آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان کسانی که هارد دارن به نظر من نکنن این آپدیت رو و اینقدر هم نپرسن !!
چونکه شما که هارد دارین دیگه فلش زیاد به دردتون نمیخوره !!
صبر کنید یه 2 3 روز تا اطلاعات دقیق بیاد تا نه بن بشین نه مشکلی پیش نیاد !!
چون من خودم یه بار بن شدم و فهمیدم چه اشتباهی کردم و چه خرجی رفت رو دستم !!
برا همین خدا چشم رو داده و چاه رو هم داده !!

من تمام سیوها و پروفایلو از رویه هارد ریختم رویه فلش بعدش وصلش کردم به PC و با برنامه 360Xploder یکم بهش ور رفتم ببینم میشه چیزی ازش کشید بیرون یا نه خلاصه نشد بعد وصلش کردم به کنسول دیگه هیچی از پروفایل و سیوهام نمونده بود تمام زندگی بازیهام به فنا رفت تقریبا 25000G داشتم چه کنم :((:((:((
مرگ بر مایکروسافت :mad:

من تمام سیوها و پروفایلو از رویه هارد ریختم رویه فلش بعدش وصلش کردم به PC و با برنامه 360Xploder یکم بهش ور رفتم ببینم میشه چیزی ازش کشید بیرون یا نه خلاصه نشد بعد وصلش کردم به کنسول دیگه هیچی از پروفایل و سیوهام نمونده بود تمام زندگی بازیهام به فنا رفت تقریبا 25000G داشتم چه کنم :((:((:((
فلشتو فرمت نکنی:eek::eek::eek::eek::eek:
احتمالا این مشکل برا خیلی ها پیش میاد یه چند روز صبر کن
هکر ها درستش میکنن:p

دوستان من اپ تو دیت را انجام دادم.با اینکه یک آرکید با 20 گیگ هارد دارم.ولی هیچ کس به یه چیز خوبش اشاره نکرد.این طور که به نظر میاد که می شه از این طریق سیو ها را از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل کرد!چون دقیقا فلش را عین یک مموری می شناسه.من خودم یه فلش 2 گیگ زدم بهش,خوب فکر می کنم قیمت فلش 2 گیگ از قیمت مموری کارت ها کمتر باشه.اینجوری خیلی خوب می شه!
در ضمن دوستان شما وقتی فلشتان را وصل می کنید,وقتی آن را انتخاب می کنید,خودش دو انتخاب بهتون می ده که اگر اولی را انتخاب کنید,کل فلش و گر دومی را انتخاب کنید,هر قدر که شما بگید را از فلش در اختیار خودش قرار می ده.الان من فلش 2 گیگم را 256 مگابایت برای امتحان در اختیار دستگا قرار دادم,حالا باید امتحان کنم ببینم می شه سیو ها را منتقل کرد یا نه!
در ضمن من از روی لایو دانلود کردم.یک ساعت طول کشی و آواتار هم دارم!در ضمن کد xام هم عوض نشد و احتمال زیاد flag نشدم!

خوب شما که می دانستید که امکان خطا دارد,چرا moveاش نکردید؟

اگر دستگاه شما JTAG داشته باشد، بله میشه، حتی میتونید بازی را بدون دیسک بازی کنید.

دوست عزیز این jtag که گفتین چیه دقیقا؟میشه یکم بیشتر توضیح بدین واینکه چطور میشه بدون دیسک بازی کرد؟
در ضمن ایا میشه از pc بازیه 360 دانلود کرد وریخت توی فلش و وصل کنی به x360 وبازی کنی؟

خب این چه کاریه؟؟؟؟؟ یعنی تنها مزیت این آپدیت شناسای فلشه؟؟!!!! خب حالا فلش نخونه!!!!!
میشه بازی ای بیاد که فقط رو این آپدیت بخونه؟ یعنی الان اگه نریزم چه طور میشه؟ حداقل تا وقتی که مموریم تموم شه؟

دارم دیوونه میشم چیکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار کنم:((
میخوام bad company2 بازی کنم
زودتر آپیدت کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز این jtag که گفتین چیه دقیقا؟میشه یکم بیشتر توضیح بدین واینکه چطور میشه بدون دیسک بازی کرد؟
در ضمن ایا میشه از pc بازیه 360 دانلود کرد وریخت توی فلش و وصل کنی به x360 وبازی کنی؟

اینجا رو بخون: http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28276
JTAG به همین راحتی هم نیست باید کنسولت شرایتش رو داشته باشه!

خب الان این جدول رو دیدم تو سایت واستون میزارم شاید به دردتون بخوره اطلاعاتش

. The chart below compares what you can store between the different memory devices on the Xbox 360

usbUpdate_1270568251.jpg

میخواستم بدونم میشه کسای که دستگاهشون رو اپدیت کردن بعد از اپدیت ورزن داشبورد رو به قبلی برگردونن
از 2.0.9199.0 به 2.0.8955.0 ایا امکانش هست 2.0.8955.0 رو دارم رویه PC
خواهشن جواب بدین فوری؟؟؟؟؟؟؟/

خوب شما که می دانستید که امکان خطا دارد,چرا moveاش نکردید؟
خوب منم move کردم رویه فلش بعدش که به pc وصل کردم بعد از گندکاریهایه خودم دوباره به کنسول وصل کردم ولی چیزی نبود برای برگردوندن رویه هارد

آخرین ویرایش:
امیدوارم که قبلا نبوده باشه ولی من این رو توی EFNet پیدا کردم:

Code:
<|X|nWo|X|> • so best to goto stock fw
<|X|nWo|X|> • then update dash
<|X|nWo|X|> • and flash back to 1.1 ?
<c4eva> • yes
<|X|nWo|X|> • thanks

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or