آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام !
تو صفحه اول شما گفتید :
به سایت زیر برن و برنامه PCSX2 9.5 PLAYGRUOND رو دان کنن .
من به این لینک میرم ولی برنامه ای بنام PCSX2 9.5 PLAYGRUOND رو نمیبینم ! شاید منظور شما PCSX2 Playground v1.0.0395 هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .

سلام !
تو صفحه اول شما گفتید :

من به این لینک میرم ولی برنامه ای بنام PCSX2 9.5 PLAYGRUOND رو نمیبینم ! شاید منظور شما PCSX2 Playground v1.0.0395 هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .

اره دوست عزیز منظورم همون بود بعد از اینکه دان کردی پایین ترش پلاگینهای جدید و بایوس هم گزاشتم میتونی دان کنی

ممنون.
جناب kolange_edalat2001 برنامه PCSX2 Playground v1.0.0395 رو دان کردم . همینطور تمام بایوس ها و پلاگین هایی که در صفحه اول ( پست اولتون ) گذاشته بودید .
و تمام بایوس ها رو داخل پوشه بایوس و پلاگین ها رو داخل پوشه plugins !! تا اینجا که درست انجام دادم ؟
عصر میخوام چن تا بازی برم بگیرم :
mgs 3
god of war 1
god of war 2
tekken 5

دو تا سوال دارم همه این بازی ها با برنامه PCSX2 Playground v1.0.0395 به طور کامل اجرا میشن ؟
دوم این بازی ها رو باید چه ریجنی بگیرم ؟
ممنون میشم سریع جواب بدین ! :biggrin1:

ویرایش :
یه سوال دیگه هم داشتم :
فایل : pcsx2-dev-r467 رو هم ریختم تو صفحه اصلی پوشه ، برنامه PCSX2 Playground v1.0.0395 ! دزست انجام دادم ؟
راستی حالا میخوام برنامه رو اجرا کنم باید کدوم فایل رو اجرا کنم :
pcsx2-dev-r467
یا
pcsx2_Pg_TLB
یا
pcsx2_Pg_VM
؟

آخرین ویرایش:
ممنون.
جناب kolange_edalat2001 برنامه PCSX2 Playground v1.0.0395 رو دان کردم . همینطور تمام بایوس ها و پلاگین هایی که در صفحه اول ( پست اولتون ) گذاشته بودید .
و تمام بایوس ها رو داخل پوشه بایوس و پلاگین ها رو داخل پوشه plugins !! تا اینجا که درست انجام دادم ؟
عصر میخوام چن تا بازی برم بگیرم :
mgs 3
god of war 1
god of war 2
tekken 5

دو تا سوال دارم همه این بازی ها با برنامه PCSX2 Playground v1.0.0395 به طور کامل اجرا میشن ؟
دوم این بازی ها رو باید چه ریجنی بگیرم ؟
ممنون میشم سریع جواب بدین ! :biggrin1:

ویرایش :
یه سوال دیگه هم داشتم :
فایل : pcsx2-dev-r467 رو هم ریختم تو صفحه اصلی پوشه ، برنامه PCSX2 Playground v1.0.0395 ! دزست انجام دادم ؟
راستی حالا میخوام برنامه رو اجرا کنم باید کدوم فایل رو اجرا کنم :
pcsx2-dev-r467
یا
pcsx2_Pg_TLB
یا
pcsx2_Pg_VM
؟

اره تا اینجا درست بوده با pcsx2 9.5 rev 467 سعی کن بازیهایی که نوشتی کار کنی البته بعضی بازیه با playgruond سرعتشئن بیشتره و بیشتر بازیهایی که در ایران هست ورژن US هست و NTSC یا PAL زیاد فرق نمیکنه ;)

تا pcsx2 9.5 rev 467 رو اجرا کردم با این ارور مواجه شدم :

بعدش هم یه ارور دیگه که گفته بود Direct رو اپدیت کن !
میشه لینک مستقیم Direct ایی که لازمه رو بدین ؟
بعد از اون هم دوباره موقعی که pcsx2 9.5 rev 467 اجرا شد تو اون یکی پنجره که شکل داس هست : rev 715 & 720 GSDX 1.0 & 1.4 Frameskip Mod رو ارور داده بود ( نات فوند ! )
راستی مشخصات سیستم من :
AMD AM2 X2 4800
RAM : 2GB
VGA : 7600 GT

ممنون میشم کامل توضیح بدین !

تا pcsx2 9.5 rev 467 رو اجرا کردم با این ارور مواجه شدم :

بعدش هم یه ارور دیگه که گفته بود Direct رو اپدیت کن !
میشه لینک مستقیم Direct ایی که لازمه رو بدین ؟
بعد از اون هم دوباره موقعی که pcsx2 9.5 rev 467 اجرا شد تو اون یکی پنجره که شکل داس هست : rev 715 & 720 GSDX 1.0 & 1.4 Frameskip Mod رو ارور داده بود ( نات فوند ! )
راستی مشخصات سیستم من :
AMD AM2 X2 4800
RAM : 2GB
VGA : 7600 GT

ممنون میشم کامل توضیح بدین !

اون ارور مشکلی نیست در مورد dx9 که وقتی gsdx های جدیدو دان میکنی باید dx9 چدیدرو که واسه novamber 2008 هست دان کنی برو به اینجا دان کن و اینم یه لینکش http://www.freewarefree.net/utility/1410/directx-90c-november-2008-edition/
در مورد ارور rev 715 & 720 GSDX 1.0 & 1.4 Frameskip Mod از این پلاگین استفاده نکن از gsdx 1.14 و یا gsdx9 .11.4 کار کن بهتره سیستمت هم خوبه و مثل من شما فقط میتونی در پلاگینهای gsdx فقط از نوع سرعت sse2 استفاده کنی ssse3 وsse4 ارور میده کار نکن ;)

آخرین ویرایش:
سلام
من همه فایل ها رو دانلود کردم توی پوشه های plugins و bios کپی کردم.pcsx2-dev-r467 رو هم ریختم تو صفحه اصلی پوشه. بعد وقتی میخوام pcsx2_Pg_VM رو اجرا کنم Error زیر رو میده.

وقتی pcsx2_Pg_TLB رو اجرا میکنم برنامه باز میشه.بعد از انتخاب کردن فایل بازی(GOW 1 هست) یه صفحه باز میشه همین طوری مشکی میمونه توی اون صفحه DOS هم همین طور فایل داره Load میشه.
بازی به صورت DVD هست و ویندوزم هم ویستا هست.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
من همه فایل ها رو دانلود کردم توی پوشه های plugins و bios کپی کردم.pcsx2-dev-r467 رو هم ریختم تو صفحه اصلی پوشه. بعد وقتی میخوام pcsx2_Pg_VM رو اجرا کنم Error زیر رو میده.

وقتی pcsx2_Pg_TLB رو اجرا میکنم برنامه باز میشه.بعد از انتخاب کردن فایل بازی(GOW 1 هست) یه صفحه باز میشه همین طوری مشکی میمونه توی اون صفحه DOS هم همین طور فایل داره Load میشه.
بازی به صورت DVD هست و ویندوزم هم ویستا هست.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

در این ارور مشکلی هست شما ram دستگات چنده ؟ و مشخصات سیستمت رو بگو plz شما برای اینکه مشکلت حل بشه دستگاهت رو log off کن و با admin بیا بالا و یا روی برنامه pcsx2 کلیک راست کن روی گزینه RUN AS برو و روی ADMIN بزار البته ورژن VM این عمل رو انجام بده لگه ازت سوال کرد LOG OFF کنم YES کن حتما باید دستگا ریست بشه و حتما اگه انتی ویروس داری یا FIREWALL یا kaspersky or kamodo w/e باید UNHSTALL بشه

آخرین ویرایش:
سلام .
directx-90c-november-2008 رو دانلود کردم و نصبیدم !
تنظیمات واسه بازی tekken 5 چی هست ؟ هم قسمت پلاگین ها و بایوس و هم تنظیمات گرافیک و غیره ؟
بدون اینکه چیزی رو تنظیم کنم این بازی رو اجرا کردم ولی دنت سند لعنتی اومد ! :biggrin1:

من اجراش کردم ( مشکل سر یدونه تیک بود ) :laughing:
اما خیلی گیر میکنه گیر داره . هنوز بازی و اجرا نکرده فقط 20 پانیه طول میکشه آرم و ببینیم و هر چند ثانیه به اندازه یک ثانیه میره جلو :smile:

در این ارور مشکلی هست شما ram دستگات چنده ؟ و مشخصات سیستمت رو بگو plz شما برای اینکه مشکلت حل بشه دستگاهت رو log off کن و با admin بیا بالا و یا روی برنامه pcsx2 کلیک راست کن روی گزینه RUN AS برو و روی ADMIN بزار البته ورژن VM این عمل رو انجام بده لگه ازت سوال کرد LOG OFF کنم YES کن حتما باید دستگا ریست بشه و حتما اگه انتی ویروس داری یا FIREWALL یا kaspersky or kamodo w/e باید UNHSTALL بشه
Ram:2 GB
CPU:E7200
VGA: 8800 GT
من الان از pcsx2_Pg_TLB که استفاده کردم دوباره Plugin برای خوندن بازی رو عوض کردم دیگه فیریز نشد ولی فقط میره توی منوی خودِ PS2 توی بازی نمیره.

سلام .
directx-90c-november-2008 رو دانلود کردم و نصبیدم !
تنظیمات واسه بازی tekken 5 چی هست ؟ هم قسمت پلاگین ها و بایوس و هم تنظیمات گرافیک و غیره ؟
بدون اینکه چیزی رو تنظیم کنم این بازی رو اجرا کردم ولی دنت سند لعنتی اومد ! :biggrin1:

این تنظیمات واسه pcsx2 هست که واسه ورژن یه خورده قدیمیشه میزارم ببین لینکام
http://www.4shared.com/file/68439119/6446510b/ADVANCED.html
http://www.4shared.com/file/84872840/e855bf99/CPU_CONFIG.html
http://www.4shared.com/file/68438972/136119d8/SPEED_HACK.html

Ram:2 GB
CPU:E7200
VGA: 8800 GT
من الان از pcsx2_Pg_TLB که استفاده کردم دوباره Plugin برای خوندن بازی رو عوض کردم دیگه فیریز نشد ولی فقط میره توی منوی خودِ PS2 توی بازی نمیره.

شما گمونم برای اجرای بازیت به قسمت RUN/EXECUE استفاده میکنی اگه اینجوریه نکن و از قسمت FILE /RUN استفاده از بازیت IMAGE بگیر کدو بازی فریز میشه؟ از VM استفاده کن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or