اجرا Crysis 2 با تنظیمات نسخه PS3 !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اگر شما در مورد نسخه PS3 عنوان Crysis 2 نگران هستید و ترس از پائین بودن کیفیت در این نسخه دست بردار شما نیست در این راستا باید عرض کنیم که جای هیچگونه نگرانی نیست.
یکی از کاربران فروم سایت Game Trailers با نام Clukos با استفاده از Config یا پیکر بندی نسخه PS3 اقدام به اجرای این ورژن کرده است و چیزی که مشخص هست این است که C2 بر روی PS3 به اندازه نسخه های دیگر خوب بنظر میرسد.

پست اصلی Clukos:"
من بالاخره تنظیمات Crysis 2 نسخه PS3 را بدست آورده و بخش هایی از گیم پلی را با رزولوشن 720p ضبط کرده ام. تا حد بسیار زیادی با نسخه XBOX360 یکسان بنظر میرسد. تنها بخشی که از کانفیگ نسخه PS3 در دسترس نیست فرمان “r_ConditionalRendering = 2" هست که در صورت فعال بودن باعث کرش در بازی میشود. مواجهت با برخی از باگ ها در سایه زنی و اینکه موارد دیگر بسیار خوب نظر میرسند .

برای مشاهده ویدئو به لینک زیر سر بزنید:
http://www.youtube.com/watch?v=N2TRvyMyhxw&feature=player_embedded
توجه* این عمل با دکمه های 360 (کنترلر)، در حال اجرا بر روی PC و با تنظیمات نسخه PS3 می باشد.

این هم عکسی که توسط شخص مذکور جهت مقایسه کیفیت تکسچر های بازی با نسخه اول تهیه شده است:

منبع:
http://forums.gametrailers.com/thread/crysis-2-ps3-gameplay/1179033

کلاً همین موتور UE با اینکه بقول شماها MP هست اما همیشه بهترین پرفورمنس و کارایی رو روی 360 داشته و بنوعی برای این کنسول کاملاً بهینه هست. بازی هائی هم که خود Epic با این انجین میسازه با بازی های استدیو های دیگه با همین موتور از هر نظر کاملاً متفاوت و بهتر هست.

بنظر من از Unreal Engine میشه به عنوان یک موتور گرافیکی کاملاً بهینه با بهترین کارائی روی 360 نام برد.

خب اینکه UE3 با 360 بهتر عمل میکنه دلیلش اینکه سخت افزار 360 شباهت بیشتری به PC داره و باعث میشه بازیسازی براش راحت بشه .

Killzone 3 رو حتما روی PS3 بازی کنید، به خصوص PC بازهای Cry Engine پرست، البته سابق بر این هم گفتم موتوری که باهاش بازی معروفی عیر از Crysis ساخته نشه و واسه اجرای همین بازی باید یه سیستم چند هزار دلاری داشته باشی به درد تیله بازی هم نمیخوره ...
واقعیت تلخ ِ ...

پیشنهاد میکنم صبر کنی تا CRYSIS 2 را هم روی کنسول بازی کنی ! هرچند تا همین الانش هم به راحتی میشه تشخیص داد که براحتی یکی از بهترین گرافیک کنسولی هست . حالا واقعا CRYENGINE کجاش ضعیف عمل کرده :

examiner :
Crysis 2 looks and runs extremely well on the Xbox 360. Many times we found ourselves stopping and looking around the city to appreciate the finer details Crytek has added to give a full sense of immersion of being in a war torn New York City. Environments are rich with detail as every building, street, and area is rendered beautifully. The Xbox 360 version may not look as clean as the PC, but the game is still a visual marvel for the system. If the visuals of the multiplayer demo didn’t impress you, fret not, the single-player game looks far better.

To make the experience all the more impressive, the entire demo was running on the Xbox 360 in 3D. Unlike many 3D games or movies, Crysis 2 doesn’t jump out of the screen at you. It instead creates a sense of depth – similar to many 3DS titles – and this makes being in and exploring the city far more immersive. Crytek did testing and their results concluded that less people experienced headaches or eyestrain when viewing 3D in this manner. If you happen to have a 3D capable TV, Crysis 2 will be a great title to showcase some very impressive visual effects. When we asked if the game would perform any differently whether it was in 2D or 3D, we were told it runs the same, so you won’t sacrifice any quality for the extra visual flair

کدوم واقعیت هست که میتونه تلخ باشه ؟!

Killzone 3 رو حتما روی PS3 بازی کنید، به خصوص PC بازهای Cry Engine پرست، البته سابق بر این هم گفتم موتوری که باهاش بازی معروفی عیر از Crysis ساخته نشه و واسه اجرای همین بازی باید یه سیستم چند هزار دلاری داشته باشی به درد تیله بازی هم نمیخوره ...

واقعیت تلخ ِ ...

پس خودمون رو به کنسول 300 دلاری 5 سال پیش محدود میکنیم و به لَگُ فریم زیر 30 میگیم گیم پلی هاردکور و سیستم 800 دلاری رو به مسخره میگیریم و بهش میگیم 8000 دلاری.

• Like
Reactions: Isildur
این حرفت واقعا حنده داره ... من شخصا ترجیح میدم Uncharted ها و Killzone ها رو بازی کنم تا اینکه با تلسکوپ و با چشم مسلح فرق خیلی خیلی ناچیز بازی های مولتی پلتفرم رو باعث برتری بدونم ! هوشمندانه اونم ... !

اصلا موتورشون بیاد زیبا تر از واقعیت بساز ِ ، یک اینکه مهمترین فاکتور موفق بودن یک محصول گستردگی بازازشه و Optimize بودنش ِ، همون دلیلی که Crytek اومد Crysis 2 رو واسه کنسول ها هم داد و چقدر هم با وقاحت به همه FPS های خوب کنسولی حمله کرد و داریم میبینیم چی داره تحویلمون میده.

من فقط به دوستان توصیه کردم حتما Killzone 3 رو تجربه کنند تا معنا و مفهموم افکت و نورپردازی و عمق رو متوجه بنشد.

این نکته هم که Crysis یه بازی کاملا مبتنی بر سیستم های High End ِ اثبات شده است و اینکه اصلا Optimize شده نیست و جای بحثی هم توش وجود نداره.

تحویلمون هنوز نداده !
هروقت بازی رو انجام دادیم مطمئنا خودمون میتونیم راجع به گرافیکش نظر بدیم. نه با یه دمو مولتی پلیر که یه سری از افکت هاش رو حذف میکنن

پ.ن: بهترین گرافیک رو اگه بخوایم از روی همین تریلر ها در نظر بگیریم نه KZ نه Halo نه Crysis نه ... ، بزرگی محیط و کیفیت TES V رو ندارن و فعلا هم که با این بزرگی ، هیچ بازیی نمایش داده نشده

خب اینکه UE3 با 360 بهتر عمل میکنه دلیلش اینکه سخت افزار 360 شباهت بیشتری به PC داره و باعث میشه بازیسازی براش راحت بشه .
خُب بنظرت چرا بازی هائی که توسط دو استدیو Epic یا Bioware (مثلاً) با همین موتور UE ساخته میشند روی 360 متفاوتند, به عبارت دیگه عنوان ساخته شده توسط Epic پرفورمنس و Visual بهتری داره ؟ جوابش مشخصه چون اپیک میدونه چطور این انجین رو برای 360 بهینه کنه.

این حرفت واقعا حنده داره ... من شخصا ترجیح میدم Uncharted ها و Killzone ها رو بازی کنم تا اینکه با تلسکوپ و با چشم مسلح فرق خیلی خیلی ناچیز بازی های مولتی پلتفرم رو باعث برتری بدونم ! هوشمندانه اونم ... !
خُب سود این کار تو همینه که باعث شده ده ها بازی ساخته شده با UE3.0 روی 360 بهتر جواب بدن. نیازی به تلسکوپ هم نیست، همین الان آنالیز Digital Foundry از Bulletstorm رو ببینی تفاوت تو عکس ها کاملا واضحه و کلا یه سری از افکت های نورپردازی تو PS3 وجود ندارند. (البته من با اطمینان نمیگم این قضیه سیاست مایکروسافت بوده:دی حدس میزنم اینطور باشه).
اصلا موتورشون بیاد زیبا تر از واقعیت بساز ِ ، یک اینکه مهمترین فاکتور موفق بودن یک محصول گستردگی بازازشه و Optimize بودنش ِ، همون دلیلی که Crytek اومد Crysis 2 رو واسه کنسول ها هم داد و چقدر هم با وقاحت به همه FPS های خوب کنسولی حمله کرد و داریم میبینیم چی داره تحویلمون میده.
شاید CE2.0 یه کم تو Optimize مشکل داشت (که البته به نظر من خیلی اینطور نبود و دلیلش اینه که گرافیک Crysis فرسنگ ها با تمام بازیها فاصله داره)، اما Crysis 2 رو همین الان میتونی با یه سیستم متوسط رو به بالا، روی آخرین تنظیمات به راحتی 40 فریم بگیری. ضمنا گیم پلی نسخه 360ـش هم پیشنهاد میکنم ببینی که واقعا فک براندازه.

پیشنهاد میکنم صبر کنی تا CRYSIS 2 را هم روی کنسول بازی کنی ! هرچند تا همین الانش هم به راحتی میشه تشخیص داد که براحتی یکی از بهترین گرافیک کنسولی هست . حالا واقعا CRYENGINE کجاش ضعیف عمل کرده :
نقل قول:
[/
QUOTE]
من معتقدم سرسختانه که Crysis 2 روی کنسول ها اونجور که اسمش آوازه جلوه های بصری ِ نخواهد بود برای این حرفم هم دلیل داره. یک اینکه شکی نیست که Crysis 2 روی یک PC قوی بهترین جلوه بصری در بازی ها خواهد بود ولی روی کنسول ها اصلا اینطور نخواهد بود. کاملا مشخص ِ که Crytek برای فرار از یک شکست تجاری و با استفاده ابزاری از اسم Crysis داره وارد بازار FPS های کنسولی میشه و از شکست در بازار متروک PC فرار می کنه..
پس خودمون رو به کنسول 300 دلاری محدود میکنیم و به لَگُ فریم چرت میگیم گیم پلی هاردکور و سیستم 800 دلاری رو به مسخره میگیریم و بهش میگیم 8000 دلاری :)
من تو محل کارم یه سیستم 3 هزار دلاری زیر دستم ِ و بر این باورم هر کسی این سیستم رو نداره و نمیتونه داشته باشه و این تنها به علت مسائل مالی نیست. شما رو محدود کردند به علت اینکه اولا سیستم High End ندارید در حالی که باید داشته باشید و این چیزی نیست که بتونه بازار رو تصاحب کنه پس بازار چند بعدی بهتر از بازار یک بعدی هست.

اگر برات سنگین ِ لازم نیست حتما نقل قول کنی، تو دلت نقل قول کن یا اصلا نکن، فقط بهش فکر کن.
خُب سود این کار تو همینه که باعث شده ده ها بازی ساخته شده با UE3.0 روی 360 بهتر جواب بدن. نیازی به تلسکوپ هم نیست، همین الان آنالیز Digital Foundry از Bulletstorm رو ببینی تفاوت تو عکس ها کاملا واضحه و کلا یه سری از افکت های نورپردازی تو PS3 وجود ندارند. (البته من با اطمینان نمیگم این قضیه سیاست مایکروسافت بوده:biggrin1: حدس میزنم اینطور باشه).
تو از هوشمندی ماکروسافت حرف زدی در حالی که همه میدونند نزدیکی معماری 360 و کامپیوتر های شخصی باعث این تفاوت میشه، ضمنا بازم میگم من Killzone ها و Uncharted ها و First Party ها رو به این تفاوت در نورپردازی و افکت ها، اون هم ناچیز ترجیح میدم.
شاید CE2.0 یه کم تو Optimize مشکل داشت (که البته به نظر من خیلی اینطور نبود و دلیلش اینه که گرافیک Crysis فرسنگ ها با تمام بازیها فاصله داره)، اما Crysis 2 رو همین الان میتونی با یه سیستم متوسط رو به بالا، روی آخرین تنظیمات به راحتی 40 فریم بگیری. ضمنا گیم پلی نسخه 360ـش هم پیشنهاد میکنم ببینی که واقعا فک براندازه. __________________
Cry Engine 2 که تو این زمینه افتضاح بود حالا از CE3 که خبر ندارم ولی خوب میتونم تست کنم. لپ تاپ ـی که i7 و GT330 و 4 گیگ رم داره چطوری می تونه Crysis 2 رو اجرا کنه و اون سیستم 3 هزار دلاری چطوری میتونه ...
کلا مرغ شما انگار یه پا داره. منم همون زمانی که کرایسیس اومد سیستمم 800 دلار هم نمی ارزید و با همون راحت بازیش کردم. حالا اگه به نظر شما سیستم 8000 دلاری هم کرایسیس رو نمیکشه پس هیچی.

حالا اگه هم کسی مثل من میخواد با فریم 60 به بالا و یه گرافیک قابل قبول بازی کنه مطمئنا یخوده بیشتر پول خرج میکنه.

ضمنا در حدی هم نیستی که برای من تایین تکلیف کنی پستی رو نقل کنم یا نه. خیلی برات سنگینه بندازم لیست سیاهت .
آها ... حتما شما ورد خوندید که 800 دلار هم سیستم نمیارزید و Crysis 1 رو راحت اجرا کردی ! والا ما که ورد خوندن بلد نبودیم نتونستیم، دیگه این ثابت شدست که Crysis 1 شدیدا در این زمینه مشکل داشت .

در ضمن وقتی نقل قول می کنی سعی کن جلوی من خیلی با نمک نباشی، وگرنه هر پستی رو که دلت بخواد میتونی 100 بار نقل قول کنی ...
من kiilzone 1 رو بازی کردم شاهکار نبود اما در ح کنسول خوب بود . گستردگی توش ندیدم !!!!!!
همونم 5 سال طولش دادن تا بلاخره این از کار در بیاد . اصلا با کرایسیس قابل مقایسه نیست حتی با کرایسیس نسخه کنسولیش pc که بماند.
مسئله نورپردازی هم قابل بحث هستش به شرطی که شما هردو تا بازی رو داخل یم tv اچ دی ببینی نه یکی رو مانیتور و یکی رو tv . ازهر نظر کیلزون هیچ حرفی برای گفتن نداره آرش جان حداقل نه در مقایسه با pc و کرایسیس . __________________
شما مطمئنی Killzone 3 رو بازی کردی چون اینجور که معلومه شما نسخه دوم رو بازی کردی ! Killzone 3 دقیقا دو سال بعد از نسخه دوم اومد که اگر از فردازی عرضه Killzone 2 شروع به ساخت بازی کرده باشند کمتر از 2 سال طول کشید .

من معتقدم Crysis 2 سنخه کنسولی در برابر رقبای سرسخت انحصاریش تو حیطه جلوه های بصری برنده نخواهد بود، این نظر منه و قطعا هم نمیام Killzone 3 رو بزارم جلوی Crysis 2 نسخه PC چون مشخص ِ که کی برنده میشه.

آخرین ویرایش:
شما منظورت از optimize شده چیه ؟ یعنی یکی با یک کارت 6800بیاد کرایسیس 2 بازی کنه ؟
همین الان بنده دارم crysis 2 رو 1920 بازی می کنم با فریم خوب .در صورتی که تو نسخه های قبلی نمی تونستم از 1280 بالاتر ببرم . این یعنی optimize شده .
بعد هم این چیزی که کرایتک تحویل شما داده باید بزارید روی سرتون چون شما تو خواب هم نمی دیدید که ی روز با کنسول 6 سال پیشتون کرایسیس بازی کنید . پشت این قضیه مایکروسافت بوده و هست که با حمایت میلیاردی از کرایسیس برای کنسول خودش اون رو روی کنسول های شما آورد .
من kiilzone 2 رو بازی کردم شاهکار نبود اما در حد کنسول خوب بود . کیلزون 3 رو هم دیدم و 30 دقیقه بازی کردم گستردگی توش ندیدم !!!!!!
همون کیلزون 2 رو هم 5 سال طولش دادن تا بلاخره این از کار در بیاد . کیلزون 1و2و3 اصلا با کرایسیس قابل مقایسه نیست حتی با کرایسیس نسخه کنسولیش. pc که بماند.
مسئله نورپردازی هم قابل بحث هستش به شرطی که شما هردو تا بازی رو داخل یک tv اچ دی ببینی نه یکی رو مانیتور و یکی رو tv . ازهر نظر کیلزون هیچ حرفی برای گفتن نداره آرش جان حداقل نه در مقایسه با pc و کرایسیس .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
من تو محل کارم یه سیستم 3 هزار دلاری زیر دستم ِ و بر این باورم هر کسی این سیستم رو نداره و نمیتونه داشته باشه و این تنها به علت مسائل مالی نیست. شما رو محدود کردند به علت اینکه اولا سیستم High End ندارید در حالی که باید داشته باشید و این چیزی نیست که بتونه بازار رو تصاحب کنه پس چند بازار چند بعدی بختر از بازار یک بعدی هست.

اگر برات سنگین ِ لازم نیست حتما نقل قول کنی، تو دلت نقل قول کن یا اصلا نکن، فقط بهش فکر کن.

کلا مرغ شما انگار یه پا داره. منم همون زمانی که کرایسیس اومد سیستمم 800 دلار هم نمی ارزید و با همون راحت بازیش کردم. حالا اگه به نظر شما سیستم 8000 دلاری هم کرایسیس رو نمیکشه پس هیچی.

حالا اگه هم کسی مثل من میخواد با فریم 60 به بالا و یه گرافیک قابل قبول بازی کنه مطمئنا یخوده بیشتر پول خرج میکنه.

ضمنا در حدی هم نیستی که برای من تایین تکلیف کنی پستی رو نقل کنم یا نه. خیلی برات سنگینه بندازم لیست سیاهت .

• Like
Reactions: HAMED SEV
تو از هوشمندی ماکروسافت حرف زدی در حالی که همه میدونند نزدیکی معماری 360 و کامپیوتر های شخصی باعث این تفاوت میشه، ضمنا بازم میگم من Killzone ها و Uncharted ها و First Party ها رو به این تفاوت در نورپردازی و افکت ها، اون هم ناچیز ترجیح میدم.
منم گفتم حدس میزنم اینطور باشه. مدرکی برای حرفم ندارم، ولی فکر میکنم اینطور باشه. نزدیکی معماری 360 با PC هم دلیل نمیشه، چون بعضی بازیها مثل FFXIII و Castlevania هم نسخه PS3ـشون بهتر است. حالا کلا من رو این قضیه پافشاری نمیکنم:دی
Cry Engine 2 که تو این زمینه افتضاح بود حالا از CE3 که خبر ندارم ولی خوب میتونم تست کنم. لپ تاپ ـی که i7 و GT330 و 4 گیگ رم داره چطوری می تونه Crysis 2 رو اجرا کنه و اون سیستم 3 هزار دلاری چطوری میتونه ...
حالا CE2.0 تو Optimize افتضاح بود یا نه، موضوع اینه که هیچ شرکتی نتونسته گرافیکی در حد Crysis اجرا کنه. این همه استودیو انحصارا برای PC بازی میسازن ولی هیچکدوم نتونستند افکت هایی در حد CE2.0 ِ به قول تو تیله بازی خلق کنند. پس نباید به همین راحتی قدرت یه موتوری مثل CE رو زیر سوال برد.

بعضی ها معلوم نیست تو کدوم غار خوابیده بوند الان بیدار شدند ,در سال 2011 از اجرا شدن کرایسیس با یه سیستم 800 دلاری روی 1080p و 60 فریم خبر میدند , نمی دونند که 2007 هنگام عرضه ی بازی برای اجرا روی حالت veryHight فقط 800 دلار باید پول کارت گرافیک میدادند..

من معتقدم سرسختانه که Crysis 2 روی کنسول ها اونجور که اسمش آوازه جلوه های بصری ِ نخواهد بود برای این حرفم هم دلیل داره. یک اینکه شکی نیست که Crysis 2 روی یک PC قوی بهترین جلوه بصری در بازی ها خواهد بود ولی روی کنسول ها اصلا اینطور نخواهد بود. کاملا مشخص ِ که Crytek برای فرار از یک شکست تجاری و با استفاده ابزاری از اسم Crysis داره وارد بازار FPS های کنسولی میشه و از شکست در بازار متروک PC فرار می کنه..
اول از همه شدیدا توصیه میکنم این دمو رو که برا 360 هست ببینی!
http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=935&Itemid=1
دوم اینکه بازار متروک pc رو خیلی خوب اومدی! بازم شدیدا توصیه میکنم یه سر امار بازیهای انحصاری pc یا بازیهایی که برا pc ارزش قائل شدن رو هم ببینی!

حالا معلوم شد داری از کجا حرف میزنی...
با همین موتور به قول شما تیله بازی کاری کردن که هم با بالاترین تنظیمات و با فریم مطلوب میشه روی یه سیستم 800 دلاری بازی رو انجام داد،هم از جلوه های بینظیرش لذت برد.

بعضی ها معلوم نیست تو کدوم غار خوابیده بوند الان بیدار شدند ,در سال 2011 از اجرا شدن کرایسیس با یه سیستم 800 دلاری روی 1080p و 60 فریم خبر میدند , نمی دونند که 2007 هنگام عرضه ی بازی برای اجرا روی حالت veryHight فقط 800 دلار باید پول کارت گرافیک میدادند..
ظاهرا این شمایی که اون موقع تو غار خوابیده بودی و خبر نداری که کرایتک همون موقع گفته بود که بعضی از گزینه های گرافیکی برای اینده ذخیره شده!.همون موقع هم میشد با یه کارت 8800 ،بازی رو روی تنظیمات high بازی کرد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
در مبحث Optimize نبودنم یه مثال ساده میزنم ببنید :d
الان تو سال 2011 هستیم و هنوز crysis بهترین عنوان از لحاظ گرافیکی هست که عرضه شده حالا من با یه سیستم 800 دلاری و یک کارت 460 gtx دارم رو رزولوشن 1050 1680 و تنظیمات very high بازی میکنم:d
این کارت الان از لحاظ قیمت و کارایی ( حدود 250 دلار ) یه کارت متوسط هست ...
پس میتونیم بگیم در سال 2011 انجین Crytek کاملا Optimize شده با سیستم های امروزی هست و شاید نسیت خیلی از engine های دیگه با در نظر گرفتن افکت ها و جزییات و ....... در یک سیستم ثابت بهتر عمل کنه.

اینکه Crysis در زمانه عرضه Optimize نبود دلیل نمی شه بگیم crytek کار شاخی نکرد . در همون سال UE 3 وجود داشت که اتفاقا با اکثر سیستم ها سازگار بود و روی کنسول ها هم خیلی خوب عمل میکرد ، ولی الان تو سال 2011 تقرییبا میشه گفت این engine منسوخ شدست ولی هنوز CE2 قوی ترین و بهترین جلوه های بصری را داره نشون میده ( حالا من به آپدیت جدید UE کاری ندارم احتمالا بعد آپدیت دوباره به روزهای اوجش بر میگرده:d )
خواهشا به این نکته توجه کنید Cry Engine 2 انجینی بود فراتر از حد و توان کنسول ها و سیستم های high end سال 2007 در واقع crytek خیلی جلوتر از نسل فعلی حرکت کرد و اینکه سیستمی نبود که بتونه بازی رو روان اجرا کنه تغصیر crytek نیست .

در آخر هم بگم crysis در زمانه عرضه حتی روی high بهترین عنوان گرافیکی بود و نیاز نبود شما اونو رو آخرین تنظیمات با بالاترین رزولوشن بازی کنی .....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dreadlord
بعضی از دوستان به خاطر عملکرد جذاب کنسولشون دارن عمیقن می سوزن دارن گیر بیخودی به pc میدن من با همین کامپیوتر خودم رو hardcorدارم 62 فریم میگیرم تازه کل pcی من 700 هم نمی ارزه کسی هم باورش نمیشه میتونه بیاد ببینه:db-)

آخرین ویرایش:
نظر IGN در مورد گرافیک نسخه PS3 بازی :
The verdict? Not so great, unfortunately. The performance of the PS3 version is pretty underwhelming. The framerate is frequently low and choppy. There are jagged lines everywhere, and shadows are especially messy. There's a muddiness to the graphics that's hard to stomach in the wake of the PS3's other flagship showpieces, and worse, the variable framerate really hurts controller response.
Crysis 2 isn't finished yet. This build could be a few weeks to a few months old, and optimization is often rapid and pronounced toward the end of a game's development period. That said, my time with the PS3 version was sandwiched between the multiplayer demo on PC which, despite its own issues, understandably smokes its console cousins, and a re-released multiplayer demo on the Xbox 360, which I spent some more time with last night. My previous complaints about that version's iffy controller response have been mostly addressed, and visually, it's clearly outperforming the PS3 version. Everything is clearer and sharper, and the framerate is solid. Most importantly, it just feels better than its PS3 counterpart from a play perspective.

فکر کنم همه چیز مشخصه و نیاز به ترجمه نداره ! :دی در مجموع اصلآ خوب نگفته از این نسخه ! فریم ریت مشکل دار و دندونه ها و سایه های بی کیفیت. نسخه 360 رو از همه نظر بهتر از نسخه PS3 دونسته.

خواهشا به این نکته توجه کنید Cry Engine 2 انجینی بود فراتر از حد و توان کنسول ها و سیستم های high end سال 2007 در واقع crytek خیلی جلوتر از نسل فعلی حرکت کرد و اینکه سیستمی نبود که بتونه بازی رو روان اجرا کنه تغصیر crytek نیست .
چرا هست، سازنده ای که نتونه موتورش رو با نیاز زمانه مطابقت بده به چه درد میخوره؟

من برم ماشین بسازم، بعد بجای بنزین مثلا از نوعی روغن استفاده کنم، که اصلا تو جهان تولید نمیشه و بعدم بگم خب مشکل شماهاست که روغنه تولید نمیشه!. هنر که نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or