آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما همینطوری ریختین/؟

باید اینجا باشه
Place in \$SystemUpdate

این رو الان دیدم تو نت
photo0167hh.jpg

نوشته storage device رو جدا نکنید :biggrin1:

آخرین ویرایش:
از لایو دانلود شد
عالی کار میکنه
هیچ مشکلی نداره نه بن نه چیز دیگه ای
با هارد اکسترنال هم کار میکنه

بازی ها هم روش نصب میشن
منم دانلود کردم هیچ مشکلی هم نبود.:dancing:

من هم آپ کردم ! ولی آواتارم پرید ؟! حالا باید چیکار کردنم ؟

ببین دوست عزیز من سر اپدیت قبلی همین کلاه سرم رفت الان من روی ایکس باکس تازم نصب نکردم خب این نسخه ای که ما گرفتیم 8 مگ که بیشتر نبود درسته اونا که از لایو گرفتن 80 مگ هست نسخه ی 80 مگی همراه با اواتار هست ولی این نسخه بدون اواتار هست شما باید صبر کنی 80 مگی افلاین بیاد بگیری درست بشه

منم اپلود کردم اواتورم پرید بعد یکی دیگه ساختم منظورم پروفایله از رویه اون رفتم رویه اصلیه درست شد :biggrin1:

هر کی اپدیت میکنه -قبل از اپدیت -مقدار X رو در System info (سمت راست پایین)یا داشت کنه!16 کاراکتر هست!

بعد از اپدیت وقتی به لایو وصل بشی اگر شناسایی کنه-اون مقدار X تغییر پیدا میکنه و یعنی Flag شدی و بعدا بن میشید!
(هنوز معلوم نیست بنی تو کار باشه ها!)ولی هواستون باشه -به این نکته توجه کنید!

جالب ترین چیز ممکن این هست که وقتی فلش رو به xbox زدم اون رو شناسایی کرد و چیزی حدود 7 گیگ تو فلش 8 گیگ بهم فضا داد ! ولی وقتی این فلش رو به کامپیوتر زدم اجازه کپی هیچ فایلی رو نمیده و میزنه فلشتون پر هست ! بنابراین فکر نمیکنم بشه با فلش تم و دمو ریخت !عجب نامردی این ماکرو !!!! :evil:

جالب ترین چیز ممکن این هست که وقتی فلش رو به xbox زدم اون رو شناسایی کرد و چیزی حدود 7 گیگ تو فلش 8 گیگ بهم فضا داد ! ولی وقتی این فلش رو به کامپیوتر زدم اجازه کپی هیچ فایلی رو نمیده و میزنه فلشتون پر هست ! بنابراین فکر نمیکنم بشه با فلش تم و دمو ریخت !عجب نامردی این ماکرو !!!! :evil:
قبلا گفتن که - 2 حالت میتونی انتخاب کنی! یکی - فلش بصورت کامل در اختیار کنسول در میاد!اون یکی -فلش رو میتونی به همراه بقیه چیزهات اسفاده کنی!

به نظرتون تو یه فلش 8گیگی چقدر حافظه ی در دسترس خواهیم داشت ؟
تو 16 گیگ چطور ؟
دوستانی که امتحان کردن بگن..

قبلا گفتن که - 2 حالت میتونی انتخاب کنی! یکی - فلش بصورت کامل در اختیار کنسول در میاد!اون یکی -فلش رو میتونی به همراه بقیه چیزهات اسفاده کنی!

من که زدم هیچی از من نخواست خودش همه کارها رو کرد ! حالا زیاد باش ور نرفتم تا برم ببینم چی میشه !!! :cool:

سلام من الان دانلود کردم و از خوندن پست های شما به این نتیجه رسیدم که ؟...
حالا به نظر شمت نصبش کنم؟؟؟:confused::confused::confused:می ارزه؟؟؟:eek::eek:
چون بدون آواتار هستش و ناقص:eek::eek:
نظرتون(شما هایی که نصب کردید؟؟؟چیه؟؟؟؟:biggrin1::biggrin1::love::love::love:

سلام من الان دانلود کردم و از خوندن پست های شما به این نتیجه رسیدم که ؟...
حالا به نظر شمت نصبش کنم؟؟؟:confused::confused::confused:می ارزه؟؟؟:eek::eek:
چون بدون آواتار هستش و ناقص:eek::eek:
نظرتون(شما هایی که نصب کردید؟؟؟چیه؟؟؟؟:biggrin1::biggrin1::love::love::love:

بله درسته بدون اواتاره منم اولش اشتباه کردم
اگه کنسولت ارکید هست و دوست داری فضای بیشتری داشته باشی بدردت میخوره هم برای نصب بازی هم برای پروفایل و سیو
ولی من پشیمون شدم نصبش کردم بدرد ما نمیخوره من فکر کردم میتونم از این طریق سیوهای که روی فلش میریزیم از کامپیوتر قابل دسترسی هست که این طور نیست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or