آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
البته رو نمیدونم درست یادم هست یا نه ولی تو بعضی بازی ها اپدیت کامل نیست و هی میگه اپدیت کنم.
اون برای بازیهای دستکاری شده هست!وگرنه اپدیت میاد!
اینم ورژن 0.014 Usb Storage Xplorer

ببیندید برای کی کار میکنه !

دانلود
این ورژن جدید هست!اونی که کار نمیکرد 0.011 بود!

سلام من هم آپدیت کردم البته آنلاین ولی چیز جالی که متوجه شدم این بود که من مموری 8 گیگ سامسونگ دارم که سرعتش هم خوبه USb2 هست حتی Ready Boost هست ولی وقتی configure کردم میگفت این فلش Recommend نیست ولی در هر حال بازی روش نصب شد و مشکلی نداشت

hmmm یعنی الان سیو هم میتونید بریزید..... کار باهاش چجوریه ؟:eek::confused:

منم آپدیت کردم خیلی عالیه . فقط یه اینکه سیو بازیها یا باید روی هارده کنسول باشه یا باید روی فلش , روی دوتاش نمیشه . ;)
به معنای دیگه اگه سیو بازیها رو ریختی روی فلش دیگه روی هاردتت نداریشون .
نمیدونم قبلا کسی اینو گفته بود یا نه !

منم آپدیت کردم خیلی عالیه . فقط یه اینکه سیو بازیها یا باید روی هارده کنسول باشه یا باید روی فلش , روی دوتاش نمیشه . ;)
به معنای دیگه اگه سیو بازیها رو ریختی روی فلش دیگه روی هاردتت نداریشون .
نمیدونم قبلا کسی اینو گفته بد یا نه !

سیو میشه ولی پروفایلو فقط میتونی move کنی

دوستان فکر کنم از بن خبری نباشه اونای که دودل هستن و لایو میزنن انجام بدن من آپدیت 28 october رو از خود لایو انجام داده بودم بعد از اونم چون بی خیال لایو شده بودم همه بازی هام یا ویو پچ بود یا با دیسک اکتیو بازی می کردم مطمئن بودم که یا تو لیست سیاه هستم یا بن شدم ولی دیروز دل رو زدم دریا بعد 6 ماه رفتم لایو آپدیت رو انجام دادم در کمال تعجب دیدم بن نشدم :)فکر کنم جز معدود باز ماندگان Ban wave پارسال هستم :cheesygriفریم ور دستگاه رو البته چند روز پیش به Lt ارتقا داده بودم

چرا جواب میده!
من الان میتونم تو فلش چیز کپی کنم

با سلام !
دوست من لطفا بفرمایید چطور میشه تو پوشه مثلا تم که تو x360 قابل دید هست در کامپیوتر هم مثلا این پوشه قابل رویت بشه تا بشه مثلا تم رو کپی کرد !!!! اگر واسه شما جواب داده لطفا روش کار رو توضیح بدید ممنون میشیم ! تو فلش همین جوری هم میشه اطلاعات ریخت ولی مهم اینکه کل پوشهایی که تو x360 قابل رویت هستند تو کامپیوتر هم قابل رویت بشه تا بشه چیزی رو اونا کپی کرد !!!!

من آپدیت 91 مگابایتی رو انجام دادم و آواتارم سیاه شد.ماله رفیقم سیاه نشد.برم از لایو آپدیت کنم؟

n,sjhaدوستان من رفتم و دل رو به دریا زدم که اپدیت کنم که یوهو نوشت شما بن بیدین ...یعد با اپدیت 8 مگ از حال بن در اوردم اما اواتارم سیاه شد راهی برای درست کردنش هست؟؟؟کدوم اپدیت رو نص کنم تا درست بشه؟؟؟اگه ممکنه لینک بزنید و ایا اپدیت کردنش مثل همون اپدیت 8 مگی هست یعنی یه رایت باید زد و گزاشت تو دستگاهه؟؟ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or