آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

من یه بار همین کارو کردم و مشکلی نبود الان که میخوام با کسی دیگه ای یه بازیه جدید رو شیر کنیم من از اکانت قبلی که رو کنسولم اکتیو کردم خارج بشم و اکانت جدیدی که میخوام ازش بازی بگیرم اکتیو کنم؟ مشکلی برا بازی قبلی پیش نمیاد؟
لازم نیست از اون اکانت خارج بشید.
اگه اکانت جدید هست اونو هم وارد کنید و اکتیو کنید.
اگه روی همون اکانته که برید و دانلود کنید.

دوستان خوب بازیسنتر من همه مطالب این تاپیک رو از اول تا آخر سه بار خوندم و فیلمهای آموزشی این شیر دو نفره رو از یوتیوب چند بار نگاه کردم الان همه مراحل رو کامل و ساده بهتون میگم
۱ شما بازی رو دیجیتالی از شرکت سونی میخرید و دانلود میکنید
۲ الان به راحتی و بدون هیچ نیازی به اینترنت و لایسنس و چک کردن نیم ساعته بازی توسط سونی به راحتی بازی میکنید چون پروفایلتون اکتیو هست
۳ خوب واسه انتقال بازی به دستگاه دوستتون اولین کار دی اکتیو کردن پروفایلتون هست روی دستگاه خودتون که بازی دانلود شده
۴ الان میریم سراغ دستگاه دوستتون باید دستگاه دوستتون اکتیو باشه موقع وارد کردن ایمیل و پروفایلی که بازی خریده شده
۵ حالا ایمیل و پسوردتون رو روی دستگاه دوستتون وارد میکنید
۶ میریم داخل پروفایلتون که روی دستگاه دوستتون الان هستش و اولین کار اکتیو کردن پروفایل هستش و بعد میاییم بیرون
۷ وارد پروفایل شخصی دوستتون بشید که بعدا میخواد با اون بازی های خریده شده رو بازی کنه هم آنلاین هم آفلاین و اون رو دی اکتیو میکنید و میایید بیرون
۸ الان باز هم میریم داخل پروفایللتون که روی دستگاه دوستتون هست از اونجا بازی ها رو دانلود میکنیم از قسمت پلی استیشن استور میریم داخل لیبرری و بازیهارو دانلود میکنیم اگه بازیها قفل روشه برید اکتیو و ریستور لایسنس پروفایلی که بازی و دانلود کردید بزنید اگرم قفل نبود برید داخل پروفایل دوستتون و با خیال راحت بهش بگید آفلاین و آنلاین بازی کنه
نکته مهم اینه که دوستتون پروفایل شما رو دی اکتیو نکنه مگر بخواد به نفر سوم بازی رو بده که سونی ضمانتی نکرده بعدا مشکل پیش نیاد

موفق باشید متن رو به کمک آقا مهدی ویرایش کردم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Millennium
دوست عزیز از مرحله هفت به بعد اضافه هست
وقتی اکانت روی کنسول نفر دوم اکتیو شد و بازی دانلود شد فقط یه ریستور لایسنس بزنه و بره روی اکانت خودش بازی کنه شما هم باید انلاین بشید و بعد میتونید افلاین هم بازی کنید.
بازم ممنون از اموزشتون

دوست عزیز از مرحله هفت به بعد اضافه هست
وقتی اکانت روی کنسول نفر دوم اکتیو شد و بازی دانلود شد فقط یه ریستور لایسنس بزنه و بره روی اکانت خودش بازی کنه شما هم باید انلاین بشید و بعد میتونید افلاین هم بازی کنید.
بازم ممنون از اموزشتون
ممنون آقا مهدی

من مراحل مربوط به اشتراک گذاری پروفایلم رو برروی کنسول یکی از دوستام انجام دادم منتهی زمانی که می خواستم پروفایل رو رو دستگاه خودم دی اکتیو کنم پیغام داد که در صورت غیر فعال کردن پروفایل ، بازی های دانلود شده برروی دستگاه شما غیر فعال می شن و تا 6 ماه شما نمی تونید این پروفایل رو مجددا برروی این کنسول اکتیو پریماری کنید.حالا اینا به کنار.
یه سوال دارم.اگه من پروفایلم رو برروی کنسول خودم غیر فعال کنم آیا بازی هائی که از psn دانلود کردم قابل بازی کردن توسط سایر پروفایلهام در همون کنسول خواهد بود؟

ممنون آقا مهدی

من مراحل مربوط به اشتراک گذاری پروفایلم رو برروی کنسول یکی از دوستام انجام دادم منتهی زمانی که می خواستم پروفایل رو رو دستگاه خودم دی اکتیو کنم پیغام داد که در صورت غیر فعال کردن پروفایل ، بازی های دانلود شده برروی دستگاه شما غیر فعال می شن و تا 6 ماه شما نمی تونید این پروفایل رو مجددا برروی این کنسول اکتیو پریماری کنید.حالا اینا به کنار.
یه سوال دارم.اگه من پروفایلم رو برروی کنسول خودم غیر فعال کنم آیا بازی هائی که از psn دانلود کردم قابل بازی کردن توسط سایر پروفایلهام در همون کنسول خواهد بود؟
وقتی اکانت اکتیو نباشه فقط میتونید روی همون اکانت بازی کنید و باید یه اتصال به اینترنت هم برای چند ثانیه داشته باشید.
اگه میخواید روی اکانت دیگه بازی کنید و روی دوتا کنسول اکتیو بشه باید شیر سه نفره انجام بدید.
اموزشش رو خواستید برام پ.خ بدید

مهدی جان ممنون از نظرت راستی یعنی میگی ریستور لایسنس رو پروفایلی که بازی دانلود میشه بزنیم میشه آموزش خودت رو واسم بفرسی ممنون میشم
خواهش میکنم.
بله ریستور لایسنس روی همون اکانتی که بازی داخلش هست باید زده بشه.
آموزش خودتون خیلی عالیه
شیر دونفر خیلی راحته نیاز به آموزش زیاد نیست فقط باید اکانت روی یک کنسول اکتیو باشه و روی یه کنسول نباشه و البته کنسولی که اکانت روش اکتیو نیست باید یه اتصال کوتاه در حد ده ثانیه داشته باشه تا لایسنس چک بشه و باید روی همون اکانت بازی کنه و میتونه بعد از چک کردن لایسنس تا چهل و پنج دقیقه افلاین بازی کنه و بعد از اون دوباره یه اتصال کوتاه و ادامه ی کار.

آقا مهدی ممنون پس من در قسمت دهم نوشتم میریم داخل پروفایل خودمون که قراره بازی انجام بشه لایسنس ریستور رو میزنیم اشتباهه و باید داخل پروفایل اصلی که بازی دانلود میکنیم ریستور لایسنس رو باید بزنیم و بعد میریم پروفایل خودمون و بازی میکنیم مهدی درسته اگه اینجوریه من اونجا اصلاحش کنم

آخرین ویرایش:
آقا مهدی ممنون پس من در قسمت دهم نوشتم میریم داخل پروفایل خودمون که قراره بازی انجام بشه لایسنس ریستور رو میزنیم اشتباهه و باید داخل پروفایل اصلی که بازی دانلود میکنیم ریستور لایسنس رو باید بزنیم و بعد میریم پروفایل خودمون و بازی میکنیم مهدی درسته اگه اینجوریه من اونجا اصلاحش کنم
به نظرم از مرحله هفت به بعد اضافه هست.
منم که بلدم این کار رو از هفت به بعد که خوندم قاطی کردم (شوخی)
خیلی ساده هست .
کنسول شخص اول که اصلی هست که باید دی اکتیو کنه بعد نفر دوم اکتیو میکنه و بازی هارو نصب میکنه و میره رو اکانت خودش بازی میکنه.
نیازی به ریستور لایسنس هم نیست.
اون فقط برا زمانی هست که بازی اجرا نمیشه.اونو که بزنید حل میشه .

آقا من اکانت خودم ریجن 1 هستش اکانت داداشم ریجن 2
بعد ما بازی دیجیتالی خریدیم هیچ مشکلی نداشت
میخواستم بدونم اگه بخوایم برای اون بازی دیجیتالی که خریدیم دی ال سی بخریم مشکلی نداره ؟
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد مثلا اگه شما بازیتون ریجن یک باشه و دی ال سی رو هم برای ریجن یک دانلود کنید میتونید با همه ی اکانت هاتون بازی کنید.
ولی برای اطمینان اگه بازی دی ال سی رایگان داره با اون امتحان کنید.
ولی مشکلی پیش نمیاد.

این چیزی که میگم عملی هست یا نه:
من یه بازی از استور روی اکانتم بخرم، بعد دی اکتیو و sign out کنم و اکانتم رو بدم به دوستم.
دوستم هم بعد از اکتیو کردن و دانلود بازی اکانت من رو دی اکتبو کنه تا من دوباره بتونم اکانتم رو روی کنسولم اکتیو کنم.
در این حالت هر دوی ما میتونیم اون بازی رو انجام بدیم؟ خلاف قوانین سونی نیست؟

این چیزی که میگم عملی هست یا نه:
من یه بازی از استور روی اکانتم بخرم، بعد دی اکتیو و sign out کنم و اکانتم رو بدم به دوستم.
دوستم هم بعد از اکتیو کردن و دانلود بازی اکانت من رو دی اکتبو کنه تا من دوباره بتونم اکانتم رو روی کنسولم اکتیو کنم.
در این حالت هر دوی ما میتونیم اون بازی رو انجام بدیم؟ خلاف قوانین سونی نیست؟
اگه شیر دونفره میخوای انجام بدید روش اشتباه هست.
شما باید دی اکتیو کنید و دوستتون اکتیو کنه بعد دوستتون رو اکانت خودش بازی کنه شما هم روی همین اکانتی که بازی خریداری شده و کاملا هم مطابق قوانین سونی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or