اجرا Crysis 2 با تنظیمات نسخه PS3 !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اگر شما در مورد نسخه PS3 عنوان Crysis 2 نگران هستید و ترس از پائین بودن کیفیت در این نسخه دست بردار شما نیست در این راستا باید عرض کنیم که جای هیچگونه نگرانی نیست.
یکی از کاربران فروم سایت Game Trailers با نام Clukos با استفاده از Config یا پیکر بندی نسخه PS3 اقدام به اجرای این ورژن کرده است و چیزی که مشخص هست این است که C2 بر روی PS3 به اندازه نسخه های دیگر خوب بنظر میرسد.

پست اصلی Clukos:"
من بالاخره تنظیمات Crysis 2 نسخه PS3 را بدست آورده و بخش هایی از گیم پلی را با رزولوشن 720p ضبط کرده ام. تا حد بسیار زیادی با نسخه XBOX360 یکسان بنظر میرسد. تنها بخشی که از کانفیگ نسخه PS3 در دسترس نیست فرمان “r_ConditionalRendering = 2" هست که در صورت فعال بودن باعث کرش در بازی میشود. مواجهت با برخی از باگ ها در سایه زنی و اینکه موارد دیگر بسیار خوب نظر میرسند .

برای مشاهده ویدئو به لینک زیر سر بزنید:
http://www.youtube.com/watch?v=N2TRvyMyhxw&feature=player_embedded
توجه* این عمل با دکمه های 360 (کنترلر)، در حال اجرا بر روی PC و با تنظیمات نسخه PS3 می باشد.

این هم عکسی که توسط شخص مذکور جهت مقایسه کیفیت تکسچر های بازی با نسخه اول تهیه شده است:

منبع:
http://forums.gametrailers.com/thread/crysis-2-ps3-gameplay/1179033

چيزي كه من ديشب با ديدن چند تا تريلر از كيلزو ن واين عكساي كرايسز متوجه شدم اين بود كه :
كرايسز نسخه ي كنسولش سوسكي بيش نيست جلوي كيلزون
کوروش حالا این حرفی که زدی چه ربطی به موضوع تاپیک داشت وافعا:-o:-/
همین نسخه هم وقتی عرضه بشه اطمینان داشته باش که یوزر ها را راضی می کنه

کوروش حالا این حرفی که زدی چه ربطی به موضوع تاپیک داشت وافعا:-o:-/
همین نسخه هم وقتی عرضه بشه اطمینان داشته باش که یوزر ها را راضی می کنه

اين از اون ضعيف تره دليل نميشه كه اشغال باشه !!!
گرافيكي كه كرايسز الان روي 360 و پي اس 3 داره رو حتي ممكنه من نتونم روي پي سيم بگيرم !!!
امااونم چيزي نبود جز حقيقت كه كيلزون در حال حاضر واقعا قوي تر از كرايسز 2 هست روي پي اس 3
---------------------------------------
اونم با برخي از دلايل Vily
برخيش، نه همش

من دیدم با اینکه کیفت ویدئو زیاد جالب نبود ولی در کل نسخه ps3 هم به نظر فوق العادست و بنظر منم دست کمی از نسخه 360 نداشت . چیزی بیشتر منو جذب کرد بازی فوق العاده نرم اجرا میشد بدون کوچکتریت افت فریم .
ویدئو که کیفیتش HD هست،

به هر HD که HD نمیگن . منظورم فرمت مناسبه .

آخرین ویرایش:
من دیدم با اینکه کیفت ویدئو زیاد جالب نبود ولی در کل نسخه ps3 هم به نظر فوق العادست و بنظر منم دست کمی از نسخه 360 نداشت . چیزی بیشتر منو جذب کرد بازی فوق العاده نرم اجرا میشد بدون کوچکتریت افت فریم .
ویدئو که کیفیتش HD هست، بعضی جاها افت فریم هم داره.
اما در کل خیلی خوب بود.

به هر HD که HD نمیگن . منظورم فرمت مناسبه .
به هر حال اون تیره بودن تصویر ماله نور پردازی و محیط بازی هست نه کیفیت ویدئو...

آخرین ویرایش:
اون عضو معروف Neogaf که همیشه رزولوشن Native بازی ها رو درمیاره با آنالیز ویدیو نسخه PS3 گفته این نسخه Sub-HD است و 100% از این موضوع مطمئن است. ظاهرا نسخه PS3 رزولوشن 720*1024 رو داره.

a0037809_4d6761095db8d.jpg

اون عضو معروف Neogaf که همیشه رزولوشن Native بازی ها رو درمیاره با آنالیز ویدیو نسخه PS3 گفته این نسخه Sub-HD است و 100% از این موضوع مطمئن است. ظاهرا نسخه PS3 رزولوشن 720*1024 رو داره.

a0037809_4d6761095db8d.jpg
یعنی چی ؟ یعنی مثل read dead یا alan wake ؟؟

اینجوری که گندش در میاد

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or