آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کسی تا حالا lt داشته بعد الان آپدیت کرده باشه و بن شده باشه ؟
تا حالا مشخص شده که lt شناخسته شده یا نه ؟
کسی تا حالا نه بن شده و نخواهد شد !!
اگه این آپدیت با خودش چیزی داشته باشه فعلا در حد همون شناسایی هستش !!

سلام من آپديت رو انجام دادم 2.0.9199.0 بن نشدم با موفقيت انجام شد فريمورم هم ltهست دستگاه هم usbرو وبعنوان مموري شناخت تونستم ازش استفاده كنم :cheesygri فلشم هشت گيگ وقتي به دستگاه معرفي كردم و بعد زدم به كامپيوتر تمام حجم فلش تو يه پوشه مخفي به اسمxbox360رفته بود:confused:

سلام
بنده نیز آپدیت رو انجام دادم . و تونستم بک آپ بگیرم .
3 تا فایل بود .
یک فایل که نمی دونم مال چی بود.
یه فایل 512 مگابایتی بود که واسه کار های سیستمی
یک فایل هم به همون اندازه که واسش تعیین می کنیم بود که می تونه 256 مگابایت تا 16 گیگ باشه.
که از این فایل بک آپ بگیری راحت می تونی سیو و هرچی رو نگه دارید.

رفتم بد کمپانی 2 بازی کنم. سه چهار بار join شدم ولی از دو سه نفر بیشتر نبودن.(نشون میده جماعت کپی خور کم هم نیستن:cheesygri)

سلام دوستان
یک سوال داشتم میشه از پروفایل یه کپی گرفت ریخت رو فلش؟ بعد پروفایلت رو دستگاهم باشه رو فلشهم باشه بعد پروفایل رویه یه دستگاه دیگه هم ریخت بیشتر برای اچیومنتای بازی میگم میشه این کارو کرد؟

این حرفت درست نیست. JTAG کاری به این حرفها نداره، مشمول موج بن و اینها هم نمیشه، حداکثر مدتی که با یه کنسول JTAG میتونید توی لایو باشید حدود 2 تا 5 ساعته، بعدش سریع بن میشید. اصلا کلا JTAG برای لایو بازی کردن نیست.
اون رو که اره!
من شنیده بودم میخواد کاری کنه-که دیگه امکان تغییر شماره سریال رو بگیره!
ولی در کل فکر کنم شایعه بوده!

ظاهرابعد از آپدیت جدیدی اگر دستگاه شما داغ شود خود xbox به شما اخطار میدهد تا کنسول را خاموش کنین

من یه سوال داشتم روی این اپدیت امکان نصب بازی هم وجود داره یا نه من دیروز اون رو نصب کردم رو فلش بالای چهار گیگ جواب نمیداد کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا منو راهنمایی کنید

حالا چه عجله ای هست شما صبر کنید تا چند روز افلاین اپدیت کنید
اخه اعتیاد دارم به بتل فیلد :دی میخوام بازی کنم :دی
اگه مطمعن شدین بگین ما هم اپ کنیم نشدین هم خوب افلاین اپ میکنیم :دی

اخه اعتیاد دارم به بتل فیلد :دی میخوام بازی کنم :دی
اگه مطمعن شدین بگین ما هم اپ کنیم نشدین هم خوب افلاین اپ میکنیم :دی
من آپدیت کردم و X تغییری نکرده و هنوز Clean هست! فکر نکنم خبری از بن باشه فعلا. اگه چیزی باشه، در حد همون Flag شدن هست.
منم دیشب داشتم آپدیت میکردم از لایو، اینترنت ترافیکش تموم شد و قطع شد! :دی آواتارم پرید! امروز صبح نشستم آپدیت کردم باز و درست شد! قلبم داشت میومد تو دهنم! :دی ورژن دشبورد رو زده بود 9199 (همین جدیده) ولی ناقص بود! فکر کردم دوباره پیغام آپدیت نمیده، ولی خدا رو شکر داد!

http://z1.przeklej.pl/przs9189/33fb...emupdate_www.przeklej.pl.rar?przid=74d9c2221c

این فابل 81 مگ هست و به عنوات update جدید گذاشته شده

درستیشو نمی دونم

update:

به نظر نمی رسه درست باشه چون چنتا از بچه ها که با آپدیت 7 مگی آپدیت کرده بودن نتونستن با این فایل آپدیت کنن و آواتر رو برگردونن
شاید آپدیت قدیمیه

آخرین ویرایش:
http://z1.przeklej.pl/przs9189/33fb...emupdate_www.przeklej.pl.rar?przid=74d9c2221c

این فابل 81 مگ هست و به عنوات update جدید گذاشته شده

درستیشو نمی دونم

سلام
من اول اون اپدیت 8 مگی رو از طریق فلش مموری ریختم که بدون اواتار هست و حالا که این اپدیت 81 مگی رو میخوام برزیم پیغام اپدیت نمیاد؟چیکار باید کرد تا پیغام اپدیت بیاد؟

سلام
من اول اون اپدیت 8 مگی رو از طریق فلش مموری ریختم که بدون اواتار هست و حالا که این اپدیت 81 مگی رو میخوام برزیم پیغام اپدیت نمیاد؟چیکار باید کرد تا پیغام اپدیت بیاد؟

ما هم همین مشکل رو داریم شاید اصلیه نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or