آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

اگه شیر دونفره میخوای انجام بدید روش اشتباه هست.
شما باید دی اکتیو کنید و دوستتون اکتیو کنه بعد دوستتون رو اکانت خودش بازی کنه شما هم روی همین اکانتی که بازی خریداری شده و کاملا هم مطابق قوانین سونی هست.

یعنی نمیشه؟ اجازه اکتیو دوباره نمیده یا بازی روی کنسول دوستم دیگه با این روش اجرا نمیشه؟

یعنی نمیشه؟ اجازه اکتیو دوباره نمیده یا بازی روی کنسول دوستم دیگه با این روش اجرا نمیشه؟
وقتی دوستتون اکتیو کنه میتونه روی اکانت خودش بازی کنه.شما هم که نباید اکتیو کنید ولی میتونید روی اکانت خودتون بازی کنید بنابراین هردوتون میتونید بازی کنید.اون روی اکانت خودش شما هم روی همون اکانتی که بازی خریداری شده.

وقتی دوستتون اکتیو کنه میتونه روی اکانت خودش بازی کنه.شما هم که نباید اکتیو کنید ولی میتونید روی اکانت خودتون بازی کنید بنابراین هردوتون میتونید بازی کنید.اون روی اکانت خودش شما هم روی همون اکانتی که بازی خریداری شده.

نه منظورم این بود که چه موردی داره که اون دی اکتیو کنه و من دوباره اکتیو کنم؟

نه منظورم این بود که چه موردی داره که اون دی اکتیو کنه و من دوباره اکتیو کنم؟
اگه اون دی اکتیو کنه دیگه نمیتونه روی اکانت خودش بازی کنه و باید روی همون اکانت که بازی خریده شده بازی کنه.
در کل هرکی اکتیو کنه میتونه رو اکانت خودش بازی کنه و کسی که اکتیو نکنه باید روی همون اکانت بازی کنه.
و درحالت عادی روی یک کنسول بیش تر اکتیو نمیشه و برای اکتیو کردن روی دو کنسول باید شیر سه نفره انجام بشه.

اگه اون دی اکتیو کنه دیگه نمیتونه روی اکانت خودش بازی کنه و باید روی همون اکانت که بازی خریده شده بازی کنه.
در کل هرکی اکتیو کنه میتونه رو اکانت خودش بازی کنه و کسی که اکتیو نکنه باید روی همون اکانت بازی کنه.
و درحالت عادی روی یک کنسول بیش تر اکتیو نمیشه و برای اکتیو کردن روی دو کنسول باید شیر سه نفره انجام بشه.

آقا اگر ممکن هست روش شیر سه نفره رو برام بفرستید.خیلی ممنون میشم

سلام.
من اکانت یکی از دوستام که یک بازی داشت رو گرفتم و اکتیو کردم. الان یک ماهی میشه. امروز رفتم بازی رو اجرا کنم روی بازی یک قفل اومده بود در صورتی که بقیه بازی ها سالم بودند. اینترنت وصل کردم بازم مشکل رفع نشد. از طریق اکانت اون با اینترنت وارد شدم قفل برداشته شد. رفتم چک کردم دیدم اکانت اکتیو نیست! زدم روی اکتیو گفت این اکانت بر روی دستگاه دیگر اکتیو شده است و اول آن را دی اکتیو کنید. در صورتی که:
1-یک روز قبل از اینکه من اکتیو کنم اون از قابلیت دی اکتیو در سایت سونی استفاده کرده بود تا 6 ماه امکانش رو نداشت که بخواد دی اکتیو کنه.
2-از کنسول من به جزء خودم کسی استفاده نمیکنه که بخواد اشتباهی بره و دی اکتیو کنه!
بعد جالب اینجاست در اکانت اون در سایت سونی 2 تا کنسول playstation 4 ذکر شده که اکتیو هستند روی اکانت. فکر کنم یک باگ باشه.
راهی نیست درست بشه؟

سلام.
من اکانت یکی از دوستام که یک بازی داشت رو گرفتم و اکتیو کردم. الان یک ماهی میشه. امروز رفتم بازی رو اجرا کنم روی بازی یک قفل اومده بود در صورتی که بقیه بازی ها سالم بودند. اینترنت وصل کردم بازم مشکل رفع نشد. از طریق اکانت اون با اینترنت وارد شدم قفل برداشته شد. رفتم چک کردم دیدم اکانت اکتیو نیست! زدم روی اکتیو گفت این اکانت بر روی دستگاه دیگر اکتیو شده است و اول آن را دی اکتیو کنید. در صورتی که:
1-یک روز قبل از اینکه من اکتیو کنم اون از قابلیت دی اکتیو در سایت سونی استفاده کرده بود تا 6 ماه امکانش رو نداشت که بخواد دی اکتیو کنه.
2-از کنسول من به جزء خودم کسی استفاده نمیکنه که بخواد اشتباهی بره و دی اکتیو کنه!
بعد جالب اینجاست در اکانت اون در سایت سونی 2 تا کنسول playstation 4 ذکر شده که اکتیو هستند روی اکانت. فکر کنم یک باگ باشه.
راهی نیست درست بشه؟
دوست عزیز فقط این امکان هست که کسی اون رو از کنسول شما دی اکتیو کرده باشه.فک نمیکنم باگ باشه

امکانش هست اکانت جدید درست کرد و باهاش بازی خرید ، بعدش روی کنسول من و دوستم اکتیو بشه تا روی اکانت اصلیمون بازی کنیم ؟
بله امکانش هست ولی دیگه اگه بازی جدیدی روی اون اکانت خریداری بشه برای یک نفر نمیاد.در اصل همون شیر سه نفره هست.

داداش شیر سه نفره رو یه توضیح میدی؟خداوکیلی هچی پول داشتیم دادیم به بازی.دیگه کفگیرمون ته دیگ خورده.میخوام از این روش شیرینگ استفاده کنم ولی میترسم که نکنه یه وقت کنسولم بن بشه.امکانش هست بن شه برای این روش؟

داداش شیر سه نفره رو یه توضیح میدی؟خداوکیلی هچی پول داشتیم دادیم به بازی.دیگه کفگیرمون ته دیگ خورده.میخوام از این روش شیرینگ استفاده کنم ولی میترسم که نکنه یه وقت کنسولم بن بشه.امکانش هست بن شه برای این روش؟
تا الان که مشکلی نداشته .من خودم همه بازی هام به صورت شیری هست.
راهنمایی خواستید برام پ.خ بدید.

دوستان يه سوال خيلي واجب دارم.

من بازي Dying Light را به روش شيرينگي خريدمش و الانم ميخوام سيزن پسشم اگه بشه بخرم.

سوال اصليم اينجاست كه الان اگه من يه اكانت جديد بسازم و سيزن پس بازي را بخرم و اين اكانت را رو اكانت هاي ديگه خودم پريماري كنم، سيزن پس بازي رو اكانتي كه بازي را ميرم برام باز ميشه؟

آخه چون بازي اصلي را با روش شيرينگي خريدم يه مقدار تو اين كار شك دارم.

بازی ها رو چگونه میشه با بچه هایی که دیجیتالی خریدن .. شیر کرد ؟ منظورم اینه که تاپیکی واسه هماهنگی هست .. یا مثلا.. کسی آماده باشه.. بخواد ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or