آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خبر خوش(انگار باگ داره -تست کنید خودتون!)
http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/drivers/Release_Xtaf_Usb_0.011.zip

>> Slasherking823 released a new version of his multiplatform FATx driver:

Works on USB storage formatted by the 360.
Port of my old multiplatform fatx driver
Messy as hell. Works.

BETA ALERT: Expect bugs

NOTICE: I developed this on mono under linux, haven't tried on windows, theoretically it should work.
And on that note, linux/osx users need mono to run this
انگار میتونه - USB رو باهاش باز کنی و هرچی دلت خواست توش فرو کنی.
هنوز خبر رو نخوندم- سرع کپ شدم!.

الان خوندم که انگاری به لینوکس نیاز داره!به به! لینوکس موجود است.رو ویندوز هم طبق تئوری باید کار کنه!ما که فعلا اپدیت نکردیم کنسول رو! انشا... 5-6 روز دیگه:دی

فکر میکنم کار کنه!چون من اپدیت نکردم نمیتونم بگم!کسی اگه اپدیت کرده تست کنه!
برنامه رو دانلود کنه- بعد از وصل کردن فلش به PC -اون پچ رو باز کنه!(اسم فایل اینه که باید باز کنید fatx)
توضیحات رو اول CMD نوشته که با کدوم دکمه چه کاری انجام میشه! دقت کنید!

اگه کسی تست کرده و بلده بگه-!

آخرین ویرایش:
رو ویستا که جواب نداد من امتحان کردم
اگه کسی مراحل کار رو بلده توضیح بده بی زحمت
رویه ویندوز کار نمیده دوست عزیز من امتحان کردم

آخرین ویرایش:
رو ویستا که جواب نداد من امتحان کردم
اگه کسی مراحل کار رو بلده توضیح بده بی زحمت
رویه ویندوز کار نمیده دوست عزیز من امتحان کردم

تو فرومها هم - یکی که تست کرده رو ویستا مشکل داشته!
Will test this out now. Quick release. I will let you know if i find any problems with it in Vista.
smile.gif

Edit: Upon opening it in Vista, I get the "fatx.exe has stopped working" error. I can try it on my desktop with xp on it.
Edit 2: I just redownloaded it. It will open, but no matter what command I type in, It will give me the error in the first edit.
http://img69.imageshack.us/img69/2760/capturerd.png
اینم عکس که از مشکلش انداخته Bad command میده!

کسی نیست XP داشته باشه - و تست کنه -رو Seven هم اگه تونستید تست کنید!ببینیم جاب میده یانه!

خودش هم گفته انتظار باگ رو داشته باشید!

-انشاا... رفع باگ بشه و کار کنه!خیلی به درد بخور میشه!

آخرین ویرایش:
تو فرومها هم - یکی که تست کرده رو ویستا مشکل داشته!

http://img69.imageshack.us/img69/2760/capturerd.png
اینم عکس که از مشکلش انداخته Bad command میده!

کسی نیست XP داشته باشه - و تست کنه -رو Seven هم اگه تونستید تست کنید!ببینیم جاب میده یانه!

خودش هم گفته انتظار باگ رو داشته باشید!

-انشاا... رفع باگ بشه و کار کنه!خیلی به درد بخور میشه!
روی XP فایل باز نشد
Sp3

من راهی به ذهنم رسید که بشه تو یه هارد 1ترابایت به اندازه یه ترابایت بازی بریزی . فعلا ذهنیه و تست شده نیست.کسی هارد اکسترنال و آپدیت رو داره پیام بده تا بهش بگم تا تست کنه و بعدش اگه درست شد اعلام کنیم

کسی کرکی برای برنامه 360Xploder نداره کرکی که الان دارم درست کار نمیده شاید با این برنامه شد ;)

اینا با این کار گور خودشون رو کندن:biggrin1: الان که دیگه نمیشه J-tag کرد ولی مطمئن باشین این هکر ها از همین راه 1 کاریش میکنن تا 2 ماه دیگه که همه ی تم ها و .... بشه بریزی روش
بازی های ارکید اگه بشه چی میشه:angel::bash:

من وقتی که فلشم توسط کنسول شناسایی شد زدم به پی سی دیدم هیچ گزینه ای نیست ! و هیچ چیزی رو مستقیما نمی تونید از پی سی به دستگاه منتقل کنید ! به جز اهنگ و فیلم ! طبق روال قدیم ! برای ریختن تم حتما باید راهکار جدید صورت بگیره که فکر کنم هکی چیزی چار ساز باشه ! البته فکر میکنم فلش به یه دستگاه بزنی و از یه دستگاه تم بگیری و بعد به دستگاه دیگه منتقل کنی بشه ! ولی از پی سی به هیچ عنوان فعلا امکان پذیر نیست !!! :love:
ببینم یعنی میشه آهنگ و فیلم از روی فلش به هارد کنسول کپی کنی ؟؟؟؟؟

من راهی به ذهنم رسید که بشه تو یه هارد 1ترابایت به اندازه یه ترابایت بازی بریزی . فعلا ذهنیه و تست شده نیست.کسی هارد اکسترنال و آپدیت رو داره پیام بده تا بهش بگم تا تست کنه و بعدش اگه درست شد اعلام کنیم
فکر کنم اگه هارد رو پارتیشن بندی کنی بشه!ولی زیاد فکر نمیکنم چون تو تئوری هم به مشکل میخوره!ولی اگه باشه و بتونه ادم تست کنه!میتونه با اینور اونور کردن یکاری بکنه!

اینا با این کار گور خودشون رو کندن:biggrin1: الان که دیگه نمیشه J-tag کرد ولی مطمئن باشین این هکر ها از همین راه 1 کاریش میکنن تا 2 ماه دیگه که همه ی تم ها و .... بشه بریزی روش
بازی های ارکید اگه بشه چی میشه:angel::bash:

فکر نکنم خبری بشه!چون دیگه نمیتونن رو سیستم چیزی اضافه کنن! اون نند لعنتی رو که MS باز نویسی کرد همه چیز رو تموم کرد!ولی اگه بشه استقبال میکنم!ولی زیاد امید وار نباش@چون الانم رو هارد میشه ریخت!ولی وقتی کیش رو باز کنی- خود کنسول -خود بخود - دونه دونه رو شروع میکنه به پاک کردن:دی
MSزرنگ تر از این حرفاست!

من یه سوال داشتم روی این اپدیت امکان نصب بازی هم وجود داره یا نه؟ من دیروز اون رو نصب کردم رو فلش بالای چهار گیگ جواب نمیداد کسی میدونه مشکل از کجاست ؟لطفا منو راهنمایی کنید

شما بازییه darksector رو امتحان کنید به احتمال زیاد میریزه

نه زیپ شدست منم اول فکر میکردم زیپ شده نیست ولی تو ویندوز 7 که دیدم به صورت فایل rar شناخته شد extract کردم به پوشه سیستم اپدیت تبدیل شد بعد به ایکس باکس که وصل کردم راحت update کرد و مشکلی نداشت
شما فایلو که extract کردی پوشه رو تو همون root کپی کنی درست میشه

ممنون الان وصل شدم به لایو اونجوری آپدیت کردم.یه سوال دیگه من یه هارد 1 ترابایت دارم حدود 400 گیگ vst روش دارم اگه به ایکس باکس وصل کنم همه چیزام میپره غیر قابل استفاده میشن؟

یه توضیحم بدم که این هارد من پارتیشن بندی نشده free agent هستش ntfs ام هست.

من وقتی که فلشم توسط کنسول شناسایی شد زدم به پی سی دیدم هیچ گزینه ای نیست ! و هیچ چیزی رو مستقیما نمی تونید از پی سی به دستگاه منتقل کنید ! به جز آهنگ و فیلم ! طبق روال قدیم ! برای ریختن تم حتما باید راهکار جدید صورت بگیره که فکر کنم هکی چیزی چار ساز باشه ! البته فکر میکنم فلش به یه دستگاه بزنی و از یه دستگاه تم بگیری و بعد به دستگاه دیگه منتقل کنی بشه ! ولی از پی سی به هیچ عنوان فعلا امکان پذیر نیست !!! :love:
ممنون از راهنمایی کاملتون
:thanks:

کسی سئوال منو جواب نداد هااا.
بالا هم یه دوستی مشابهش رو پرسیده.
می‌شه هارد اکسترنال رو 16 گیگش رو برای XBOX و بقیه رو برای NTFS استفاده کنیم؟
مثلاً 2 تا پارتیشن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or