yousef.jns
کاربر سایت
سپاس. لطف میکنید بگید کدوم آفلاین هست و کدوم نیست ؟
و اینکه فایلی که روی فلش میریزیم هم به روز شده یا اینکه همون نسخه اولیه هست ؟ کلا سایت خارجی و به روز آموزش و فایل های مورد نظر برای هک هم دارید معرفی کنید ؟ سپاس
سپاس. لطف میکنید بگید کدوم آفلاین هست و کدوم نیست ؟
همه این ها انلاین هست و دستگاه رو باید وصل کنید به اینترنت تا بتونید برای اولین بار هاست رو ذخیره کنید تا دفعه های بعد افلاین استفاده کنید. فقط ps-phive سلف هاست هم داره ک روی ویندوز اجرا میکنیدش و ادرس سیستم رو به ps4 میدین و از ویندوز هاست رو ذخیره میکنه.سپاس. لطف میکنید بگید کدوم آفلاین هست و کدوم نیست ؟
و اینکه فایلی که روی فلش میریزیم هم به روز شده یا اینکه همون نسخه اولیه هست ؟ کلا سایت خارجی و به روز آموزش و فایل های مورد نظر برای هک هم دارید معرفی کنید ؟ سپاس
سلام.اگر فقط از ورژن 9 به 1.70 رفته باشید ممکن هست ...اگر از مثلا ورژن 9.3 یا 9.60 یا مثلا 10.1 رفته باشیدبه 10.70 فایده نداره چون فقط به اون ورژن ها برمیگرده ، بهترین دانگرید 9.3 به 9 هست حتی اگر دستگاه رو با این ورژن خرید باشید نگرانی نیست چون طرف فقط یک بار از 9 تونسته به 9.3 بره ....دانگرید هم Teensy ++2 لازم داره که قیمتش اینجا خیلی بالاسدوستان راهی هست بشه ورژن 10.70 را دانگرید کرد به 9؟
PS-Phive! v3 (FOR PS4 FW v9.00) By LeefulCE-36329-3 کسی این ارور رو میدونه واسه چیه؟؟
جدیدا خیلی این پیام میاد بعد از هک کردن
کسی آدرس هاست جدید لیفول رو داره؟
هاست p30day خوب نیست خیلی خاموشی دارم ورژن ۹
نه نمیخوام پاک بشه کلی سیو و بازی دارمPS-Phive! v3 (FOR PS4 FW v9.00) By Leeful
ورژن 9 حجم 1 گیگی رو بگیر از سیف مود ری اینستال کامل بزن بره ولی کامل همه چیز از بین میره ...احتمال 99 درصد مشکلت حل میشه
من خودم روی فریمور 9 هستم و راضی ام و مشکل دانلود بک پورت هم ندارم.باز اگه 5.05 بودی ارزش موندن داشت.سلام دوستان من آپدیت 7.01 هستم. بنظرتون به 9 آپدیت کنم؟ کدومش بهتره؟
سوال دوم اینکه نسخه هکی بازی ها رو از کجا گیر بیارم؟
بنظرم احتمال اینکه هک پایدار مثل 4.55 و 5.01 برای آپدیت 7.01 بیاد نزدیکتره تا 9.0. در ضمن شنیدم که برای آپدیت های بالا باید حتما از فلش استفاده بشه.من خودم روی فریمور 9 هستم و راضی ام و مشکل دانلود بک پورت هم ندارم.باز اگه 5.05 بودی ارزش موندن داشت.
بازی ها رو هم سایت پی سی دی یا دانلودها دارن برای دانلود.