آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بله درسته بدون اواتاره منم اولش اشتباه کردم
اگه کنسولت ارکید هست و دوست داری فضای بیشتری داشته باشی بدردت میخوره هم برای نصب بازی هم برای پروفایل و سیو
ولی من پشیمون شدم نصبش کردم بدرد ما نمیخوره من فکر کردم میتونم از این طریق سیوهای که روی فلش میریزیم از کامپیوتر قابل دسترسی هست که این طور نیست

بله ! کاملا درست هست ! هیچ گونه هماهنگی با کامپیوتر نداره !و ارزش هم نداره ! حداقل ما که هارد داریم ! اگر آرکید هستید نمیدونم ! در هر صورت بدرد نمیخوره و چیزی از کامپیوتر نمیتونید کپی کنید ! حالا این آواتار رو چطوری برگردونیم ؟؟؟؟:confused:

برا برگشت اواتار باید 2 یا 3 روز صبر کنی اون داشبور(اپدیت)84 مگی که خود سایته مایکروسافت ارائه میده رو دانلود و نصبش کنی یا از طریق لایو کانکت بشی آپدیتو کامل و اواتارو میاره
که راه حل اولی بهتره
دومی خطر بن داره:evil:
پس نظر دوستانی که نصب کردن اینه که ما نصب نکنیم؟؟؟;);)
راستی کنسول من الیت هستش
بنصبم؟؟؟ننصبم؟؟؟:((:blushing::p

کنسول من کپی خور نشده و فقط orginalبازی کردم باهاش
امروز وصل شدم و اپدیت کردم.وقتی میخوام توی liveبازی کنم این پیامرو میده
your current gamer profile settings do not allow playing on line games.
to cuntinue all sign in gamer profiles must be allowd to play on line
اکانت من سیلور هست

برا برگشت اواتار باید 2 یا 3 روز صبر کنی اون داشبور(اپدیت)84 مگی که خود سایته مایکروسافت ارائه میده رو دانلود و نصبش کنی یا از طریق لایو کانکت بشی آپدیتو کامل و اواتارو میاره
که راه حل اولی بهتره
دومی خطر بن داره:evil:
پس نظر دوستانی که نصب کردن اینه که ما نصب نکنیم؟؟؟;);)
راستی کنسول من الیت هستش
بنصبم؟؟؟ننصبم؟؟؟:((:blushing::p

دوست عزیز ! شما که الیت داری نصب نکن ! چون ارزش نداره ! آواتارت نابود میشه ! تغییر خاصی هم نکرده ! به نظر من ماکرو هم خودشو مسخره کرده ! نهایتش این هست که شما دوتا فلش 16 گیگ باید بخری که بهت 32 فضا بده ! قیمت هر فلش خوب 16 گیگ چیزی در حدود 30 هزار تومن هست ! یعنی 2 تا فلش 60 هزار تومن ! آخه کدم آدم عاقلی میاد این کار رو انجام میده ! خوب یه 20 تومن میزاره روش یه هارد 120 میگیره ! دراسته که فلش رو شناسایی و نصب میکنه ! ولی محدودیتی که داره اصلا بدرد بخور نیست ! در کل به نظر من ماکرو با این کار مردم رو تشویق به خرید هارد میکنه نه فلش !!! :-"

خدا کنه این آبدیت کامل هر چه زودتر بیاد !دوستان اگه کسی لینک آبدیت کامل رو داره یا پیدا کرد لطف کنه سری بذاره !

مطمئن باش چند روز دیگه که conviction عرضه شد اپدیت کامل با بازی هست :p
منم اشتباه کردم بدرد ما هارد دارا نمیخوره :(

دوستان این اپدیت که امده یعنی نمیشه فایلهای تصویری از کامپیتر تو 360 ریخت :confused:
یا save بازی هارو بکاپ گرفت و توی کامپیتر ذخیره کرد یا از یه دستگاهی به دیگه برد:confused:

من آرکید دارم ولی با هارد 120 یه سوالی در مورد آپدیت داشتم اینکه اگه آهنگی یا ویدیویی توی فلش بریزی میتونی اونارو تو هارد خود کنسول کپی کنی یا نه فقط توش بازی و سیو و چیزای دیگه ذخیره میشه و نمیتونی کپی کنی به هارد

ولی محدودیتی که داره اصلا بدرد بخور نیست
خوب این محدودیت رو هم گذاشته تا حق Elite دار ها خورده نشه.:-"

اکانت من سیلور هست

میگه انلاین اجازه بزی کردن نداری! کلی گفته، باید GOLDبخری دادا:biggrin1:

آقا بالاخره بکنیم آپدیت یا صبر کنیم ؟ یه سریا میگفتن آپ نکنیم خوب اگه نیکنیم که دیگه نمیزاره بریم لایو . نهایتا چه کنیم ؟

اکانت من سیلور هست

اگه دفعه اولت باشه باید یه ماه مجانی داشته باشی
آقا من الایت داشتم 3 چراغ شد بعد الان آرکید دارم و هارد 120 رو روش گذاشتم
یعنی آرکید با هارد 120 گیگ
الان 3 ماهه با آرکید لایو بازی میکنم 1 ماه برام اعتبار مونده آپدیت کنم یا نه من از بن شدن خیلی میترسم:blushing::biggrin1:
حالا میگم آپدیت کامل کی میاد
آپدیت کنم؟یانکنم؟:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::p

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or