آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام ! دوستان کسی از آبدیت جدید خبری داره ؟ چیز جدیدی در لایو نیومده ؟

دوستاني كه آپديت جديد رو دارن (خصوصا ورژن بدون آواتار) در آپلود سنتر بذارن تا مشكل پيام آپديت كه بصورت مكرر با اين بازيهاي جديد خودش رو نشون مي ده حل بشه.
كنسول من هارد داره، وقتي هارد رو از كنسول جدا ميكنم بازيها اجرا ميشن ولي در صورت اتصال اون آپديت انجام نميشه و بازيها اجرا نميشن

یسته به time zone هر کشور update در بعضی مناطق ارائه شده و هنوز خبر بدی از banned شدن و یا تغییرات خاصی متشر نشده

دوستانی که به لایو وصل شدن لطفا خبرش رو بدن

مثل اینکه آپدیت بالاخره اومد.
http://www.vg247.com/2010/04/06/360-flash-drive-support-update-now-live/

usb360.jpg

من که اپدیت های قبلی را انجام ندادم اگه این اپدیت را انجام بدم قابلیت اپدیت های قبلی را هم داره؟

به به!
To help support the move, Microsoft has teamed up with SanDisk to make official 8Gb and 16Gb memory sticks for 360, although it has been discovered recently they will cost between $40 and $70.
همون طور که می دونید قابلیت بسیار خوبی که با این آپدیت اضافه میشه، ساپورت کردن فلش مموری هست. حالا مایکروسافت داره با SanDisk روی ساخت فلش مموری های رسمی و تایید شده کار می کنه. نکته ی جالب اینه که طبق معمول، قیمتش دو برابر فلش های معمولی هست! :lol: البته چندان دور از انتظار نبود. احتمالش زیاده که تا چند وقت دیگه، فلش مموری های عادی و 3rd Party (و البته قیمت پایین) ساپورت نشن، مثل همون کاری که با مموری های Datel انجام شد!
دمت گرم $M!

یه سایت بود که آپدیت رو به صورت آفلاین واسه دانلود میذاشت . چی بود . من که کلا لایو وصل نمی شم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or