آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست عزیز خوب نمیوتونیم چند ماه نریم لایو به خاطر اینکه شاید چند وقته دیگه بنمون کنن کسی که 360 میگیره وبه لایو وصل میشه باید به فکر این چیزاشم باشه دیگه وبه قول یکی از بچه هاوصل شدن به لایو یه ریسکه بزرگه که اگه انجامش بدی و حتی بنم بشی بهتر از اینکه اصلا وصل نشی
من که زدم به سیم اخرو اپدیت کردم وفعلنم هیچ مشکلی برام پیش نیومده:)
من که نمیگم چند ماه نرید! چند روز صب کنید تا معلوم بشه اپدیت چیه و مشکلی پیش میاره یا نه!
اصلا به من چه هر کاری میخواین بکنین!:biggrin1:

رامین ههم مثل من سابقه بنش بالاست دیگه حاضر نیس به این راحتیا باخت بده:biggrin1:
28 اکتبر اپدیت اومد - اولین نفرات 30 اکتبر بن شدن!! پس میشه نتیجه گرفت باید صبر کرد

الان یه هارد یک ترابایت رو به 360 وصل کردم خواستم کاستومایز بکنم گفت قبلش باید هارد رو فرمت کنی یعنی هر چی توشه میپره.

در نتیجه باید هارد رو قبل از هرچیز خالی کرد مثلا اون فایلهایی که روشه رو کپی کرد رو هارد پی سی بعد از اینکه به 360 وصل کردیم و کاستومایز کردیم میتونیم دوباره چیزایی که قبلا روش بوده رو بریزیم.

حتما از فایلهای روی هاردتون بک آپ بگیرید.

اگه مشکی داشته باشه , ما افلاین اپدیت کنیم مثلا شناسایی نمیشیم دیگه ؟؟
این 7 mb رو میخوام فعلا بریزم برم لایو تا اصلیشو بعدا بگیرم
مشکلی نی ؟

خبر خوش(انگار باگ داره -تست کنید خودتون!)
http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/drivers/Release_Xtaf_Usb_0.011.zip

>> Slasherking823 released a new version of his multiplatform FATx driver:
انگار میتونه - USB رو باهاش باز کنی و هرچی دلت خواست توش فرو کنی.
هنوز خبر رو نخوندم- سرع کپ شدم!.

الان خوندم که انگاری به لینوکس نیاز داره!به به! لینوکس موجود است.رو ویندوز هم طبق تئوری باید کار کنه!ما که فعلا اپدیت نکردیم کنسول رو! انشا... 5-6 روز دیگه:دی

فکر میکنم کار کنه!چون من اپدیت نکردم نمیتونم بگم!کسی اگه اپدیت کرده تست کنه!
برنامه رو دانلود کنه- بعد از وصل کردن فلش به PC -اون پچ رو باز کنه!(اسم فایل اینه که باید باز کنید fatx)
توضیحات رو اول CMD نوشته که با کدوم دکمه چه کاری انجام میشه! دقت کنید!

اگه کسی تست کرده و بلده بگه-!

من رو xp و 7 و لینوکس ubuntu تست کردم کار نکرد
ولی معلومه در آینده میشه ازش استفاده کرد

خب من از اونجایی که کلا به لایو وصل نمیشم و اواتار هم برام زیاد مهم نیست آبدیت رو انجام دادم.
نکته جالب اینجاست که مثلا اگر 3 گیگ فضا رو برای USB انتخاب کنید دیگه نمیتونید از اون 3 گیگ فضا توی USB استفاده کنید حتی اگر Xbox اتون هیچی تو USb نریخته باشید.

و جالب اینکه بازی ها، تم ها و... رو از USB به هارد خود کنسول انتقال بدید!

ما كه آپديت كرديم عُمر دست خدا و ماكرو هستش . قسمت باشه بن بشيم ميشيم :biggrin1:

به خاطر اینکه کامل نیست شما که لایو وصل میشی از همونجا کاملشو بگیر
ترس از flag
هرموقع flag بشیم اون مقدار x تعغیر میکنه ؟؟

اگر تابحال به Live وصل نشده باشیم باز هم احتمال Flag شدن و زمانی که وصل شدیم برای اولین بار Ban شدن هست ؟
یعنی اگه آپدیت آفلاین بکنم باز هم ممکنه Flag بشم بعد Ban ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or