آیا The Order 1886 خیلی کوتاه است؟

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
xndk8m6w8nvjl2bauie0.jpg

درود

عنوان انحصاری جدید PS4 برای اینکه شاید مدت گیم پلی آن کمتر از 6 ساعت باشد مورد انتقاد واقع شده است.

رئیس استودیو Ready at Dawn آقای Ru Weerasuriya مدت زمان گیم پلی این بازی را هنوز بیان نکرده با توجه به اینکه براساس ویدئوهایی که در یو تیوب قرار داده شده است کل بازی در کمتر از 5 ساعت و نیم تمام می شود.

وی طی مصاحبه ای با یوروگیمر گفت:ما در این باره هیچ نظری نخواهیم داد. ما نمیتوانیم مردم را از چیزهایی که می نویسند منع کنیم. و ما نمیخواهیم که به تک تک اشتباهاتی که شاید در این پیش بیاید پاسخگو باشیم. هربار که یک نفر یه برداشت اشتباه یا یک مطلب کذب درباره کاری که ما میکنیم مینویسد این میشه یه کار طاقت فرسا که بگیم"اوه نه این اشتباهه". ما بازی درست میکنیم.

ما کاری رو میکنیم که برای بازیبازا باید انجام دهیم. این کاریه که ما انجام میدهیم. ما درباره پولی که مردم برای یک بازی تک-نفره میپردازند ارزش قائلیم، اما صنعت بازی باید دارای تجربیات متنوع باشد. راستشو که بگم این چیزیه که ما همیشه در ذهنمون داشتیم. ما میدونیم که مردم میخواهند بیشتر سرگرم شوند و چیزهایی در بازی داریم که میتونند بیشتر اونو بازی کنند. اما این صنعت همیشه تنوع داشته، 10 سال قبل تعداد بسیار زیادی بازی بود که تک-نفره بودند و فقط میشد یه بار بازیش کرد تعدادی هم بودند که تک-نفره بودند ولی میشد چندین بار اون هارو بازی کرد. این کاریه که ما در بازیمون انجام دادیم، شما میتونید برگردید و بازهم بازی کنید و کارهای جدید انجام دهید.

وی افزود: طول گیم پلی برای من به کیفیت اون وابسته است. مثل یه فیلم، فقط بخاطر اینکه یه فیلم 3 ساعته باعث نمیشه که کیفیتش بهتر بشه

منبع

آخرین ویرایش:
نمیفهمم این همه دعوا چیه و باعث کل کل میشین هی اونی که کنسولو نداره خب بازیو مسلما نمیخره و چه خوب یا بد سود و ضرری نداره براش پس تو بحث شرکت نکنه که بدترش کنه.اونیم که کنسولو داره از بازی خوشش بیاد میخره نیاد نمیخره پس حرف دیگران براش اهمیتی نباید داشته باشه.
این بازی چون انحصاریه هرچی ایرادم داشته باشه یه عده پیازداغشو زیاد میکنن وگرنه اگر مولتی پلتفرم بود یا انحصاری شرکت دیگه ای اگرم نیم ساعت گیم پلی داشت سیل به به و چه چه ها سرازیر میشد.
این همه ادم تو سایتای معتبر اومدن بازیرو تست کردن و از 6-7 ساعت بوده تا 18(!!!) ساعت حالا یکسری فن بازی کنسولی شروع کردن بعد اومدن نقدا فتوا بدن نه الان که هیچی مشخص نیست:|

CTOـی استودیو RD یعنی Andrea Pessino گفته مدت زمان بازی روی نرمال روی 8 الی 10 ساعت هستش. ولی اگر روی درجه سخت بازی کنید و بشینید روی نک تک جزئیات بازی کار کنید این زمان 12 ساعت یا بیشتر هم میرسه.

According to Pessino, Ready at Dawn’s internal metrics show that if you play the game at a normal pace and difficulty level, you can finish the game in a window between eight and ten hours. If you play in hard mode or you take your time to seek for every single little detail, you’ll probably clock about twelve hours or more.

یه مدتی بود مهد کودک بازیسنتر تعطیل شده بود و همه از هر سه جناح با هم روابط خوبی داشتن . این جور مسخره بازی ها و راه رفتن رو اعصاب ملت فقط باعث میشه چند وقت دیگه یه عده بخوان تلافی کنن و باز همین اش و همی کاسه . اینقد این چرخه تکرار میشه که دیگه واسه هیشکی اعصاب راحت نمیمونه.در مورد این بازیم بگم که به شخصه اولین چیزی که باعث شد جذبش بشم اتمسفر بازی بود ( خیلیهای دیگه هم همینطورین) ، گرافیک بازی هم توی انتقال این اتمسفر سنگ تموم گذاشته ، مشکل خاصی هم توی گیمپلیش ندیدم ـ بجز هوش مصنوعی ـ حالا اگه باز بتونه یه داستان جذاب و با کاراکترای به یاد ماندنی تعریف کنه برای من تبدیل به یک بازی عالی میشه. توی دوران گیمریم n تا بازی شاهکار انجام دادم که همشون خطی بودن و مولتی نداشتن و هنوز که هنوزه بازی کردنشون برام لذت بخشه
مثل دیدن چندباره ی یه فیلم سینمایی میمونه . با هر بار دیدن فیلم ، هیچ سکانسی از فیلم تغییر نمیکنه ولی حس و تجربه بیننده وارد یه لول دیگه میشه.
در ضمن هیچ کسی نمیتونه قاعده ای وضع کنه که بگه یه بازی نباید اینجوری باشه یا اینکه حتما اونجوری باشه ، هر کس با این سبک حال نمیکنه میتونه بازی و نخره .

خوب به نظرم گرافیک این بازی از رایز یه مقداری بالاتره (با اینکه فک کنم رزولوشن رایز 900p بود و این یکی 800P) ولی همون موقعی هم که رایز داشت عرضه می شد با خودم می گفتم که برای ساخت همچین گرافیکی و استفاده از همچین تکنیک هایی برنامه نویسی خیلی گسترده ای شده که اصولا حجم زیادی از فضای دیسک رو پر میکنه به همین خاطر خیلی نمی تونه بازی طولانیی بشه! اینجا هم همین هست فک می کنم! اگه می خواستن مراحل بیشتری طراحی کنن (برای طولانی تر کردن بازی ) با همچین سطحی از جزئیات و گرافیک خیلی زیبا به نظرم باید از دو تا دیسک استفاده می کردن که خوب احنمالا به صرفه نبوده واسه سونی!

خوب به نظرم گرافیک این بازی از رایز یه مقداری بالاتره (با اینکه فک کنم رزولوشن رایز 900p بود و این یکی 800P) ولی همون موقعی هم که رایز داشت عرضه می شد با خودم می گفتم که برای ساخت همچین گرافیکی و استفاده از همچین تکنیک هایی برنامه نویسی خیلی گسترده ای شده که اصولا حجم زیادی از فضای دیسک رو پر میکنه به همین خاطر خیلی نمی تونه بازی طولانیی بشه! اینجا هم همین هست فک می کنم! اگه می خواستن مراحل بیشتری طراحی کنن (برای طولانی تر کردن بازی ) با همچین سطحی از جزئیات و گرافیک خیلی زیبا به نظرم باید از دو تا دیسک استفاده می کردن که خوب احنمالا به صرفه نبوده واسه سونی!
دوست عزیز !!
این بازی 1080p هست.این نظرات ارزشمند و گرانقدر **********
ویرایش::d

آخرین ویرایش:
دوست عزیز مولتی یوزر!
این بازی 1080p هست.این نظرات ارزشمند و گرانقدر رو هم بذار دم کوزه ابشو بخور!
1080p نیست، 1920x800 ـه، قبل اینکه به کسی برای کم اطلاعیش حمله کنید اول اطلاعات خودتون رو بالا ببرید!

1080p نیست، 1920x800 ـه، قبل اینکه به کسی برای کم اطلاعیش حمله کنید اول اطلاعات خودتون رو بالا ببرید!
متاسفانه عادت کردن به حمله کردن به هرچیز غیر از سونی.... و مافیا بازی ....لایک کردن هم دیگه.....
بحث کردن هم بی‌ فایده هست خود سازنده بازی هرچی‌ که لازم بوده گفت و غیر مستقیم گفت که گیم پلی کوتاهی داره
حالا دیگه به سلیقه بستگی داره یکی‌ دوستدار میخره یکی‌ دوست نداره نمیخره ...نباید نظر شخصی‌ خودمون و تو حلق هم کنیم که . یکی‌ دوست داره ۶۰دلار بده و این بازی تجربه کنه تو 5ساعت خوب اینکارو انجام بده یکی‌ هم نمیخواد تجربه کنه دلیل نداره بیاد وسط تاپیک بگه من نمی‌خرم..
اون دوستی‌ هم که گفت چه دلیل داره ایکس‌باکس و پس فن‌ها اینجا بیان باید بهش بگم که عزیز من اینجا اسمش انجمن و همه می‌تونن نظر بدن و منتظر نشستن که شما دستور بدید کی‌ باشه کی‌ نباشه

اگر هم توجه کنید بالای ۱۰نظر وجود داره از طرف ps فن ها که میگن با این وضعیت از بازی راضی‌ نیستن...پس قضیه رو شخصی‌ نکنید و به دیگر پلتفرم‌ها مرتبط نکنید
متاسفانه انقدر قبل از انتشار بازی هایپ شده که دیگه الان اون افراد نمی‌تونن بیان بگن بازی عیب یا نقصی‌ داره آثرات بیش از حد هایپ...

رزولوشن 1920x800 چیه از نظر شما؟ 800p ـه؟ الان از 10 تا فیلم هالیوودی 9 تاش اینجوریه روی باکسش هم زده 1080p Full HD !
این aspect ratio سینماتیک 2.40:1 باعث میشه دید بیشتری از محیط داشته باشی. برای اینکه فرقش رو ببینید:
طبق گفته ی پسینو این رزولوشن با 4XMSAA پهنای باند بیشتری میطلبه تا 1080p بدون MS!

دوست عزیز !!
این بازی 1080p هست.این نظرات ارزشمند و گرانقدر رو هم بذار دم کوزه)
اول اینکه من هر حرفی که زدم رو اگه با دقت بخونید می بینید که گفتم به نظرم! اصلا هم قصد شروع بحث رزولوشن و این حرفا رو هم نداشتم چون اصلا ربطی به اینجا هم نداره! این رو هم که گفتم 800p بر اساس اون خبری بود که قبلا منتشر شده بود! و بر اساس همون هم صحبت کردم !
(و اینکه چی رو باید گذاشت دم کوزه رو فک می کنم دوستان نشون دادن که مجبور شدید ویرایش کنید!) جالبه که من فقط و فقط هم از این بازی تعریف کردم و گفتم کم بودن گیم پلی نه تنها کم کاری سازنده نیست بلکه یه روش منطقی هست که بتونن بازی رو توی یه دیسک جا بدن ( همون چیزی که قبلا برای رایز هم اتفاق افتاده بود!) ولی متأسفانه این دوستان به قدری تو ولایت سونی ذوب شدن که هیچ چیزی غیر از فکر خودشون رو قبول نمی کنن!

آخرین ویرایش:
رزولوشن 1920x800 چیه از نظر شما؟ 800p ـه؟ الان از 10 تا فیلم هالیوودی 9 تاش اینجوریه روی باکسش هم زده 1080p Full HD !
این aspect ratio سینماتیک 2.40:1 باعث میشه دید بیشتری از محیط داشته باشی. برای اینکه فرقش رو ببینید:
طبق گفته ی پسینو این رزولوشن با 4XMSAA پهنای باند بیشتری میطلبه تا 1080p بدون MS!

1080p نیست. تعداد پیکسلهای 1920x800 فقط 6% بیشتر از 900p هست.

این عکسی هم که شما برای مقایسه FoV از محیط گذاشتید کاملاً گمراه کننده هست. شما بخشی از تصویر 1920x800 رو بریدید و دارید تحت عنوان 1080p ارائه میدید. شما با رزلوشن 1080p در واقع میتونید به جای دیدن دو نوار سیاه در بالا و پایین تصویر بخش بیشتری از دنیای بازی رو بعلاوه همون FoV حالت 1920x800 ببینید که در واقع به معنای بیشتر شدن FoV هست، نه کمتر شدنش.

یعنی از اون حرفا بودا!!!!!:-o

شاید سینمایی تر بشه تصویر ولی به هیچ وجه باعث نمیشه دید بیشتری از تصویر داشته باشی و اون عکس هم خودت ادیت کردی که چیو نشون بدی!:|

1080p نیست. تعداد پیکسلهای 1920x800 فقط 6% بیشتر از 900p هست.

این عکسی هم که شما برای مقایسه FoV از محیط گذاشتید کاملاً گمراه کننده هست. شما بخشی از تصویر 1920x800 رو بریدید و دارید تحت عنوان 1080p ارائه میدید. شما با رزلوشن 1080p در واقع میتونید به جای دیدن دو نوار سیاه در بالا و پایین تصویر بخش بیشتری از دنیای بازی رو بعلاوه همون FoV حالت 1920x800 ببینید که در واقع به معنای بیشتر شدن FoV هست، نه کمتر شدنش.

من تصویرو نبردیم!!! تصاویر منبع دارن میتونی خودت برای ببینی!!
The Order: 1886 16:9 1080p vs 2.40:1 1920�800 Video and Screenshot Comparison: Pixel Count vs Art | DualShockers
شما همین FOV که میگی، برای بیشتر شدنش که اون حالت 1080p برسه به این حالتی که الان هست باید چیکار کرد؟ با توجه به اینکه بازی سوم شخص هست و نمیخوای دوربین از کرکتر فاصله بگیره! اگه راهکاری داری بگو، اگه حق با شما بود که بحثی نمیمونه!
این aspect Ratio چیز من درآوردی و جدیدی نیست که من بخوام الان روش بحث کنم! چیزیه که سالها بوده و تو سینما ازش استفاده میشه. تاجایی هم که من میدونم به عنوان 1080p یاد میشه چون 1920 پیکسل افقی دارن در 800 پیکسل عمودی رندر میشن و این یعنی تو اون ناحیه ای که ما تصویر داریم، تراکم پیکسلی با چیزی که در 1920x1080 رندر میشه یکیه - 280 در 1920 پیکسل که بجاش نوار سیاه قرار گرفته.
درکل منظور اینه که تو ناحیه ای که ما تصویر داریم Pixel Density با رزولوشن 1080p برابره به همین دلیل بهش میگن 1080p ( اگه شما با این تیکه مشکل داری دیگه به من مربوط نمیشه چون اینو من نمیگم، چیزیه که هست )

آخرین ویرایش:
جریان این رزولوشن 100 بار بحث شده.
رزولوشن بازی 800x هست که مخفف 800*1920ـه. چیزی حدود 6 الی 7 درصد نسبت به 900p پردازش پیکسلی بیشتری طلب میکنه.
اما غلظت پیکسل بازی مثل بازیهای 1080p هست، یعنی اگه مثلاً شما یه مربع 2cm * 2cm از صفحه تلویزیون رو در نظر بگیرید، تعداد پیکسلهای موجود تو اون سطح مثل تعداد پیکسلهای موجود توی همون سطح برای یه بازی 1080pـه.

در کل از نظر فشاری که به سخت افزار میاد، بازی بیشتر مشابه یه بازی 900pـه تا 1080p، ولی از نظر IQ و وضوح تصویر دقیقاً مشابه 1080pـه. حالا ممکنه بپرسید چطور ممکنه؟! جوابش سادست، به قیمت از دست رفتن یه بخشی از تصویر که کاملاً سیاهه و ازش هیچ استفاده ای نمیشه.

این که علت این کارشون جنبه هنری داشته یا نه رو من نمیدونم، ولی چیزی که واضحه اینه : اگه همین بازی 900p بود و تمام صفحه نزدیک به 6% پیکسل کمتر باید در هر فریم پردازش میشد. اگه 1080p و تمام صفحه بود 35%. پس اگه قراره مقایسه گرافیکی کنیم، بهتره با بازیهای 900p مقایسه کنیم(از نظر ارزش کار سازنده و استفاده بهینه از قدرت سخت افزار میگم، نه صرفا مقایسه عکس با عکس).

ترولرهای عزیز که این روزا واقعا روزهای پر کاری رو دارید رزولوشن بازی با اون نوارهای سیاه 1080p هست در حال حاضر n تا فیلم و موزیک ویدیو 1080p هست که بالا و پایینشون نوار سیاه هست و اتفاقا TEW هم همینطور بود . رندرینگ رزولوشن رو اگه نوارهای سیاه رو حذف کنیم
1920x800 هست که بازم تراکم پیکسلی بیشتری از 900P داره و در حالی که نوارها قابل حذف نیست مثل خیلی از فیلم ها و MV ها رزولوشن کلی 1080P هست . در TEW هم طبق DF

the game essentially operates at a native rendering resolution of 1920x768 on PS4 and 1600x640 on Xbox One, which is really just 1080p vs 900p with those large black bars inserted
جریان این رزولوشن 100 بار بحث شده.
رزولوشن بازی 800x هست که مخفف 800*1920ـه. چیزی حدود 6 الی 7 درصد نسبت به 900p پردازش پیکسلی بیشتری طلب میکنه.
اما غلظت پیکسل بازی مثل بازیهای 1080p هست، یعنی اگه مثلاً شما یه مربع 2cm * 2cm از صفحه تلویزیون رو در نظر بگیرید، تعداد پیکسلهای موجود تو اون سطح مثل تعداد پیکسلهای موجود توی همون سطح برای یه بازی 1080pـه.

در کل از نظر فشاری که به سخت افزار میاد، بازی بیشتر مشابه یه بازی 900pـه تا 1080p، ولی از نظر IQ و وضوح تصویر دقیقاً مشابه 1080pـه. حالا ممکنه بپرسید چطور ممکنه؟! جوابش سادست، به قیمت از دست رفتن یه بخشی از تصویر که کاملاً سیاهه و ازش هیچ استفاده ای نمیشه.

این که علت این کارشون جنبه هنری داشته یا نه رو من نمیدونم، ولی چیزی که واضحه اینه : اگه همین بازی 900p بود و تمام صفحه نزدیک به 6% پیکسل کمتر باید در هر فریم پردازش میشد. اگه 1080p و تمام صفحه بود 35%. پس اگه قراره مقایسه گرافیکی کنیم، بهتره با بازیهای 900p مقایسه کنیم(از نظر ارزش کار سازنده و استفاده بهینه از قدرت سخت افزار میگم، نه صرفا مقایسه عکس با عکس).
اگه زودتر میدیدم خودمو خسته نمیکردم :d توضیح دیگه مشخصه ولی اگه nصد بار دیگه هم راجب این موضوع بحث بشه بعضی ها نمیخوان متوجه بشن یا واقعا متوجه نمیشن !​

ببخشید ولی اقا ایمان درست گفتند چون بازی 1080p هست
با کمال تاسف باید بگم که مطلع بشید منظور از 1080p یعنی 1080 پیکسل و منظور از 1920×800 یعنی بازی نزدیک به 2k هست . یعنی اندازه صفحه(tv ترجیحا) تا 1920×800 باشه بازی رو 1080 پیکسل اجرا میشه و اگه تصویر بزرگتر باشه رزلوشن کم میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or