aliahmadi2
کاربر سایت
دوستان الان من و یکی از دوستان میخوایم پلاس بگیریم
بعد اون شیر کنه روی دستگاه من من میتونم تو همه اکانت هام از اون پلاس استفاده کنم؟
آره میشه داداش
دوستان الان من و یکی از دوستان میخوایم پلاس بگیریم
بعد اون شیر کنه روی دستگاه من من میتونم تو همه اکانت هام از اون پلاس استفاده کنم؟
پس من اگر اکانت پلاسم رو بدم به داداشم میتونه استفاده کنیم دوتایی؟ من هر بار باید ۲ تا کد بخرم یکی برای اون بفرستم...
سلام
من یه اکانت گرفتم از دوستم Activate as Your Primary PS4 رو تو اکانتشش نداره کسیمی ددنه دلیلش چیه؟
اکانت دوستم که پلاس داره روی کنسول من پرایمری هست ، میشه بازی های رایگان پلاس رو منم دانلود کنم؟ باید با اکانت اون دانلود کنم؟
سلام دوستان یک سوال دارم .اگه یک اکانت بین 2 نفر شیر بشه و نفر اول پسوردش رو عوض کنه پلاس نفر دوم غیر فعال میشه؟
دوستان من دو یکی از دوستام یه پلاس خریدیم
یه اکانت زدیم توش پلاس وارد کردیم...
توی کنسول اول اکتیو کردم بعد ریستور لایسنس زدم بعد رفتم از سایت سونی دی اکتیو ال کردم...
کنسول دوم اکانت توش اکتیو شد راحت بازی کرد...
ولی کنسول اول پلاس نداره....
الان دقیقا باید چکار کنیم؟
با عرض سلام وخسته نباشید ی سوال داشتم من میخوام پلاس یک ساله شریکی با یدونه از دوستام بخرم میخواستم بدونم که این روش مطمئنه خطر بن اینا نداره نثلا من با این کار میتونم فیفا۱۶آنلاین بازی کنم چون من دیسک فیزیکی بازی رو دارم و دوستمم همینطور ی سوال دیگه هم داشتم وقتی من دارم بازی میکنم حتما باید همزمان بازی کنیم یا نه ربطی نداره