درسته اما این فقط باعث میشه X1 کمتر فروش بره که اصلا برای مایکروسافت مهم نیست ولی از طرفی باعث میشه XLIVE امار کاربراش صد برابر بشن که این خیلی بیشتر برای مایکروسافت مهمه :d
درسته و مطمئن باشید سونی میدان خالی از رقیب ببینه حتی دیگه اون یه ذره تخفیفشم نمیزنه :d
من اینجا قصد دارم یک سیستم ارزون قیمت معرفی کنم که براحتی میتونه پابپای XBOX ONE یا حتی بهتر بازیهارو اجرا کنه
ضمن اینکه میلیونها کار دیگه هم غیر از بازی میتونید انجام بدید
و همچنین از بازیهای دهه 80 تا بروز ترین بازیهای 2016 ارشیو کنید
نکته : در این لیست مانیتور قرار نمیدم چون کسی که کنسول میخره هم باید بالاخره برای TV LED هزینه کنه
مادربرد : ASUS H110-Plus LGA1151 H110 قیمت 270 هزار تومن
پردازنده : i3 6100 skylake قیمت 399 هزار تومن
نکته این پردازنده از تکونوژی ساخت
14nm استفاده میکنه اما APU روی X1 از تکنولوزی قدیمی 28 نانو بهره منده که مصرف بمراتب بیشتری به همراه داره
ضمن اینکه از جدید ترین متودهای روز دنیا در طراحی معماری این تراشه استفاده شده برای میلیون ها کار دیگه غیر از بازی
کارت گرافیک : evga GTX 950 superclocked قیمت 699 هزار تومن
رم : AEGIS 8GB 1600Mhz CL11 DDR3 قیمت 144 هزار تومن
پاور : Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply قیمت 209 هزار تومن
هارد : Seagate Surveillance HDD 1TB 7200 RPM 64MB Cache قیمت 188 هزار تومن
نکته مهم : اکثر دارندگان PS4 ( کلا کنسولها هارد جالبی درشون استفاده نمیشه ) از لودینگ بسیار طولانی بازی عذاب میکشن و مدت زیادی باید صبر کنن تا بازی لود بشه ولی این هارد سرعت لودینگ بازیش محشره . با یک پلک به هم زدن بازی لود شده :d
جمع کل یک میلیون نهصد هزار تومن ناقابل :d ( حتی کسایی که قطعاتشونو دست دوم میخرن براشون خیلی ارزون تر از این حرفا تموم میشه )
و باز هم هستند کسایی که نیاز نیست کل سیستمو ارتقا بدن فقط با ارتقا یک قطعه سیستمشون بمراتب قوی تر میشه
نکته : اگر فقط
یک ماهه دیگه صبر کنید سری معماری
PASCAL NVIDIA معرفی میشه
منبع
Nvidia rumoured to show first Pascal GPU at GTC in April :d
کارتهای گرافیکی با تکنولوزی ساخت
16 نانومتر با مصرف بینهایت کمتر از X1 و قدرتی غیر قابل توصیف حتی در MID RANGE ها
پس اینکه برای PC خوب باید 6 میلیون خرج کردو این حرفهای این مدلی کلا بذارید کنار :d