Wrath OF Joker
کاربر سایت
شما این مطلب رو مطمئنی ؟؟!!ظاهرابعد از آپدیت جدیدی اگر دستگاه شما داغ شود خود xbox به شما اخطار میدهد تا کنسول را خاموش کنین
شما این مطلب رو مطمئنی ؟؟!!ظاهرابعد از آپدیت جدیدی اگر دستگاه شما داغ شود خود xbox به شما اخطار میدهد تا کنسول را خاموش کنین
شما این مطلب رو مطمئنی ؟؟!!
از کسانی که آپدیت رو انجام دادن ببینن میتونن این تم هارو هم بریزن روی xbox360 تشون !http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=25203&page=5
ممنون میشم جواب بدید
شما احتمالا extract نکردی باید با winrar اول از حالت فشرده خارج کنی بعد پوشه سیستم اپدیتو بریز تو فلش دستگاهو روشن کن درست میشهمن فایل 8 مگی رو دان کردم توی usb ریختم وصل کردم به 360چیزی نشد! توی root کپی کرده بودم.جریان چیه؟
شما احتمالا extract نکردی باید با winrar اول از حالت فشرده خارج کنی بعد پوشه سیستم اپدیتو بریز تو فلش دستگاهو روشن کن درست میشه
من یه سوال داشتم روی این اپدیت امکان نصب بازی هم وجود داره یا نه؟ من دیروز اون رو نصب کردم رو فلش بالای چهار گیگ جواب نمیداد کسی میدونه مشکل از کجاست ؟لطفا منو راهنمایی کنید
نه زیپ شدست منم اول فکر میکردم زیپ شده نیست ولی تو ویندوز 7 که دیدم به صورت فایل rar شناخته شد extract کردم به پوشه سیستم اپدیت تبدیل شد بعد به ایکس باکس که وصل کردم راحت update کرد و مشکلی نداشتنه زیپ شده نیست.فرمت فایله مگه 7z نیست؟باید تو پوشه باشه یا بریزیم توی root؟
سلام آقا این 81 مگی که بچه ها گزاشتن برای کسی درست کار کرده یا مشکل داره