آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها اگه من الان برم لایو با همین اپدیت 7 مگیه که ریختم میخواستم بدونم تو محیط لایو بهم گیر نمیده تا کاملشو از اونجا بگیرم ;)

اقا ما نبودیم!!!چی شد؟؟!!!:confused:
اپدیت کنیم یا نه؟؟!!!
دلم واسه cod6 یه ذره شده!!!:biggrin1:

بچه ها اگه من الان برم لایو با همین اپدیت 7 مگیه که ریختم میخواستم بدونم تو محیط لایو بهم گیر نمیده تا کاملشو از اونجا بگیرم ;)

من مشکل شما رو داشتم ! آواتارم سیاه بود ! رفتم لایو و آپ کردم ! آواتارم هم ردیف شد ! البته سر کار این کار رو کردم ! چون سرعت اینترنت سرکارم بسیار بالاست !!!

اونایی که با لایو آپدیت کردن آواتارشون سیاه نشده؟
نه دوست من سیاه نمیشه ! خیالت راحت باشه مشکلی پیش نمیاد !

اقا ما نبودیم!!!چی شد؟؟!!!:confused:
اپدیت کنیم یا نه؟؟!!!
دلم واسه cod6 یه ذره شده!!!:biggrin1:
دوست من من رفتم با لایو آپ کرم ! مشکلی هم ایجاد نشد ! البته فرمور دستگام LT1.1 هست ! فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه ! البته من تا حالا به هیچ وج آنلاین بازی نکردم ! ولی امروز وارد محیط لایو شدم و کلی هم گشت زدم ! آبدیت قبلی رو هم از لایو گرفتم !

لينک افلاينش اومد؟
هنوز لینکی به صورت رسمی نیومده و همه لینکها مشکل دارند !

آخرین ویرایش:
1 سرچ بزنید تو همین تاپیک 200 نفر پرسیدن اقلاین امده یا نه بله تو صفحه های قبلی هست یا میپرسن اپدیت کنم یا نه اقا اگه دوست دارید اپدیت کنید اگرم نه که نکنید
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=987684&postcount=133

دوستان من یه سوال کردم ولی مثل اینکه کسی جواب نمیده !

من یه فیلم رو از روی هارد ریختم روی فلش ولی از روی فلش چیزی پیدا نمیکنه ! وقتی دوباره برش گردوندم پیداش کرد ! مشکل چیه ؟

دوستان من یه سوال کردم ولی مثل اینکه کسی جواب نمیده !

من یه فیلم رو از روی هارد ریختم روی فلش ولی از روی فلش چیزی پیدا نمیکنه ! وقتی دوباره برش گردوندم پیداش کرد ! مشکل چیه ؟

اگر منظورتون اینکه از رو هارد X360 یه فایل ویدیوی رو کپی کردین رو فلش خوب یا تو قسمت ویدیو گزینهای فلش هست یا تو قسمت دیدن ویدیو ها میتونید پیداش کنید ! من خودم تم رو از رو هارد خودم ریختم رو فلش به راحتی هم تو قسمت تم فلش پیداش کردم !!!

سلام من یه مشکل دارم . نمی دونم به خاطر اپدیت هست ، دستگاه ، یا قبلا هم همینطوری بوده
مانیتور 2261 دارم . تو داشبورد که باشم میزنم کانال رو روی DVI (PC) بعدش که میزنم رو کانال HDMI دستگاه رست میشه .

بچه ها خبر خوش
منم آپدیت کردم همین الان نه بن شدم نه فلگ
با خیال راحت آپدیت کنید من رفتم bad company2 لایو بزنم
دلم براش تنگ شده

سلام من یه مشکل دارم . نمی دونم به خاطر اپدیت هست ، دستگاه ، یا قبلا هم همینطوری بوده
مانیتور 2261 دارم . تو داشبورد که باشم میزنم کانال رو روی DVI (PC) بعدش که میزنم رو کانال HDMI دستگاه رست میشه .
این سوال شما به این تاپیک ربطی نداره.
به هرحال
کلا باید این جوری باشه.وقتی شما از هر کانالی به HDMI سوئیچ میکنی کنسول ریست میشه.فقط کامپوننت یا AV هست که ریست نمیشه کنسول درصورت تعویض کانال.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or