آیا The Order 1886 خیلی کوتاه است؟

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
xndk8m6w8nvjl2bauie0.jpg

درود

عنوان انحصاری جدید PS4 برای اینکه شاید مدت گیم پلی آن کمتر از 6 ساعت باشد مورد انتقاد واقع شده است.

رئیس استودیو Ready at Dawn آقای Ru Weerasuriya مدت زمان گیم پلی این بازی را هنوز بیان نکرده با توجه به اینکه براساس ویدئوهایی که در یو تیوب قرار داده شده است کل بازی در کمتر از 5 ساعت و نیم تمام می شود.

وی طی مصاحبه ای با یوروگیمر گفت:ما در این باره هیچ نظری نخواهیم داد. ما نمیتوانیم مردم را از چیزهایی که می نویسند منع کنیم. و ما نمیخواهیم که به تک تک اشتباهاتی که شاید در این پیش بیاید پاسخگو باشیم. هربار که یک نفر یه برداشت اشتباه یا یک مطلب کذب درباره کاری که ما میکنیم مینویسد این میشه یه کار طاقت فرسا که بگیم"اوه نه این اشتباهه". ما بازی درست میکنیم.

ما کاری رو میکنیم که برای بازیبازا باید انجام دهیم. این کاریه که ما انجام میدهیم. ما درباره پولی که مردم برای یک بازی تک-نفره میپردازند ارزش قائلیم، اما صنعت بازی باید دارای تجربیات متنوع باشد. راستشو که بگم این چیزیه که ما همیشه در ذهنمون داشتیم. ما میدونیم که مردم میخواهند بیشتر سرگرم شوند و چیزهایی در بازی داریم که میتونند بیشتر اونو بازی کنند. اما این صنعت همیشه تنوع داشته، 10 سال قبل تعداد بسیار زیادی بازی بود که تک-نفره بودند و فقط میشد یه بار بازیش کرد تعدادی هم بودند که تک-نفره بودند ولی میشد چندین بار اون هارو بازی کرد. این کاریه که ما در بازیمون انجام دادیم، شما میتونید برگردید و بازهم بازی کنید و کارهای جدید انجام دهید.

وی افزود: طول گیم پلی برای من به کیفیت اون وابسته است. مثل یه فیلم، فقط بخاطر اینکه یه فیلم 3 ساعته باعث نمیشه که کیفیتش بهتر بشه

منبع

آخرین ویرایش:
اقا اوضاع خرابه شدید منی که میخواستم واسه این بازی دوباره ps4 راه بندازم منصرف شدم ادم برای یک فیلم 5 ساعته که خود کارگردانشم گفته 280 هزارتومن بده ؟ تازه الان بازار سیاهه. 5 شنبه عجب قیامتی شه تایپک امتیازات .
دقیقا نظر منم همینه.وقت امتیازات قیامتی به پا میشه ولی با وجود اینکه خودم ps4 دارم ، محیط اینجا طوری هست که ادم از کاربرا میترسه حرفی بزنه.
نه بخاطر مدت زمان ، ولی اینم تبدیل میشه به یه انحصاری نه چندان موفق دیگه برای سونی

مگه سینمای ایرانه؟:d
اکثر سینماهای معتبر دنیا بیشتر از 50 دلار قیمت بلیت دارن
حاجی چه خبره؟:d
بلیت Inception به اون عظمت اونم سه بعدیش با عینک کلهم 5-7 پوند بود!!الانم یه سرچ بدید سینما Imax هم باشه فوق فوقش 8 پوند میگیره

اگه بازی ارزش تکرار داشته باشه که این نواقص رو راحت میپوشونه.
در غیر این صورت ارزش دیویست و خورده ای پول تو این مملکت رو اصلا نداره !

مطمئنا با یک بازی خوب طرفیم که حداقل ارزش یکبار رو داره،اونایی هم که میگن گرون میشه صبر کرد بازی ارزون بشه اون وقت تهیش کرد

اولا که دارک سولز کمتر از یک ساعت تموم شده بود
دوما طرف صد بار قبلش بازی کرده بود
سوما Orderحداقل باید دو هفته پیش بدست اون آقا میرسیده تا بتونه اینقدر حرفه ای بشه تا بتونه 5ساعته تموم کنه
چهارما یه بازی با همچین گرافیک عظیمی باید هم Gameplay کمی داشته باشه

یعنی سازنده میتونه گرافیک ببره بالا و زمان گیم پلی کم که درسته؟:-*

باز خوبه بیشتر از این روی گرافیک کار نکردن وگونه بازی میشد 3 ساعت!:))

یعنی سازنده میتونه گرافیک ببره بالا و زمان گیم پلی کم که درسته؟:-*

باز خوبه بیشتر از این روی گرافیک کار نکردن وگونه بازی میشد 3 ساعت!:))

نخند مسواک گرون میشه
بد نیست بدونی تمام بازی هایی که گرافیک بسیار بالایی دارند تو گیم پلی و یا مدت زمانشون مشکل دارند
این میتونه بخاطر حجم گرافیک بازی باشه که باعث محدودیت در گیم پلی بشه
شما در مورد چیزایی صحبت کن که میتونی تجربه کنی.نسل هفت؟!؟!!؟lol
کامنت های زیر که مال پارساله خیلی جالبه
The Order 1886: Graphics Over Gameplay? | Hardcore Gamer
twinspectre9 months ago
this game will be trash , because im 100% sure this game will be made for the casual gamers (Handholding , dumbed down gameplay)

ITT: Games that have good graphics but average/bad...
Top 5 bad games with great graphics | N4G
Bad Games With Good Graphics... ? - Xbox Discussion - ...

Gameplay is more important than graphics - Games ...

بد نیست بدونی تمام بازی هایی که گرافیک بسیار بالایی دارند تو گیم پلی و یا مدت زمانشون مشکل دارند
این میتونه بخاطر حجم گرافیک بازی باشه که باعث محدودیت در گیم پلی بشه
آقا من کاری به بقیه ی بحث ها ندارم ولی این حرفی که زدی با عکس همین شاهکاری که تو امضات هست کاملا نقض میشه.
تازه اول میخواستم Uncharted 2 رو مثال بزنم که با اون گرافیک و اون محیط بزرگ 15-16 ساعت مفید گیم پلی داشت. بعد دیدم امضات TLOU ـه گفتم چی از این بهتر.
دیگه صحبتی ندارم، موفق باشید. ;)

من از همون اول گفتم چیز خاصی از بازی ندیدم :دی به جز گرافیک فوق العاده :دی

کلی هم توی تاپیک بازی ریختن رو سر و کلم که شما از یه بازی چه انتظاری دارید و ...؟ هر چی ویدئو دیدم QTEـهای بیش از حد روند گیم پلی رو قطع میکرد و بیشتر از این که حس سینمایی داشته باشه، اعصاب آدمو بهم میریخت. سیستم شوتینگ بازی رو تا خودم بازی نکنم نمیتونم در موردش نظری بدم، ولی چیز متفاوت و خاصی ندیدم، بظاهر مثل اکثر سوم شخصای چند سال گذشته هست.
الانم خیلی دوست دارم بازی عالی باشه، کلی ارزش تکرار داشته باشه، داستان و گیم پلی هم توپ باشه، ولی هر چی ویدئو از بازی دیدم چیز دلچسبی به نظر نمیومد. مطمئنم اگه گرافیک بازی این جور نبود، هایپی که برای بازی ایجاد میشد 10%ـه اینی که الان هست نمیبود :دی

خلاصه اگه بازی جوری باشه که توی 5.6 ساعت تموم شه و مودهای مختلف و متنوعی که آدمو سرگرم کنه نداشته باشه، به نظر من ارزش 30$ هم نداره، 60$ که جای خود داره.

حاجی چه خبره؟:d
بلیت Inception به اون عظمت اونم سه بعدیش با عینک کلهم 5-7 پوند بود!!الانم یه سرچ بدید سینما Imax هم باشه فوق فوقش 8 پوند میگیره
inception اصلا 3دی اکران نشده.
واقعا حجم اطلاعات غلط که توی این تاپیک داره پخش میشه از حد گزشته.
بلیط سینمای 50 دلاری
بازی های 70 دلاری
بازیهای 270-280 هزار تومنی.
حالا هم که شما inception رو رفتی سینما 3دی دیدی.
حداقل میخواین ترول کنین قبلش یه کم تحقیق کنین که اشتباه نگین :d

آقا من کاری به بقیه ی بحث ها ندارم ولی این حرفی که زدی با عکس همین شاهکاری که تو امضات هست کاملا نقض میشه.
تازه اول میخواستم Uncharted 2 رو مثال بزنم که با اون گرافیک و اون محیط بزرگ 15-16 ساعت مفید گیم پلی داشت. بعد دیدم امضات TLOU ـه گفتم چی از این بهتر.
دیگه صحبتی ندارم، موفق باشید. ;)

این لینکایی که گذاشتم رو اگه نگا میکردی متوجه میشدید چرا گیم پلی با گرافیک قیاس میشه
وقتی برای نظر همدیگه ارزشی قائل نباشیم و فقط بدنبال مسخره کردن همدیگه باشیم بحث به جایی نمیرسه و بحث نمیشه میشه کل
TLOUگرافیکش برای نسل هفت بود که کمی ارتقاء دادن مگه چقدر تغییر کرده جز اینکه بیشترین تغییر تو رزولوشین بوده
دقت کردین چرا اکثر بازی های دو بعدی که عرضه میشه اصلا تموم نمیشه!!یا خیلی طول میکشه!مخصوصا برای اندروید
Orderباید خودشو تیکه پاره کنه تا یکسری بفهمند گرافیکش در چه حده و قابل قیاس با هیچ عنوانی نیست؟!

این لینکایی که گذاشتم رو اگه نگا میکردی متوجه میشدید چرا گیم پلی با گرافیک قیاس میشه
وقتی برای نظر همدیگه ارزشی قائل نباشیم و فقط بدنبال مسخره کردن همدیگه باشیم بحث به جایی نمیرسه و بحث نمیشه میشه کل
TLOUگرافیکش برای نسل هفت بود که کمی ارتقاء دادن مگه چقدر تغییر کرده جز اینکه بیشترین تغییر تو رزولوشین بوده
دقت کردین چرا اکثر بازی های دو بعدی که عرضه میشه اصلا تموم نمیشه!!یا خیلی طول میکشه!مخصوصا برای اندروید
Orderباید خودشو تیکه پاره کنه تا یکسری بفهمند گرافیکش در چه حده و قابل قیاس با هیچ عنوانی نیست؟!
اتفاقا لینک ها رو هم خوندم و میتونم با اطمینان بگم هیچ ربطی به حرف شما نداشتن، یعنی به هیچ وجه حرف شما رو تایید نمیکنن.
اولا که از اون 5تا لینک 3تاش تاپیک هایی هست که user های اون سایت ها زدن و فقط نظرشون رو گفتن.
و در ضمن منظورشون بد بودن گیمپلی هست، نه کم بودن زمانش.
یکی از اون لینک ها هم مثل مورد بالاس فقط به جای user ها یکی از editor های اون سایت همچین نظری داده.
لینک آخر هم گفته تو TO1886 به گرافیک بیشتر از گیمپلی توجه شده. بازم فکت نگفته چون گرافیک بالا هست پس گیمپلی = بد و زمان کم.
دوما ربط اینکه "TLOU مال نسل هفت بود" و "بازی های دو بعدی" و "order باید خودشو تیکه پاره کنه تا یکسری بفهمند گرافیکش در چه حده" رو با حرفای خودم نفهمیدم!!!
مگه بنده از گرافیک order ایرادی گرفتم؟!
من فقط گفتم حرف شما:
"تمام بازی هایی که گرافیک بسیار بالایی دارند تو گیم پلی و یا مدت زمانشون مشکل دارند"
فکت نیست.
از انحصاری های خود سونی هم مثال زدم.

من از همون اول گفتم چیز خاصی از بازی ندیدم :دی به جز گرافیک فوق العاده :دی

کلی هم توی تاپیک بازی ریختن رو سر و کلم که شما از یه بازی چه انتظاری دارید و ...؟ هر چی ویدئو دیدم QTEـهای بیش از حد روند گیم پلی رو قطع میکرد و بیشتر از این که حس سینمایی داشته باشه، اعصاب آدمو بهم میریخت. سیستم شوتینگ بازی رو تا خودم بازی نکنم نمیتونم در موردش نظری بدم، ولی چیز متفاوت و خاصی ندیدم، بظاهر مثل اکثر سوم شخصای چند سال گذشته هست.
الانم خیلی دوست دارم بازی عالی باشه، کلی ارزش تکرار داشته باشه، داستان و گیم پلی هم توپ باشه، ولی هر چی ویدئو از بازی دیدم چیز دلچسبی به نظر نمیومد. مطمئنم اگه گرافیک بازی این جور نبود، هایپی که برای بازی ایجاد میشد 10%ـه اینی که الان هست نمیبود :دی

خلاصه اگه بازی جوری باشه که توی 5.6 ساعت تموم شه و مودهای مختلف و متنوعی که آدمو سرگرم کنه نداشته باشه، به نظر من ارزش 30$ هم نداره، 60$ که جای خود داره.

این پست خدایی باید طلا گرفت تو تایپک بازی که نمیشه نفس کشید کلا تا چیزی ادم میگه یا میگن ps4 نداری یا ترول میکنی والا خدایی کسی دشمن نیست با کسی . واقعیت باید گفت
اکثر اشاره ها هم تو تایپک به همون گرافیک فوق العاده هست

حداقل میخواین ترول کنین قبلش یه کم تحقیق کنین که اشتباه نگین :d​
جدا این بازی 70$ـه!؟ /:) یا برای جو و بیشتر فاجعه نشون دادن قضیه شده 70$!؟

The Order 1886 (PlayStation 4) : PS4 Games - Future Shop

آقایون بامزه، جایی که من زندگی می‌کنم ۷۰ دلاره (۷۰ دلار کانادا-حالا tax‌یی که می‌ره روش رو هم نادیده می‌گیریم). این نسل ۱۰ دلار بازی‌ها رو گرون‌تر کردن. یه ذره تحقیق کنید بعد بیاید نظرات تخصصی بدید. :) من خودم منتظر این بازی بودم و یکی از دلایلی که PS4 خریدم همین بود. دیگه نیاید حرف از ترول و فن بازی بزنید که آدم خنده‌اش می‌گیره.

مگه سینمای ایرانه؟:d
اکثر سینماهای معتبر دنیا بیشتر از 50 دلار قیمت بلیت دارن​

شوخی می‌کنی دیگه؟ ونکوور رو جای معتبر حساب می‌کنی دیگه، نه؟ خب من اکثر سینماهاش رو رفتم و قیمت بلیت هم ندیدم بالاتر از ۱۰ دلار باشه.

تو تاپیک انتقادات و پیشنهادات چندین سال پیش اومدم گفتم آقایون مدیر لطفاً یه کاری کنید که این افرادی که تازه عضو میشن یا یوزر جدید میسازن تا یه مدتی یا نتونن پست بدن یا پست هاشون اول کنترل بشه بعد از تأئید ارسال بشه! اصلاً کسی توجه نکرد! اینم نتیجش برای منی که کلاً 3 تا ویدیو از Order ندیده بودم الان صفحه ی قبل آقا اومده اول عکسو گذاشته بعد که کارشو کرد، گذاشت تو اسپویلر! خیلی با خودم کلنجار رفتم که همون موقع پست ندم چون قطعاً بعدش بن میشدم. گذاشتم الان بیام پست بدم ولی واقعاً این انجمن با این مدل کاربراش به هیچ جایی نمیرسه! از اونطرف اون کسی که میخواد 200-300 تومن بده پای این بازی میگه من واسم مهم نیست که چقدر طولانی باشه واسه یه سری هم مثل خودم چرا مهمه ولی من موندم این چند روزه این کاربرایی که کلاً PS4 ندارن و قصد هم ندارن که داشته باشن پس در نتیجه Order رو نخواهند خرید چرا میان یه بحث رو الکی انقدر کش میدن! بهم ثابت شده که یه سریا کلاً گیمینگ رو با چیزای دیگه اشتباه گرفتن و الان منتظر اینن که این بازی بترکه که منم امیدوارم همینطور بشه و بیان جشن و سرور راه بندازن. این موج هم هیچ وقت تموم نمیشه بلکه هر دفعه یه سری کاربر جدید سر هر بازی جدید سر و کلشون پیدا میشه! مگه اینکه اون بازی یه چیزی در حد TLOU باشه که مثل روز انتشار نمرات اونایی که پشت در تاپیک خوابیده بودن فرداش دیگه کلاً پیداشون نشه یا با یه نام کربری جدید بیان. تازه TLOU ـیی که میگم نه اینکه ترول نشده باشه ها! یه عزیزی بود کلاً اونو بازی نمیدونست، یه آقایی هم بود رفت 6 صفحه مقاله ترجمه کرد که آخرش به این برسه " گرافیک TLOU در زمان گیم پلی یا بقول ایشون فریم بافر خیلی داغونه " و اتفاقاً خودش رو یه TV خیلی خیلی گنده بازی کرده بوده درحالیکه نمیدونست اون عکسهایی که گذاشته یه سریاشون از همون " فریم بافر " بودن.
اون همه اسپویل تو تاپیک خود بازی کافی نبود الان Boss Fight آخر هم گذاشتن! تاپیک اوردر که شده بود "به اشتراک گذاشتن مشاهدات من از آنچه که در ویدیوهای لیک شده دیده ام و مفتخرم آنرا با شما درمیان بگذارم " اینم از این.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or