آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

سلام

من یه خورده گیج شدم . میشه یکی راهنماییم کنه لطفا ؟
دوست بنده فیفا 16 خریده آنلاین + پلاس، دانلود هم کرده داره بازی میکنه .

اگر من هم بخوام از فیفا و پلاس اش اشتفاده کنم دقیقا مرحله به مرحله باید چه راهی رو طی کنم
در ضمن اکانت دوستم رو هم گرفتم با رمز اش رو روی Ps4 ام اکتیو کردم
لطفا یکی مرحله به مرحله بگه چی کار کنم یه وقت خدای نکرده بلایی نیارم سر اکانت این دوستمون شرمنده اش بشم .

ممنون
اگه اکانتش رو کنسول شما اکتیوه فقط کافیه بازی رو از لایبراری دانلود کنی و بازی کنی پلاس هم اتوماتیکی شر میشه

اگه اکانتش رو کنسول شما اکتیوه فقط کافیه بازی رو از لایبراری دانلود کنی و بازی کنی پلاس هم اتوماتیکی شر میشه
من باید بازی رو با اکانت ایشون دانلود کنم و نصب کنم . بعد از اکانت ایشون بیام بیروم و با اکانت خودم بازی کنیم ؟ نیازی به active primary و نمیدونم license restore و .... نیست !؟
چون من وقتی با اکانت ایشون توی Ps4 خودم هستم وقتی لاگین میشه با Ps4 خودش، من می افتم بیرون .

من باید بازی رو با اکانت ایشون دانلود کنم و نصب کنم . بعد از اکانت ایشون بیام بیروم و با اکانت خودم بازی کنیم ؟ نیازی به active primary و نمیدونم license restore و .... نیست !؟
چون من وقتی با اکانت ایشون توی Ps4 خودم هستم وقتی لاگین میشه با Ps4 خودش، من می افتم بیرون .
بازی رو از اکانت ایشون دانلود کن اکتیو و ریستوری لایسنس هم بزن بعدش برای همیشه از اکانت بیا بیرون (sing out)و روی اکانت خودت بازی کن

بازی رو از اکانت ایشون دانلود کن اکتیو و ریستوری لایسنس هم بزن بعدش برای همیشه از اکانت بیا بیرون (sing out)و روی اکانت خودت بازی کن

ممنون از راهنمایی . فقط رو دستگاه خودش active primary فعال هست. طوری که من وقتی رو دستگاه خودم و اکانت ایشون میزنم میگه active primary جای دیگه فعاله. نیاز هست بگم ایشون دی اکتیو کنه من رو دستگاه خودم اکتیو کنم ؟ یا همینجوری کفایت میکنه ؟

یه سوال کوچیک دیگه هم داشتم کاربرد ری استور لایسنس دقیقا چیه اینجا ؟

بازم ممنون

ممنون از راهنمایی . فقط رو دستگاه خودش active primary فعال هست. طوری که من وقتی رو دستگاه خودم و اکانت ایشون میزنم میگه active primary جای دیگه فعاله. نیاز هست بگم ایشون دی اکتیو کنه من رو دستگاه خودم اکتیو کنم ؟ یا همینجوری کفایت میکنه ؟

یه سوال کوچیک دیگه هم داشتم کاربرد ری استور لایسنس دقیقا چیه اینجا ؟

بازم ممنون
۱۰۰ درصد باید ایشون دیکتیو کنن
چون شما میخوای ظرفیت ۲ برداری ایشون نمیتونن اکتیو باشن
ریستوری لایسنس لایسنسن بازی ها رو روی کنسولت دانلود میکنه (ی چیزی شبیه این کار نه دقیقا خودش) انجامش هم ندی فرقی نمیکنه

سلام

عزیزان یه سوال

این اکانت ترکیبیا که الان میفروشن کسی هست استفاده بکنه بینه شماها؟

مطمعنه؟

تا 6 ماه ضمانت داره اخه

برا کنسول خطری نداره؟

ربطی به رمز نداره,
بازی کردن شما بستگی به این داره صاحبش اکانت رو دی اکتیو نکنه که قطعا بعد 6 ماه دی اکتیو میکنن و بازی روی کنسول شما قفل میشه و پولتون سوخت.
به علاوه اینکه زودتر از 6 ماه هم از طریق فرمی که سونی قرار داده میتونه اقدام به دی اکتیو کردن اکانتش کنه.
امان از دست این مال دزدی فروش ها:)

دوستان عزیز بارها تذکر داده شده که " تبلیغات " به هر شکلی در محیط انجمن ممنوعه
ممنون میشم بیشتر رعایت کنید.

مرسی
موفق باشید

ربطی به رمز نداره,
بازی کردن شما بستگی به این داره صاحبش اکانت رو دی اکتیو نکنه که قطعا بعد 6 ماه دی اکتیو میکنن و بازی روی کنسول شما قفل میشه و پولتون سوخت.
به علاوه اینکه زودتر از 6 ماه هم از طریق فرمی که سونی قرار داده میتونه اقدام به دی اکتیو کردن اکانتش کنه.
امان از دست این مال دزدی فروش ها:)

راستش تابلوء که یه چیزه چرتیه

اخه دیدم مثلا 30 تا بازی داره اکانته میده 75 هزار تومن

واااااااااااااااااااااااااای
یه چیزی دیدم پ ریخت طرف پلاس یک ساله میده 10 هزار تومن اینو کجایه دلم بزارم

سلام خدمت اساتید
من یه اکانت us دارم که باهاش پلاس و اپدیت بازی خریدم ( دستینی ) یه اکانت دیگه هم دارم که مال اروپا هست . هر کاری میکنم پلاس . اپدیت بازی رو این یکی شیر نمیشه لطفا راهنمایی کنید

[FONT=&quot]دوستان سلام.
یک سوال داشتم آیا این سناریو که میگم قابل اجراست یا نه؟[/FONT]
[FONT=&quot]پنج نفر که دوست هستن پنج تا کنسول [/FONT][FONT=&quot]PS4[/FONT][FONT=&quot] دارن.
1. اولی روی [/FONT][FONT=&quot]ps4[/FONT][FONT=&quot] خودش کلی بازی دیجیتالی از استور خریداری میکنه.[/FONT]
[FONT=&quot]2. نفر دوم اکانت نفر اول رو وارد [/FONT][FONT=&quot]ps4[/FONT][FONT=&quot] خودش میکنه بازی ها و آپدیت ها و [/FONT][FONT=&quot]DLC[/FONT][FONT=&quot] ها رو دانلود میکنه. اکتیو پرایمری میکنه. ریستور لایسنس میزنه و نت کنسولش رو قطع می کنه و دیگه به اینترنت وصل نمیشه. بعد میره تو سایت سونی و [/FONT][FONT=&quot]Deactivate all[/FONT][FONT=&quot] میکنه. (مثل روش معروف به اکانت ظرفیت 1)[/FONT]
[FONT=&quot]3. نفر اول یا همون صاحب اصلی اکانت چون دسترسی به کنسول اولی داره مجدد اکانتش رو اکتیو پرایمری می کنه.[/FONT]
[FONT=&quot]4. نفر سوم کار نفر دوم رو تکرار می کنه.[/FONT]
[FONT=&quot]5. باز نفر اول اکتیو پرایمری می کنه (چون یک جا خونده بودم اکتیو و دی اکتیو کردن از طریق کنسول محدودیت 6 ماه رو نداره) [/FONT]
[FONT=&quot]به این ترتیب هر پنج نفر می تونن بصورت آفلاین کلیه بازی ها رو بازی کنن .
درسته؟[/FONT]

[FONT=&amp]به این ترتیب هر پنج نفر می تونن بصورت آفلاین کلیه بازی ها رو بازی کنن .[/FONT]
اگه اینطور باشه که کلا سونی باید در شرکتش رو تخته کنه بره
دیگه کسی بازی نمیخره
شیر کردن بازی بین دو نفر و حتی سه نفر رو شنیده بودیم ولی این مدلیش رو دیگه نشنیده بودیم

[FONT=&amp]دوستان سلام.
یک سوال داشتم آیا این سناریو که میگم قابل اجراست یا نه؟[/FONT]
[FONT=&amp]پنج نفر که دوست هستن پنج تا کنسول [/FONT][FONT=&amp]PS4[/FONT][FONT=&amp] دارن.
1. اولی روی [/FONT][FONT=&amp]ps4[/FONT][FONT=&amp] خودش کلی بازی دیجیتالی از استور خریداری میکنه.[/FONT]
[FONT=&amp]2. نفر دوم اکانت نفر اول رو وارد [/FONT][FONT=&amp]ps4[/FONT][FONT=&amp] خودش میکنه بازی ها و آپدیت ها و [/FONT][FONT=&amp]DLC[/FONT][FONT=&amp] ها رو دانلود میکنه. اکتیو پرایمری میکنه. ریستور لایسنس میزنه و نت کنسولش رو قطع می کنه و دیگه به اینترنت وصل نمیشه. بعد میره تو سایت سونی و [/FONT][FONT=&amp]Deactivate all[/FONT][FONT=&amp] میکنه. (مثل روش معروف به اکانت ظرفیت 1)[/FONT]
[FONT=&amp]3. نفر اول یا همون صاحب اصلی اکانت چون دسترسی به کنسول اولی داره مجدد اکانتش رو اکتیو پرایمری می کنه.[/FONT]
[FONT=&amp]4. نفر سوم کار نفر دوم رو تکرار می کنه.[/FONT]
[FONT=&amp]5. باز نفر اول اکتیو پرایمری می کنه (چون یک جا خونده بودم اکتیو و دی اکتیو کردن از طریق کنسول محدودیت 6 ماه رو نداره) [/FONT]
[FONT=&amp]به این ترتیب هر پنج نفر می تونن بصورت آفلاین کلیه بازی ها رو بازی کنن .
درسته؟[/FONT]
نه همچین چیزی نیمشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or