آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

اگه رمزو ایمیلو دارید از توی سایت سونی میتونید دی اکتیو کنید و بعد روی کنسول خودتون اکتیو کنید.

خب مشکل اینه که یه بار دی اکتیو کرده بودم
الان باید 6 ماه صبر کنم تا اون گزینه تو سایت سونی فعال بشه!!!
راهی نداره این 6 ماه رو منتظر نمونیم؟!!! :d

سلام من یه اکانت بازی دیجیتالی گرفتم احتمالا رجیون دو باشه اکانتم ( هنوز تحویل نگرفتم )، بعد میخوام بازی رو جداگانه از سایت های وطنی با سیستم دانلود کنم رجیونی که گذاشتن یک هست ، ایا دانلود کنم یا مشکلی داره ،

آخرین ویرایش:
سلام
من اکانتم را روی دستگاه برادرم لاگین کردم ولی اکتیو نمیشه میگه که اکانت فعال هست و باید غیره فعال بشه.
یعنی باید روی ps4 خودم غیره فعال کنم؟
اگر غیره فعال کنم مشکلی برای بازیهام پیش نمیاد؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
صفحات قبل را خوندم متوجه شدم
از بابت پست عذرخواهی میکنم.

آخرین ویرایش:
سلام من یه اکانت بازی دیجیتالی گرفتم احتمالا رجیون دو باشه اکانتم ( هنوز تحویل نگرفتم )، بعد میخوام بازی رو جداگانه از سایت های وطنی با سیستم دانلود کنم رجیونی که گذاشتن یک هست ، ایا دانلود کنم یا مشکلی داره ،

سلام بر داداش

نه نمیشه. بازی که میخوای دانلود کنی باید حتما با ریجن اکانت یکی باشه. شما الان باید ریجن 2 بازی را دانلود کنی

سلام
من یه اکانت هکی ظرفیت 2 خریدم فروشنده گفت اول باید بری تو سایت سونی و دی اکنیو آل کنی وقتی رفتم نوشته بود و فروشنده هم پیچوند کلا منم پسورد و ایمیل رو عوض کردم میخاستم بدونم میشه به روش ظرفیت 3 عمل کنم یعنی الان کسی این ایمیلو پسوردو نداره یا یه وقت دستگاه بن نشه؟
یعنی الان یه یوزر بسازم تو کنسول بعد ایمیل و پس جدیدو بدم بعد برم تو استور بازیو انتخاب کنم میشه ؟یانه

سلام دوستان
دوست من ميخواد يه بازيه ديجيتالي رو با اكانت خودش بگيره بعد با من شير كنه جفتمون انلاين بازي ميكنيم، حالا راهي هست كه بازي تو اكانت اصلي من بياد؟
تروفياش براي كي ثبت ميشه؟
من بايد پرايمري كنم بعد دي اكتيو كنم؟
يه توضيح اگه ميشه بديد كه چطورياس
ممنون

سلام. دوستان من دسترسی به اکثر بازیها به صورت فیزیکی دارم و به بازی دیجیتالی نیاز ندارم.
1--خواستم بدونم این پلاس های هکی که میفروشن سالی 20 تومن، کار میکنه؟؟؟
2-- بن نمیشیم ؟؟ اگه بن بشم اکانتم بن میشه ؟ یا دستگاه ؟
3-- اگه من اکانت رو پرایمری کنم، صاحب اکانت پلاس اش قطع میشه ؟؟ اون بدبخت کلن چه ضرری میکنه ؟؟ چون من قبلش باید deactive all بزنم دیگه..

هر کسی یه چیزی میگه و تو اینترنت هم جواب دقیقی داده نشده...
فقط من برای پلاس اکانت میخوام، و نمی خوام بازی دیجیتالی بگیرم.

یه سوال ، ایا ظرفیت یک رو میشه دو نفره بازی کرد یعنی توی دو تا دستگاه ؟

اگه یکی از دستگاه به نت وصل شه، قفل میاد روی بازی، حتی ممکنه اکانت بن شه فقط در صورتی که هر دو نفر آفلاین باشن مشکلی نیست همین که آنلاین بشید تمومه

- - -ویرایش - - -

سلام. دوستان من دسترسی به اکثر بازیها به صورت فیزیکی دارم و به بازی دیجیتالی نیاز ندارم.
1--خواستم بدونم این پلاس های هکی که میفروشن سالی 20 تومن، کار میکنه؟؟؟
2-- بن نمیشیم ؟؟ اگه بن بشم اکانتم بن میشه ؟ یا دستگاه ؟
3-- اگه من اکانت رو پرایمری کنم، صاحب اکانت پلاس اش قطع میشه ؟؟ اون بدبخت کلن چه ضرری میکنه ؟؟ چون من قبلش باید deactive all بزنم دیگه..

هر کسی یه چیزی میگه و تو اینترنت هم جواب دقیقی داده نشده...
فقط من برای پلاس اکانت میخوام، و نمی خوام بازی دیجیتالی بگیرم.

این اکانت ها کلا غیرقانونیه دیگه، ممکنه این 1 سال پلاس نزدیک به 7-8 ماه یا حتی کمتر هم داشته باشه چون به اکانت اصلی دسترسی ندارید که مطمئن شید چه مدت زمان داره

بخاد بن شه اون اکانت که پلاس روشه بن میشه، اگه هم بن شه باز میتونید از پلاس استفاده کنید مشکلید

نه صاحب اکانت اتفاقی براش نمیافته اون کلا مشکلی نداره، فقط ممکنه اکانتش بن شه :|

نظر آخرم اینه که با یکی از دوستاتون شریکی پلاس رو بخرید و به صورت قانونی شیر کنید خیلی بهتره :)

سلام.من اکانت اصلیم که ساختم توش بازی دیجیتالی خریدم.بعد رو دستگاه خودم یع اکانت دیگم ساختم که از بازیهای اکانت اصلیم استفاده میکنم.حالا میخوام اکانت اصلیمو که توش بازی خریدم بدم دوستم هم استفاده کنه چون 2 نفر میتونن استفاده کنن از ظرفیت 2 که هستم.
خب حالا باید من دی اکتیو کنم و از پراایمری در ببارم و بدم ایمیل و رمزو دوستم برنه و اکتیو کنه درسته؟؟
بعد بازیها رو همزمان باهم میتونیم بازی کنیم ؟؟هم انلاین هم افلاین؟؟
اینکه باید یکی همیشه ان باشه واسه چیه و کدوم؟؟
دوستم یوزر حدید باید بسازه و اکانتمو فعال کنه یا اکانت خودشو سیگن اوت کنه و تو همونجا فعال کنه؟؟؟

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

سلام

من کلا سر در نیاوردم از این ترکیبیا

اخه مگه میشه یه اکانت بخری 20 یا 30 یا نهایتن 60 تومن اونوقت 20 یا 30 تا بازی توش باشه

یارو تو تلگرام یه کانال زده اونوقت زده اکانت ترکیبی توش فک کنم 50 تا بازی بود اونوقت زده بود 55 تومن

اخه هر جور حساب میکنم با عقل جور در نمیاد

یکی نیس دقیقا این اکانت ترکیبیارو برام توضیح بده؟

دوستان من میخواستم اکانت شخصی دوستم رو رو دستگاهم شیر کنم طوری که همزمان بتونیم باهم آنلاین باشیم، فک کنم اشتباه کردم که اول به دوستم که صاحب اصلی اکانت بود گفتم اکانت رو پرایمری کنه، بعد وقتی که من یه اون وارد اکانت میشدیم یکیمون می افتاد بیرون، از مطالبی که اینجا خوندم متوجه شدم که ظاهرا اون باید deactive کنه و من اکتیو کنم تا درست بشه حالا اون میگه دی اکتیو کردم ولی من وقتی می خوام اکتیو کنم میزنه که اکانت رو یه دستگاه دیگه پرایمری شده...چاره چیست؟

پاسخ این سوال رو هم بطور قطعی نمیدونم، اصن ممکنه که دو نفر بتونن همزمان با یه اکانت آنلاین باشن و آنلاین بازی کنن؟ مگه میشه مثلا یه گیمر تگ همزمان هم تو دستینی باشه هم تو درایو کلاب آنلاین بازی کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or