Pixels
کاربر سایت
سلام
من کلا سر در نیاوردم از این ترکیبیا
اخه مگه میشه یه اکانت بخری 20 یا 30 یا نهایتن 60 تومن اونوقت 20 یا 30 تا بازی توش باشه
یارو تو تلگرام یه کانال زده اونوقت زده اکانت ترکیبی توش فک کنم 50 تا بازی بود اونوقت زده بود 55 تومن
اخه هر جور حساب میکنم با عقل جور در نمیاد
یکی نیس دقیقا این اکانت ترکیبیارو برام توضیح بده؟
سلام حسین جان
اتفاقا خیلی هم با عقل جور در میاد و چیز خارق العاده ای نیست
در توضیحش باید بگم این اکانتا برای یک شخص حقیقی هست که ممکنه اون فرد ساکن هر نقطه از جهان باشه یعنی آمریکا ، اروپا ، آسیا ، استرالیا و ....
این عزیزان ( منظور صاحبان این اکانتا تو کشورهای دیگه ) شرایط اینترنتیشون بدلیل سرعت بسیار بالایی که دارن بهشون اجازه میده بازی ها رو از استور سونی خریداری کنن به صورت کاملا قانونی یعنی با کارت اعتباریشون عین ماها که میریم از سایتا با کارت بانکیمون فلان چیزو میخریم
وقتی طرف بازی رو میخره اون بازی تا ابد در اختیار اون فرد قرار میگیره چون پولش رو داده و مالک اون بازی هست
از طرفی چون نت خوبی داره خیلی راحت بازی رو دانلود میکنه و مشغول بازی میشه
با این کار هم از شر تهیه بازی های فیزیکی خلاص میشه ( برای بعضی بازی های خاص که ممکنه نسخه فیزیکیش کمی با سختی بدست بیاد ) و هم یه کمکی به ناشر و تولید کننده بازی میکنه چون اونا دیگه نیاز نیست هزینه تهیه نسخه فیزیکی بازی رو متحمل بشن
کاری که بعضی گروه ها در خارج میکنن ( و حتی بعضی افراد خبره در داخل ایران ) این هست که میان و اکانت های استور سونی این بندگان خدا رو هک میکنن یعنی با روشی که آموزشش تو اکثر سایتا هست میان یوزرنیم و پسورد اون بنده خدا رو هک میکنن
بعد وارد اکانتش میشن و بازی هاش رو لیست میکنن و تو کانال های تلگرام یا ... برای فروش میزارن
قیمت این اکانتها هم ممکنه خیلی پایین مثل 5 یا 10 هزار تومن یا خیلی بالا مثل 500 هزار تومن هم باشه / تعیین قیمت با توجه به بازی هایی هست که تو اکانته
هر چی بازی ها AAA و جدید باشن طبیعتا قیمت اکانت هم میره بالا
اشتباهی که این افراد میکنن ( منظور صاحبان اکانت ) اینه که پسورد هایی با ضریب امنیتی پایین رو برای اکانتشون انتخاب میکنن و در نتیجه خیلی راحت هک میشن
الان من خودم تو تخفیفاتی که سونی به مناسبت کریسمس میداد 3 تا بازی رو از استور خریداری کردم + 2 تا دی ال سی ولی چون پسوردم تو استور سونی قوی هست ( خیلی قوی :d ) از هک و این داستانا فعلا در امانم تا ببینیم خدا چی بخواد
مشکل از سونی یا جای دیگه نیست مشکل خود صاحبان اکانت هستن که به مسئله امنیت دقت کافی ندارن و متحمل ضرر و زیان میشن و از طرفی برخی ها رو به سودهای کلان میرسونن

بازم سوالی داشتی بگو تا پاسخ بدم