اجرا Crysis 2 با تنظیمات نسخه PS3 !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اگر شما در مورد نسخه PS3 عنوان Crysis 2 نگران هستید و ترس از پائین بودن کیفیت در این نسخه دست بردار شما نیست در این راستا باید عرض کنیم که جای هیچگونه نگرانی نیست.
یکی از کاربران فروم سایت Game Trailers با نام Clukos با استفاده از Config یا پیکر بندی نسخه PS3 اقدام به اجرای این ورژن کرده است و چیزی که مشخص هست این است که C2 بر روی PS3 به اندازه نسخه های دیگر خوب بنظر میرسد.

پست اصلی Clukos:"
من بالاخره تنظیمات Crysis 2 نسخه PS3 را بدست آورده و بخش هایی از گیم پلی را با رزولوشن 720p ضبط کرده ام. تا حد بسیار زیادی با نسخه XBOX360 یکسان بنظر میرسد. تنها بخشی که از کانفیگ نسخه PS3 در دسترس نیست فرمان “r_ConditionalRendering = 2" هست که در صورت فعال بودن باعث کرش در بازی میشود. مواجهت با برخی از باگ ها در سایه زنی و اینکه موارد دیگر بسیار خوب نظر میرسند .

برای مشاهده ویدئو به لینک زیر سر بزنید:
http://www.youtube.com/watch?v=N2TRvyMyhxw&feature=player_embedded
توجه* این عمل با دکمه های 360 (کنترلر)، در حال اجرا بر روی PC و با تنظیمات نسخه PS3 می باشد.

این هم عکسی که توسط شخص مذکور جهت مقایسه کیفیت تکسچر های بازی با نسخه اول تهیه شده است:

منبع:
http://forums.gametrailers.com/thread/crysis-2-ps3-gameplay/1179033

کسانی که بازی های انحصاری رو میزنن تو سر بقیه یک دقیقه فکر کنید که اگر ms هم مثل سونی چند تا شرکت غول تکنیکی مثل NDو GG ,PD,SONY CAMBRIDGE ,SONY SANTA MONICA داشت نتیجش چی بود
دیگه اینقدرا هم مایکرو بدبخت نیست که دوتا استدیو First-Party درست حسابی نداشته باشه که بتونن روی 360 قدرت نمائی کنن، نمونش Epic که واقعاً تیم قدرتمندی هست (هرچند first-party نیست :)) :d).

بهترین نسخه بهترین گرافیک کنسولی اینه؟
خودشه...

مشکل دقیقاً همینجاست... متاسفانه multithreading هم چیزی نیست که با یه سرچ google بشه از همه چیزش سر دراورد.

برادر من، من که نگفتم ساپورت نمی کنه! معلومه که ساپورت میکنه اگه نکنه یعنی باید بره بمیره. اما اجرای اینها همه به عهده برنامه نویسه و PS3 هم به دلیل وجود 7 تا SPE میزان multithreading بیشتر از CPU های چند 3-4 هسته ای هست. این کار هم برای برنامه نویس ها آسون نیست مدام باید با semaphore ها و غیره تا نتیجه درست بده.

در ثانی از همون اول هم بحث من سر پیچیده بودن معماری PS3 بود که شما اومدی بحث Crytek رو کشیدی وسط. در اینکه انجین فوق العاده ای هست هیچ شکی نیست، اما حتی روی PC های امروزی هم optimized نیست چه برسه روی کنسول ها که خیلی از قابلیت هاش قابل استفاده نیست.
بله شرکت هایی که Visual براشون اهمیتی نداره زحمت Optimize کردن هم بخودشون نمیدن ولی اینجا بحث سر Crytekـه که شناخته شدست و از لحاظ تکنیکی جز بهترین هاست.

تنها استودیو مولتی ای که یه بازی با گرافیک عالی و بدون دردسر رو ps3 داده بین اینا فقط MercurySteam هست...
حالا میخوای من برات یه لیست سوار کنم از بازیهایی که با ps3 مشکل دارن؟:d

نخیر نمیخوام !
شما پرسیدی دو سه تا شرکت بگین که با ps3 مشکل ندارن منم گفتم که فکر نکنید وجود ندارن شرکتهایی که مشکل کالیبر ندارن ! ;)

اصلا فهمیدی چی گفتی همینجوری نقل قولم میکنی؟سعی کن جمله رو کامل بخونی بعد در افشانی کنی
میگم سونی درس عبرت نمیگیره یه کنسولی بسازه علاوه بر این که قویه بازی سازها هم راحت بتونن بازی بسازن براش نه این که کنسول قوی باشه اما بازی ساختن انقدر سخت و پرهزینه باشه که وقت کافی براش صرف نکنن الان 360 خداست که کرایسیس 720p داره اجرا میشه اما ps3 نه؟

خب فكر نكنم جز اون ميشد چيزي برداشت كرد !!
حالا اين يه چيزي !!! #:-s
----------------------------------------------

هر وقت تونستن یک بازی روی کنسول با گرافیک کیلزون 3 و آنچارتد 3 یا حتی گیرز 3 بسازن اونوقت میتونن ادعا کنن والا چیزی که توی کامپیوتر ریخته بازی با گرافیک بالا

دیگه اینقدرا هم مایکرو بدبخت نیست که دوتا استدیو First-Party درست حسابی نداشته باشه که بتونن روی 360 قدرت نمائی کنن، نمونش Epic که واقعاً تیم قدرتمندی هست (هرچند first-party نیست :)) :d).
خودشه...
همین gears of war با این که انجین موتورشون با 360 سازگار هست ولی مولتی پلتفرم هست . یا همین بازی AW انجینش کاملا مولتی پلتفرم هست .
منظور دوستمون اینه که با ساختن موتور تک پلتفرم مخصوص یه سخت افزار میشه بهترین Performance را گرفت .

بیشتر از قدرت خود سخت افزار همین موتور تک پلتفرم باعث میشه که گرافیک بازیها بهتر بشه .

خُب چرا مایکروسافت بعد از 6 سال هنوز نتونسته یک موتور تک پلتفرمی شاخ برای کنسولش تدارک ببینه ؟

خب اینو باید بری از مایکروسافت بپرسی :دی مسئله نتونستن نیست این برمیگرده به سیاستهای هر کدوم از اینها . دوم اینکه بازیسازهایی هم که برای 360 انحصاری میسازن تحت مالکیت مایکروسافت قرار ندارن که موتور مخصوص 360 بسازن مثلا همین EPIC در مالکیت مایکروسافت نیست که قرار باشه یک موتور تکپلتفرمی بسازه . اتفاقا همین مسئله واقعا یه نکته منفی برای مایکروسافت هست که راحت میتونست تو این زمینه قوی عمل کنه ولی بنظر میاد مایکروسافت از مدتها پیش به فکر این مسئله افتاده و اولین بازیه درست حسابی که با یه موتور کاملا مخصوص 360 ساخته میشه همین HALO جدید هست که قراره توسط 343 ساخته بشه که به احتمال 100 درصد برای 2012 در نظر گرفته شده .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
همین gears of war با این که انجین موتورشون با 360 سازگار هست ولی مولتی پلتفرم هست . یا همین بازی AW انجینش کاملا مولتی پلتفرم هست .
منظور دوستمون اینه که با ساختن موتور تک پلتفرم مخصوص یه سخت افزار میشه بهترین Performance را گرفت .

بیشتر از قدرت خود سخت افزار همین موتور تک پلتفرم باعث میشه که گرافیک بازیها بهتر بشه .
خُب چرا مایکروسافت بعد از 6 سال هنوز نتونسته یک موتور تک پلتفرمی شاخ برای کنسولش تدارک ببینه ؟

اشتباه که شاخ و دم نداره !
همین که 4 سال پیش اینو فهمید و 343 و Fire Bird رو راه اندخته میتونه این مشکل رو حل کنه
جفتشون دارن موتور اختصاصی میسازن و بعد هم مثل FP های سونی تحقیقاتشون رو اشتراک میذارن

همین که خودش فهمیده و سعی کرده جلوش رو بگیره خوبه !
اما با این وجود باید صبر کرد و دید این دو تا چی کار میکنن ؟

کلاً همین موتور UE با اینکه بقول شماها MP هست اما همیشه بهترین پرفورمنس و کارایی رو روی 360 داشته و بنوعی برای این کنسول کاملاً بهینه هست. بازی هائی هم که خود Epic با این انجین میسازه با بازی های استدیو های دیگه با همین موتور از هر نظر کاملاً متفاوت و بهتر هست.

بنظر من از Unreal Engine میشه به عنوان یک موتور گرافیکی کاملاً بهینه با بهترین کارائی روی 360 نام برد.

Killzone 3 رو حتما روی PS3 بازی کنید، به خصوص PC بازهای Cry Engine پرست، البته سابق بر این هم گفتم موتوری که باهاش بازی معروفی عیر از Crysis ساخته نشه و واسه اجرای همین بازی باید یه سیستم چند هزار دلاری داشته باشی به درد تیله بازی هم نمیخوره ...

واقعیت تلخ ِ ...

کلاً همین موتور UE با اینکه بقول شماها MP هست اما همیشه بهترین پرفورمنس و کارایی رو روی 360 داشته و بنوعی برای این کنسول کاملاً بهینه هست. بازی هائی هم که خود Epic با این انجین میسازه با بازی های استدیو های دیگه با همین موتور از هر نظر کاملاً متفاوت و بهتر هست.

بنظر من از Unreal Engine میشه به عنوان یک موتور گرافیکی کاملاً بهینه با بهترین کارائی روی 360 نام برد.
این دقیقا به سیاست هوشمندانه مایکروسافت از ابتدای این نسل برمیگرده:دی مایکروسافت میدونست یه موتوری مثل UE3.0 به زودی همه گیر میشه، همون اول با انحصاری کردن Gears یه جورایی باعث شد این موتور کارایی بهتری روی 360 داشته باشه (به صورت غیر مستقیم:دی). اگه دقت کنید متوجه میشید دقیقا همین کار رو میخواد با CE3.0 و Kingdoms انجام بده...
Killzone 3 رو حتما روی PS3 بازی کنید، به خصوص PC بازهای Cry Engine پرست، البته سابق بر این هم گفتم موتوری که باهاش بازی معروفی عیر از Crysis ساخته نشه و واسه اجرای همین بازی باید یه سیستم چند هزار دلاری داشته باشی به درد تیله بازی هم نمیخوره ...
مسلما خلق اون افکت های بی نظیری که تو CE2.0 و 3.0 وجود داره (که بعضی هاش تو هیچ موتوری دیده نشده)، کار راحتی نیست، حتی روی همون PC های High End. وگرنه هر شرکت دره پیتی یه موتور میساخت و گرافیک Very High بازیش رو در حد Crysis می کرد. کلا این تفکرت غلطه که فکر میکنی خلق گرافیکی مثل Crysis حتی روی همون PC های High End کار راحتیه.

• Like
Reactions: leonk13

واقعیت تلخ ِ ...

ارش جان توی این ک KILLZONE3بازی خوبی هست که شکی نیست هر کی هم که شماره قبلیشو بازی کرده باشه و خوشش امده باشه حتما این را هم میره
در ضمن در رابطه با اون حرفت درباره CRYSIS همچین سیستم چند هزار دلاری هم نمیخواد من خودم بایک سیستمی که زیر 1 میلیون هست دارم خیلی راحت بازی اجرا میکنه با نهایت فریم !!!

این دقیقا به سیاست هوشمندانه مایکروسافت از ابتدای این نسل برمیگرده:biggrin1: مایکروسافت میدونست یه موتوری مثل UE3.0 به زودی همه گیر میشه، همون اول با انحصاری کردن Gears یه جورایی باعث شد این موتور کارایی بهتری روی 360 داشته باشه (به صورت غیر مستقیم:biggrin1:). اگه دقت کنید متوجه میشید دقیقا همین کار رو میخواد با CE3.0 و Kingdoms انجام بده...
این حرفت واقعا حنده داره ... من شخصا ترجیح میدم Uncharted ها و Killzone ها رو بازی کنم تا اینکه با تلسکوپ و با چشم مسلح فرق خیلی خیلی ناچیز بازی های مولتی پلتفرم رو باعث برتری بدونم ! هوشمندانه اونم ... !
مسلما خلق اون افکت های بی نظیری که تو CE2.0 و 3.0 وجود داره (که بعضی هاش تو هیچ موتوری دیده نشده)، کار راحتی نیست، حتی روی همون PC های High End. وگرنه هر شرکت دره پیتی یه موتور میساخت و گرافیک Very High بازیش رو در حد Crysis می کرد. کلا این تفکرت غلطه که فکر میکنی خلق گرافیکی مثل Crysis حتی روی همون PC های High End کار راحتیه.
اصلا موتورشون بیاد زیبا تر از واقعیت بساز ِ ، یک اینکه مهمترین فاکتور موفق بودن یک محصول گستردگی بازازشه و Optimize بودنش ِ، همون دلیلی که Crytek اومد Crysis 2 رو واسه کنسول ها هم داد و چقدر هم با وقاحت به همه FPS های خوب کنسولی حمله کرد و داریم میبینیم چی داره تحویلمون میده.
ارش جان توی این ک KILLZONE3بازی خوبی هست که شکی نیست هر کی هم که شماره قبلیشو بازی کرده باشه و خوشش امده باشه حتما این را هم میره
در ضمن در رابطه با اون حرفت درباره CRYSIS همچین سیستم چند هزار دلاری هم نمیخواد من خودم بایک سیستمی که زیر 1 میلیون هست دارم خیلی راحت بازی اجرا میکنه با نهایت فریم !!!
من فقط به دوستان توصیه کردم حتما Killzone 3 رو تجربه کنند تا معنا و مفهموم افکت و نورپردازی و عمق رو متوجه بنشد.

این نکته هم که Crysis یه بازی کاملا مبتنی بر سیستم های High End ِ اثبات شده است و اینکه اصلا Optimize شده نیست و جای بحثی هم توش وجود نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or