آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما گمونم برای اجرای بازیت به قسمت RUN/EXECUE استفاده میکنی اگه اینجوریه نکن و از قسمت FILE /RUN استفاده از بازیت IMAGE بگیر کدو بازی فریز میشه؟ از VM استفاده کن
Image میگیرم نتیجه رو میگم ولی هر کاری رو گفتید انجام دادم این VM باز نشد بعد اون مشکل فیریز رو با GOW 1 وقتی دارم که Pluginــهِ Cdvdrom رو روی چیزی به جز Cdvdnull Driver 0.6.0 میزارم. ولی وقتی روی Cdvdnull Driver 0.6.0 میزارم همین طوری فقط میره توی منو حالا ایمیج میگیرم ببینم چی میشه.

مشکل من هنوز حل نشده صدای آهنگ اول اول که میاد حالت دی دی دی دی دی میکنه و کم کم و آهسته آهسته تصویر میاد مشکل کار من از کجاست پیشاپیش با تشکر :smile:

مشکل من هنوز حل نشده صدای آهنگ اول اول که میاد حالت دی دی دی دی دی میکنه و کم کم و آهسته آهسته تصویر میاد مشکل کار من از کجاست پیشاپیش با تشکر :smile:

شما یه نمنونه از تنظیمات خودتو بگو به همراه نوع سیستمت چه بازی ینحوریه تیکن؟

Image میگیرم نتیجه رو میگم ولی هر کاری رو گفتید انجام دادم این VM باز نشد بعد اون مشکل فیریز رو با GOW 1 وقتی دارم که Pluginــهِ Cdvdrom رو روی چیزی به جز Cdvdnull Driver 0.6.0 میزارم. ولی وقتی روی Cdvdnull Driver 0.6.0 میزارم همین طوری فقط میره توی منو حالا ایمیج میگیرم ببینم چی میشه.

دوست عزیز پلاگین cdvdnull برای اجرای بازی نیست یعنی اصلا شما از روی اون نمیتونی بازی ران کنی اون فقط برای رفتن به یمت بوت هست اگه میخوای با cdrom کار کنی با پلاگین P.E op.S.VD CD کار کن

ببخشيد الان اين pcsx2 9.5 رو دقيقا از كجا بگيرم؟
بعد به نظرتون MGS3 قابل اجرا هست ؟
با يك رم 1 گيگ و CPU 2.8 ؟

اره منم خيلي دوست دارم تا ,god of war 1.2 mgs3 رو بازي كنم!
سيستم من اينه:
cpu:amd 4600+dual
ram=2 gig bus800
vga:nvidia 8500gt 512mb
اگه مياد لطفا اخرين ورژن bios رو واسم بزارين!ممنون

آخرین ویرایش:

در مورد سوال شما من در صفحه اول توضیح دادم و لینک دانلود به همراه بایوس و جدیدترین پلاگینها اونجا هست دان کن مشکلی بود بگو در مورد سیستمت هم اگه سی پی یو شما دو هسته ای باشه روون تر بازی میکنی با فریم بالا اگه نیست افت فریم داری ;) در مورد بازی MGS3 هم بله قابل اجراست

اره منم خيلي دوست دارم تا ,god of war 1.2 mgs3 رو بازي كنم!
سيستم من اينه:
cpu:amd 4600+dual
ram=2 gig bus800
vga:nvidia 8500gt 512mb
اگه مياد لطفا اخرين ورژن bios رو واسم بزارين!ممنون

سیستم شما که خوبه برای بازی کردن مشکلی نداری در مورد بازیایی که گفتی فقط راحت میشه GOW1 و MGS3 رو بازی کرد GOW2 تو بازی میره ولی بد نشون میده در مورد بایوس هم به صفحه اول برو

دوستان برای دانلود BIOS و پلاگینهای جدید PCSX2 9.5 لطفا برن به صفحه اول تایپیک توضیح دادم اونجا :cool:

اين همه فايل!!!!!اولياش بايوسن ديگه؟ بعدش اون فايلاي پاييني چين؟بايد كجا بريزمشون؟

اين همه فايل!!!!!اولياش بايوسن ديگه؟ بعدش اون فايلاي پاييني چين؟بايد كجا بريزمشون؟

اولیا بایوسن نیریزی تو پوشه بایوس پایینیا که یکیش نوشته pcsx2 9.5 میریزی تو صفحه اصلی بقیه هم پلاگین هستند میریزی تو پوشه پلاگین;)

اين پوشه يsource هم مستقيم بريزم توي plugin ديگه؟
يه فايل گذاشته بودي واسه ي اينكه دسته ها رو بخونه!twin بود اگه اشتباه نكنم!دسته ي من generic volume !ميتوني واسه ي اينم يه كاري بكني؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or