Golden7light
کاربر سایت
آموزشي كه برا تبديل Save PS2 به Pcsx گذاشتي، فايل ويدئوييش اجرا نميشه. با wmplayer,Quick Time,Nero show Time هم امتحان كردم نشد
آموزشي كه برا تبديل Save PS2 به Pcsx گذاشتي، فايل ويدئوييش اجرا نميشه. با wmplayer,Quick Time,Nero show Time هم امتحان كردم نشد
دوست عزیز اینجا به جوابت نمیرسی مطمئن باش من 2 سال عضو هستم ولی هنوز جوابت درستی نمیدند مخصوصا کلنگ عدالتسلام من تازه کارم لطفا بفرمایید با ورژن 2.9.6 چطوری میشه از فایل های ایزو استفاده کرد؟ من سی دی ندارم فایل ایزوشو دارم :confused: بعد یک سوال دیگر برنامه 2.9.6 وقتی runcd/dvd رو می زنم ارور میده و اجرا نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟
سلام من تازه کارم لطفا بفرمایید با ورژن 2.9.6 چطوری میشه از فایل های ایزو استفاده کرد؟ من سی دی ندارم فایل ایزوشو دارم بعد یک سوال دیگر برنامه 2.9.6 وقتی runcd/dvd رو می زنم ارور میده و اجرا نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟
سلام عزيزسلام من تازه کارم لطفا بفرمایید با ورژن 2.9.6 چطوری میشه از فایل های ایزو استفاده کرد؟ من سی دی ندارم فایل ایزوشو دارم :confused: بعد یک سوال دیگر برنامه 2.9.6 وقتی runcd/dvd رو می زنم ارور میده و اجرا نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟
دوست عزیز اینجا به جوابت نمیرسی مطمئن باش من 2 سال عضو هستم ولی هنوز جوابت درستی نمیدند مخصوصا کلنگ عدالت
آخرین بیلدی که دادنو امروز گرفتم! حالم حسابی گرفته شد! vuskip رو کلا از توش برداشتن! و فقط فریم اسکیپ مونده! خیلی مسخره شده! حداقل برای من که با استفاده از این کلی فریم میگرفتم! خصوصا با این اسپید هک جدید vu cycle steal با تنظیم 1 1 vu skip خدا میشد برا من! مسخره ها اینم ورداشتن!
راستی Golden7light شما میتونی این بیلد رو آپلود کنی ؟ چون من هرچی گشتم این بیلد نبود! حتی تو بخش آپلود خود رفرکشن !؟
با برنامه jet audio کار کنی باز میشه
سلام دوستان
Gow2 برا من تو يه جا گير ميزنه(قبلا گفتم) هر چي گشتم نتونستم Save اونجا رو پيدا كنم. Save خودم رو ميذارم، دوستاني كه Gow2 رو بازي ميكنن، يه لطفي كنن اونو دان كنن داخل بازي gow2 برن و سيو اول رو لود كنن. يه كمي ببرنش جلو، هرجايي كه شد سيو كني، سيو كنن و بدنش به من!!!!
توقع زياده ولي خوب ببخشين
Gow2 Save
ممنونم
http://www.mediafire.com/file/njanmcmy4on/Mcd001.rar
ببینم شما مشکلت چیه؟که ما 2ساله کمک نکردیم شما اصلا کی مشکلت رو گفتی الکی برای من حرف در نیار تا اونجایی که تونستم جواب دادم اگه ندادم حتما کسایی هستند که بهتر از من حوات بدندوست عزیز اینجا به جوابت نمیرسی مطمئن باش من 2 سال عضو هستم ولی هنوز جوابت درستی نمیدند مخصوصا کلنگ عدالت
سلام من تازه کارم لطفا بفرمایید با ورژن 2.9.6 چطوری میشه از فایل های ایزو استفاده کرد؟ من سی دی ندارم فایل ایزوشو دارم :confused: بعد یک سوال دیگر برنامه 2.9.6 وقتی runcd/dvd رو می زنم ارور میده و اجرا نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟
منظور شما 1045 هست؟
ممنون. اين برنامه Save builder داخل اكانتت نبود. پيداش كردم. بذارش برا آپلود: Ps2 Save Builder 0.8x.7z
اين فايل ELF. رو ديگه از كجا بيارم؟؟؟!!!!!!!!!!
با اين برنامه، ميشه سيو بسازي يا سيو رو دستكاري كني و از اين جور چيزا؟
دوستان دوتا تا سوال داشتم:
1. من ميخوام برا بازيهاي مثل PES.WWE 2009 از چهار تا دسته استفاده كنم. دسته هام دو تا Twin هستند. چيكار كنم؟
2. براي وارد كردن كدهاي گيم شارك به pcsx2 بايد از چه برنامهاي استفاده كنم؟