آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کسی سئوال منو جواب نداد هااا.
بالا هم یه دوستی مشابهش رو پرسیده.
می‌شه هارد اکسترنال رو 16 گیگش رو برای XBOX و بقیه رو برای NTFS استفاده کنیم؟
مثلاً 2 تا پارتیشن.
منم همین سوال رو دارم گویا خودم باید تست کنم ببینم چی میشه یا اون همه برنامه خفنم میپره یا چیزی نمیشه.
الان تست میکنم جوابشو میگم.

من تو فلشم که به xbox وصل کردم تمام سیو ها رو کپی کردم وقتی وصل میکنم به کامپیوتر یه فولدر xbox360 که hidden هست وجود داره داخل اون سه تا فایل data000 , data0001 , data0002 هست که هیچکدوم پسوند ( extension) ندارن و با fatx هم باز نشدن با xplorer360 هم باز نشدند میشه منو در را هنمایی کنید که ایا باید از اون سه فایل امیج بگیرم میشه یا نه:confused::confused::confused:

با سلام !

قبلا هم تو پستهای قبل گفتم ! شما با این آبدیت داشبورد فقط میتونید از فلش استفاده کنید !مثلا فلش 8 گیگ اگر بزنید در حدود 7 گیگ بهتون فضا میده ! پس از شناختن فلش توسط دستگاه گزینه های معمول میاد ! و فلش رو مانند یک حافظه مثل هارد دستگاه میشناسه ! تا اینجا فکر کنم تقریبا همه میدونن !

اما تم :

من وقتی که فلشم توسط کنسول شناسایی شد زدم به پی سی دیدم هیچ گزینه ای نیست ! و هیچ چیزی رو مستقیما نمی تونید از پی سی به دستگاه منتقل کنید ! به جز آهنگ و فیلم ! طبق روال قدیم ! برای ریختن تم حتما باید راهکار جدید صورت بگیره که فکر کنم هکی چیزی چار ساز باشه ! البته فکر میکنم فلش به یه دستگاه بزنی و از یه دستگاه تم بگیری و بعد به دستگاه دیگه منتقل کنی بشه ! ولی از پی سی به هیچ عنوان فعلا امکان پذیر نیست !!! :love:
البته عزیز می تونی انتخاب کنی هر مقدار که خواستی از فلش را بگیره.

دوستان کسانی که هارد دارن به نظر من نکنن این آپدیت رو و اینقدر هم نپرسن !!
چونکه شما که هارد دارین دیگه فلش زیاد به دردتون نمیخوره !!
صبر کنید یه 2 3 روز تا اطلاعات دقیق بیاد تا نه بن بشین نه مشکلی پیش نیاد !!
چون من خودم یه بار بن شدم و فهمیدم چه اشتباهی کردم و چه خرجی رفت رو دستم !!
برا همین خدا چشم رو داده و چاه رو هم داده !!
من که توی لایو کار داشتم.همون روز اول زدم به سیم آخر و از طریق لایو آپدیت کردم یعنی من هم بن می شم؟چه قدر که گذشت ممکنه بن بشم؟:((:((:((:((ولی فکر نکنم.

من که آپدیت کردم همون ساعت اول تا حالا هم حداقل 24 ساعت لایو بازی کردم بن نشدم تازه راحت تر هم بازی میکنم

به قول بچه ها دارم حالشو میبرم و پیشنهاد میکنم 100 درصد همه آپدیت کنید

فکر کنم اگه هارد رو پارتیشن بندی کنی بشه!ولی زیاد فکر نمیکنم چون تو تئوری هم به مشکل میخوره!ولی اگه باشه و بتونه ادم تست کنه!میتونه با اینور اونور کردن یکاری بکنه!

!

این روش من 99% احتمال میدم درست کار کنه. فقط یکی که هم اپدیت داره هم هارد اکسترنال پیام بده بهم :دی

سلام من همین الان یک سوال برام پیش اومد
الان یک مدت هست که از ترس قفل شدن امکان نصب بر روی هارد به لایو نمیرم ولی مثل اینکه این آپدیت این قفل را باز میکنه پس نتیجه میگیریم که الان اگر هر کس بره لایو آپدیت کنه راحت آپدیت میشه از قفل هم خبری نیست مگر اینکه بن شده باشیم که در این صورت بازم حداقل از بلاتکلیفی در میاییم هر کسی که این نتیجه گیری را تایید میکنه بگه تا منم برم با همون لایو آپدیت کنم این آپدیت فکر نکنم حالا حالا ها آفلاینش بیاد حداقل تا زمانی که Fead back آپدیت معلوم نشه و باگهاش برطرف نشه

من که آپدیت کردم همون ساعت اول تا حالا هم حداقل 24 ساعت لایو بازی کردم بن نشدم تازه راحت تر هم بازی میکنم

به قول بچه ها دارم حالشو میبرم و پیشنهاد میکنم 100 درصد همه آپدیت کنید
راحتتر بازی میکنی؟!!:cheesygri چه ربطی داره؟!;)
شما مثلا اگر یک اپدیتی بیاد که برای شناسایی کنسول باشه و شما اپدیت کنید همون موقع که بنتون نمیکنه!سر بن ویو که معمولا نوامبر هست این کارو میکنه... با اپدیتهایی که میده فقط شما شناسایی میشین!(البته دوستان من نمیگم که این اپدیت به این خاطره ها!)
ولی در کل به نظرم اپدیت مشکوکیه...

اقا اگه نسخه کاملشو گیرتون اومد بزارین کنسول بدون اواتار خیلی ستمه حال ادمو میگیره :biggrin1:

راحتتر بازی میکنی؟!!:cheesygri چه ربطی داره؟!;)
شما مثلا اگر یک اپدیتی بیاد که برای شناسایی کنسول باشه و شما اپدیت کنید همون موقع که بنتون نمیکنه!سر بن ویو که معمولا نوامبر هست این کارو میکنه... با اپدیتهایی که میده فقط شما شناسایی میشین!(البته دوستان من نمیگم که این اپدیت به این خاطره ها!)
ولی در کل به نظرم اپدیت مشکوکیه...

دوست عزیز خوب نمیوتونیم چند ماه نریم لایو به خاطر اینکه شاید چند وقته دیگه بنمون کنن کسی که 360 میگیره وبه لایو وصل میشه باید به فکر این چیزاشم باشه دیگه وبه قول یکی از بچه هاوصل شدن به لایو یه ریسکه بزرگه که اگه انجامش بدی و حتی بنم بشی بهتر از اینکه اصلا وصل نشی
من که زدم به سیم اخرو اپدیت کردم وفعلنم هیچ مشکلی برام پیش نیومده:)

کسی سئوال منو جواب نداد هااا.
بالا هم یه دوستی مشابهش رو پرسیده.
می‌شه هارد اکسترنال رو 16 گیگش رو برای XBOX و بقیه رو برای NTFS استفاده کنیم؟
مثلاً 2 تا پارتیشن.
فکر نکنم بشه :
Why does Xbox 360 only support 16GB of storage, even though I have a much larger device?
Supporting USB storage devices up to 16GB in size is a huge increase in storage over any solid state memory storage solutions currently available for Xbox 360. Users that need more storage have options in the Xbox 360 hard drives, which are available for purchase separately.

فکر نکنم بشه :
ممنون ولی منظورم این بود که 2 تا پارتیشن، یکیش 16 گیگ برای XBOX و بقیش برای Data توی کامپیوتر باشه. بدون این که کاری به کار هم داشته باشن.
اون نقل قول گفته که بیشتر از 16 گیگ روی یک هارد نمی‌شه استفاده کرد.

ممنون ولی منظورم این بود که 2 تا پارتیشن، یکیش 16 گیگ برای XBOX و بقیش برای Data توی کامپیوتر باشه. بدون این که کاری به کار هم داشته باشن.
اون نقل قول گفته که بیشتر از 16 گیگ روی یک هارد نمی‌شه استفاده کرد.

بله دوست عزیز میشه شما وقتی به کنسول وصلش کردی تو قسمت مموری که میری همون اول کار ازت میپوره که میخوای همشو استفاده کنی یا خودت تنظیم کنی چقدر از 16 رو استفاده کنی شماگزینه customize رو انتخاب کن بعد اگه هارد اکسترنال شما مثلا 500 گیگ هست 16 تا بزار برای کنسول باقیش هم که میمونه برای کامپیوتر که هر چی عشقت کشید بریز روش فقط یادت باشه اون فایل مخفی کنسول که رویه هارد اکسترنال کپی میشه کاری باهاش نداشته باشی اصلا از حالت مخفی خارجش نکن موفق باشی :smile:

سلام. بچه ها من یه فلش 16 گیگ دارم میخوام بدونم می شه روش بازی نصب کرد اخه هاردم سرویس شده رفته

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or