بچه ها من موفق شدم برنامه رو اجرا کنم اما تا RUN CD / DVD رو میزنم یک ثانیه بعد میپره بیرون :confused:
من همه را دان کردم و اولی را که گفته بودی در pc295 بریز ریختم ولی باز هم ارور میده
اقای کلنگ جون مادرت یه اموزش کامل بده ممنون
پس شما هنوز نتونستی برنامرو ران کنی شما اول بگو ببینم با چی بازیتو ران میکنی از IMAGE بازی میکنی یا CD کدوم ؟ دوم مشخصات سیستم و تنظیمات بده اگه احتمالا داری با پلاگین EEکار میکنی ازش استفاده نکن اگخ CPU شما دو هسته ای نیست در تنظیمات CPU تیک MTGS رو بردار
چگونگی اجرای سریع تر بازی ها با بهترین تنظیمات در PCXS2لطفا یکی اموزش کامل اجرا کردن God Of War 1 رو بزاره همراه با لینک های هر چی که لازم هست دانلود بکنم.
پ.ن: وقت ندارم کلِ تاپیک رو بگردم.
ممنون
لطفا یکی اموزش کامل اجرا کردن God Of War 1 رو بزاره همراه با لینک های هر چی که لازم هست دانلود بکنم.
پ.ن: وقت ندارم کلِ تاپیک رو بگردم.
ممنون
یکی میشه لینک دانلود این شبیه ساز و تمامی چیزایی که لازمه تا بازیها رو اجرا کنیم لینکشو بذاره؟
ممنون.
تو صفحه 80 فقط تنظیمات رو گذاشتین من کل کار هایی که باید کرد رو خواستم مثل دانلودِ چه ورژنی از برنامه یا دانلود چه پلاگین هایی خلاصه کل کار هایی که باید انجام داد.
من همون کاری که شما گفتید انجام دادم ولی ارور داد وعکس هم نمیتونم بگیرم کمکم کنیددوست من بگو چه اروری میده ؟ کی و کجا ارور میده ؟ به احتمال زیاد شما WIN مشکل داره دقیق بگی کمکت میکنم
من همون کاری که شما گفتید انجام دادم ولی ارور داد وعکس هم نمیتونم بگیرم کمکم کنید
برنامه ی خودتو با هر چی دنگو فنگه یه جا آپلود کن بریم بگیریم تیکه تیکه حال نمیده