اجرا Crysis 2 با تنظیمات نسخه PS3 !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اگر شما در مورد نسخه PS3 عنوان Crysis 2 نگران هستید و ترس از پائین بودن کیفیت در این نسخه دست بردار شما نیست در این راستا باید عرض کنیم که جای هیچگونه نگرانی نیست.
یکی از کاربران فروم سایت Game Trailers با نام Clukos با استفاده از Config یا پیکر بندی نسخه PS3 اقدام به اجرای این ورژن کرده است و چیزی که مشخص هست این است که C2 بر روی PS3 به اندازه نسخه های دیگر خوب بنظر میرسد.

پست اصلی Clukos:"
من بالاخره تنظیمات Crysis 2 نسخه PS3 را بدست آورده و بخش هایی از گیم پلی را با رزولوشن 720p ضبط کرده ام. تا حد بسیار زیادی با نسخه XBOX360 یکسان بنظر میرسد. تنها بخشی که از کانفیگ نسخه PS3 در دسترس نیست فرمان “r_ConditionalRendering = 2" هست که در صورت فعال بودن باعث کرش در بازی میشود. مواجهت با برخی از باگ ها در سایه زنی و اینکه موارد دیگر بسیار خوب نظر میرسند .

برای مشاهده ویدئو به لینک زیر سر بزنید:
http://www.youtube.com/watch?v=N2TRvyMyhxw&feature=player_embedded
توجه* این عمل با دکمه های 360 (کنترلر)، در حال اجرا بر روی PC و با تنظیمات نسخه PS3 می باشد.

این هم عکسی که توسط شخص مذکور جهت مقایسه کیفیت تکسچر های بازی با نسخه اول تهیه شده است:

منبع:
http://forums.gametrailers.com/thread/crysis-2-ps3-gameplay/1179033

الآن این عدد رزولوشن چه دخلی داره واستون که اینجوره به هم میپرین ؟!
رو PS2 بازی میزدیم در حد رزولوشن صفحه K750 باهاش حال میکردیم ، الآن گرافیک متال گیر 4 شده اله و بله و جیم بله ؟!
مسئله عدد و رقم و K750 نیست :d
یکی میاد خیلی راحت و بی سر و صدا بازیش رو می سازه با کیفیت خوب حالا HD هم نشه یا آخرین تکنولوژی های روز رو هم نداشته باشه کسی چیزی نمیگه ! ولی وقتی یکی میاد تو بوق و کرنا می کنه که آآآآآآآآآآآآی ملت بیاید ما می خواهیم گرافیک رو یه نسل ببریم جلو و بهترین گرافیک کنسولی رو داریم و ... و یه مُشت چرت و پرت تحویل ملت میده بعد حتی نمی تونه بازی رو HD بسازه ! دیگه فکر می کنم طریقه ی برخورد و صحبت ها معلومه باید چه جوری باشه :d
پرش های خلاف جهت هم که تکلیفش معلومه :d هر عملی عکس العملی داره ... :d
-----------
هنوز نسخه 360 مونده!
نه من در مورد نسخه ی 360 ـش حرفی زدم نه کرایتک :d از همون اول خودشون نسخه ی ps3 رو وسط کشیدن حالا هم که موندن توش :d ولی منتظر اون نسخه نیز هستیم !

آخرین ویرایش:
بله من هیچی از برنامه نویسی بارم نیست دوست عزیز... شما تحقیقاتتون در مورد CryENGINE 3 و Crytek رو در اختیار ما قرار بدید تا متوجه بشیم به چه دلیل از لحاظ فنی و تکنولوژی پیشرفته ترین بازی روی کنسول هاست.

من به هیچ وجه نگفتم فلان شرکت بلد نیست بازی بسازه، اصلاً تو پست من اسم شرکتی رو دیدی سریع عَلَم رو می برید بالا؟ من گفتم کار طاقت فرساییه و به وقت و تجریه زیادی نیاز داره. البته بعید میدونم بدونید multithreading و اینجور مسائل چی هست که متوجه گفته من بشید.
دوست عزیز شما داری میگی کلی multithreading و multiprocessing میخواد که من منظور شما رو از این جمله نمیفهمم چون اکثر انجین ها با وجود CPU های multi-core برای تسریع در اجرا الان دیگه multithreading رو ساپورت میکننُ عملیات و برنامه بصورت multi-thread روی هر هسته اجرا میشه.
اینجا یسری مطلب در مورد این Engine هست.

شما تحقیقاتتون در مورد CryENGINE 3 و Crytek رو در اختیار ما قرار بدید تا متوجه بشیم به چه دلیل از لحاظ فنی و تکنولوژی پیشرفته ترین بازی روی کنسول هاست.

Real time dynamic global illumination
Deferred lighting
Natural lighting & dynamic soft shadows
Volumetric, layer & view distance fogging
"Uber Shader" technology
Eye adaptation & high dynamic range(HDR) lighting
Dynamic volumetric light beams & light shaft effects
Integrated multi-threaded physics engine

شما میتونید بازی نام ببرید که از لحاظ فنی پیشرفته تر از این بازی باشه؟
اگه هست با دلیل بیان کنید.

مسئله عدد و رقم و K750 نیست :d
یکی میاد خیلی راحت و بی سر و صدا بازیش رو می سازه با کیفیت خوب حالا HD هم نشه یا آخرین تکنولوژی های روز رو هم نداشته باشه کسی چیزی نمیگه ! ولی وقتی یکی میاد تو بوق و کرنا می کنه که آآآآآآآآآآآآی ملت بیاید ما می خواهیم گرافیک رو یه نسل ببریم جلو و بهترین گرافیک کنسولی رو داریم و ... و یه مُشت چرت و پرت تحویل ملت میده بعد حتی نمی تونه بازی رو HD بسازه ! دیگه فکر می کنم طریقه ی برخورد و صحبت ها معلومه باید چه جوری باشه :d
پرش های خلاف جهت هم که تکلیفش معلومه :d هر عملی عکس العملی داره ... :d
هنوز نسخه 360 مونده!

مسئله اینجاست Crysis 2 از لحاظ فنی و تکنولوژی پیشرفته ترین بازی روی کنسول هاست و نمونش تابحال روی PS3 دیده نشده.

حالا دوستان بر چه اساسی دارن میگن کرایتک بلد نیست رو این کنسول فضایی!! بازی بسازه...
میگم اگه خواستی بدو بیراه بگو ولی اینطو نگو خطریه خو :))

بر این اساس که نسخه پی اس تیری این بازی از 360 ضعیف تره یه جورایی در حد مرغ :d

این نشون میده که سونی خیر سرش برا نسل بعد یه کنسولی بده بیرون که بازی سازها بتونن راحت باهاش کار کنن نه یه چیزی که فقط خودش میتونه روش بازی با کیفیت بسازه

الان اين چي بود؟ =))
شما هرچي هم كنسول خدايي بسازي بازم به مرور زمان چيزي بهتر از اون بوجود مياد !!
اما اينجا به نظرم اشكال از كرايتك بوده نه كنسول !!

الان اين چي بود؟ =))
شما فقط یه دو سه تا سازنده مولتی بگو که با Ps3 مشکل نداشته باشن. تقریبا تمامی بازیهای مولتی، روی Ps3 مشکل دارن. نمونه هاشم دوستان مثال زدن و مثالهاشم تا دلت بخواد وجود داره.

الان اين چي بود؟ =))
اصلا فهمیدی چی گفتی همینجوری نقل قولم میکنی؟سعی کن جمله رو کامل بخونی بعد در افشانی کنی
میگم سونی درس عبرت نمیگیره یه کنسولی بسازه علاوه بر این که قویه بازی سازها هم راحت بتونن بازی بسازن براش نه این که کنسول قوی باشه اما بازی ساختن انقدر سخت و پرهزینه باشه که وقت کافی براش صرف نکنن الان 360 خداست که کرایسیس 720p داره اجرا میشه اما ps3 نه؟

دوست عزیز شما داری میگی کلی multithreading و multiprocessing میخواد که من منظور شما رو از این جمله نمیفهمم

مشکل دقیقاً همینجاست... متاسفانه multithreading هم چیزی نیست که با یه سرچ google بشه از همه چیزش سر دراورد.

اکثر انجین ها با وجود CPU های multi-core برای تسریع در اجرا الان دیگه multithreading رو ساپورت میکننُ عملیات و برنامه بصورت multi-thread روی هر هسته اجرا میشه.

برادر من، من که نگفتم ساپورت نمی کنه! معلومه که ساپورت میکنه اگه نکنه یعنی باید بره بمیره. اما اجرای اینها همه به عهده برنامه نویسه و PS3 هم به دلیل وجود 7 تا SPE میزان multithreading بیشتر از CPU های چند 3-4 هسته ای هست. این کار هم برای برنامه نویس ها آسون نیست مدام باید با semaphore ها و غیره تا نتیجه درست بده.

در ثانی از همون اول هم بحث من سر پیچیده بودن معماری PS3 بود که شما اومدی بحث Crytek رو کشیدی وسط. در اینکه انجین فوق العاده ای هست هیچ شکی نیست، اما حتی روی PC های امروزی هم optimized نیست چه برسه روی کنسول ها که خیلی از قابلیت هاش قابل استفاده نیست.

crytek اعلام کرده هر دو نسخه کنسولی در رزولیشن 1152x720 اجرا میشن همون رزولیشنی که HALO RTEACH هم داشت .
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=422871

پس اینطور که بویش می آید در بهترین حالت ممکنش می تواند فقط بهتر از HALO REACH شود ( و شما نوشتید HALO RTEACH که یک نمره ازتان کسر خواهد شد در این جا :> ) و از Killzone 3 بهتر نمی باشد b-)

BioWARE - Square Enix - MercurySteam
:d !!!
تنها استودیو مولتی ای که یه بازی با گرافیک عالی و بدون دردسر رو ps3 داده بین اینا فقط MercurySteam هست...
حالا میخوای من برات یه لیست سوار کنم از بازیهایی که با ps3 مشکل دارن؟:d
مشکل دقیقاً همینجاست... متاسفانه multithreading هم چیزی نیست که با یه سرچ google بشه از همه چیزش سر دراورد.

برادر من، من که نگفتم ساپورت نمی کنه! معلومه که ساپورت میکنه اگه نکنه یعنی باید بره بمیره. اما اجرای اینها همه به عهده برنامه نویسه و PS3 هم به دلیل وجود 7 تا SPE میزان multithreading بیشتر از CPU های چند 3-4 هسته ای هست. این کار هم برای برنامه نویس ها آسون نیست مدام باید با semaphore ها و غیره تا نتیجه درست بده.

در ثانی از همون اول هم بحث من سر پیچیده بودن معماری PS3 بود که شما اومدی بحث Crytek رو کشیدی وسط. در اینکه انجین فوق العاده ای هست هیچ شکی نیست، اما حتی روی PC های امروزی هم optimized نیست چه برسه روی کنسول ها که خیلی از قابلیت هاش قابل استفاده نیست.
منظور شما همین cry engine 3 هست ؟ اگه هست که میشه مدرک هم ارائه کنید؟ چون تا اونجایی که من میدونم این نسخه لیک شدش از crysis2 با وجود اون همه باگ رو pc به مراتب بهتر از شماره اول crysis فریم میده.حالا بگذریم از 360 ....
پس اینطور که بویش می آید در بهترین حالت ممکنش می تواند فقط بهتر از HALO REACH شود ( و شما نوشتید HALO RTEACH که یک نمره ازتان کسر خواهد شد در این جا :> ) و از Killzone 3 بهتر نمی باشد b-)
نه در بهترین حالت فقط رزولوشنشان یکی خواهد بود نه سایر مشخصه های گرافیک بعله!

multithreading فک کنم همون multitasking منتهی به صورت موازی که خوب پیچیده تره. چیزی که سونی اوایل عرضه پلی استیشن 3 خیلی روش میبالید بعدا یه جورایی به ضررش بود.

خیلی جالبه 5 سال از عمر این کنسول ها گذشته و تقریبا همه دیگه سخت افزار این 2 تا کنسول رو می شناسند ولی باز تو فروم ها دارن همه می زنن تو کله همدیگه که کنسول x از کنسول Y قویتره
بابا چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد این 2 تا کنسول از لحاظ قدرت خیلی نزدیک هستن به هم تو تاریخ کنسول ها هیچ وقت 2 تا کنسول انقدر نزدیک به هم نبودن .منتها هر کدومشون یک سری ضعف و یک سری قدرت داره همین.مثلا ما روی ps3 هیچ بازی نمیتونیم پیدا کنیم که حجم particle effect ها انفجار های REACH رو داشته باشه یا اینکه هیچ بازی رو ps3 رو نمیتونیم با نسخه 360 بازی RDR مقایسه کنیم .از اونور هم هیچ بازی رو 360 نمیتونیم پیدا کنیم کهmotion blur و DOF بازی GOW3 و یا نور پردازی وسایه پردازی عجیب و غریب LBP2 رو داشته باشه.انقدر تو کله هم نزنین
کسانی که بازی های انحصاری رو میزنن تو سر بقیه یک دقیقه فکر کنید که اگر ms هم مثل سونی چند تا شرکت غول تکنیکی مثل NDو GG ,PD,SONY CAMBRIDGE ,SONY SANTA MONICA داشت نتیجش چی بود
و کسانی هم که بازی های multiplatform رو ملاک قرار میدن یک دقیقه فکر کنن ببین اگه همه شرکت ها مثل سازنده lord of shadowsیاSQUARE ENIX که lead platform شونps3 بود و یا اگر همه شرکت ها مثل criterion ,visceral games,ID ,DICE,ea canada اصلا lead platform نداشتن نتیجش چی بود

• Like
Reactions: Gartall

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or