SleepyTurtel
کاربر سایت
اگه بازى فيزيكى بخريم جواب نميده واسه نفر دوم؟
خیر،فقط برای بازیهای دیجیتالی هستش این روش..................
چجوری پروفایل دوستمو دان کنم؟
چون نسخه ی دیجیتالی برای شرکت سازنده ارزون تر در میاد( به دلیل نبود قاب دیسک و دیسک و ...) یه سری امکانات اضافه میدهچرا واسه فيزيكى نيست؟
تا اونجا که من اطلاع دارممن این کار رو کردم اما باز هم نمیتونم دی اکتیو کنم
مشکل اینجاست که از روی کنسول که دی اکتیو میکنم روی بازی قفل میاد و از طریق سیستم هم نمیتونم چون مینویسه شما دی اکتیو ال کردین.مشکل اصلی همین جاست که من نمیتونم از طریق سیستم دی اکتیو کنم در صورتی که روی کنسول اکانت رو پریماری اکتیو کردم.و قاعدتا الان باید تو سایت بتونم دی اکتیو کنم.....؟؟؟؟؟
چرا واسه فيزيكى نيست؟
دوستان الان یه سوال برام پیش اومده سوالم برای اشتراک بینه 2 کنسوله نه 3 تا:
نفر دوم برای اینکه بخواد بازی کنه نفر اول حتما باید انلاین شه تا لایسنس چک شه و نفر دوم بتونه بازی کنه؟
یقینا میشه که اکثر بچه ها فروشنده شدن و بازی میفروشن اما من هم مثل شما دنبال کم و کیفشم.ان شا ا... اگر تو خرید PES 2015 به جواب برسم همین جا اعلام میکنم تا بچه ها همه استفاده کنن.من نفهمیدم حالا میشه 3 تایی share کرد یا نه
دوستان چند تا سوال الان من بازی رو با کس دیگه مشترکن بگیریم جفتمون میتونیم بدون نیاز به اینکه شخص اول آنلاین باشه ، هم آفلاین و هم آنلاین بازی کنیم؟
برای بازی کردن همیشه باید به اینترنت وصل باشیم؟
توی گرفتن تروفی ها برای هر کدوممون مشکلی وجود نداره که؟
میشه دیسک بازی رو از کس دیگه بگیریم نصب کنیم بعد بازی رو بخریم دیگه دانلود نکنیم؟
دوستان چند تا سوال الان من بازی رو با کس دیگه مشترکن بگیریم جفتمون میتونیم بدون نیاز به اینکه شخص اول آنلاین باشه ، هم آفلاین و هم آنلاین بازی کنیم؟
برای بازی کردن همیشه باید به اینترنت وصل باشیم؟
توی گرفتن تروفی ها برای هر کدوممون مشکلی وجود نداره که؟
میشه دیسک بازی رو از کس دیگه بگیریم نصب کنیم بعد بازی رو بخریم دیگه دانلود نکنیم؟