آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

سلام

من کلا سر در نیاوردم از این ترکیبیا

اخه مگه میشه یه اکانت بخری 20 یا 30 یا نهایتن 60 تومن اونوقت 20 یا 30 تا بازی توش باشه

یارو تو تلگرام یه کانال زده اونوقت زده اکانت ترکیبی توش فک کنم 50 تا بازی بود اونوقت زده بود 55 تومن

اخه هر جور حساب میکنم با عقل جور در نمیاد

یکی نیس دقیقا این اکانت ترکیبیارو برام توضیح بده؟

سلام حسین جان
اتفاقا خیلی هم با عقل جور در میاد و چیز خارق العاده ای نیست
در توضیحش باید بگم این اکانتا برای یک شخص حقیقی هست که ممکنه اون فرد ساکن هر نقطه از جهان باشه یعنی آمریکا ، اروپا ، آسیا ، استرالیا و ....
این عزیزان ( منظور صاحبان این اکانتا تو کشورهای دیگه ) شرایط اینترنتیشون بدلیل سرعت بسیار بالایی که دارن بهشون اجازه میده بازی ها رو از استور سونی خریداری کنن به صورت کاملا قانونی یعنی با کارت اعتباریشون عین ماها که میریم از سایتا با کارت بانکیمون فلان چیزو میخریم
وقتی طرف بازی رو میخره اون بازی تا ابد در اختیار اون فرد قرار میگیره چون پولش رو داده و مالک اون بازی هست
از طرفی چون نت خوبی داره خیلی راحت بازی رو دانلود میکنه و مشغول بازی میشه
با این کار هم از شر تهیه بازی های فیزیکی خلاص میشه ( برای بعضی بازی های خاص که ممکنه نسخه فیزیکیش کمی با سختی بدست بیاد ) و هم یه کمکی به ناشر و تولید کننده بازی میکنه چون اونا دیگه نیاز نیست هزینه تهیه نسخه فیزیکی بازی رو متحمل بشن
کاری که بعضی گروه ها در خارج میکنن ( و حتی بعضی افراد خبره در داخل ایران ) این هست که میان و اکانت های استور سونی این بندگان خدا رو هک میکنن یعنی با روشی که آموزشش تو اکثر سایتا هست میان یوزرنیم و پسورد اون بنده خدا رو هک میکنن
بعد وارد اکانتش میشن و بازی هاش رو لیست میکنن و تو کانال های تلگرام یا ... برای فروش میزارن
قیمت این اکانتها هم ممکنه خیلی پایین مثل 5 یا 10 هزار تومن یا خیلی بالا مثل 500 هزار تومن هم باشه / تعیین قیمت با توجه به بازی هایی هست که تو اکانته
هر چی بازی ها AAA و جدید باشن طبیعتا قیمت اکانت هم میره بالا
اشتباهی که این افراد میکنن ( منظور صاحبان اکانت ) اینه که پسورد هایی با ضریب امنیتی پایین رو برای اکانتشون انتخاب میکنن و در نتیجه خیلی راحت هک میشن
الان من خودم تو تخفیفاتی که سونی به مناسبت کریسمس میداد 3 تا بازی رو از استور خریداری کردم + 2 تا دی ال سی ولی چون پسوردم تو استور سونی قوی هست ( خیلی قوی :d ) از هک و این داستانا فعلا در امانم تا ببینیم خدا چی بخواد
مشکل از سونی یا جای دیگه نیست مشکل خود صاحبان اکانت هستن که به مسئله امنیت دقت کافی ندارن و متحمل ضرر و زیان میشن و از طرفی برخی ها رو به سودهای کلان میرسونن :|
بازم سوالی داشتی بگو تا پاسخ بدم :x

سلام.من اکانت اصلیم که ساختم توش بازی دیجیتالی خریدم.بعد رو دستگاه خودم یع اکانت دیگم ساختم که از بازیهای اکانت اصلیم استفاده میکنم.حالا میخوام اکانت اصلیمو که توش بازی خریدم بدم دوستم هم استفاده کنه چون 2 نفر میتونن استفاده کنن از ظرفیت 2 که هستم.
خب حالا باید من دی اکتیو کنم و از پراایمری در ببارم و بدم ایمیل و رمزو دوستم برنه و اکتیو کنه درسته؟؟
بعد بازیها رو همزمان باهم میتونیم بازی کنیم ؟؟هم انلاین هم افلاین؟؟
اینکه باید یکی همیشه ان باشه واسه چیه و کدوم؟؟
دوستم یوزر حدید باید بسازه و اکانتمو فعال کنه یا اکانت خودشو سیگن اوت کنه و تو همونجا فعال کنه؟؟؟

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
دوستان یکی توضیح میده؟

اقا من فهمیدم ظرفیت 2 رو چطور شیر کنم با دوستم
فقط یه سوال
من اکانت خودم ظرفیت 2 هست باهاش بازی خریدم.بعد بدم دوستم اکتیو کنه و من دی اکتیو میکنم که برای اون شیر میشه.خب بعد وقتی اون بازی کرد تموم شد و دی اکتیو کرد من دوباره اکتیو کنم؟؟
یعنی میخوام ازش بگیرم اکانتو و رمزشو عوض کنم.بعد باید اکتیو کنم من؟؟

دوستان من میخواستم اکانت شخصی دوستم رو رو دستگاهم شیر کنم طوری که همزمان بتونیم باهم آنلاین باشیم، فک کنم اشتباه کردم که اول به دوستم که صاحب اصلی اکانت بود گفتم اکانت رو پرایمری کنه، بعد وقتی که من یه اون وارد اکانت میشدیم یکیمون می افتاد بیرون، از مطالبی که اینجا خوندم متوجه شدم که ظاهرا اون باید deactive کنه و من اکتیو کنم تا درست بشه حالا اون میگه دی اکتیو کردم ولی من وقتی می خوام اکتیو کنم میزنه که اکانت رو یه دستگاه دیگه پرایمری شده...چاره چیست؟

پاسخ این سوال رو هم بطور قطعی نمیدونم، اصن ممکنه که دو نفر بتونن همزمان با یه اکانت آنلاین باشن و آنلاین بازی کنن؟ مگه میشه مثلا یه گیمر تگ همزمان هم تو دستینی باشه هم تو درایو کلاب آنلاین بازی کنه؟

یک اکانت هیچ وقت نمیتونه روی دوتا کنسول به صورت هم زمان اکتیو باشه
برای شیر دو نفره به صورت قانونی تنها یک راه وجود داره :
یکی از دو نفر با اکانت خودش بازی رو میخره و بعد اکانتش رو دی اکتیو میکنه و میده به نفر دوم ... نفر دوم اون اکانت رو اکتیو میکنه و واردش میشه و بازی رو میزنه برای دانلود و از اکانت خارج میشه و وقتی بازی دانلود شد میتونه با اکانت اصلی خودش هم به صورت آفلاین و هم آنلاین اون بازی رو انجام بده
نفر اول هم چون اکانت روی دستگاهش اکتیو نیست فقط در صورتی میتونه اون بازی رو بازی کنه که به PSN کانکت بشه و باید برای اجرای بازی همیشه آنلاین باشه
هر دو نفر میتونن بازیها رو روی اکانت خودشون بازی کنن و تروفی بگیرن و حتی میتونن اون بازی رو با هم مولتی بزنن

- - -ویرایش - - -

اقا من فهمیدم ظرفیت 2 رو چطور شیر کنم با دوستم
فقط یه سوال
من اکانت خودم ظرفیت 2 هست باهاش بازی خریدم.بعد بدم دوستم اکتیو کنه و من دی اکتیو میکنم که برای اون شیر میشه.خب بعد وقتی اون بازی کرد تموم شد و دی اکتیو کرد من دوباره اکتیو کنم؟؟
یعنی میخوام ازش بگیرم اکانتو و رمزشو عوض کنم.بعد باید اکتیو کنم من؟؟

ببین اگه اکانت رو بخوای بهش بدی تا فقط یکبار اون بازی رو تموم کنه ، شما دی اکتیو میکنی و دوستت اکانت رو اکتیو میکنه ... در این حالت شما هم میتونی در صورتی که آنلاین باشی همون بازی رو انجام بدی
اما اگه میخوای که کلا اکانت رو ازش پس بگیری بهش میگی که دی اکتیو کنه و شما دوباره اکتیو میکنی ... در این صورت شما هم افلاین و هم انلاین میتونی بازی کنی

بلاخره یکی جواب داد.تنکیو وری ماچ.دمت گرم.
یچیز دیگه.بعد که اینکارو کردم اکانتو دادم اون اکتیو کرد بعد میتونه بره تو اکانت من با اکانت من وارد بازی شه انلاین؟؟یعنی با اسم اکانت من.من مثلا یبازی رو نمیتونم برم اون بره با اکانتم که تروفیاش برای اکانت من که بهش دادم ثبت شه؟؟میشه؟؟مشکلی نیست؟؟

بلاخره یکی جواب داد.تنکیو وری ماچ.دمت گرم.
یچیز دیگه.بعد که اینکارو کردم اکانتو دادم اون اکتیو کرد بعد میتونه بره تو اکانت من با اکانت من وارد بازی شه انلاین؟؟یعنی با اسم اکانت من.من مثلا یبازی رو نمیتونم برم اون بره با اکانتم که تروفیاش برای اکانت من که بهش دادم ثبت شه؟؟میشه؟؟مشکلی نیست؟؟

خواهش میکنم
آره میتونه اینکار رو بکنه ... مشکلی نیستش

با سلام
یه سوال من از دوستم پلاس گرفته بود من هم رودستگاه اکتیوش کردم فقط پلاس
حالا یه سوال اکانتشو باید دی اکتیو کنم یا نمیخاد
یا لاس کلا فرق داره
لطفا توضیح بدید
با تشکر

با سلام
یه سوال من از دوستم پلاس گرفته بود من هم رودستگاه اکتیوش کردم فقط پلاس
حالا یه سوال اکانتشو باید دی اکتیو کنم یا نمیخاد
یا لاس کلا فرق داره
لطفا توضیح بدید
با تشکر

سلام
اگه دی اکتیو کنی دیگه پلاس نداری، باید همیشه اکتیو بمونه اگه بخواهی از پلاس دوستت استفاده کنی

سلام حسین جان
اتفاقا خیلی هم با عقل جور در میاد و چیز خارق العاده ای نیست
در توضیحش باید بگم این اکانتا برای یک شخص حقیقی هست که ممکنه اون فرد ساکن هر نقطه از جهان باشه یعنی آمریکا ، اروپا ، آسیا ، استرالیا و ....
این عزیزان ( منظور صاحبان این اکانتا تو کشورهای دیگه ) شرایط اینترنتیشون بدلیل سرعت بسیار بالایی که دارن بهشون اجازه میده بازی ها رو از استور سونی خریداری کنن به صورت کاملا قانونی یعنی با کارت اعتباریشون عین ماها که میریم از سایتا با کارت بانکیمون فلان چیزو میخریم
وقتی طرف بازی رو میخره اون بازی تا ابد در اختیار اون فرد قرار میگیره چون پولش رو داده و مالک اون بازی هست
از طرفی چون نت خوبی داره خیلی راحت بازی رو دانلود میکنه و مشغول بازی میشه
با این کار هم از شر تهیه بازی های فیزیکی خلاص میشه ( برای بعضی بازی های خاص که ممکنه نسخه فیزیکیش کمی با سختی بدست بیاد ) و هم یه کمکی به ناشر و تولید کننده بازی میکنه چون اونا دیگه نیاز نیست هزینه تهیه نسخه فیزیکی بازی رو متحمل بشن
کاری که بعضی گروه ها در خارج میکنن ( و حتی بعضی افراد خبره در داخل ایران ) این هست که میان و اکانت های استور سونی این بندگان خدا رو هک میکنن یعنی با روشی که آموزشش تو اکثر سایتا هست میان یوزرنیم و پسورد اون بنده خدا رو هک میکنن
بعد وارد اکانتش میشن و بازی هاش رو لیست میکنن و تو کانال های تلگرام یا ... برای فروش میزارن
قیمت این اکانتها هم ممکنه خیلی پایین مثل 5 یا 10 هزار تومن یا خیلی بالا مثل 500 هزار تومن هم باشه / تعیین قیمت با توجه به بازی هایی هست که تو اکانته
هر چی بازی ها AAA و جدید باشن طبیعتا قیمت اکانت هم میره بالا
اشتباهی که این افراد میکنن ( منظور صاحبان اکانت ) اینه که پسورد هایی با ضریب امنیتی پایین رو برای اکانتشون انتخاب میکنن و در نتیجه خیلی راحت هک میشن
الان من خودم تو تخفیفاتی که سونی به مناسبت کریسمس میداد 3 تا بازی رو از استور خریداری کردم + 2 تا دی ال سی ولی چون پسوردم تو استور سونی قوی هست ( خیلی قوی :d ) از هک و این داستانا فعلا در امانم تا ببینیم خدا چی بخواد
مشکل از سونی یا جای دیگه نیست مشکل خود صاحبان اکانت هستن که به مسئله امنیت دقت کافی ندارن و متحمل ضرر و زیان میشن و از طرفی برخی ها رو به سودهای کلان میرسونن :|
بازم سوالی داشتی بگو تا پاسخ بدم :x

عزیز خدایی نمیدونم چهجوری بگم دمت گرم خیلی اقایی اینجور که شما توضیح دادی دوهزاریم جا افتاد اساسییییی

فقط یه سوال مثلا طرف کال اف رو دان کرده مثلاااااا ( صاحب اصلی اکانت ) چهجوری اخه هم اون هم من انلاین بازی میکنم؟؟ همزمان منظورمه . اخه از یه فروشنده همین اکانتا پرسیدم گفت همزمان نمیشه بازی کرد گفت این اکانتا تقریبا هثل همون ظرفیت 3 میشه

2 خطری برا کنسول نداره؟؟ ( اخه میگن فقط 6 ماه ضمانت داره بعده 6 ماه هر اتفاقی افتاد ما مسئول نیستیم) حالا اکانت بن بشه بازن اون همه بازی به قیمت می ارزه ولی کنسول مسلما نه

سلام
یه سوال
ببینید من قصد شیر کردن پلاس رو با دوستم دارم (یعنی نه من پلاس دارم نه دوستم و قصد خریدش رو دارم) ولی نمیخوام پلاس رو روی اکانت شخصیم بزنم و بهش بدم (به دلیل مسائلی :d)
میخوام یه اکانت جدید بسازم و کد پلاس رو تو اون بزنم بعد اکانت جدید رو بدم به دوستم که اون روی کنسولش بزنه طوری که هر دومون بتونیم از اکانت های شخصیمون استفاده کنیم .آموزش پست اول هم دیدم ولی خب همچین چیزی متوجه نشدم :|
الان از این مرحله به بعد باید چیکار کنم :-/

سلام
یه سوال
ببینید من قصد شیر کردن پلاس رو با دوستم دارم (یعنی نه من پلاس دارم نه دوستم و قصد خریدش رو دارم) ولی نمیخوام پلاس رو روی اکانت شخصیم بزنم و بهش بدم (به دلیل مسائلی :d)
میخوام یه اکانت جدید بسازم و کد پلاس رو تو اون بزنم بعد اکانت جدید رو بدم به دوستم که اون روی کنسولش بزنه طوری که هر دومون بتونیم از اکانت های شخصیمون استفاده کنیم .آموزش پست اول هم دیدم ولی خب همچین چیزی متوجه نشدم :|
الان از این مرحله به بعد باید چیکار کنم :-/

سلام

همچین چیزی امکان نداره! حتما یکیتون باید روی اکانت اصلی خودش پلاس بخره و به نفر دیگه بده تا روی دستگاه اکتیو کنه :)

اون بدبختی که هکش کردن مشکلی براش پیش نمی یاد؟انلاین و افلاین می تونه بازی کنه؟
میتونه
اگر با سونی ارتباط بگیره اکانتش رو بهش پس میدن

- - -ویرایش - - -

اگر اکانت کسی رو وارد کنیم اما تو گزینه ها set primary رو نداشته باشه به چه معنیه
دو حالت داره
یا اکانت در حال حاضر اکتیو هست که پایینش مینویشه
یا روی کنوسل دیگه ای اکتیوه

سلام

من یه خورده گیج شدم . میشه یکی راهنماییم کنه لطفا ؟
دوست بنده فیفا 16 خریده آنلاین + پلاس، دانلود هم کرده داره بازی میکنه .

اگر من هم بخوام از فیفا و پلاس اش اشتفاده کنم دقیقا مرحله به مرحله باید چه راهی رو طی کنم
در ضمن اکانت دوستم رو هم گرفتم با رمز اش رو روی Ps4 ام اکتیو کردم
لطفا یکی مرحله به مرحله بگه چی کار کنم یه وقت خدای نکرده بلایی نیارم سر اکانت این دوستمون شرمنده اش بشم .

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or