آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان من بالاخره نفهمیدم اگه آپدیت کنم بن میشم یا نه یعنی احتمالش هست ؟

این خبر راسته؟
منطقی میاد! ولی روی هارد نه!فقط روی فلش!چون اونموقع نصب روی هارد بسته شده!این که دیگه هارد نیست!و با اومدن این اپدیت روش ریختن جدیدی تعریف شده!

کسی نبود جواب من را بده ؟

سوالتون کجاست؟من پیداش نکردم

با عرض سلام خدمت همه ی دوستان من بالاخره نفهمیدم اگه آپدیت کنم بن میشم یا نه یعنی احتمالش هست ؟
پیدا شد:دی

دوست عزیز توی اکتبر هم- اپدیت 28 اکتبر اومد !ولی اولین بن 30 اکتبر انجام شد!
توی مدت چند روز عملیات flagged رو انجام میده!بعد ییهو میزنه -شلو پر میکنه:دی
شنیدم برای j-tag ها برنامه دارند(اون j-tagشده هایی که به لایو وصل میشن!)چون این -j-tag کنسول میکرو سافت رو عملا متلاشی کرد و از چنگش دراورد!الان کنسولی هست که همه بازی اجرا میکنه- شنیدن امولیتور PS1 هم براش داره میاد!N DS هم که اومد:دی

پس اینجوری بهت بگم- بهتره!بین 6 تا 10 روز صبر کن-ببین چی میشه!
من فکر نمیکنم بتونن شناسایی کنن چون LT خیلی شبیه فریم ویر اورجینال درایو هست!و فکر نمیکنم- فعلا بتونن -بن کنن!برنامه بن هم هرساله از اکتبر شروع میشه!
به نظرم این اپدیت برای فلش هست! و این فلش هم در اینده نزدیک ضمینه ساز(به نظر من) SLIM کنسول هست

-ولی از لحاظ امنیتی فکر میکنم برای j-tagشده ها برنامه داره!(اونایی که انلاین هم بازی میکنن و وقتی بن میشن unbanمیکنن:دی)

اقا بد متوجه شدید
من پرسیدم گفت که هارد های خود کنسول که به دلیل بن فقل شده بود حالا دیگه باز شده و کسانی که مثل من نمیتونستن بازی روی هارد بریزن با این اپدیت میشه بریزی
چیز مهمی نیست اونایی که هاردشون قفل شده بود! قبلا همه باز کردن:دی چون 20 بیشتر خرج نداشت:دی

آخرین ویرایش:
منطقی میاد! ولی روی هارد نه!فقط روی فلش!چون اونموقع نصب روی هارد بسته شده!این که دیگه هارد نیست!و با اومدن این اپدیت روش ریختن جدیدی تعریف شده!
اقا بد متوجه شدید
من پرسیدم گفت که هارد های خود کنسول که به دلیل بن فقل شده بود حالا دیگه باز شده و کسانی که مثل من نمیتونستن بازی روی هارد بریزن با این اپدیت میشه بریزی

من اپدیت کردم xbox 360 arade کپی خور بود ولی بن نشد تو این ورژن بعد از اتصال فلش
تو setting- memory unit استفاده از فلش به جای هارد هست که اگه بخواهید میتوان به عنوان هارد مشخص کنیدش اواتار هم داره

آقا یه سوال منگولی دارم ( خوب چیزی از ایکس باکس حالیم نیست دیگه ) سوالم اینه که اگه دستگاهمونو آپدیت نکنیم یعنی با همون 8955 بریم تو لایو بن می شیم یا آپدیت کردنش لازم نیست ؟

آره...این رو که امروز صبح همه جا اعلام کردن...

کسانی که هاردشون بدلیل بن شدن دیگر نمی تونستن بازی نصب کنن روش با اپدیت جدید این امکان به آنها بر می گرده

یه سئوالی!
می‌شه هارد اکسترنال مثلاً 500 گیگ رو بهش وصل کنیم و 16 گیگش رو برای XBOX و بقیشو برای کامپیوتر استفاده کنیم؟
با NTFS مشکلی نداره؟

آقا یه سوال منگولی دارم ( خوب چیزی از ایکس باکس حالیم نیست دیگه ) سوالم اینه که اگه دستگاهمونو آپدیت نکنیم یعنی با همون 8955 بریم تو لایو بن می شیم یا آپدیت کردنش لازم نیست ؟
وقتی به لایو وصل شی باید اپدیت کنی!اجباریه!بدون اون نمیشه وصل شد!

یه سئوالی!
می‌شه هارد اکسترنال مثلاً 500 گیگ رو بهش وصل کنیم و 16 گیگش رو برای XBOX و بقیشو برای کامپیوتر استفاده کنیم؟
با NTFS مشکلی نداره؟

بستگی به هاردتون داره اگه پارتیشن بندی شده باشه میشه

بــــــــــــــــــــــــــــــله !!!
آخر هم این قضیه هارد ها درست شد !!
خدا رو شکر که ما توی یه ضرر بزرگ افتادیم بعد درست شد !! :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or