آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آخه عزیزان من اگه مایکرو میخواست بن کنه که میزد همرو یه جا و با هم بن میکرد!
نمیزاشت با آپدیت بن کنه!
خیالتون راحت FLAG هم که بشید میافته 7-8 ماه بعد

من یه سوال داشتم روی این اپدیت امکان نصب بازی هم وجود داره یا نه من دیروز اون رو نصب کردم رو فلش بالای چهار گیگ جواب نمیداد کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا منو راهنمایی کنید

به بازی شما مربوط میشه بعضی بازیها رو نمیشه رو 4 گیگ نصب کرد و از طرفی هم باید ببینید چه قدر فضای خالی دارید فقط مشکل شما فضای کم فلش هست......;)

من update کردم
رقم x عوض نشد
ایول یعنی flag هم در کار نیست
همه update کنین با خیال راحت

خبر خوش(انگار باگ داره -تست کنید خودتون!)
http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/drivers/Release_Xtaf_Usb_0.011.zip

>> Slasherking823 released a new version of his multiplatform FATx driver:
انگار میتونه - USB رو باهاش باز کنی و هرچی دلت خواست توش فرو کنی.
هنوز خبر رو نخوندم- سرع کپ شدم!.

الان خوندم که انگاری به لینوکس نیاز داره!به به! لینوکس موجود است.رو ویندوز هم طبق تئوری باید کار کنه!ما که فعلا اپدیت نکردیم کنسول رو! انشا... 5-6 روز دیگه:دی

فکر میکنم کار کنه!چون من اپدیت نکردم نمیتونم بگم!کسی اگه اپدیت کرده تست کنه!
برنامه رو دانلود کنه- بعد از وصل کردن فلش به PC -اون پچ رو باز کنه!(اسم فایل اینه که باید باز کنید fatx)
توضیحات رو اول CMD نوشته که با کدوم دکمه چه کاری انجام میشه! دقت کنید!

اگه کسی تست کرده و بلده بگه-!

برای اجرا کردن این برنامه نیاز به Net Framework روی ویندوز دارید که من با ورژن Net Framework 3.5 روی ویندوز xp-sp3 اجراش کردم ولی نمیدونم باید چه جوری ازش استفاده کرد.

من آپدیت کردم کلا خوبه ولی بدیش اینه وقتی کول دیسک وصل شد و توش بازی کپی کردی دیگه نمیتونی تو کامپیوتر استفاده کنی

یه مشکل جدید بعد از آپدیت پیش اومد من قبلا cod 4 انلاین بازی میکردم اما الان ارور پروفایل میده ونمیزاره بازی کنم نمیدونید مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا من یه ویدیو رو از هارد به روی فلش کپی کردم ! ولی وقتی میرم روی ویدیو های فلش هیچی پیدا نمیکنه مشکل چیه ؟

میگن که با این اپدیت قفل هارد های بن شده برداشته میشه ! این حقیقت داره ؟:blushing:

تست آبدیت 81 مگی !

خوب دوستان ! ببخشید من دیشب خوابم برد ! امروز صبح تست کردم و جواب نداد ! این آبدیت اصلی نیست و باید صبر کرد ! ;)

خوب دوستان ! ببخشید من دیشب خوابم برد ! امروز صبح تست کردم و جواب نداد ! این آبدیت اصلی نیست و باید صبر کرد ! ;)
از وقتی که گزاشتید ممنون هستم

و یک سوال اینکه آیا اگر از طریق Xbox Live بخواهیم آپدیت کنیم باید اون 81 مگ را دانلود کنیم یا نه فقط چند مگ برای این قابلیت چون اگر اون 81 مگ باشه واقعا مسخره است وقتی این آواتار ها روی دستگاه من هست چه لزومی داره دوباره دانلودشون کنم

از وقتی که گزاشتید ممنون هستم

و یک سوال اینکه آیا اگر از طریق Xbox Live بخواهیم آپدیت کنیم باید اون 81 مگ را دانلود کنیم یا نه فقط چند مگ برای این قابلیت چون اگر اون 81 مگ باشه واقعا مسخره است وقتی این آواتار ها روی دستگاه من هست چه لزومی داره دوباره دانلودشون کنم

خوب کلا ماکروسافت دانلودهای به این شکل و 8 مگی اصلا نداره ! و این آبدیت از توی دستگاها و حالا به روشی خاص بیرون کشیده میشه و در سایتها قرار میگیره ! آبدیت آفلاین هم توسط خود ماکروسافت به شکل کامل قرار میگیره ! در لایو هم من هر موقه دانلود کردم به همین صورت بوده و آبدیتها طولانی بوده ! حتی یک بار هم تو همین آبدیت قبلی که دستگاه رو به LIVE وصل کردم ابتدا دستگاه 8 مگ دانلود کرد بعد ریست شد ! و بعد دیدم آواتار ندارم بعدش هم دوباره به صورت اتو شروع به آبدیت کرد و چیزی در حدود 81 مگ دانلود کرد ! من فکر میکنم داشبردها همه با همین حجم باشند ! حالا شاید یه خورده کم زیاد باشه !به نظر من اگر سابقه بدی در لایو ندارید و خطری در خصوص بن شدن تهدیدتون نمیکنه خوب با همون لایو آپ کنید ! در خصوص آواتار هم خوب هر داشبردی با خودش آواتار جدیدی رو یدک میکنه و دیگه با آواتار ورژن قبلی از داشبرد همخونی نداره ! حالا شاید زیاد فرقی نداشته باشه ولی داشبردها از لحاض ورژن و جدید بودن با هم فرق میکنن ! بنابرین جهت مچ شدن با هم باید داشبرد هم با ورژن جدید آواتار همخونی و جدید باشه ! نمیشه ورژن جدید داشبرد با آواتار ورژن قدیمیتر داشبرد همخونی داشته باشه !

آخرین ویرایش:
بالاخره ورزن جدید داشبورد xbox 360 اومد من گرفتم خیلی خوبه مخصوصا برای اونایی که هارد ندارند .میتونن براحتی بازیهارو رو flash memory بریزن و بدون اینکه به لنز دستگاه فشار بیاد اجرا کنن تازه سرعتشم بیشتره حتما برین بگیرین .;)
www.xbox360.com/update
من دستگاهمو به اینترنت وصل کردم گرفتم .

من هنوز وقت نکردم آپدیت کنم..

اما بنظرم فرقی نداره که آنلاین یا آقلاین آپدیت کنین.

اگربحث دانلد آپدیته که کلی آپدیت گیم های مختلف رو انجام می دین پس اینم فرقی نمی کنه

اگر بحث تغییراتی که سیستم آپدیت روی سیستم انجام می ده و باعث می شه که ماکروسافت بتونه شناسایی کنه که افلاین هم اپدیت کنین اون تغییرات اعمال می شه و وقتی انلاین بشین ...

پس کسایی که دو دل هستم و می خوان زودتر لایو بازی کنن آپدیت کنن...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or