اجرا Crysis 2 با تنظیمات نسخه PS3 !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
اگر شما در مورد نسخه PS3 عنوان Crysis 2 نگران هستید و ترس از پائین بودن کیفیت در این نسخه دست بردار شما نیست در این راستا باید عرض کنیم که جای هیچگونه نگرانی نیست.
یکی از کاربران فروم سایت Game Trailers با نام Clukos با استفاده از Config یا پیکر بندی نسخه PS3 اقدام به اجرای این ورژن کرده است و چیزی که مشخص هست این است که C2 بر روی PS3 به اندازه نسخه های دیگر خوب بنظر میرسد.

پست اصلی Clukos:"
من بالاخره تنظیمات Crysis 2 نسخه PS3 را بدست آورده و بخش هایی از گیم پلی را با رزولوشن 720p ضبط کرده ام. تا حد بسیار زیادی با نسخه XBOX360 یکسان بنظر میرسد. تنها بخشی که از کانفیگ نسخه PS3 در دسترس نیست فرمان “r_ConditionalRendering = 2" هست که در صورت فعال بودن باعث کرش در بازی میشود. مواجهت با برخی از باگ ها در سایه زنی و اینکه موارد دیگر بسیار خوب نظر میرسند .

برای مشاهده ویدئو به لینک زیر سر بزنید:
http://www.youtube.com/watch?v=N2TRvyMyhxw&feature=player_embedded
توجه* این عمل با دکمه های 360 (کنترلر)، در حال اجرا بر روی PC و با تنظیمات نسخه PS3 می باشد.

این هم عکسی که توسط شخص مذکور جهت مقایسه کیفیت تکسچر های بازی با نسخه اول تهیه شده است:

منبع:
http://forums.gametrailers.com/thread/crysis-2-ps3-gameplay/1179033

من هم نظرم این است که بازی هنوز نهایی نشده دوستان :-/ و کمی صبر بد نیست و PS3 خودش را ثابت کرده و جایی برای کم کاری سازندگان بازیهای سوم شخص باقی نگذاشته دوستان :>

اون عضو معروف Neogaf که همیشه رزولوشن Native بازی ها رو درمیاره با آنالیز ویدیو نسخه PS3 گفته این نسخه Sub-HD است و 100% از این موضوع مطمئن است. ظاهرا نسخه PS3 رزولوشن 720*1024 رو داره.

a0037809_4d6761095db8d.jpg
واقعا این برترین گرافیک کنسولی همیشه ما رو انگشت به دهان میزاره ! :d
اینم از جریان له شدن یه بنده خدایی زیر دست و پای crysis 2 :dبه لطف cry engine 3 روی کنسول ها ! :d حداقل یه درسی شد که برادر چوات خواست حرفی (بخونید زر) بزنه اول سبک سنگین کنه بعد بگه :d
الان تمام امیدها به نسخه ی 360 گرامی می باشد.

يادش بخير چقد الن ويك رو اين فناي ps3 له كردن و زير سوال بردن به خاطر sub hd .
حالا بازي رو كنسول خودتون sub hd هست.

بر اساس منطق پست شما یعنی:

بازی first party = بازی third party
رزولوشن 960x540 = رزولوشن 1024x720

چرا فقط از بازیهای 2009 به بعد نام ببرم؟ صرف نداره؟:دی
خُب MGS4 که خودتون میدونید. با بازیهایی مثل Haze و Lair هم کاری ندارم (:دی)، اما از بازیهای دیگه میتونم به سری Ratchet اشاره کنم که رزولوشنش تقریبا مثل همون AW است:دی

البته کلا من به اعداد و ارقام اهمیتی نمیدم. مهم اون چیزی است که دارم میبینم. مثلا Alan Wake و MGS4 هر دو گرافیک بسیار خوبی داشتند (همینطور Ratchet هم گرافیکش خوبه). خیلی بازیها رزولوشنشون HD است ولی گرافیک داغونی دارند.

البته Alan Wake بازی انحصاری بود برای همین انتظارات ازش بالاتره.

بله ولي كرايسيس هم عنوان شاخيه و غول گرافيكي ازش نام برده ميشه.

از طرفي قرار بود به گفته دوستان نسل جديدي از گرافيك رو روي ps3 ببينيم. حالا بهتره اول بازي رو اچ دي كنن بعد ....

منظور من از پست قبليم هم اين بود كه وقتي يه عنوان 360 sub hd ميشه اون همه بهش توهين ميشه . حالا يه عنوان ps3 اينجوري شده همچين توهيني به بازيتون نميشه.( كسايي كه اون موقع در جريان تاپيك بودن ميدونن كه چقد رو مخ فرخ رفتن بعضي ها و دهنشو سرويس كردن )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or