آیا The Order 1886 خیلی کوتاه است؟

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
xndk8m6w8nvjl2bauie0.jpg

درود

عنوان انحصاری جدید PS4 برای اینکه شاید مدت گیم پلی آن کمتر از 6 ساعت باشد مورد انتقاد واقع شده است.

رئیس استودیو Ready at Dawn آقای Ru Weerasuriya مدت زمان گیم پلی این بازی را هنوز بیان نکرده با توجه به اینکه براساس ویدئوهایی که در یو تیوب قرار داده شده است کل بازی در کمتر از 5 ساعت و نیم تمام می شود.

وی طی مصاحبه ای با یوروگیمر گفت:ما در این باره هیچ نظری نخواهیم داد. ما نمیتوانیم مردم را از چیزهایی که می نویسند منع کنیم. و ما نمیخواهیم که به تک تک اشتباهاتی که شاید در این پیش بیاید پاسخگو باشیم. هربار که یک نفر یه برداشت اشتباه یا یک مطلب کذب درباره کاری که ما میکنیم مینویسد این میشه یه کار طاقت فرسا که بگیم"اوه نه این اشتباهه". ما بازی درست میکنیم.

ما کاری رو میکنیم که برای بازیبازا باید انجام دهیم. این کاریه که ما انجام میدهیم. ما درباره پولی که مردم برای یک بازی تک-نفره میپردازند ارزش قائلیم، اما صنعت بازی باید دارای تجربیات متنوع باشد. راستشو که بگم این چیزیه که ما همیشه در ذهنمون داشتیم. ما میدونیم که مردم میخواهند بیشتر سرگرم شوند و چیزهایی در بازی داریم که میتونند بیشتر اونو بازی کنند. اما این صنعت همیشه تنوع داشته، 10 سال قبل تعداد بسیار زیادی بازی بود که تک-نفره بودند و فقط میشد یه بار بازیش کرد تعدادی هم بودند که تک-نفره بودند ولی میشد چندین بار اون هارو بازی کرد. این کاریه که ما در بازیمون انجام دادیم، شما میتونید برگردید و بازهم بازی کنید و کارهای جدید انجام دهید.

وی افزود: طول گیم پلی برای من به کیفیت اون وابسته است. مثل یه فیلم، فقط بخاطر اینکه یه فیلم 3 ساعته باعث نمیشه که کیفیتش بهتر بشه

منبع

آخرین ویرایش:
حالا چرا اینقدر اعصابتونو خرد میکنید!!!!o:-)

نقدها چند روز دیگه منتشر میشه و اگه بازی کوتاه باشه منتقدا به خدمت بازی میرسن و در نهایت متا مشخص میکنه با چی طرف هستیم!:|

هر چند به متا بازی امیدی ندارم...:d

صحنه را دیدم :d speedrun نبود که هیچ اصلا نمیدونم چطوری میشه اینو speedrun رفت. اونی که ادعا کرده 18 ساعته بازی رو تموم کرده فکر کنم سحر 6 ساله از تهران بوده.:|

اینو واسه اون عزیزانی گفتم که مدت زمان بازی براشون مهم بود نه اون دوستانی که اگه دو ساعت گیم پلی هم داشت به کسی اجازه انتقاد نمیدادن و معلوم نیس فازشون تو چه ناحیه ای سیر میکنه.

با پوزش باید بگم که بعضی از بچه ها دارید گیر الکی میدید. من خودم به شخصه بازی رو دوست دارم که نتونم توی یکی دو روز تمومش کنم، بازی که بشه وقت گذاشت روش و توش غرق شد، ولی اگر این بازی 5 ساعتم باشه (که نیست) بازم خرده نمی گیرم بهش، شما عزیزان نیازی ندارید خیلی دور نگاه کنید، وقتی پرفروش ترین بازیهای سالهای اخیر یه بازی هستش که به طول بیست ساعت 4 تا کار رو 100 بار انجام میدی تا دیالوگ های متفاوت از شخصیت های یک شکل بشنوی و اون یکیش بازی هستش که هرسال فقط گرافیکش یکم آپدیت میشه و همون مزخرفی هست که بود، یا یکی دیگه اگر وسط سخت ترین جنگش دسته رو بگذاری زمین و بری دستشویی تا برگردی نصف Health کاراکترت هم نرفته، هیچ خرده ای به این بازی هم نمیشه گرفت، این روند دیگه استاندارد شده، من خودم به شخصه میگم که امکان داره این بازی رو خریداری نکنم، ولی این ایراداتی که میگیرید به خیلی بازیهای دیگه که وقتی بحثشون میشه آب از لب و لوچه تون میچکه هم میشه گرفت......

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

متاسفانه تو سایت دو تا جبهه شدن بچه ها، یه سری فن بوی که اگر S.H.I.T هم با قیمت 100 دلار بده دستشون بازم با حرص و ولع ازش حمایت میکنن و یه سری دیگه هم اگر کاز هیرای دست بکنه توی جیبش و خدا رو براشون بیاره بیرون بازم یه راهی پیدا میکنن که ایراد بگیرن (هنوز خیلی از صحبت ها راجع به TLOU یادم نرفته:d )

آخرین ویرایش:
با پوزش باید بگم که بعضی از بچه ها دارید گیر الکی میدید. من خودم به شخصه بازی رو دوست دارم که نتونم توی یکی دو روز تمومش کنم، بازی که بشه وقت گذاشت روش و توش غرق شد، ولی اگر این بازی 5 ساعتم باشه (که نیست) بازم خرده نمی گیرم بهش، شما عزیزان نیازی ندارید خیلی دور نگاه کنید، وقتی پرفروش ترین بازیهای سالهای اخیر یه بازی هستش که به طول بیست ساعت 4 تا کار رو 100 بار انجام میدی تا دیالوگ های متفاوت از شخصیت های یک شکل بشنوی و اون یکیش بازی هستش که هرسال فقط گرافیکش یکم آپدیت میشه و همون مزخرفی هست که بود، یا یکی دیگه اگر وسط سخت ترین جنگش دسته رو بگذاری زمین و بری دستشویی تا برگردی نصف Health کاراکترت هم نرفته، هیچ خرده ای به این بازی هم نمیشه گرفت، این روند دیگه استاندارد شده، من خودم به شخصه میگم که امکان داره این بازی رو خریداری نکنم، ولی این ایراداتی که میگیرید به خیلی بازیهای دیگه که وقتی بحثشون میشه آب از لب و لوچه تون میچکه هم میشه گرفت......
این دو عنوانی که گقتی یکیش Open World ـه یکیش هم مولتی پدر مادر دار داره ;) ولی این ...
مطمعنا اگه این بازی تمرکزش فقط رو خلق صحنه های سینمایی باشه (که تا به اینجای کار بعضی از حرفاشون همین رو میگه) مطمعنا با کله میخوره زمین ولی خوب بازم نمیشه زود تصمیم گرفت پنجشنبه که نقدا اومد قشنگ میشه گفت بازی ارزش خرید داره یا نه ....

بعد از گیر دادن به این که چرا مولتی نداره و اوپن ورلد نیست الان چسبیدن به مدت زمان بازی!
طرف تو دفعه ی دوم بازی رو اسپید ران تو پنج ساعت رفته بعد میگن بازیش کوتاهه!

به هیچ وجه نباید خودمون رو گول بزنیم
اگه واقعیت داشته باشه، فاجعه اس :d
چون هیچ کس بازی رو بخاطر یه دور تموم کردن نمیخره
من Tlou رو شاید 15 بار تموم کردم اما هنوزم نمیشه تو 4_5 ساعت تمومش کنی و بزاریش کنار
اونم بازی ای که مولتی نداره و همه امیدش به همون چند ساعت سینگل هستش
حالا هر چقدر که میخواد گیم پلی داشته باشه
شما تو کل تاریخ فقط و فقط یه استثنا به اسم Journey داشتید، همین و بس :d

اين كامنت ها رو زماني تو تاپيك مربوطه نوشتم ، كه حتي اگه سازندگان هم به اين انجمن ميومدن نمي تونستن كه بگن بالاي چشم كاركترهاي بازي ابرو هست :| :|
فقط بخاطر انحصاري بودن بازي هست كه اينجوريه
اگه اين بازي مولتي پلتفرم بود ، قبل انتشار ده صفحه هم نمي شد تاپيك!
بقول يكي از دوستان :آشغال ترين بازي هم بزنن اما روش اسم انحصاري بزنن همه خودشون رو مي كشن:))))
پ ن: من ايرادي از بازي نگرفتم برادران دلاور، يك امر بديهي رو گفتم ، دوباره چند صفحه نقل قول نزنيد و ما رو به فحش بكشيد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

من گير دادم به تعداد صفحات ؟ :|
لا اقل زحمت بكش به پست هاي قبلي نگاه كن
اصلاً بخواد 10000 تا بشه! به من ربطي نداره
من مرده و شما زنده!
مطمئنم حداقل نصف كاربرهايي كه الآن تعصب شديد روي بازي دارن، بعد از انتشار بازي تو همين تاپيك بد مي گن و مي گن بهتر انتظار داشتيم
دليلش هم بديهي هست چون وقتي انتظار از يه بازي خيلي بالابره و تعصب شديد بشه-در مواجه با واقعيت نظرات عوض ميشه

آخرین ویرایش:
این دو عنوانی که گقتی یکیش Open World ـه ...

Open world or not......worthless cr@p is worthless cr@p

جدا از این، نمی دونستم که Open World بودن باعث میشه که یه بازی ارزش پیدا کنه :-؟؟

- - -ویرایش - - -

اين كامنت ها رو زماني تو تاپيك مربوطه نوشتم ، كه حتي اگه سازندگان هم به اين انجمن ميومدن نمي تونستن كه بگن بالاي چشم كاركترهاي بازي ابرو هست :| :|

آفرین به شما! :|

بیشتر باید با فیلم سینمایی مقایسه کنیم ، فیلم ها هم که اکثرا 2-3 ساعت بیشتر نیست . پس 5 ساعت برای یک فیلم خیلی خوب و طولانی هم هست ...

خداییش دیگه از حق نگذریم برای یه بازی تمام سینگل و 60 دلاری این زمان خیلی کمه. خصوصا که میگن طرف که بازی رو توی 5 ساعت و نیم تموم کرده تمام کات سین ها رو هم دیده و حتی توی محیط یه کوچولو گشت هم میزده. (و چندباری هم مرده)

تنها در یه صورت میشه همچین زمانی رو برای یه بازی قبول کرد که بازی Mode ها یا درجات سختی خیلی زیادی داشته باشه و بتونه با این چیزا بازیکن رو مدت ها سرگرم کنه.

آخرین ویرایش:
این مونگولای یوتیوب دارک سولزم تو 1 ساعت تموم کردن :دی من خودم Alien Isolation رو بار اول 17 ساعت طول کشید بار دوم تو 6 ساعت تموم کردم. از موی سر تا انگشت پای این بازی گیر الکی دادن حالا مدت زمان هم روش :hug: این بازی یه تجربه خفن و شاید کوتاه هست نمیدونم، که نهایتا پلاتش میکنیم میفروشیم میره دیگه مثل بقیه بازیا :دی باقی جوانب این بازی مثل فروشش زیاد مهم نیست واسه من . ما در پی حال کردنیم :دی مشکلات هم تو شماره دوم مطمئنا اوکی خواهند شد.

پ.ن: ولی در کل اوضاع بازیسنتر خیلی خرابه :دی

آخرین ویرایش:
این مونگولای یوتیوب دارک سولزم تو 1 ساعت تموم کردن :دی من خودم Alien Isolation رو بار اول 17 ساعت طول کشید بار دوم تو 6 ساعت تموم کردم. از موی سر تا انگشت پای این بازی گیر الکی دادن حالا مدت زمان هم روش :hug: این بازی یه تجربه خفن و شاید کوتاه هست نمیدونم، که نهایتا پلاتش میکنیم میفروشیم میره دیگه مثل بقیه بازیا :دی باقی جوانب این بازی مثل فروشش زیاد مهم نیست واسه من . ما در پی حال کردنیم :دی مشکلات هم تو شماره دوم مطمئنا اوکی خواهند شد.

پ.ن: ولی در کل اوضاع بازیسنتر خیلی خرابه :دی

اون آقایون تو یوتیوب دارک سولز رو تو 1 ساعت تموم کردن مطمعن باش روز اول اینکارو نکردن کلی بازی رو جوییدن بعد این کارو کردن از قبل هم با سبک بازی آشنا بودن (Demon Souls) ولی این یه بازی جدیده و طرف اینجوری تموم کرده :d

کوتاه بودنش حالا هیجی اگه بازی قشنگ باشه و کسی دوسش داشته باشه اصلا به زمانش ربطی نداره مثال دیوانه تر از خودم ندیدم که برا دموی FF XV که 3-4 ساعته (خودشون گفتن) 100 دلار دادم :d چون دیوانه وار دوسش دارم

آنلاینم نداره برا من مهم نیست زیاد آنلاین نمیزنم

اما خدا کنه Mode های مختلف داشته باشه تو مایه های Survival و این چیزا که سرمون گرم اونا بشه :d حیفه اون سلاح های خفن زیاد استفاده نشن

وقتی پرفروش ترین بازیهای سالهای اخیر یه بازی هستش که به طول بیست ساعت 4 تا کار رو 100 بار انجام میدی تا دیالوگ های متفاوت از شخصیت های یک شکل بشنوی و اون یکیش بازی هستش که هرسال فقط گرافیکش یکم آپدیت میشه و همون مزخرفی هست که بود، یا یکی دیگه اگر وسط سخت ترین جنگش دسته رو بگذاری زمین و بری دستشویی تا برگردی نصف Health کاراکترت هم نرفته، هیچ خرده ای به این بازی هم نمیشه گرفت، این روند دیگه استاندارد شده، من خودم به شخصه میگم که امکان داره این بازی رو خریداری نکنم، ولی این ایراداتی که میگیرید به خیلی بازیهای دیگه که وقتی بحثشون میشه آب از لب و لوچه تون میچکه هم میشه گرفت......

این طرز بحث هم جدیدا مد شده انگار ها، تا کسی از یه بازی انتقاد می کنه برای مقابله میرن یکی که بدتر بوده پیدا می کنن که اشکالات رو توجیح کنن. برای مثال هر کس تا میاد الان میگه Evolve برای DLC هاش زیادی پول می خواد همه میرن سراغ Payday 2 و CODو ...آخه چون فلان بازی فروش داره نشد که! اگر اینجوریه Candy Crush هم فروش داره پس Microtransaction تو هر بازی بود هیچ کس حق نداره اعتراض کنه!

- - -ویرایش - - -

کوتاه بودنش حالا هیجی اگه بازی قشنگ باشه و کسی دوسش داشته باشه اصلا به زمانش ربطی نداره مثال دیوانه تر از خودم ندیدم که برا دموی FF XV که 3-4 ساعته (خودشون گفتن) 100 دلار دادم :d چون دیوانه وار دوسش دارم

داداش Final Fantasy فقط 3-4ساعت؟!!! یه صفر یادت رفته بذاری فکر کنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or