آیا The Order 1886 خیلی کوتاه است؟

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
xndk8m6w8nvjl2bauie0.jpg

درود

عنوان انحصاری جدید PS4 برای اینکه شاید مدت گیم پلی آن کمتر از 6 ساعت باشد مورد انتقاد واقع شده است.

رئیس استودیو Ready at Dawn آقای Ru Weerasuriya مدت زمان گیم پلی این بازی را هنوز بیان نکرده با توجه به اینکه براساس ویدئوهایی که در یو تیوب قرار داده شده است کل بازی در کمتر از 5 ساعت و نیم تمام می شود.

وی طی مصاحبه ای با یوروگیمر گفت:ما در این باره هیچ نظری نخواهیم داد. ما نمیتوانیم مردم را از چیزهایی که می نویسند منع کنیم. و ما نمیخواهیم که به تک تک اشتباهاتی که شاید در این پیش بیاید پاسخگو باشیم. هربار که یک نفر یه برداشت اشتباه یا یک مطلب کذب درباره کاری که ما میکنیم مینویسد این میشه یه کار طاقت فرسا که بگیم"اوه نه این اشتباهه". ما بازی درست میکنیم.

ما کاری رو میکنیم که برای بازیبازا باید انجام دهیم. این کاریه که ما انجام میدهیم. ما درباره پولی که مردم برای یک بازی تک-نفره میپردازند ارزش قائلیم، اما صنعت بازی باید دارای تجربیات متنوع باشد. راستشو که بگم این چیزیه که ما همیشه در ذهنمون داشتیم. ما میدونیم که مردم میخواهند بیشتر سرگرم شوند و چیزهایی در بازی داریم که میتونند بیشتر اونو بازی کنند. اما این صنعت همیشه تنوع داشته، 10 سال قبل تعداد بسیار زیادی بازی بود که تک-نفره بودند و فقط میشد یه بار بازیش کرد تعدادی هم بودند که تک-نفره بودند ولی میشد چندین بار اون هارو بازی کرد. این کاریه که ما در بازیمون انجام دادیم، شما میتونید برگردید و بازهم بازی کنید و کارهای جدید انجام دهید.

وی افزود: طول گیم پلی برای من به کیفیت اون وابسته است. مثل یه فیلم، فقط بخاطر اینکه یه فیلم 3 ساعته باعث نمیشه که کیفیتش بهتر بشه

منبع

آخرین ویرایش:
من تصویرو نبردیم!!! تصاویر منبع دارن میتونی خودت برای ببینی!!
The Order: 1886 16:9 1080p vs 2.40:1 1920�800 Video and Screenshot Comparison: Pixel Count vs Art | DualShockers
شما همین FOV که میگی، برای بیشتر شدنش که اون حالت 1080p برسه به این حالتی که الان هست باید چیکار کرد؟ با توجه به اینکه بازی سوم شخص هست و نمیخوای دوربین از کرکتر فاصله بگیره! اگه راهکاری داری بگو، اگه حق با شما بود که بحثی نمیمونه!
این aspect Ratio چیز من درآوردی و جدیدی نیست که من بخوام الان روش بحث کنم! چیزیه که سالها بوده و تو سینما ازش استفاده میشه. تاجایی هم که من میدونم به عنوان 1080p یاد میشه چون 1920 پیکسل افقی دارن در 800 پیکسل عمودی رندر میشن و این یعنی تو اون ناحیه ای که ما تصویر داریم، تراکم پیکسلی با چیزی که در 1920x1080 رندر میشه یکیه - 280 در 1920 پیکسل که بجاش نوار سیاه قرار گرفته.
درکل منظور اینه که تو ناحیه ای که ما تصویر داریم Pixel Density با رزولوشن 1080p برابره به همین دلیل بهش میگن 1080p ( اگه شما با این تیکه مشکل داری دیگه به من مربوط نمیشه چون اینو من نمیگم، چیزیه که هست )
اون نوار‌های سیاه هیچ ربطی‌ به fov ندران. شما اینطوری فرض کن سازنده‌ها برا القا حس سینمایی دو تا نوار به تصویر اضافه کردن که هیچ تفاوتی‌ تو fov ایجاد نمکنه، و همون طور که خودت گفت fov تو سوم شخص فقط و نزدیک و دور کردن دوربین تغییر میکنه این سایت هم برا اینکه نشون بده اگه بازی نوار سیاه نداشت چه شکلی‌ میشد, اومده رو همون تریلر زوم کرده تا نوار‌ها حذف بشن برا همین مجبوراً یه قسمت از صفحه حذف شده و fov کم شده، ربطی‌ به تغییر رزولوشن نداره

ببخشید ولی اقا ایمان درست گفتند چون بازی 1080p هست
با کمال تاسف باید بگم که مطلع بشید منظور از 1080p یعنی 1080 پیکسل و منظور از 1920×800 یعنی بازی نزدیک به 2k هست . یعنی اندازه صفحه(tv ترجیحا) تا 1920×800 باشه بازی رو 1080 پیکسل اجرا میشه و اگه تصویر بزرگتر باشه رزلوشن کم میشه

جان؟ :d

من تصویرو نبردیم!!! تصاویر منبع دارن میتونی خودت برای ببینی!!
The Order: 1886 16:9 1080p vs 2.40:1 1920�800 Video and Screenshot Comparison: Pixel Count vs Art | DualShockers
شما همین FOV که میگی، برای بیشتر شدنش که اون حالت 1080p برسه به این حالتی که الان هست باید چیکار کرد؟ با توجه به اینکه بازی سوم شخص هست و نمیخوای دوربین از کرکتر فاصله بگیره! اگه راهکاری داری بگو، اگه حق با شما بود که بحثی نمیمونه!
این aspect Ratio چیز من درآوردی و جدیدی نیست که من بخوام الان روش بحث کنم! چیزیه که سالها بوده و تو سینما ازش استفاده میشه. تاجایی هم که من میدونم به عنوان 1080p یاد میشه چون 1920 پیکسل افقی دارن در 800 پیکسل عمودی رندر میشن و این یعنی تو اون ناحیه ای که ما تصویر داریم، تراکم پیکسلی با چیزی که در 1920x1080 رندر میشه یکیه - 280 در 1920 پیکسل که بجاش نوار سیاه قرار گرفته.
درکل منظور اینه که تو ناحیه ای که ما تصویر داریم Pixel Density با رزولوشن 1080p برابره به همین دلیل بهش میگن 1080p ( اگه شما با این تیکه مشکل داری دیگه به من مربوط نمیشه چون اینو من نمیگم، چیزیه که هست )

همینطور که میبینید هم فضای بیشتری از محیط مشخص هست و هم میتونن فضای بیشتری برای UI داشته باشن. 1920x800 هیچ مزیتی در FoV نسبت به 1080p نداره.

ببخشید ولی اقا ایمان درست گفتند چون بازی 1080p هست
با کمال تاسف باید بگم که مطلع بشید منظور از 1080p یعنی 1080 پیکسل و منظور از 1920×800 یعنی بازی نزدیک به 2k هست . یعنی اندازه صفحه(tv ترجیحا) تا 1920×800 باشه بازی رو 1080 پیکسل اجرا میشه و اگه تصویر بزرگتر باشه رزلوشن کم میشه
ها:-/

دوستان هدفتون چیه جدا ؟ :| تاپیک در مورد زمان گیم پلی بازی هست باز این قضیه رزولیشن رو مطرح کرد یکی بقیه هم به دنبالش ... :دی
جدا اگه رو تلویزیون بازی میکنید میرین دونه به دونه پیکسل ها رو میشمارین ببینین یه دونش گم نشده ؟ :| بشینین عین آدم بازیتونو کنید دیگه این قدر هم سخت نگیرید :|
اگه رو مانیتور مثل من بازی میکنید که هیچی بیاین این جا فحش بدین به سازنده اصلا :) ولی خود بازی رو ول کردین چسبیدین به رزولیشن بازی :دی
در مورد زمان بازی برای پاسخ به سوال : خیر کم نیست :|:| نمیخواد طرف که یه ماه بازی کنه :| 10 ساعت هم کافیه :دی

جان؟ :d
:d تو توصیف و توضیح زیاد خوب نیستم شما ببخش. کلی بگم 1920×800 مربوط به اندازه صفحه نمایشی میشه که میتونه بازی رو رزلوشن 1080 اجرا کنه(اگه اندازه کمتر از 1920×800 باشه که خیلی بهتره ولی بیشتر باشه مثلا این بازی رو tv 60 اینچی خیلی کشیده میشه و باعث افت رزلوشن میشه)
یجوری میگم بقیه متوجه شن دگ
اگه متوجه نشدی بگو فیزیکی بگم:d

:d تو توصیف و توضیح زیاد خوب نیستم شما ببخش. کلی بگم 1920×800 مربوط به اندازه صفحه نمایشی میشه که میتونه بازی رو رزلوشن 1080 اجرا کنه(اگه اندازه کمتر از 1920×800 باشه که خیلی بهتره ولی بیشتر باشه مثلا این بازی رو tv 60 اینچی خیلی کشیده میشه و باعث افت رزلوشن میشه)
یجوری میگم بقیه متوجه شن دگ
اگه متوجه نشدی بگو فیزیکی بگم:d
ها؟!:-/

همینطور که میبینید هم فضای بیشتری از محیط مشخص هست و هم میتونن فضای بیشتری برای UI داشته باشن. 1920x800 هیچ مزیتی در FoV نسبت به 1080p نداره.

شما الان این تصویری که گذاشتی درست، رزولوشن رو که تغییر ندادی؟ اومدی بالا و پایین تصویر رو نوار سیاه کشیدی. اگه کاری که خودت کردی رو قبول داشته باشی پس باید اینم قبول داشته باشی اون تصویری که تو وسط داری از لحاظ IQ با همون اولی ( حالا رزولوشنش هرچی هست ) برابره!! اینم درسته که 537600 پیکسل داره کمتر پردازش میشه ولی نمیشه اینو با 900p از لحاظ IQ مقایسه کرد! شما گفتی نسبت به 900p داره 6% پیسکل بیشتر پردازش میشه ولی اینو نگفتی که غلظت پیسکلش با 1080p برابره ( تو اونجایی که تصویر داریم منظورمه ).

شما الان این تصویری که گذاشتی درست، رزولوشن رو که تغییر ندادی؟ اومدی بالا و پایین تصویر رو نوار سیاه کشیدی. اگه کاری که خودت کردی رو قبول داشته باشی پس باید اینم قبول داشته باشی اون تصویری که تو وسط داری از لحاظ IQ با همون اولی ( حالا رزولوشنش هرچی هست ) برابره!! اینم درسته که 537600 پیکسل داره کمتر پردازش میشه ولی نمیشه اینو با 900p از لحاظ IQ مقایسه کرد! شما گفتی نسبت به 900p داره 6% پیسکل بیشتر پردازش میشه ولی اینو نگفتی که غلظت پیسکلش با 1080p برابره ( تو اونجایی که تصویر داریم منظورمه ).

من در مورد تعداد پیکسلها صحبت کردم و گفتم فقط ۶٪ از 900p بیشتر هست. در مورد IQ صحبت نکردم. هر چند بازی باید همون شارپی بازیهای 1080p رو داشته باشه و از PPAA هم استفاده نکرده (که باز مانع از مات/محو شدن بازی میشه) اما انقدر افکت PP و ***** روش انداختن که از لحاظ تمیزی تصویر و شارپ بودن شباهتی به عناوین 1080p و دارای 4xMSAA نداره.

اون یوزرهایی که به من حمله کردند تو تاپیک قبلی ببینید چقدر بازی زمانشه و از اون مدت چقدرش کات سین هست. من اصلا اطلاعاتی ندارم که شما فقط اطلاعات دارید. من گفته بودم 5 ساعت نصفش کات سین هست حالا این 7 ساعته نصفش کاست سین هست خیلی فرق زیادی کرد؟خوش باشید :)

HalfLife G Democracy و اون دوست عزیز دیگه ;)

9lisx76yrd96hafwofc9.jpg

آخرین ویرایش:
الان باید تذکر بدم که بحث رزولوشن رو تو تاپیک گیم پلی انجام ندید؟ :-/ رزولوشن خودش تاپیک داره، لطف کنید اگه بحثی هست همون جا ادامه بدید.

نخند مسواک گرون میشه
بد نیست بدونی تمام بازی هایی که گرافیک بسیار بالایی دارند تو گیم پلی و یا مدت زمانشون مشکل دارند
این میتونه بخاطر حجم گرافیک بازی باشه که باعث محدودیت در گیم پلی بشه
شما در مورد چیزایی صحبت کن که میتونی تجربه کنی.نسل هفت؟!؟!!؟lol
کامنت های زیر که مال پارساله خیلی جالبه
The Order 1886: Graphics Over Gameplay? | Hardcore Gamer
twinspectre9 months ago
this game will be trash , because im 100% sure this game will be made for the casual gamers (Handholding , dumbed down gameplay)

ITT: Games that have good graphics but average/bad...
Top 5 bad games with great graphics | N4G
Bad Games With Good Graphics... ? - Xbox Discussion - ...

Gameplay is more important than graphics - Games ...

ینی چی؟
:/
حجم بازی 30 گیگ هست! فک نکنم مشکل حجم داشته باشن سازنده ها! بعلاوه اون چیزی که شما میگی به دلیل استفاده از فیلم های از پیش رندر شدست که حجمو خیلی بالا میبره در حالی که اردر اصلا از CGI استفاده نمیکنه و همه چی داخل انجین پردازش میشه!

مسئله زمان نیست اصلا. این جنبه ی سینماتیک بازی و تاثیراتش روی گیم پلی فکر کنم باعث بشه منتقدا بازی رو بکوبند. متای بازی نهایتا فکر کنم 70 بشه. که البته 70 اصلا کم نیست اما برای این بازی که انتظار زیادی ازش میرفت کمه فکر کنم. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or