mehran9998
کاربر سایت
شاید بخاطر این هست که داری جابجا میزنی.سلام دوستان
دی ان اس
192.241.221.79
165.227.83.145
کانکشن فیلد میده برای همه همینجوریه ؟
165.227.83.145 دی ان اس اول هست
192.241.221.79 دی ان اس دوم هست.
شاید بخاطر این هست که داری جابجا میزنی.سلام دوستان
دی ان اس
192.241.221.79
165.227.83.145
برا منم اینجوریه. اگه برا انتقال پکیج استفاده میکنیش مهم نیست نت وصل باشه یا نه رو جفت دستگاه و pc بزن کار میکنه فرایند انتقال.سلام دوستان
دی ان اس
192.241.221.79
165.227.83.145
داداش ببخشید ولی واسه انتقال از PC به کنسول من در قسمت DSN چیزی وارد نمیکنم و انتقال و نصب بازی رو انجام میده . البته شاید منظور شما چیز دیگه ای باشه .برا منم اینجوریه. اگه برا انتقال پکیج استفاده میکنیش مهم نیست نت وصل باشه یا نه رو جفت دستگاه و pc بزن کار میکنه فرایند انتقال.
نه، منظورم همون بود که باید وارد کنی.برا من اگه وارد نکنم چند درصد انتقال پیدا میکنه بعد ارور میده.داداش ببخشید ولی واسه انتقال از PC به کنسول من در قسمت DSN چیزی وارد نمیکنم و انتقال و نصب بازی رو انجام میده . البته شاید منظور شما چیز دیگه ای باشه .
فلش 10 مگابایتایی هم جواب میده عزیزفلش 2 یا 4 گیگ هم ج میده برای هک ؟
باید هاست کنسول رو آپدیت کنی.دوستان از کجا میشه فهمید goldenhen چند روی سیستم هست؟من دادم بیرون برام کپی خور کردن میخوام برم رو goldenhen 2.3 که تازه اومده!
این روشش چجوری هست؟جایی نیست راجب این موضوع!
یعنی کسی نیست جواب بده؟؟سلام، قرار نیست هک نسخه بالاتر از ۹ ارائه بشه؟
کلا انگار شل کردن!! بیشتر از یکسال از هک نسخه ۹ میگذره!! خبری نیست؟
باید سونی به هکرها اجازه انتشار هکش رو بده که فعلا اینکارو نمیکنه و هکرها فقط بک پورت بازی های فریمور 10 رو منتشر میکننسلام، قرار نیست هک نسخه بالاتر از ۹ ارائه بشه؟
کلا انگار شل کردن!! بیشتر از یکسال از هک نسخه ۹ میگذره!! خبری نیست؟
هکرها اگر نیاز به اجازه داشته باشن که دیگه هکر نیستند! هک دسترسی غیر مجاز هست و اگر سونی قرار باشه اجازه بده که مجازه دیگه! بیشتر توضیح بده.باید سونی به هکرها اجازه انتشار هکش رو بده که فعلا اینکارو نمیکنه و هکرها فقط بک پورت بازی های فریمور 10 رو منتشر میکنن