آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از کسانی که آپدیت رو انجام دادن ببینن میتونن این تم هارو هم بریزن روی xbox360 تشون !http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=25203&page=5
ممنون میشم جواب بدید

با سلام !

قبلا هم تو پستهای قبل گفتم ! شما با این آبدیت داشبورد فقط میتونید از فلش استفاده کنید !مثلا فلش 8 گیگ اگر بزنید در حدود 7 گیگ بهتون فضا میده ! پس از شناختن فلش توسط دستگاه گزینه های معمول میاد ! و فلش رو مانند یک حافظه مثل هارد دستگاه میشناسه ! تا اینجا فکر کنم تقریبا همه میدونن !

اما تم :

من وقتی که فلشم توسط کنسول شناسایی شد زدم به پی سی دیدم هیچ گزینه ای نیست ! و هیچ چیزی رو مستقیما نمی تونید از پی سی به دستگاه منتقل کنید ! به جز آهنگ و فیلم ! طبق روال قدیم ! برای ریختن تم حتما باید راهکار جدید صورت بگیره که فکر کنم هکی چیزی چار ساز باشه ! البته فکر میکنم فلش به یه دستگاه بزنی و از یه دستگاه تم بگیری و بعد به دستگاه دیگه منتقل کنی بشه ! ولی از پی سی به هیچ عنوان فعلا امکان پذیر نیست !!! :love:

من یه سوال داشتم روی این اپدیت امکان نصب بازی هم وجود داره یا نه؟ من دیروز اون رو نصب کردم رو فلش بالای چهار گیگ جواب نمیداد کسی میدونه مشکل از کجاست ؟لطفا منو راهنمایی کنید

من فایل 8 مگی رو دان کردم توی usb ریختم وصل کردم به 360چیزی نشد! توی root کپی کرده بودم.جریان چیه؟

من فایل 8 مگی رو دان کردم توی usb ریختم وصل کردم به 360چیزی نشد! توی root کپی کرده بودم.جریان چیه؟
شما احتمالا extract نکردی باید با winrar اول از حالت فشرده خارج کنی بعد پوشه سیستم اپدیتو بریز تو فلش دستگاهو روشن کن درست میشه

شما احتمالا extract نکردی باید با winrar اول از حالت فشرده خارج کنی بعد پوشه سیستم اپدیتو بریز تو فلش دستگاهو روشن کن درست میشه

نه زیپ شده نیست.فرمت فایله مگه 7z نیست؟باید تو پوشه باشه یا بریزیم توی root؟

من یه سوال داشتم روی این اپدیت امکان نصب بازی هم وجود داره یا نه؟ من دیروز اون رو نصب کردم رو فلش بالای چهار گیگ جواب نمیداد کسی میدونه مشکل از کجاست ؟لطفا منو راهنمایی کنید

بله ! میشه بازی نصب کنید ولی نه با فلش 4 گیگ ! چون حداقل 3.70 به شما فضا میده و این مقدار فضا برای نصب بازی مناسب نیست ! شاید بعضی از بازیها که مقدار فضای کمتری میخوان بشه و حداقل 90 % بازیها بالای 4.50 گیگ فضا میخوان !

نه زیپ شده نیست.فرمت فایله مگه 7z نیست؟باید تو پوشه باشه یا بریزیم توی root؟
نه زیپ شدست منم اول فکر میکردم زیپ شده نیست ولی تو ویندوز 7 که دیدم به صورت فایل rar شناخته شد extract کردم به پوشه سیستم اپدیت تبدیل شد بعد به ایکس باکس که وصل کردم راحت update کرد و مشکلی نداشت
شما فایلو که extract کردی پوشه رو تو همون root کپی کنی درست میشه

سلام آقا این 81 مگی که بچه ها گزاشتن برای کسی درست کار کرده یا مشکل داره

صفحه قبل گزاشتن ....اون 81 مگی رو...
دوستان چه جوری باید افلاین نصب کرد اپدیت رو و کسی جواب گرفته از 81 مگی یا نه دانلود کنیم یا نه ؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or