آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

دوستان يه سوال خيلي واجب دارم.

من بازي Dying Light را به روش شيرينگي خريدمش و الانم ميخوام سيزن پسشم اگه بشه بخرم.

سوال اصليم اينجاست كه الان اگه من يه اكانت جديد بسازم و سيزن پس بازي را بخرم و اين اكانت را رو اكانت هاي ديگه خودم پريماري كنم، سيزن پس بازي رو اكانتي كه بازي را ميرم برام باز ميشه؟

آخه چون بازي اصلي را با روش شيرينگي خريدم يه مقدار تو اين كار شك دارم.
شما یه اکانت بسازید که ریجنش با اکانتی که بازی داخلش خریداری شده یکی باشه و با اون دی ال سی رو بخرید و اکتیو کنید.

بچه ها من میخوام با اکانت دوستم فقط بخش سینگل بازیهای خریداری شده رو ببرم ....اونم فقط با اکانت خودش.... چیکار باید بکنم؟...اگه پرایمری نکنم رو کنسولم مشکلی نداره؟ فقط سینگل واسم مهمه...

بچه ها من میخوام با اکانت دوستم فقط بخش سینگل بازیهای خریداری شده رو ببرم ....اونم فقط با اکانت خودش.... چیکار باید بکنم؟...اگه پرایمری نکنم رو کنسولم مشکلی نداره؟ فقط سینگل واسم مهمه...
شما اکانت رو وارد کنید و اکتیو نکنید و دانلود کنید .فقط باید همون ابتدا اتصال به اینترنت داشته باشید ولی بعدش میتونید چه افلاین و چه انلاین بازی کنید.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

ممنون میشم یکی از دوستان بگه ریستور لایس واجبه بعد از پرایمری کردن بزنیم یا نه؟ از ریستور لایسنس برای چیه؟

ریستور لایسنس برا وقتی هست که بازی اجرا نشه.
اگه شیر دونفره هست نیازی به ریستور لایسنس نیست.
ولی اگه بین سه نفر باشه باید ریستور لایسنس انجام بشه چون دیگه دسترسی به اکانت قطع میشه.
درکل چیز خوبیه.

ببخشید الان دوستمن یه بازیو گرفت
بعد من اکانتشو دانلود کردم
اون دی اکتیو کرد و من اکتیو کردم
بعد الان بازی نیستش ولی!!!
تو استور روی اون بازی با اکانت یارو میرم میزنه بازی رو خریدید و در حال دانلوده ولی تو لیست دانلود اون بازی نیست
تاکانت خودمم که حتی خریداری شده هم نزده
از لایبری هم چک کردم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید الان دوستمن یه بازیو گرفت
بعد من اکانتشو دانلود کردم
اون دی اکتیو کرد و من اکتیو کردم
بعد الان بازی نیستش ولی!!!
تو استور روی اون بازی با اکانت یارو میرم میزنه بازی رو خریدید و در حال دانلوده ولی تو لیست دانلود اون بازی نیست
تاکانت خودمم که حتی خریداری شده هم نزده
از لایبری هم چک کردم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

دوستت که دی اکتیو کرد شما اکانت دوستت رو روی دستگاه خودت اکتیو می کنی میری استور بازی رو دانلود می کنی.دانلودت که تموم شد ساین اوت کن برو با اکانت خودت بازی رو انجام بده.

دوستت که دی اکتیو کرد شما اکانت دوستت رو روی دستگاه خودت اکتیو می کنی میری استور بازی رو دانلود می کنی.دانلودت که تموم شد ساین اوت کن برو با اکانت خودت بازی رو انجام بده.
یعنی تا موقعی که بازیم تا اخر دانلود نشده اون نباید ساین این کنه؟
الان من تو استور با اکانتش میرم میزنه بازی تو لیست دانلودته ولی تو لیست که میرم نیستش

بعد نفر اول که بازی با اکانتش خریداری شده باید کلشو دان کنه تا نفر دوم شروع کنه به دانلود؟

آخرین ویرایش:
یعنی تا موقعی که بازیم تا اخر دانلود نشده اون نباید ساین این کنه؟
الان من تو استور با اکانتش میرم میزنه بازی تو لیست دانلودته ولی تو لیست که میرم نیستش

اره ساین این نکنه.مگه میشه همچین چیزی؟من تا حالا 10 تا بازی دانلود کردم نشده یبار همچین چیزی ببینم.
مسیر لیست رو درست میری دیگه؟ notifications-->downloads

اره ساین این نکنه.مگه میشه همچین چیزی؟من تا حالا 10 تا بازی دانلود کردم نشده یبار همچین چیزی ببینم.
مسیر لیست رو درست میری دیگه؟ notifications-->downloads
نفر اول که بازی با اکانتش خریداری شده باید کلشو دان کنه تا نفر دوم شروع کنه به دانلود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or