آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

دوستان من الان سایت سونی رو زیر و رو کردم و مطالب شیرینگ رو خوندم .

صریحا نوشته که هر اکانت فقط میتونه یه کنسول پرایمری داشته باشه .

You can activate only 1 PS4™ system per account

خب اگه اینجور باشه ؛ فرض کنید من پلاس رو روی اکانت خودم بخرم . اکانتم هم اکتیو باشه . وقتی بخوام اکانتم رو به دوستم بدم که تو کنسول ش بزنه و اکتیو کنه که بره روی اکانت خودش ؛ دیگه نمی شه که !
چون یه بار اکتیو شده !

پس قضیه چیه ؟ یعنی تو کنسول خودم نباید اکتیو باشه ؟ خب اومدیم من از یه ریجن دیگه خواستم دانلود کنم و از یه یوزر دیگه م استفاده کنم ! نمی شه یعنی ؟

من یه تحقیقی کردم فکر کنم فقط دو اکانت رو یه کنسول میشه شیر کرد یه اکانت رو کنسول دوم نمیشه (پلاس رو)

دو اکانت رو یه کنسول که خب معموله باید بشه !

ولی حالت دوم هم خود سونی میگفت میشه و بچه ها هم همه استفاده می کردن انگار .

دو اکانت رو یه کنسول که خب معموله باید بشه !

ولی حالت دوم هم خود سونی میگفت میشه و بچه ها هم همه استفاده می کردن انگار .

والا دیشب من اکانت دوستم و که وارد کردم تو سیستم خودم اکانت خودمو حتی دی اکتیو کردم ولی ماله دوستمو نتونستم Primary کنم همش ارور میداد که یه اکانت دیگه رو سیستم شما primary شده اینو نمیتونین

دوستان یه سوال:
خودتونم میدونید که برای شیر سه نفر یه نفر نمیتونه دیگه داخل اون اکانت بشه ولی دو نفر دیگه دسترسی دارند.
حالا اگه من اکانتی که پلاس داره رو شیر سه نفره انجام بدم باهاش ایا دو نفر دیگه به بازی ها دسترسی دارند؟
خوئم تقریبا میدونم.ولی میخوام مطمئن بشم

سلام.... من یه توضیح کامل بدم...
بنده روی PS4 خودم دو تا اکانت دارم .... با یه اکانت بازی ها از PS Store میخرم.... و با اکانت دیگم بازی ها رو انجام میدم، چون پلاس دارم... هر دو اکانت هم Activate هستند... حالا بنده دیشب پروفایلی که باهاش خرید انجام میدادم رو به دوستم دادم... خودم هم اینور هم sign out کردم و هم Deactivate... اونور دوستم تونست به کاکانتم وصل بشه... و تونست بازی هایی که من از PSN خریداری کردم رو در Library ببینه... محتوای یکی از بازی ها رو به طور نمونه بهش دادم و اون کلا قبل از انجام این کار محتوا رو از طریق برنامه PSX Downloader وارد PS4 خودش کرده بود... اما مشکل اینجاست که من دیگه نمیتونستم روی اکانت اصلی خودم (همون اکانتی پلاس داره) بازی ها رو بازی کنم و تمامی بازی های حریداری شده از PSN علامت قفل کنارشون بود و با اجارشون پیغام میداد که محتویات مختص یه پروفایل دیگه هستش و شما برای استفاده ازش باید از PS Store دانلود کنید... خلاصه هم خودم و هم دوستم خیلی کانجار رفتیم اما نشد... و تا زمانیکه دوستم اونور اکانت من رو Deactivate نمیکرد من نمیتونستم بازی هام رو انجام بدم...
کسی نظری داره؟

بله دوست عزیز
شما درست کار رو انجام ندادید.
اگه میخواستید که بازی هاتون روی دوتا کنسول باشه و هر کسی روی اکانت خودش بازی کنه شما باید شیر سه نفره انجام میدادید.
برای مشکل شما اینو بگم که دوست شما اکانت رو اکتیو کرده و میتوته روی اکانت خودش بازی کنه ولی شما چون اکتیو نکردید باید روی همون اکانت بازی کنید .
روش حلش اینه که شما شیر سه نفره انجام بدید تا اکانت روی دو کنسول اکتیو بشه و بتونید روی اکانت خودتون بازی کنید که البته مشکلاتی هست مثلا اینکه دیگه نمیتونید روی اون اکانت بازی بخرید و باید اکانت جدید بسازید برای بازی های جدید.
شما میتونید اکانت پلاس رو اکتیو کنید روی اون اکانت که بازی ها خریداری شده بازی کنید یا شیر سه نفره

آقا من اکانت خودم ریجن 1 هستش اکانت داداشم ریجن 2
بعد ما بازی دیجیتالی خریدیم هیچ مشکلی نداشت
میخواستم بدونم اگه بخوایم برای اون بازی دیجیتالی که خریدیم دی ال سی بخریم مشکلی نداره ؟

آقا من اکانت خودم ریجن 1 هستش اکانت داداشم ریجن 2
بعد ما بازی دیجیتالی خریدیم هیچ مشکلی نداشت
میخواستم بدونم اگه بخوایم برای اون بازی دیجیتالی که خریدیم دی ال سی بخریم مشکلی نداره ؟
باید با همون اکانتی که بازی خریده شده دی ال سی هم بخرید...

سلام دوستان اگه میشه بی زحمت یکی یه آموزش کامل برا شیر بازی برا دو نفر رو برام پ خ کنه
خیلی ساده هست دوست من.
فقط باید اکانت رو روی کنسول اکتیو کنید و بازی هارو دام کنید و برید روی اکانت خودتون.وکسی که اکانت رو کنسولش اکتیو نیست باید با همون اکانت بازی کنه و برای بازی باید انلاین بشه تا لایسنس چک بشه و بعد میتونه هم انلاین و هم افلاین بازی کنه.

خیلی ساده هست دوست من.
فقط باید اکانت رو روی کنسول اکتیو کنید و بازی هارو دام کنید و برید روی اکانت خودتون.وکسی که اکانت رو کنسولش اکتیو نیست باید با همون اکانت بازی کنه و برای بازی باید انلاین بشه تا لایسنس چک بشه و بعد میتونه هم انلاین و هم افلاین بازی کنه.

من یه بار همین کارو کردم و مشکلی نبود الان که میخوام با کسی دیگه ای یه بازیه جدید رو شیر کنیم من از اکانت قبلی که رو کنسولم اکتیو کردم خارج بشم و اکانت جدیدی که میخوام ازش بازی بگیرم اکتیو کنم؟ مشکلی برا بازی قبلی پیش نمیاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or