به نظرم نمیشه انقدر قاطع به جمع بندی رسید که نباید از ظرفیت 1 استفاده کرداگر از تو سایت دی اکتیو ال نکنی مشکلی پیش نمیاد یعنی نمی تونه پیش بیاد سونی دیگه نمی تونی عقلا کاری بکنه و میتونی 2 نفره بدونه دی اکتیو کردن تو سایت استفاده کنی .
نه دوست من سونی اکانت رو بن میکنه نه دستگاه رو بقیه اکانتها رو کاری نداره .
سونی اگه بخواد اقدامی بکنه بی برو برگرد به کل اکانت رو BAN میکنه چون کلا" مخالف ولی چیزی که مشخصه دوستان با ورود به اکانت خودشون در سایت سونی میبینند که اکانت بن نشده و سالمه.پس اقدامی از طرف سونی صورت نگرفته و توی ویدئو صفحه قبل هم مشخصه که پیش از این چنین مشکلی توی sharing بوده
خود بنده هم توی این مدت چه قبل آپدیت و چه بعد آپدیت روی کنسولهای زیادی اکانت share کردم و هیچ مشکلی نداشتم (فقط من به هیچ عنوان از ظرفیت 3 استفاده نمیکنم و فقط ظرفیت 1 و 2 رو استفاده میکنم.چه برای خودم و چه برای کسانی که نصب میکنم.فقط بهشون میگم ک به هیچ وجه حتی وارد اکانت هم نشند چه برسه به sign in کردن و... و تا حالا هم اصلا مشکلی نداشتم)
1-دوست عزیز شما بعد از share کردن به هیچ وجه وارد اکانت مورد نظر نشی هیچ مشکلی پیش نمیاددوستان من تاپیک های زیادی خوندم اما دوتا سوال دارم جوابشو پیدا نکردم :
1- اگه اکانت آکبند بخریم از این دیجیتالی ها بعد دی اکتیو نکنیم و فقط خودمون استفاده کنیم مشکلی پیش میاد ؟
2- اگر کلا مشکلی قراره پیش بیاد امکانش هست اکانت اصلی مون بن بشه ؟
2-خیر به هیچ وجه اکانت اصلی شما براش مشکلی پیش نمیاد