آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یعنی دوستان من که الان معلوم نیست بن شدم یا نه (از بن ویو قبلی) الان برم لایو و اگه بن شده باشم و این اپدیت جدید رو بریزم میتونم بی مشکل بازی ها رو هارد بریزم؟

بــــــــــــــــــــــــــــــله !!!
آخر هم این قضیه هارد ها درست شد !!
خدا رو شکر که ما توی یه ضرر بزرگ افتادیم بعد درست شد !! :biggrin1:
حالا باز درست شدنش خیلی کار خوبی بود از طرف مایکروسافت! من به شخصه خیلی حال کردم. با اینکه سر قضیه ی فلج شدن هارد بعد از بن، مجبور شدم عین تو بیفتم توی خرج! :دی
یعنی دوستان من که الان معلوم نیست بن شدم یا نه (از بن ویو قبلی) الان برم لایو و اگه بن شده باشم و این اپدیت جدید رو بریزم میتونم بی مشکل بازی ها رو هارد بریزم؟
اگه توی لیست سیاه باشی، حتی ازت نمیخواد آپدیت کنی! یه راست بن میشی! پس بذار همون آفلاین آپدیت کن! البته اینی که گفتم، در صورتی هست که به 8.9555 آپدیت کرده باشی! در غیر این صورت فکر کنم ازت آپدیت بخواد بعد بنت کنه! :دی

آخرین ویرایش:
اگه توی لیست سیاه باشی، حتی ازت نمیخواد آپدیت کنی! یه راست بن میشی! پس بذار همون آفلاین آپدیت کن! البته اینی که گفتم، در صورتی هست که به 8.9555 آپدیت کرده باشی! در غیر این صورت فکر کنم ازت آپدیت بخواد بعد بنت کنه! :دی
برای من مسئله اپدیت نیست میخوام مطمئن شم بن شدم یا نه. اخه شک دارم. به نظرت میارزه برم ببینم بن شدم یا نه بعدش بیام این اپدیت رو بکنم؟

برای من مسئله اپدیت نیست میخوام مطمئن شم بن شدم یا نه. اخه شک دارم. به نظرت میارزه برم ببینم بن شدم یا نه بعدش بیام این اپدیت رو بکنم؟
با توجه به اینکه توی این آپدیت آخری هاردهای بن شده، Unlock شدن، بله می ارزه! ولی فکر نکنم چندان فرقی داشته باشه!
البته من اگه جای تو بودم، آفلاین آپدیت میکردم و برای تشخیص بن یا حضور توی لیست سیاه (:دی) از XVal یا روش های مشابه استفاده میکردم. اینجوری حداقل میتونی ما رو هم تا حدودی از کارکرد این جور روش ها مطمئن کنی! البته تصمیم گیرنده ی نهایی خودتون هستید.

یعنی قفل هارد رو برداشته میشه بازی رو هارد نصب کرد؟ (فلش رو نمیگم خود هارد)
بن شده باشی میشه از لایو آپدیت کرد؟

یه سئوالی!
می‌شه هارد اکسترنال مثلاً 500 گیگ رو بهش وصل کنیم و 16 گیگش رو برای XBOX و بقیشو برای کامپیوتر استفاده کنیم؟
با NTFS مشکلی نداره؟
خود به خود 16 گیگ را بیشتر نمی تونی استفاده کنی و بقیه دست نخورده می مونه!
نی قفل هارد رو برداشته میتونیم بازی رو هارد نصب کنیم؟ (فلش رو نمیگم خود هارد)
بن بشی که اصلا نمی تونی به لایو وصل بشی!

یعنی قفل هارد رو برداشته میشه بازی رو هارد نصب کرد؟ (فلش رو نمیگم خود هارد)
ظاهرا بله! ولی اگه بن شده باشی، فکر نکنم بشه از لایو آپدیت کرد. چون اگه بن شده باشی، حتی موقع Test XBOX LIVE Connection، پیغام Fail میاد و به لایو وصل نمیشه.
دوستان اپدیت افلاین انجام بدی اواتار میپرن دوباره؟؟؟
این آپدیت 8 مگابایتی، بله! باید منتظر کاملش موند که خود Microsoft به احتمال زیاد تا چند وقت دیگه تو سایت xbox.com قرار میده.

دوستان اپدیت افلاین انجام بدی اواتار میپرن دوباره؟؟؟

بله دوست من ! میپره ! ما انجام دادیم آواتارمون پرید ! باید صبر کنی که آبدیت جدید و کامل بیاد !
دوستان معمولا چقدر طول میکشه آبدیت کامل بیاد ؟

توی مدت چند روز عملیات flagged رو انجام میده!بعد ییهو میزنه -شلو پر میکنه:دی
شنیدم برای j-tag ها برنامه دارند(اون j-tagشده هایی که به لایو وصل میشن!)چون این -j-tag کنسول میکرو سافت رو عملا متلاشی کرد و از چنگش دراورد!الان کنسولی هست که همه بازی اجرا میکنه- شنیدن امولیتور PS1 هم براش داره میاد!N DS هم که اومد:دی

-ولی از لحاظ امنیتی فکر میکنم برای j-tagشده ها برنامه داره!(اونایی که انلاین هم بازی میکنن و وقتی بن میشن unbanمیکنن:دی)

این حرفت درست نیست. JTAG کاری به این حرفها نداره، مشمول موج بن و اینها هم نمیشه، حداکثر مدتی که با یه کنسول JTAG میتونید توی لایو باشید حدود 2 تا 5 ساعته، بعدش سریع بن میشید. اصلا کلا JTAG برای لایو بازی کردن نیست.

ولی خداییش اینکه هارد رو برگردوندند و من تونستم بازی بریزم تو هاردم انگاری که دنیا رو دادند ....:
در مورد سیو هم مطمئنا همونطوری که مموری کارت رو با ترنسفر کیت به pc وصل میکردند و با یه برنامه ای توش نفوذ میکردند و سیو میریختند همین بلا رو سر این سیستم جدید می اورند........ پوشه xbox360 بصورت هیدن در flash ها ایجاد میشه که قابل رویت است......... به امید موفقیت دوستان:cheesygri;)

یعنی تو موج اینده( 100% من توش هستم) اگه بن شید باز هم میتونید بازی ها رو روی هارد بریزید؟فقط امکان وصل شدن به لایو ازتون گرفته میشه؟

من که خودمو از همون اول بن شده حساب کردم. همین الأن هم جایی برای عوض کردن Xbox سراغ دارم.
ولی حالا اگه معجزه شد و بن نشدیم که خدا رو مثل همیشه شکر می کنیم.

کسی تا حالا lt داشته بعد الان آپدیت کرده باشه و بن شده باشه ؟
تا حالا مشخص شده که lt شناخسته شده یا نه ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or