی!! چی هستی؟!!
بعد خودتون رو هم سردمدار ارتش شکست ناپذیر به نام پی سی گیمر میدونید. از کجا به این نتایج شگرف میرسید؟!!!!
به موازاتش که برای افرادی مثل شما صرفه اقتصادی مهم نیست . کنسول رو میخرید بعد میفروشید !! که چی بشه دقیقا؟!!!
در کنار این که برای شما انحصاری های کنسول ها اهمیت ندارند بعد با تایید شدن یه انحصاری روی پی سی یا حتی کوچکترین شایعه به مدت دو هفته جشن و پایکوبی انجام میدید !! مگه چی اتفاقی افتاده !! تا روز قبلش بی اهمیت بود
البته روی صحبت با افرادی که پلتفرم آنها PC هست نیستش . بلکه افراد خاصی رو که از این استدلال های توهمی و بچه گانه میارن منظورم هست که تعداد کمی هم در این سایت هستند.
....................
به شخصه بعید میدونم halo بطور کامل روی PC عرضه بشه

.........................
احتیاجی به پاسخ شما نیست دوست عزیز . جهت آگاهی و آشنایی سایر دوستان با شما پست دادم. همچنین نقل قول کردن پست بنده و آنچه که به عنوان پاسخ نوشتید اوج استیصال شما رو در نوشتن یک پاسخ منطقی نشون میده

آخرین ویرایش:
من واقعا این طرز حرف زدن و این توهم های افرادی مثل شما رو درک نمیکنم. خسته نشدید از این حرف های بی پایه و اساس که فقط تو ذهن خودتو پرورش میدید!!
برای همه نسخه میپیچید که کنسول رو صرفا به خاطر ارزونیش میخرن نه برای انحصاری!!! الان شما محقق هستی!! پیشگو هستی!! چی هستی؟!!
بعد خودتون رو هم سردمدار ارتش شکست ناپذیر به نام پی سی گیمر میدونید. از کجا به این نتایج شگرف میرسید؟!!!!
به موازاتش که برای افرادی مثل شما صرفه اقتصادی مهم نیست . کنسول رو میخرید بعد میفروشید !! که چی بشه دقیقا؟!!!
در کنار این که برای شما انحصاری های کنسول ها اهمیت ندارند بعد با تایید شدن یه انحصاری روی پی سی یا حتی کوچکترین شایعه به مدت دو هفته جشن و پایکوبی انجام میدید !! مگه چی اتفاقی افتاده !! تا روز قبلش بی اهمیت بود
البته روی صحبت با افرادی که پلتفرم آنها PC هست نیستش . بلکه افراد خاصی رو که از این استدلال های توهمی و بچه گانه میارن منظورم هست که تعداد کمی هم در این سایت هستند.

این counter-argument انقدر ضعیف و مضحک هست که از پاسخ بهش صرف نظر میکنم، سطح آگاهیتون رو بالا ببرید درخدمت هستیم.

اگه ماکان و دوستاش اجازه بدن این کار از خیلی لحاظ عالیه
هر جا حرفی از این قضیه میشه ماکان سریع میاد با قیمت خیلی کم انحصاریهامون رو بازی میکنه !!! اگه تونستین بدون هک بازی کنین اونوقت اینجا جار بزنین

ماکان میشه این قسمت رو یکم شفاف سازی کنی؟
:-"

بله میشه. اول میرم تورنت. بعد پایریت میکنم. بعد مفت بازی میکنم.

بعد نخوای پایریت کنی هم رو پی سی بازی خریدن ارزون تر از کنسول در میاد. مثلا همین TR روی پی سی تخفیف های عجیبی داره.

بله میشه. اول میرم تورنت. بعد پایریت میکنم. بعد مفت بازی میکنم.

بعد نخوای پایریت کنی هم رو پی سی بازی خریدن ارزون تر از کنسول در میاد. مثلا همین TR روی پی سی تخفیف های عجیبی داره.

شما مث که نمیدونی استور مایکروسافت واسه ایکس باکس و ویندوزش یکپارچه هست ، یا شاید فک میکنی مایکرو قراره بازی هاشو به شما به 60% تخقیف بفروشه ؟!

تخفیف های مایکروسافت و بازی های فریش واسه XBOX ONE رو هم هیچ کنسول و پلتفرم دیگه ای هم توی خواب نمیبینه .. تازه الان خیلی ها میتونن با 30 تومن بازی XBOX ONE بخرن !

بیخیال ارزون بودن بازی های مایکروسافت برای PC بشید،بچسبید به یه بحث دیگه ...

Madridista

یعنی تو استور هیچ تخفیفی نمیدن؟
biggrin1.gif
از کجا میدونی؟
biggrin1.gif
ندادن هم مهم نیست
biggrin1.gif
قیمت اصلی رو میپردازیم. حالا اجازه هست ما هم رو PC بازی کنیم و خوشحال باشیم یا باید بیاییم اینجا ابراض ناراحتی کنیم؟ دوستان فن رخصت میدید؟

تخفیف میدن،چرا ندن ؟ ولی دادن تخفیف با اون حرف شما که کلاً خرید بازی روی PC رو ارزون میدونستی خیلی فرق داره.

عزیزم شما هر بازی که دوست داشتی بازی کن،به من چه ربطی داره کی چی بازی می کنه ! ته تهش اینه که دوتامون توی یه کامیونیتی هستیم کو آپ بازی ها رو با هم میریم ! شما روی PC ـیت منم روی کنسولم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or