آیا به نظر شما گیمر ها افراد عصبی هستند ؟

آیا به نظر شما بازی های ویدیویی بر اعصاب گیمرها تاثیر م

• مجموع رای دهنده‌ها
    331

Seventy One

اگه فردارو گرفتن از تو نترس امشب درازه ...
کاربر سایت
سلام

ازاون جایی که بارها تو بعضی جاها شنیده شده که میگن گیمر ها افراد عصبی هستن و خود منم دیدم که توی فروم های بازی اکثرا کاربرها با هم دعوای لفظی پیدا میکنن !

خواستم نظر اعضای بازی سنتر رو هم جویا بشم که آیا به نظر شما بازی های ویدیویی تاثیر منفی بر اعصاب گیمر ها میگذاره ؟!

آخرین ویرایش:
خب،

منم گیمر هستم (البته فکر کنم !) ولی زیاد عصبانی نمیشم !

ولی توی فرومی که افرادش با هم دعوای لفظی پیدا میکنن، به احتمال زیاد مشکل دارن تو خانوادشون ! چون یکی از تاثیراتش میتونه این باشه!

ولی اینکه بازی هم میتونه روی اعصاب آدم ها تاثیر بزاره، خب ، کاملا درسته !

من خودم به شخصه وقتی دارم بازی میکنم تا میبینم که بازی خیلی سخته شده و امکان داره که عصبانیم کنه، سریعا دستگاه رو خاموش میکنم و میرم دراز میکشم :d

اما داداش بنده خیلی زود عصبانی میشه حتی تا جایی که وقتی خیلی عصبانی میشه، دسته ایکس باکس رو میکوبه زمین یا این که تند تند و با فشار زیاد دکمه ها رو میزنه O_o (به قول خودم دیوونس بنده خدا :d)

ولی من اینطوری نیستم :d

من خودم زمانی که گیمر بودم (الانم هستما ولی نه مثل قدیما) خیلی کم حوصله و عصبی بودم طوری که مادرم وقتی عصبانی میشدم میگفت چیه کدوم مرحله بازی گیر کردی اعصاب نداری؟ D:

ولی الان خیلی بهتر شدم :)

از نظر من بعله!!
من از زمانی که گیمر شدم بسیار عصبی شدم.
مقالاتی هم بوده که سلول های بدن دچار الکترو..... اینا میشن :دی بعد باید سرتو بزاری روی زمین(البته روی خاک) تا سلول های بدن از این مشکل دور بشن و دیگر عصبی نمیشین.:دی

متاسفانه بله ، خودم هم همینجور مثلا وقتی تو یک بازی اکشن زیاد میمیرم اینقدر عصبی میشم که نگو یعنی مادرم و پدرم هم به زور اعصابم رو کنترل میکنن :| :d

تو بازی فیفا هم اگه کسی 2 یا 3 تا گل مفت بهم بزنه اعصابم بدجور میریزه به هم ، البته بگم که همیشه تو فیفا باید اعصابم خورد بشه

اما خوب همه ی گیمرها عصبی نیستن بستگی داره

آخرین ویرایش:
من شدددييد عصبي ام دليلشم گيم ها هستن چون يه زماني برا درس كنار گذاشته بودم يه فرد لطيف با ادب خوب و... شده بود ولي الان...
كلا افرادي كه با گيم رو تكنولوژي سروكار دارن عصبي ان
البته استثنا هم داريم ولي خيلي كم

Sent from my iphone

من اصلا خودم خصلت عصبانی ندارم مگر یکی عصبانیم کنه خیلی خوشبرخورد هستم

اما توی فیفا و PES منم وقتی یک بازیکنی ببینم توپ مفتی رو گل نکرده باشه منم عقب باشم خانوادش میاد جلی چشش :d

اما توی بازی های اکشن اصلا نشده فقط توی فوتبال اینطوری شدم :d

در کل آدم آرومیم ولی وقتی گیم بازی میکنم و تو گیم دچار مشکل میشم تا یه ساعت کسی باهام حرف میزنه بد جوابشو میدم و شدیدن عصبی میشم.
هم باعث عصبانیت میشه هم افسردگی و ...

بله

منم وقتی فوتبال عقب بیوفتم هرچی فحش بلد باشد میگم البته مواقع تنهایی فحش ها بدترم میشه بعضی وقت مادرم میگه چیه بازی چی شده دیوونه شدی باز:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or