به شخصه از ته دل دوست دارم همچین اتفاقی نیفته چون کلا اونطوری صنعت گیم به سمتی میره که من خوشم نمیاد (نظر شخصی). منتها من الان دو شخصیتیم یه بخش خوشبین در من هست که خوب دوست داره مسائل رو طوری ببینه که شما داری میگی و یه بخش واقع گرا که داره نشانه ها و سرنخ ها رو کنار هم میزاره و به یه نتیجه کلی میرسه. اگر یادت باشه بعد از اینکه سکان مایکروسافت رو نادلا به دست گرفت صحبت از اینکه مایکروسافت بخش اکس باکس رو واگذار کنه بالا گرفت. دقیقا از همون موقع و اومدن فیل اسپنسر ( که درواقع محصول تغییرات در مایکروسافته و نه بوجود آورندش) مایکرو داره سمت و سوش رو عوض میکنه. حالا به کجا میره؟ جدا نمیدونم ای کاش نوستوراداموس بودم میدونستم...... منتها کاملا مشخصه طرح و برنامه ی مایکروسافت تغییر کرده و بخش گیمینگش در شرف یه دگردیسی بزرگه. اصلا تو ذهنم نمیگنجه که همون روش سنتی کنسول سازی مد نظرشون باشه. حالا سوال پیش میاد این تغییرات خوبه یا بد؟
یه بار دیگه هم گفتم این تغییرات هم خوبه هم بد بستگی داره در مورد چه کسی بررسی بشه.
برای مایکروسافت قطعا خوبه مسلما خودشون بهتر از کسی تو بازی سنتر میدونن چی بدرد کسب و کارشون میخوره.
برای گیمرها خوبه؟ خیلی فرقی به حالشون نمیکنه در هرصورت بازی رو که میخوان بازی میکنن چه فرقی به حالشون میکنه یکی دیگه هم بازی رو بازی کنه یا نه.
اما در نهایت آیا برای برند اکس باکس خوبه؟ قطعا خیر با هیچ منطقی خوب نیست. در نهایت مایکرو داره سر اکس باکس رو میبره تا به مایکروسافت در اشل بزرگتر کمک کنه مثل فدا کردن دست به نفع مغز
به نظرم برای هر سه تا خوبه
مایکرو خوبه چون سود بیشتری براش میاره
گیمر xbox خوبه،آره.چرا؟نیگا کن یکی از مشکلات مایکرو کمتر بودن انحصاریاش نسبت به سونی هست حالا بقولی الان داره بدتر هم میشه.مایکرو نمیتونه از pc بگذره پس خودبخود این امر در بلند مدت اگه مایکرو میخواست بازی برای pc نده ضرر بزرگتری بهش وارد میکرد.خوب مایکرو اومد دو تا پوئن داد به گیمراش.1.قابلیت اجرای بازیهای xbox 360
2.و مهمترینش ویندوز 10 برای اکس باکس و قابلیت پشتیبانی از ماوس و کیبرد
چرا بازیهای استراتژی رو کنسول نمیان چرا خیلی از بازیهای pc رو کنسولا نمیان چرا سیمز و ea پول پرست بعد از نسخه 3،نسخه 4 شو نداد رو کنسولا
دلیلش بی شک کنترلر انهاست
اما حالا درسته 3 تا 4 انحصاریشون کم میشه ولی در عوض خیل عظیمی از بازیهای استراتژیک راهی این کنسول میشه
و در اینجا به جای اینکه دنبال برتری با انحصاری در مقابل سونی باشه
اینجا با ارائه قابلیت بازیها با ژانرهای متفاوت و پشتیبانی از برنامه ها در مقابل سونی در مقوله ای برتره که سونی در اونجا اصلا راه پیدا نکرده
درسته ریزشی بابت از دست رفتن انحصاریهاش پیدا میکنه
اما در مقابل هم جمعیتی از استراتژیک بازها و افرادی که با برنامه های نه چندان سنگین کار میکنند رو به خودش جذب میکنه
این میشه که مایکروسافت یه بازی برد برد رو انجام میده
برای برند xbox چطور؟قطعا،آره.وقتی میخوان بعضی پدرا یه کنسول بازی بخرن.میگن اینقدر پول برا بازی.
الان بچه میگه.بابا برنامه هم میخوره.این که کنسول مایکروسافت به یه کنسول چند کاره تبدیل میشه خودش اعتباریه بزرگ.
اگه درست استفاده بشه.با یه برنامه ریزی دقیق.
چون مایکرو اگه اینکارو بکنه تمام پلهای پشتشو میترکونه و ایندشو از بین میبره و اگه یه موقع شکست بخوره
دوباره باید از نو،و از صفر کار کنسولشو شروع کنه که اونموقع خیلی سخته