اجرا Crysis 2 با تنظیمات نسخه PS3 !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اگر شما در مورد نسخه PS3 عنوان Crysis 2 نگران هستید و ترس از پائین بودن کیفیت در این نسخه دست بردار شما نیست در این راستا باید عرض کنیم که جای هیچگونه نگرانی نیست.
یکی از کاربران فروم سایت Game Trailers با نام Clukos با استفاده از Config یا پیکر بندی نسخه PS3 اقدام به اجرای این ورژن کرده است و چیزی که مشخص هست این است که C2 بر روی PS3 به اندازه نسخه های دیگر خوب بنظر میرسد.

پست اصلی Clukos:"
من بالاخره تنظیمات Crysis 2 نسخه PS3 را بدست آورده و بخش هایی از گیم پلی را با رزولوشن 720p ضبط کرده ام. تا حد بسیار زیادی با نسخه XBOX360 یکسان بنظر میرسد. تنها بخشی که از کانفیگ نسخه PS3 در دسترس نیست فرمان “r_ConditionalRendering = 2" هست که در صورت فعال بودن باعث کرش در بازی میشود. مواجهت با برخی از باگ ها در سایه زنی و اینکه موارد دیگر بسیار خوب نظر میرسند .

برای مشاهده ویدئو به لینک زیر سر بزنید:
http://www.youtube.com/watch?v=N2TRvyMyhxw&feature=player_embedded
توجه* این عمل با دکمه های 360 (کنترلر)، در حال اجرا بر روی PC و با تنظیمات نسخه PS3 می باشد.

این هم عکسی که توسط شخص مذکور جهت مقایسه کیفیت تکسچر های بازی با نسخه اول تهیه شده است:

منبع:
http://forums.gametrailers.com/thread/crysis-2-ps3-gameplay/1179033

يادش بخير چقد الن ويك رو اين فناي ps3 له كردن و زير سوال بردن به خاطر sub hd .
حالا بازي رو كنسول خودتون sub hd هست.

من بخاطر ساب اچ دی بودن بازی خوشحالم , این نشون میده که کرایتک چقدر نسبت به استدیوهای سونی ضعیف ترِ و بازی ساختن روی سخت افزار قوی هنر نیست:x

بله ولي كرايسيس هم عنوان شاخيه و غول گرافيكي ازش نام برده ميشه.

از طرفي قرار بود به گفته دوستان نسل جديدي از گرافيك رو روي ps3 ببينيم. حالا بهتره اول بازي رو اچ دي كنن بعد ....

منظور من از پست قبليم هم اين بود كه وقتي يه عنوان 360 sub hd ميشه اون همه بهش توهين ميشه . حالا يه عنوان ps3 اينجوري شده همچين توهيني به بازيتون نميشه.( كسايي كه اون موقع در جريان تاپيك بودن ميدونن كه چقد رو مخ فرخ رفتن بعضي ها و دهنشو سرويس كردن )

آخه توهین نمیشه یعنی چی...؟! الان به Crysis2 و کرایتک فحش بدیم شما راضی میشه..؟! ای کرایتک بدبخت خاک توسرت... خوبه...؟

خُب MGS4 که خودتون میدونید. با بازیهایی مثل Haze و Lair هم کاری ندارم (:biggrin1:)، اما از بازیهای دیگه میتونم به سری Ratchet اشاره کنم که رزولوشنش تقریبا مثل همون AW است:biggrin1:

شوخی با MGS...? :d فکر نکنم اصلا کسی MGS رو به خاطر گرافیک بازی کنه که حالا بخواد به این چیزاش اهمیت بده...

من بخاطر ساب اچ دی بودن بازی خوشحالم , این نشون میده که کرایتک چقدر نسبت به استدیوهای سونی ضعیف ترِ و بازی ساختن روی سخت افزار قوی هنر نیست:x
این نشون میده که سونی خیر سرش برا نسل بعد یه کنسولی بده بیرون که بازی سازها بتونن راحت باهاش کار کنن نه یه چیزی که فقط خودش میتونه روش بازی با کیفیت بسازه

• Like
Reactions: Noirique
چرا فقط از بازیهای 2009 به بعد نام ببرم؟ صرف نداره؟:دی
خُب MGS4 که خودتون میدونید. با بازیهایی مثل Haze و Lair هم کاری ندارم (:دی)، اما از بازیهای دیگه میتونم به سری Ratchet اشاره کنم که رزولوشنش تقریبا مثل همون AW است:دی

البته کلا من به اعداد و ارقام اهمیتی نمیدم. مهم اون چیزی است که دارم میبینم. مثلا Alan Wake و MGS4 هر دو گرافیک بسیار خوبی داشتند (همینطور Ratchet هم گرافیکش خوبه). خیلی بازیها رزولوشنشون HD است ولی گرافیک داغونی دارند.

چون اونجوری مام میریم از 2007 نام میبریم یه نمه زشته :دی

متال گیر 4 هنوزم با همون رزولوشن نصفه نیمه از خیلی بازیا گرافیکش بهتره!

آخر PS3 سخت افزارش ضعیفه یا کرایتک بلد نیست بازی بسازه؟

از سال 2007 به اینور بهترین گرافیک کنسولی بازیای PS3 بودن !

خودتون نتیجه بگیرید آن چیست که موز است :دی

از سال 2007 به اینور بهترین گرافیک کنسولی بازیای PS3 بودن !
خوب کنسوله قویه یا استودیوهاش بلدن بازی بســـازن؟

خودتون نتیجه بگیرید آن چیست که موز است :biggrin1:
من دارم سوال آسون می پرسم شما می پری وسط از این سوال سخت سخت می پرسی !:d جوابش هم بلدم میشه اینترنت اکسپلورر .

آخرین ویرایش:
چرا فقط از بازیهای 2009 به بعد نام ببرم؟ صرف نداره؟:دی
خُب MGS4 که خودتون میدونید. با بازیهایی مثل Haze و Lair هم کاری ندارم (:دی)، اما از بازیهای دیگه میتونم به سری Ratchet اشاره کنم که رزولوشنش تقریبا مثل همون AW است:دی

البته کلا من به اعداد و ارقام اهمیتی نمیدم. مهم اون چیزی است که دارم میبینم. مثلا Alan Wake و MGS4 هر دو گرافیک بسیار خوبی داشتند (همینطور Ratchet هم گرافیکش خوبه). خیلی بازیها رزولوشنشون HD است ولی گرافیک داغونی دارند.

خب الان منظور از این پست چیه ؟ این که کلا PS3 نمیتونه بازی HD ه درست حسابی داشته باشه ؟!
والا KZ ها و U2 و GOW III که کلا از لحاظ گرافیکی از همه این بازیهایی که نام بردی برتر بودن و همشون Native HD بودن ، 30 فریم رو حداقل داشتن ، AA شون عالی بود و ...
منظور چیه کلا ؟ :d

راستی Halo 3 هم فکر کنم Full HD بود :d

خوب کنسوله قویه یا استودیوهاش بلدن بازی بســـازن؟

هر دو، البته سخت افزاری با معماری فضایی داره که برای برنامه نویس ها مثل کابوسه :دی چون برای استفاده کامل از SPE ها باید کلی multithreading و multiprocessing به کار ببرن که خوب تنظیم همه اینا خیلی رو اعصابه. اما اگه وقتی کافی و تیم برنامه نویسی مختصش وجود داشته باشه نتیجه خیلی خوبی میگیرن.
اما خوشبختانه مثل اینکه سونی یادگرفته باید بازی سازها رو هم تو طراحی سخت افزارش دخالت بده و نظراتشون رو اعمال کنه. این کار رو با NGP انجام داده.

خب الان منظور از این پست چیه ؟ این که کلا PS3 نمیتونه بازی HD ه درست حسابی داشته باشه ؟!
والا KZ ها و U2 و GOW III که کلا از لحاظ گرافیکی از همه این بازیهایی که نام بردی برتر بودن و همشون Native HD بودن ، 30 فریم رو حداقل داشتن ، AA شون عالی بود و ...
منظور چیه کلا ؟ :d

راستی Halo 3 هم فکر کنم Full HD بود :d
صدرا پرسید نام ببرم، منم نام بردم، منظور چیه؟:دی

اولش هم که گفتم انحصاری، میخواستم بگم فقط بازیهای مولتی PS3 نیستند که HD نیستند، از انحصاری ها هم میشه چند تا درآورد:دی حالا ربط Halo 3 رو نمیدونم چیه. مثلا میخواستی حال بگیری الان؟:دی

مسئله اینجاست Crysis 2 از لحاظ فنی و تکنولوژی پیشرفته ترین بازی روی کنسول هاست و نمونش تابحال روی PS3 و 360 دیده نشده. حالا دوستان بر چه اساسی دارن میگن کرایتک بلد نیست رو این کنسول فضایی!! بازی بسازه...
چون برای استفاده کامل از SPE ها باید کلی multithreading و multiprocessing به کار ببرن که خوب تنظیم همه اینا خیلی رو اعصابه.
شما اگه یخورده در مورد CryENGINE 3 و Crytek تحقیق کنی این حرف رو نمیزنی. فن افزار شریف نیس که...

الآن این عدد رزولوشن چه دخلی داره واستون که اینجوره به هم میپرین ؟!
رو PS2 بازی میزدیم در حد رزولوشن صفحه K750 باهاش حال میکردیم ، الآن گرافیک متال گیر 4 شده اله و بله و جیم بله ؟!

مسئله اینجاست Crysis 2 از لحاظ فنی و تکنولوژی پیشرفته ترین بازی روی کنسول هاست و نمونش تابحال روی PS3 و 360 دیده نشده. حالا دوستان بر چه اساسی دارن میگن کرایتک بلد نیست رو این کنسول فضایی!! بازی بسازه...

شما اگه یخورده در مورد CryENGINE 3 و Crytek تحقیق کنی این حرف رو نمیزنی. فن افزار شریف نیس که...

بله من هیچی از برنامه نویسی بارم نیست دوست عزیز... شما تحقیقاتتون در مورد CryENGINE 3 و Crytek رو در اختیار ما قرار بدید تا متوجه بشیم به چه دلیل از لحاظ فنی و تکنولوژی پیشرفته ترین بازی روی کنسول هاست.

حالا دوستان بر چه اساسی دارن میگن کرایتک بلد نیست رو این کنسول فضایی!! بازی بسازه...
من به هیچ وجه نگفتم فلان شرکت بلد نیست بازی بسازه، اصلاً تو پست من اسم شرکتی رو دیدی سریع عَلَم رو می برید بالا؟ من گفتم کار طاقت فرساییه و به وقت و تجریه زیادی نیاز داره. البته بعید میدونم بدونید multithreading و اینجور مسائل چی هست که متوجه گفته من بشید.

• Like
Reactions: Kainé
ای بابا خوب بلد نیستی نساز اینقدر از این sub hd بودن متنفرم که نگو ببینم 360 هم اینطوریه؟

این سونی چنتا استدیو داره واقعا چه برنامه نویس هایی توشن یه بار ما نشنیدیم اینا زیر 720p نیتیو بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or