اجرا Crysis 2 با تنظیمات نسخه PS3 !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اگر شما در مورد نسخه PS3 عنوان Crysis 2 نگران هستید و ترس از پائین بودن کیفیت در این نسخه دست بردار شما نیست در این راستا باید عرض کنیم که جای هیچگونه نگرانی نیست.
یکی از کاربران فروم سایت Game Trailers با نام Clukos با استفاده از Config یا پیکر بندی نسخه PS3 اقدام به اجرای این ورژن کرده است و چیزی که مشخص هست این است که C2 بر روی PS3 به اندازه نسخه های دیگر خوب بنظر میرسد.

پست اصلی Clukos:"
من بالاخره تنظیمات Crysis 2 نسخه PS3 را بدست آورده و بخش هایی از گیم پلی را با رزولوشن 720p ضبط کرده ام. تا حد بسیار زیادی با نسخه XBOX360 یکسان بنظر میرسد. تنها بخشی که از کانفیگ نسخه PS3 در دسترس نیست فرمان “r_ConditionalRendering = 2" هست که در صورت فعال بودن باعث کرش در بازی میشود. مواجهت با برخی از باگ ها در سایه زنی و اینکه موارد دیگر بسیار خوب نظر میرسند .

برای مشاهده ویدئو به لینک زیر سر بزنید:
http://www.youtube.com/watch?v=N2TRvyMyhxw&feature=player_embedded
توجه* این عمل با دکمه های 360 (کنترلر)، در حال اجرا بر روی PC و با تنظیمات نسخه PS3 می باشد.

این هم عکسی که توسط شخص مذکور جهت مقایسه کیفیت تکسچر های بازی با نسخه اول تهیه شده است:

منبع:
http://forums.gametrailers.com/thread/crysis-2-ps3-gameplay/1179033

چرا هست، سازنده ای که نتونه موتورش رو با نیاز زمانه مطابقت بده به چه درد میخوره؟

من برم ماشین بسازم، بعد بجای بنزین مثلا از نوعی روغن استفاده کنم، که اصلا تو جهان تولید نمیشه و بعدم بگم خب مشکل شماهاست که روغنه تولید نمیشه!. هنر که نکردم.

دوست عزیز شما یطوری حرف میزنین که انگار Crysis تو اون سال قابل اجرا بر روی هیچ سیستمی نبود.....:|

در ضمن یه بار گفتم بازم میگم همون سال crysis رو high خیلی راحت اجرا میشد و رو همون تنظیمات high از تمام بازی های سال 2007 قویتر عمل کرد.

نظر IGN در مورد گرافیک نسخه PS3 بازی :
The verdict? Not so great, unfortunately. The performance of the PS3 version is pretty underwhelming. The framerate is frequently low and choppy. There are jagged lines everywhere, and shadows are especially messy. There's a muddiness to the graphics that's hard to stomach in the wake of the PS3's other flagship showpieces, and worse, the variable framerate really hurts controller response.
Crysis 2 isn't finished yet. This build could be a few weeks to a few months old, and optimization is often rapid and pronounced toward the end of a game's development period. That said, my time with the PS3 version was sandwiched between the multiplayer demo on PC which, despite its own issues, understandably smokes its console cousins, and a re-released multiplayer demo on the Xbox 360, which I spent some more time with last night. My previous complaints about that version's iffy controller response have been mostly addressed, and visually, it's clearly outperforming the PS3 version. Everything is clearer and sharper, and the framerate is solid. Most importantly, it just feels better than its PS3 counterpart from a play perspective.

فکر کنم همه چیز مشخصه و نیاز به ترجمه نداره ! :دی در مجموع اصلآ خوب نگفته از این نسخه ! فریم ریت مشکل دار و دندونه ها و سایه های بی کیفیت. نسخه 360 رو از همه نظر بهتر از نسخه PS3 دونسته.
پس با این تفاسیر باید منتظر Bayonettaـی دیگر بود ! :دی

Crytek "ما میخواهیم گرافیک کنسولی را با استفاده از قدرت PS3 چند قدم به جلو برانیم" lol :))

چرا هست، سازنده ای که نتونه موتورش رو با نیاز زمانه مطابقت بده به چه درد میخوره؟

من برم ماشین بسازم، بعد بجای بنزین مثلا از نوعی روغن استفاده کنم، که اصلا تو جهان تولید نمیشه و بعدم بگم خب مشکل شماهاست که روغنه تولید نمیشه!. هنر که نکردم
یه مثالهایی میزنید هیچ جای دنیای نمیشه یافت
در ضمن یه بار گفتم بازم میگم همون سال crysis رو high خیلی راحت اجرا میشد و رو همون تنظیمات high از تمام بازی های سال 2007 قویتر عمل کرد.
چه سیستمی بود که خیلی راحت اجرا میکرد؟خیلی راحت منظور چه وضعیتی هست؟
قدرت ps3 :))
میتونید مراجعه کنید به بازیهایی مثل Uncharted 2 ,Killzone 3,GOW3 تا قدرت این کنسول رو مشاهده کنید

میتونید مراجعه کنید به بازیهایی مثل Uncharted 2 ,Killzone 3,GOW3 تا قدرت این کنسول رو مشاهده کنید
اشتباه متوجه شدی میثم جان :d
اون شکلک خنده بخاطر کریتک بود نه PS3، وگرنه بازی های انحصاری این کنسول از 2007 به اینور خود گویای همه چیز هست.

پ.ن: همون ضرب المثل معروف که میگه، کار هر کس نیست خرمن کوفتن... :d

اشتباه متوجه شدی میثم جان :d
اون شکلک خنده بخاطر کریتک بود نه PS3، وگرنه بازی های انحصاری این کنسول از 2007 به اینور خود گویای همه چیز هست.

پ.ن: همون ضرب المثل معروف که میگه، کار هر کس نیست خرمن کوفتن... :d
تامی جان من منظورم شما نبود یه بنده خدایی پست داد مثل این که پاکش کرد یا کردند :دی

• Like
Reactions: Tommy Fisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or