آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام !
دوست من لطفا بفرمایید چطور میشه تو پوشه مثلا تم که تو x360 قابل دید هست در کامپیوتر هم مثلا این پوشه قابل رویت بشه تا بشه مثلا تم رو کپی کرد !!!! اگر واسه شما جواب داده لطفا روش کار رو توضیح بدید ممنون میشیم ! تو فلش همین جوری هم میشه اطلاعات ریخت ولی مهم اینکه کل پوشهایی که تو x360 قابل رویت هستند تو کامپیوتر هم قابل رویت بشه تا بشه چیزی رو اونا کپی کرد !!!!

منظور من هم اینه که میشه تو پوشه های که تو xbox360 قابل رویت هست فایل کپی کرد !
با همون برنامه که گذاشتم یه تست کنید
تا جایی که من فهمیدم هر پوشه یه اسم داره مثلا پوشه تم ها اسمش 6437F3 یا مثلا پوشه عکس پروفایل ها 54543F2 هست (مثال بود!)

اینم فکر کنم سیو گیم باشه:

Subfolder E00002B5D80999F7

Subfolder FFFE07D1

Subfolder 00010000

File E00002B5D80999F7

یکی اگه میتونه سیو گیم خودشو بزاره اینجا من تست کنم یا یه سایتی معرفی کنه سیو گیم میزاره واسه دانلود

لطفا یکی جواب پست صفحه قبل من رو بده ممنون میشم در ظمن وقتی میخوام بازی رو از روی هارد اجرا کنم دیگه مثل قبل پلی فروم هارد دیسک نداره بعد از اینکه اپدیت 8 مگ رو ریختم و یه چیز دیگه بعد اینکه بن شدم دوباره وصل شدم لایو دوباره نوشت بن هستین دیگه نمیخواد دوباره اپدیت 8 مگ رو نصب کنم ؟؟؟؟ به غیر این 8 مگیه کدوم بهتره لینک بزارین تا دانلود کنم ...و ایا مثل همون 8 مگیه باید اپدیت رو انجام بدم یا فرق داره..در ظمن ورژن داشپوردمم شد 2.0.99

n,sjhaدوستان من رفتم و دل رو به دریا زدم که اپدیت کنم که یوهو نوشت شما بن بیدین ...یعد با اپدیت 8 مگ از حال بن در اوردم اما اواتارم سیاه شد راهی برای درست کردنش هست؟؟؟کدوم اپدیت رو نص کنم تا درست بشه؟؟؟اگه ممکنه لینک بزنید و ایا اپدیت کردنش مثل همون اپدیت 8 مگی هست یعنی یه رایت باید زد و گزاشت تو دستگاهه؟؟ممنون

شما LT داشتید؟

بله ال تی داشتم ...اما فکر کنم از قبل ریختم ال تی بن شده بودم اما چون به لایو وصل نشده بودم هاردم قفل نبود

راستی ، اگه بازی ها رو روی usb نصب کنیم ، مثل هارد ، مشکل دیر لود شدن واسه
درایو های benQ از بین میره ؟
و آیا سرعت لودینگ بازی ها زیاد میشه ؟
آخه ماکرو گفته بهتره بازی روش نصب نکنید ..

خبر خوب !
من تونستم یه تم کپی کنم تو فلش بعد از تو فلش اجراش کنم ! و الان هر چی بخوایم میشه توش کپی کرد فکر کنم DLC هم بشه

اینم عکسش که کپی کردم:
p9485iluxyv025j19.jpg

من هم دیروز آپدیت کردم از خود لایو
الن برم تو بازی بن نمیشم؟

خبر خوب !
من تونستم یه تم کپی کنم تو فلش بعد از تو فلش اجراش کنم ! و الان هر چی بخوایم میشه توش کپی کرد فکر کنم DLC هم بشه

اینم عکسش که کپی کردم:
p9485iluxyv025j19.jpg

خوب تست های من کامل شد:biggrin1:
یه چیز جالب اینه که میتونید دمو بازی دانلود کنید و بریزید تو فلش ، دیگه هم لازم نیست رو دیسک رایت کنید !
جالب تر هم اینه که میشه تمام بازی های arcade و DLC ها رو روش کپی کرد و تو xbox بازی کرد ! (روی تمام کنسول ها !)

یه چیز جالب اینه که میتونید دمو بازی دانلود کنید و بریزید تو فلش ، دیگه هم لازم نیست رو دیسک رایت کنید !
جالب تر هم اینه که میشه تمام بازی های arcade و DLC ها رو روش کپی کرد و تو xbox بازی کرد ! (روی تمام کنسول ها !)
خوش ترین خبری که میشد تو یه روز خوند... :love:
ایول DLC ...

خبر خوب !

اینم عکسش که کپی کردم:
p9485iluxyv025j19.jpg
دوست عزیز اموزش بده چه جوری تم وسیو بریزیم؟؟؟؟

دوست عزیز لطفا مراحل کار رو دقیق بگید ! اون فایلی که گذاشتید در زمان اجرا یه پنجره مشکی باز میشه و دیگر هیچ ! لطفا توضیحات رو کامل بگید که ما هم تست کنیم ! آیا باید پوشه تم رویت بشه که توش چیزی کپی کرد یا نه با کد دادن در صفحه مشکی اون پوشه رویت میشه ؟ لطفا مراحل کار رو یکی یکی بگید ! با تشکر از شما !!!!!

منظور من هم اینه که میشه تو پوشه های که تو xbox360 قابل رویت هست فایل کپی کرد !
با همون برنامه که گذاشتم یه تست کنید
تا جایی که من فهمیدم هر پوشه یه اسم داره مثلا پوشه تم ها اسمش 6437F3 یا مثلا پوشه عکس پروفایل ها 54543F2 هست (مثال بود!)

اینم فکر کنم سیو گیم باشه:

Subfolder E00002B5D80999F7

Subfolder FFFE07D1

Subfolder 00010000

File E00002B5D80999F7

یکی اگه میتونه سیو گیم خودشو بزاره اینجا من تست کنم یا یه سایتی معرفی کنه سیو گیم میزاره واسه دانلود
دوست عزیز یه راهنمایی می کنی چه جوی از این نرم افزار استفاده کنیم؟

ببخشید من دیروز از لایو آپدیت کردم الان میخوام برم آنلاین بازی کنم بن نمیشم؟
ببخشید DLC چیه؟

یکی جواب منو بده.من آپدیت 91 مگابایتی رو انجام دادم و آواتارم سیاه شده و با سویچ پروفایل هم آواتار نمیاد.رفیقم که به لایو وصل نشده تا حالا آپدیت کرد و با سویچ پروفایل یا ساختن پروفایل جدید آواتاراش اومد.جریان چیه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or