hoom
کاربر سایت
دوستان میشه بازی روی هارد اکسترنال ریخت؟؟؟
اگر دستگاه شما JTAG داشته باشد، بله میشه، حتی میتونید بازی را بدون دیسک بازی کنید.
دوستان میشه بازی روی هارد اکسترنال ریخت؟؟؟
فلشتو فرمت نکنیمن تمام سیوها و پروفایلو از رویه هارد ریختم رویه فلش بعدش وصلش کردم به PC و با برنامه 360Xploder یکم بهش ور رفتم ببینم میشه چیزی ازش کشید بیرون یا نه خلاصه نشد بعد وصلش کردم به کنسول دیگه هیچی از پروفایل و سیوهام نمونده بود تمام زندگی بازیهام به فنا رفت تقریبا 25000G داشتم چه کنم
مرگ بر مایکروسافت
خوب شما که می دانستید که امکان خطا دارد,چرا moveاش نکردید؟من تمام سیوها و پروفایلو از رویه هارد ریختم رویه فلش بعدش وصلش کردم به PC و با برنامه 360Xploder یکم بهش ور رفتم ببینم میشه چیزی ازش کشید بیرون یا نه خلاصه نشد بعد وصلش کردم به کنسول دیگه هیچی از پروفایل و سیوهام نمونده بود تمام زندگی بازیهام به فنا رفت تقریبا 25000G داشتم چه کنم
مرگ بر مایکروسافت
اگر دستگاه شما JTAG داشته باشد، بله میشه، حتی میتونید بازی را بدون دیسک بازی کنید.
دوست عزیز این jtag که گفتین چیه دقیقا؟میشه یکم بیشتر توضیح بدین واینکه چطور میشه بدون دیسک بازی کرد؟
در ضمن ایا میشه از pc بازیه 360 دانلود کرد وریخت توی فلش و وصل کنی به x360 وبازی کنی؟
خوب منم move کردم رویه فلش بعدش که به pc وصل کردم بعد از گندکاریهایه خودم دوباره به کنسول وصل کردم ولی چیزی نبود برای برگردوندن رویه هاردخوب شما که می دانستید که امکان خطا دارد,چرا moveاش نکردید؟
نه Downgrade نمیشه.