آیا The Order 1886 خیلی کوتاه است؟

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
xndk8m6w8nvjl2bauie0.jpg

درود

عنوان انحصاری جدید PS4 برای اینکه شاید مدت گیم پلی آن کمتر از 6 ساعت باشد مورد انتقاد واقع شده است.

رئیس استودیو Ready at Dawn آقای Ru Weerasuriya مدت زمان گیم پلی این بازی را هنوز بیان نکرده با توجه به اینکه براساس ویدئوهایی که در یو تیوب قرار داده شده است کل بازی در کمتر از 5 ساعت و نیم تمام می شود.

وی طی مصاحبه ای با یوروگیمر گفت:ما در این باره هیچ نظری نخواهیم داد. ما نمیتوانیم مردم را از چیزهایی که می نویسند منع کنیم. و ما نمیخواهیم که به تک تک اشتباهاتی که شاید در این پیش بیاید پاسخگو باشیم. هربار که یک نفر یه برداشت اشتباه یا یک مطلب کذب درباره کاری که ما میکنیم مینویسد این میشه یه کار طاقت فرسا که بگیم"اوه نه این اشتباهه". ما بازی درست میکنیم.

ما کاری رو میکنیم که برای بازیبازا باید انجام دهیم. این کاریه که ما انجام میدهیم. ما درباره پولی که مردم برای یک بازی تک-نفره میپردازند ارزش قائلیم، اما صنعت بازی باید دارای تجربیات متنوع باشد. راستشو که بگم این چیزیه که ما همیشه در ذهنمون داشتیم. ما میدونیم که مردم میخواهند بیشتر سرگرم شوند و چیزهایی در بازی داریم که میتونند بیشتر اونو بازی کنند. اما این صنعت همیشه تنوع داشته، 10 سال قبل تعداد بسیار زیادی بازی بود که تک-نفره بودند و فقط میشد یه بار بازیش کرد تعدادی هم بودند که تک-نفره بودند ولی میشد چندین بار اون هارو بازی کرد. این کاریه که ما در بازیمون انجام دادیم، شما میتونید برگردید و بازهم بازی کنید و کارهای جدید انجام دهید.

وی افزود: طول گیم پلی برای من به کیفیت اون وابسته است. مثل یه فیلم، فقط بخاطر اینکه یه فیلم 3 ساعته باعث نمیشه که کیفیتش بهتر بشه

منبع

آخرین ویرایش:
حتی سایت گیم اسپات هم دیشب خبرشو زده بود
حالا من گرافیک و ... بازی کاری ندارم اینا به کنار ولی یه بازی رو که میگفتن حتی مولتی هم نداره و سازنده ها فقط رو سینگل بازی تمرکز کردن آخه دیگه 5 ساعت !

حتی سایت گیم اسپات هم دیشب خبرشو زده بود

حالا من گرافیک و ... بازی کاری ندارم اینا به کنار ولی یه بازی رو که میگفتن حتی مولتی هم نداره و سازنده ها فقط رو سینگل بازی تمرکز کردن آخه دیگه 5 ساعت !
بستگی داره، اگر بازی به خودی خود عالی باشه و ارزش بازی کردن دوباره رو داشته باشه چرا که نه؟ من یکی از تنها بازی هایی که یادم میاد اینجوری بود the Vanquish!
واسه من بازیی که خیلی cutscene داشته باشه و تو داستان تاکید کنه ارزش بازی کردن دوباره رو نداره، یه بار شما همه موارد داستانی رو میبینی برای دفعه های بعدی دیگه واست خیلی مهم نیستن. این یکی هم که انگار نمیشه Cutscene هاش رو رد کرد (اگر نشه واقعا حرکت گندی زدن ها). معمولا بازی هایی که challenge های مختلف دارن ارزش بالاتری دارن، برای یه مثال دیگه Bayonetta 2 رو بگم که حدود 20 ساعت طول داشت تا یه بار تمومش کردم، واسم کافی بود تازه کلی چیزا دیگه هم هست توش انجام بدم اگر خواستم. تو همون یه بار هم سعی داشتم رنک بالا بگیرم، collectible ها رو جمع کنم چون چیز های خوبی unlock می کرد و این چیزا. این order که فکر کنم 4 تا لباس اضافه هم نداره واسه unlock کردن باید جداگانه بخری یا preorder کنی.

- - -ویرایش - - -

مساله اینه که کسی واسه یه فیلم 5 ساعتی هم 60 دلار پول نمیده
و مهمتر اینکه از بیخ مقایسه مشکل داره! فیلم رو نمیشه با بازی مقایسه کرد.

اولا که دارک سولز کمتر از یک ساعت تموم شده بود
دوما طرف صد بار قبلش بازی کرده بود
سوما Orderحداقل باید دو هفته پیش بدست اون آقا میرسیده تا بتونه اینقدر حرفه ای بشه تا بتونه 5ساعته تموم کنه
چهارما یه بازی با همچین گرافیک عظیمی باید هم Gameplay کمی داشته باشه

اولا که دارک سولز کمتر از یک ساعت تموم شده بود
دوما طرف صد بار قبلش بازی کرده بود
سوما Orderحداقل باید دو هفته پیش بدست اون آقا میرسیده تا بتونه اینقدر حرفه ای بشه تا بتونه 5ساعته تموم کنه
چهارما یه بازی با همچین گرافیک عظیمی باید هم Gameplay کمی داشته باشه

عجب منطقی \m/

اگه فهمیدی چی گفتم!
عمرا!

نه الان جمعی از اساتید دانشگاه و حوزه دور هم جمع شدن دارن روی این جمله گوهر بار بحث می کنن من هم از دور نظاره گرم

آخرین ویرایش:
5-6 ساعت کمه ! اگه مولتی پلیر داشت کسی شاکی نمیشد ، اما کلا 10 ساعت هم برای یک بازی که فقط سینگل هست و 60 دلار باید پول براش بدی کمه !

اقا بنده میخواهم به صورت کاملا علمی این مساله را توضیح بدهم.

فرضیه: هر چقدر زمان بازی بیشتر باشد(اثر تک نفره) کیفیت بازی بیشتر است و برعکس!

در یک فرضیه علمی ما یک فرضیه صفر داریم و یک فرضیه محقق

فرضیه صفر میگوید که بین دو متغیر رابطه وجود ندارد. یعنی بین زمان بازی و کیفیت رابطه وجود ندارد.

فرضیه محقق میگوید بین دو متغیر رابطه وجود دارد. یعنی بین زمان بازی و کیفیت رابطه وجود دارد.

خب از انجایی که الان پرسشنامه ای طراحی نشده و ما هم قصد نداریم با عدد و رقم این فرضیه را تایید یا رد کنیم ! لذا برای هر کدام از حالات مثال میزنیم

برای فرضیه صفر میشود بازی زیبای vanquish را مثال زد که نشان داد تو مدت زمان کم میشه چه کارهایی کرد و لزوما زمان بازی ربطی به کیفیت بازی نداره

برای فرضیه محقق هم که مثال زیاد هست

حالا یا این بازی ان فرضیه اصلی یا در موردش صدق میکنه یا نمیکنه.

امیدوارم فرضیه صفر براش اتفاق بیفتد.

پ.ن : استاد میکامی خیلی چیزها بهمون یاد دادند. بیایید ازش استفاده کنیم:p

کسی که ۷۰ دلار پای بازی می‌ده انتظار داره که بیشتر از یک فیلم سه ساعته سرگرم بشه.
تنوع‌اش اینه که بازی ۷۰ دلاری رو بیشترش رو کات‌سین پوشش بده و در ۵ ساعت تموم بشه. :))
جدا این بازی 70$ـه!؟ /:) یا برای جو و بیشتر فاجعه نشون دادن قضیه شده 70$!؟

اقا اوضاع خرابه شدید منی که میخواستم واسه این بازی دوباره ps4 راه بندازم منصرف شدم ادم برای یک فیلم 5 ساعته که خود کارگردانشم گفته 280 هزارتومن بده ؟ تازه الان بازار سیاهه. 5 شنبه عجب قیامتی شه تایپک امتیازات .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or